"But I rather use my gun 'cause I get the money quicker"

Söndagen var slapp. Gjorde scrambled egg, slicade apelsin och kokade kaffe. Satt ute på balkongen i pyjamas och käkade frulle. Pratade med Andrea i telefonen... Inte så kallt, känns bra då det är januari.

Åkte hem till Sofia, somnade i soffan med en myskatt sovandes på magen medan Sofia sminkade sig.

Plockade upp Emma och Dennis och körde in till city. Käkade mat på en japanskt restaurang där de lagar mat på bordet där man sitter. Alltså det är en stor stekplatta i mitten och så sitter man runt om.

Efter det gick vi till Tommy T's för lite skratt. Comedy club. Samma kille som sist jag och Sofia var där körde opening act. Rolig! Sen kom huvudakten, Tommy Davidson, från den gamla serien In Living Color bl.a. Hur kul var inte han då? Så himla rolig - fick seriöst ont i magen och halsen av skratt.

Körde sedan hem och slaggade. Trevligt söndagsnöje ju!


"For all this time"

Sov hos Emma så på lördagsförmiddagen åkte vi till La Boulange för brunch utomhus i solen.

Plockade upp Emmie o Dennis och körde norrut till ett outlet i Petaluma. Fyndade fina Converse i sliten röd färg. Och en nyckelring i form av en sko. Och en perfekt kuvertväska att ha när man är ute och reser. Stoppar i pass, flygbiljetter och dokument så allting är samlat på ett och samma ställe. Bra investering så nu vill jag ut och resa ju!

Hittade även gulliga nyckelringar i glassform. Tre stycken som tillsammans bildade "Best friends forever". Gav till Emmie och Sofia...

På kvällen lagade vi middag i mitt stora hus. Potatisgratäng, fläskfilé och sallad. Såg sedan filmen 50/50. Fin film!


"Don't play me like a hoe"

"I know you don't smoke weed. I know this, but Imma get you high today 'cause it's Friday, you ain't got no job, and you ain't got shit to do." -- Smokey

Klassisk line från Friday-filmen. Love it!

Så i fredags fick jag sluta runt 15 då familjen åkte till Tahoe.

Emma kom och färgade mitt hår så nu är det fint igen. Sedan käkade vi middag hos henne. Dennis och Sofia kom också. Bjöds på svampsoppa, bröd, vin och morotskaka till efterrätt. Gött mos! Plus att bi grillade marshmallows utomhus.


"Gimme gimme gimme a man after midnight"

Står i köket och gör ingenting. Typ. JJ har playdate så de underhåller sig själva. Andrew är på sitt rum och Emily har syklass.

ABBA-musiken spelas i köket. Får mig att tänka på Mamma Mia-filmen. Stört längesen jag såg den. Hoppas familjen har den på tvn. Jag tror nästan det!

Jobbar lite längre ikväll då föräldrarna ska ut på middag med några vänner. Kanske kan se den sen?


"Wu Wu Wu Wu"


"Wu-Tang Killa Bz"

Wu-Tang Clan igår kväll var on fire. RZA var där och bara var grym. Method Man hade a busted knee, haltade runt och fick då och då sätta sig ner på sin stol med hjul. Gav ändå så mycket energi. Meth är en av mina favoriter of all times. Roll that shit, light that shit, smoke it!

GZA var i bakgrunden och höll låg profil. Fett cool! Tributerna till ODB var såklart med. Alla hits också!

Grym kväll. Får uppleva alldeles för trevliga saker här borta!


"I love you more than a new pair of shoes"

Har jag förresten sagt att mina Jeffrey Campbell skor som jag beställde för någon vecka sedan kom i tisdags?

Lite oväntat då jag fortfarande väntade på shipping-email och tracking information så jag trodde inte att de hunnits skickas.

Hade på mig de i fredags, i spöregnet... Kanske inte var smart då läder kanske måste impregneras (stavning?) eller något. Men de såg ut att ha klarat sig fint.

Kanske måste ta de ikväll på konserten också så att jag blir lång och kan se över alla huvuden!


"The city of angels"

Jag har anmält mig till en weekend course i L.A. sista helgen i februari vilket get 4 credits. Det behöver jag definitivt då jag legat på latsidan med studierna här.

Så det blir road trip ner med Emmie och Sofia tidigt på fredagen den 24 februari och kurser på lördag/söndag, sedan hem igen. Grymt!


"M E T H O D Man"

Jag har ju velat gå och se Wu Tang Clan som spelar i SF ikväll, söndag.

Skulle gå med en bekant men som var tvungen att jobba.

När vi var ute i fredags så frågade jag lite på skämt om en av killarna vi chillade med, ville hänga på. Han sa ja och jag satt där i baren och köpte biljetter via iPhonen! Hur kan man inte älska dagens teknologi?

Så ikväll blir det Wu för hela slanten. Helt otroligt! Mr Meth, RZA och hela klanen - tight!!


"Damn why do this happen to me"

Fuck så dåligt jag har mått idag. Och då menar jag hela dagen. Skulle hängt med de andra på lunch men det pallade jag inte. Fick åka hem och sova istället.

Baksmällan från helvetet. Så känns det. Fyyy! Ska ta och sminka mig och åka hem till Anna på avskedsmiddag. Eller kanske en vi-ses-snart-middag! Hon flyttar till en ny familj på the east coast på söndag.


"What's the hold up?"

Nu hade jag ju skrivit värsta inlägget om fredagskvällen som bara försvann. Fan!

Vi åkte i alla fall in till en rockklubb, Slim's, där två band spelade. Hängde med tre killar varav en är en manlig nanny (manny) som Sofia känner. Drog sedan vidare till en annan bar, drack öl och spelade biljard.


"It's the freaking weekend"

Mysig middag med Anna, Emmie och Sofia på lördagskvällen. Taggade till för utgång.

Hade såklart oturen att få samma taxichaufför som sist som var helt loco. Allmänt weird och helt ettrig i trafiken - som om han har rätt till företräde för att han kör taxi. Now that's some bullshit!

Hamnade på en bar med billig dricka. Träffade en svensk... Hittade ett annat ställe, Blondie's, med najs musik. Tyvärr inte lika najs folk. Kvällen slutade med pizza och curly fries precis med klubben.

Sen taxi hem med goo taxichaffis. Sist men inte minst så blev det en tripp i jaccuzzin innan vi hoppade i säng där efter 05. Mera jaccuzzi till oss. Kände mig helt relaxed efter utekvällen, haha!


"Break down or be clown"

Så efter en mysig kväll hos Emma där vi satt ute vid en skön brasa så promenerade vi hem till Sofia. Spelade pingis något salongsberusade. Det var kul!

Lördagsförmiddagen var smått seg. Sov länge. Käkade frulle/lunch och vaknade till liv.

Åkte hem till mig där vi mötte upp Emmie. Begav oss ut på hajk. Skulle bestiga Mount Tam men mötte några som var påväg ner som sa att det tog ca. 3 timmar... Vi som hade tidspress kände oss inte taggade på det.

Såg i alla fall fin utsikt och tog kort. Hade med oss matsäck så käkade det och gick hem.

Packade väskan med partykläder och svängde förbi Safeway där vi inhandlade ingredienser till kycklingpaj.


"Cause we only got one night"

Yessir efter god middag med fläskfilé och klyftpotatis och några glas vin. Det är skönt med fredag kväll!

Sover hos Sofia och längtar efter lång sovmorgon imorgon.


"You know what time it is"

Och det jag vill göra är att åka till Victoria's Secret och kolla in slutet av rean. Får se om jag fyndar något mer!

Sedan runt 5 åker jag till Sofia och så plockar vi upp vin/öl på väg till Emma. Middag där och sedan möjligtvis pingiskväll hos Sofia! Bra fredagsnöje ju!


"I ain't 2 proud 2 beg no"

Värdfamiljen har lämnat huset. Frid och fröjd hehe! Åkte och käkade brunch med Anna och Sofia på La Boulange. Gött mos!

Åkte och handlade fläskfilé och grillkorv för grillning hemma hos Emma ikväll.

Just nu är jag hemma en sväng igen för att överlämna hunden till en dogsitter som tar hand om henne under helgen då familjen är borta. Hon skulle komma mellan 1-2 och nu är den fem över två. Kom igeeen - lite segt att bara sitta här och vänta då jag inte kan åka iväg och göra det jag vill...


"It's all good"

Äntligen har paketet från familjen kommit! Tack så mycket :)


"What we do on our day off is none of your business"

Och innan det var vi och shoppade vinterkläder som underställ och vantar åt Andrew som åker till Wisconsin med värdpappan för att kolla på en NFL-match.

Och det är tydligen freezing up there! Därav shoppingen.


"Music for your soul, inspiration for your life"

Sitting at Starbucks with Andrew who's doing homework. I'm loving days like this!


"Throw them hands up at me"

Det är torsdag. En dag närmare helgen. Om allt blir som planerat så kommer pingiskväll äga rum hos Sofia imorgon kväll.

Vad gör ni i Sverige i helgen?


"Relax and enjoy yourself; it's alright"

Dricker lite av det kaffe som jag fick skickat från faster. Gött mos!

Funderar på att ta en nap. Sova är det enda som kretsar i mitt huvud. Inte okej! Fast det vore smart så jag är pigg ikväll. Får förhoppningsvis tid att träffa Emmie igen.

Hon har haft sin familj här i två veckor och självklart varit upptagen. Men nu är hon tillbaka :)


"What I want is what I get"

La nyss en beställning på de svarta Lita-skorna från Jeffrey Campbell.

De har inte funnits i affärerna och allt storlekar har varit slutsålda på onlinesidorna också. Så jag skrev upp mig på en mailinglista sp jag kunde få en notice när min storlek var tillbaka i lager. Och idag fick jag äntligen ett mail. Skyndade mig till datorn och beställde fortare än blixten så hoppas de kommer nästa vecka!


"A little bit too late"

Kommer hem från stranden och upptäcker att jag fått ett paket. Från Sverige!

Som jag har väntat alltså. Sedan i julas ungefär. Förra året, hehe!

Det var kaffe och teckningar från faster och kusiner! Och för några dagar sedan fick jag även julkort från de också. Så familjen Hansson/Lundberg - tack så mycket :)

Mamma och pappa. Väntar fortfarande på erat. Kommer väl förhoppningsvis snart!


"What's love got to do with it?"


"Rumor has it"

Det har varit fantastiskt väder idag. T-shirtväder t.o.m. Härligt!

Eftermiddagen spenderades på Muir Beach med värdfamiljen. Kastade boll med vovvsen och chillade. Känns dock lite konstigt att hänga på stranden med byxor och Converse men ändå mysigt. Annars är man ju i vanliga fall på stranden i badkläder.

Vi käkade middag på en mysig restaurang som påminde om stället i Harry Potter dit de går och dricker något speciellt (kommer inte ihåg vad nu).

Jag var off runt 20.00 och efter en dusch och på med myskläder är jag redo för att slappa i soffan. Är helt slut - vill bara gå och sova. Skööönt!


"She ain't gon' be able to love you like I do"

Käkade keso imorse för första gången på ja... väldigt länge. Tror jag köpte det i Atlanta och det smakade bajs så jag vågade inte köpa det igen.

Nu hade vi det i kylskåpet så jag gav det en chans. Lite vattnig men det fungerade. Gött mos! Keso is back in my life!


"All I want is you"

Min värdmamna mådde dåligt idag och tänkte ha en lazy day och bara chill. Fan alltså -- det lät fett skön. Jag vill också liksom!

Har duschat, skrubbat och målat naglarna. Startat en load tvätt. Kanske göra lite te, kollat tv. Lazyyy!


"Roll that shit, light that shit, smoke it"

Snoop dogg, my man, has been arrested for weed possession... again.

Nu får polisen lägga ner - Snoop har prescription på weed i Cali. Det borde säga något. Att man bara låter honom vara. Ta och chilla - fånga några riktiga criminals.

På tal om gräs -- väldigt vanligt i Cali baby. Vi åkte buss i city i helgen då det hoppar på en äldre kille med cykelhjälm på huvudet. Tänker att han är värsta sportisen som luktade lite gräs bara. Nej vips så drar han upp lite papper och pysslar i gräs och rullar ihop sin spliff och stoppar den i socken. Rolig syn - dock inte ovanligt!

You gots to love California.


"Can it be that it was all so simple"

Hemkommen från Sofia. Från en massagekväll. Kort men intensiv. 30 minuter var.

Det var välbehövligt! Klockan har slagit 00.20 så dags att sova. Börjar tidigt imorgon som vanligt!

Godnatt!


"Everything is everything"

Slö dag. Kvällen igår var ännu värre. Somnade i soffan 21.30. Fast det var skönt för jag fick massa sömn.

Ligger nerbäddad i soffan med en filt och ser senaste avsnittet av Love Games. Jag är helt fast!! Love Judie...


"I didn't mean it when I said that"

Nu när iPodsladden i bilen bestämt sig för att sluta fungera passar det ju optimalt att jag kan spela mina nyinköpta cdskivor.

Synd bara att jag inte fattar var knappen är så man kan byta track. Undangömd!!


"Another day in paradise"

Mesta dels av dagen har spenderats i city. Vi tog färjan in och tog en buss till Haight-Ashbury. Ett hippie/retroområde med vintageaffärer och coola människor.

Började dagen med en brunch med tillhörande mimosadrink. Så börjar man en fin lördag i SF. Sedan vidare på skospaning. Hittade tre fina cd-skivor. Hur ofta köper man skivor nu för tiden förresten? Aldrig! Köpte i alla fall tre classics som borde finnas i allas samlingar. Funderar på att köpa på mig alla klassiska album som aldrig går ur tiden. Redman, Black Star och Lauryn Hill blev det till att börja med!

Hann även mysa i Golden Gate Park med goda chanser till people watch. I love it!

Sedan tog vi färjan hem igen. Med finfin utsikt över Golden Gate Bridge och klar himmel.

Behöver jag lägga till att det var kalasväder också?


"I want change, I voted for Obama"

Herregud svängde förbi Victoria's Secret tillsammans med Emma för att kolla in rean. 1250 kr fattigare men 10 gånger lyckligare struttar jag ut med nya, fina underkläder. Hehe!


"We're gonna have a good day and ain't nobody gonna hold us down"

God natt från San Francisco!

Imorgon blir det en tidig tripp till the city med färjan. Hoppas på fint lördagsväder.


"Get lifted high"

Ändrade planer. Ingen kväll på lokala baren utan en stunds tvtittande med värdfamiljen och sen snabb Skype med Andrea.

Nu på med pyjamas och hoppa ner i en säng med fräscha lakan och sooooova. Sa jag att klockan bara är 21.30?


"I'm tryna get wit u"

TGIF! That's all I got to say for the moment!

A few more hours of work and then I'm out. Hooking up with the girls and take it from there.

XOXO


"There's no church in the wild"

Sandra gör succé igen. Lammköttbullar och ris till middag. Goda köttbullar som inte föll sönder.

Säger som Ice Cube; today was a good day!


"We back at it"

Off to pick up Sofia who's back from Florida! Hallelujah!


"I'm out on bail"

Nytt år innebär nyårslöften! Nu tar jag tag i träningen igen. Efter halsont, hosta och annat så nu jäklar. Goddamnit!


"Celebration"

Gott nytt år!

Nu är det 2012. Jag har spenderat dagen med att må smått dåligt med huvudvärk sovandes i Emmies säng. Hehe!

Gårkvällen firades hos Emmies värdfamilj där hennes svenska familj också var. Sushi till middag och open bar. Dansade, minglade och såg nedräkningen på tv.

2012 kommer bli bra. Hoppas alla hade en trevlig sista kväll förra året :)


RSS 2.0