"I am not a whore"

Gårdagen började minst sagt kaosartat. Riktigt knas! Men kvällen blev underbar! Berättar mer sen.

"Roll some more weed and get medicated"

Wiz baby, Wiz Khalifa. It's going down tonight!



Alltså, damn. Den här bildserien speglar hans speciella smile just so right. Han lyckas se knas ut men samtidigt som värsta gullegrisen. Jag kan inte hjälpa att dra på mina mungipor när jag ser det här. GLÄDJE!

"Can't trust everybody you meet"

Igår regnade det en del. Men idag är det strålande sol. Skiftar sådär liksom.

Idag är en perfekt dag. Vaknade upp på ett kalashumör, proppade lurarna i öronen och väckte Eve. Jag har droppat av henne vid bussen och sitter vid datorn och pimplar lite kaffe. Väntar på att klockan ska gå framåt en bit så det blir lite varmare ute så jag kan dega på studsmattan en sväng.

Sedan måste jag duscha och fixa mig helt klart innan jag plockar upp Eve från skolan och skjutsar henne till gymnastiken. Sedan blir det direkt till tågstationen för att ta tåget in till city 4.30. Sedan transport vidare till New Jersey för guess what - BAMBOOZLE!

Jag vaknade upp med fjärilar i magen. Jag är så stört taggad på kvällen. Det ska bli helt underbart!!


"I came up in a big way"

I onsdags var en perfekt sitta-inne-dag. Det var molnigt och det låg spöregn i luften. Bra anledning att sitta inne och skypa med familjen. Det var seriöst kanske 3 veckor sedan sist. Plus att jag någon dag tidigare drömde att Sheila dog, så kändes viktigt att skypa. Det störda var att voffsi faktiskt hade varit iväg till veterinären för någon sår i ögat, så det sändes telepatiskt ett tecken till mig i min dröm.

På kvällen hängde Eve på fotbollsträning och jag satt i bilen och lyssnade på musik och läste lite ur en bok. Slapp jobbardag också. Jag gillar't!!

"I throw my money up and watch them fall down"

I tisdags var det ca +25 så jag mötte först upp Andrea för en lunch ute i en park och lite solning. Vid 13 kom jag hem och gick hem till Elin för lite mer solning. Kanske att jag brände mig en del. Klart jag gjorde det. Men det är kanske inte så konstigt om man inte smörjer in sig förrän man ser att man är röd. Typ som lindring. I have myself to blame, bitch I know!!

På kvällen åkte Elin och jag hem till vår LCC för månadens aupairmöte. Jag gillar Carina. Hon är svensk, pratglad och rolig. Vi satt ute på hennes altan i ett partytält och käkade kakor. Jag satt i shorts och t-shirt där vid 21 på kvällen. Det kändes fööör bra!

"Gon gon getcha some"



Big Sean. He does it! Boi!

"Yes yes y'all and it don't stop"

Oh, by the way så var förra inlägget mitt 1337:de inlägg. Väldigt mycket elit. TIGHT!

"Today is nice"

Söndagen spenderades i city. En hel del på diverse subways. Hittade även ut till Queens och the graffiti block på Davis St. Det var helt underbart fint. Vi pepprade med bilder.

Hittade en fantastisk graff av Nas. Så himla fin! Hittade också värsta random en bild på en snubbe med nördbrillor och under stod det Maskinen. Bilden var väldigt lik den svenska artisten Maskinen. Kan det vara så att han vart där och målat lite?


Maskinen?


Älskar den här. Nas!!

Efter att ha spenderat en del tid bland massa fin konst så hittade vi ett KFC där vi beställd en Sunday Bucket med 10 st olika kycklingbitar, friterade och några grillade. Och stora var dom. Satt där och gnagde på kyckling och flottet bara rann på fingrarna, hehe. Gött! Orkade inte allt så vi tog med oss våran stora hink med chicken och styrde kosan mot en affär för att käka grejer att dricka.

Vädret var helt underbart, lite kvavt kanske. Vi var inte riktigt rätt klädda då vi hade sett att det skulle bli regn, vilket det inte alls blev.

När vi kände oss klara med Queens tog vi subwayen tillbaka till Manhattan. Hittade en kille med rejält med swag på suben. Han hade najs väst på sig, matchat rött keps med rött på skorna och hoodien. Och så hade han solglajjer på sig inne på subwayen liksom. Get the picture? Fly liksom. Och när vi inte trodde det kunde förstöras så drar han fram en eltandborste ur västfickan och putsar sin klocka med den och stopppar sedan tillbaka den i fickan. Fuck alltså - homeboy you took it too far. You ain't fly no more!!

Dock kunde han ha lånat ut tandborsten till killen som satt bredvid för han hade för taskiga tänder alltså. Haha!

Jag älskar New York - här finns allt möjligt folk. Jag hittar alltid någon ny att skratta åt/snegla på/stalka.

Inne på Manhattan så missade vi första tåget hem, som vi skulle ta. Svängde då förbi Niketown och drömde oss bort i alla fina träningskläder. Promenerade längs 5th Ave mot Grand C. Inser att vi nu missar andra tåget, som gick en timme senare än det första. Vi blir så ledsna och dränker våra sorger i två fruit smoothies från Jamba Juice. Mådde lite bättre efter det. Tog en snabbis in på H&M också och slösade lite mer pengar.

Vi hann i alla fall med tredje tåget hem.

Vilken helt underbar helg jag har haft tillsammans med Andrea. Vi har varit på språng varenda dag. Och kommande helgen blir ännu mer amazing för då är det Bambooooozle. Yeah man!!

Puss och godnatt

(Bilder kommer i dagarna. Håll ut!)

"Gettin up"

Lördagen tillbringades med att sova bort förmiddagen. Klev up vid 11 och duschade och käkade frulle. Vid 14 befann jag mig hemma hos Andrea. Redo för att fira judisk högtid. Passover. Vet inte svenska översättningen. Inte för att jag kan judiska högtider ändå...

Jag var injuden av Andreas värdfamilj att följa med till värdmammans föräldrar för att fira passover. Det var värsta strukturerat med ett manus där allas namn stod lite då och då och så skulle man läsa det som stod efter. Några meningar var. Det var som en berättelse.

Och så skulle man dricka lite grapevine, käkade lite persilja doppat i saltvatten, käkade knäckebröd med någon mix på och sedan äta soppa, dricka lite mer grapevine, sjunga någon sång, äta huvudrätt, läsa mer ur manuset och sedan käka efterrätt.

Det var jätteannorlunda men himla kul att få uppleva. Jättekul t.o.m. Vid 20.00 var vi hemma igen, lagom trötta. Jag sov över hos Andrea.

"I run New York"

Okej, konserten i fredags var off the hook. Alltså så jäkla tight.

Vi åkte in med tåget 3.30. Det var helt okej väder och vi mådde finemang. Väl inne i city så tog vi vårt pick och pack och drog till Herald Sq och det stora Macy's som ligger där. Det ryktades om att Rihanna var där och signade sin parfym. Men ingen lycka. Hon skulle komma tillbaka nästa fredag men man var tvungen att paya mycket för den där jäkla parfymen, lotion osv. för att få träffa henne.

Vi gick till Times Sq. för lite middag. Friday's var packat och det var även ShakeShack men där bestämde vi oss i alla fall för att stå i kö ändå. Kön var liksom utanför ytterdörren. Men efter 25 minuter fick vi våra goda burgare där köttet är handpressat och brödet mjukt. Gött mos alltså! Väl värt väntan. Vi åt vår najsa middag gåendes mot 34th St.

Vi hittade till Hammerstein Ballroom och det var redan kö utanför. Så vi stod där i kön i totalt 2 timmar innan vi fick komma in. Ändå glada att vi kom dit så tidigt - för vi kom rätt nära scenen. Bakom oss i kön stod en Method Man-look a like och just innan hade vi gått förbi en kille som såg ut exakt som Chris Brown minus det blonderade håret.

Hade i alla fall kul i kön. Lyssnade på musik, käkade cupcake och skrattade åt muppiga människor som gick förbi - en hel del.

Vi kom in och fick stå där i folkhavet och dansa. Vissa shakeade booty mer än andra. Alltså folk här är lite skabbiga ändå. Lite koll på sig själv måste man faktiskt ha.

Efter lite förseningar så kom äntligen Tyga ut. Allmänt swaggig var han. Med ett Katten Gustav-halsband i guld och gula diamonds. Fierce hehe! Körde bla. Every Girl, Deuces, någon ny Fly... m.fl. Så jäkla grymt!!

Och efter det kom Lloyd. Fan jag kan knappt fatta det. Har jag äntligen fått se Lloyd live? Det trodde jag aldrig skulle inträffa. Jävlar vilket bra liv jag har. Körde b.la, Get it shawty, You, Girls around the world, BedRock tillsammans med Tyga, Lay it down. Ett av det bästa var när han började spela klassikern Southside och så kommer Ashanti ut och sjunger med honom. What the?! Vart kom det ifrån? Och inte nog med det så kommer sedan Ja Rule ut och kör Always on time. Så underbart oväntat.

Sedan kom ju såklart the lead group. Diddy-dirty Money. Körde låtar från deubtalbumet. Det var najs. Sedan försvann de två girlsen och Diddy körde själv. Classic after classic. Och en hel hög med Biggie-hyllningar. Så himla fint vart det. Och så poppade Jim Jones upp på scenen en sväng, Q-Tip svängde förbi, homeboys från Junior M.A.F.I.A., Diddy's son. Har jag glömt någon?

Det var så många surpries att vi nästan fick hjärtattacker. Ville dom att vi skulle dö?

Det tog slut och vi var nöjdast i världen och i fett behov av cola. Att vi tänker så himla lika? Båda två bara 'faan har vart sugen på en cola i en evighet nu'. Så lika, det är mysigt.

Tog tåget hem igen, smått rädda att missa sista tåget och måsta spendera en en till natt strosandes i city. Men vi hann med ett tåg och jag var hemma igen vid 03. Somnade himla gött.

"Here we go again"

Yes, det är äntligen fredag. Inte nog med att springbreaket är över och Eve åker tillbaka till skolan nästa vecka (hehe) så är det även konserto ikväll.

Lösögonfransisarna är på, håret är lockat och jag ska klä på mig., Sedan är jag redo.

Först en middag på någon ställe i city och sedan vidare till Hammerstein Ballroom. Diddy, Tygatyga och Lloyd. Grymt? Grymt? Grymt!!

Möter upp Andrea på tåget in. Har dessutom laddat kameran och iPoden så vi kan tagga.



Tjollahopp ♥

"What happened to the cali love"

Jag vill dessutom somna snabbt så det blir fredag. Konsert!!!

Dirty Money, Tygaman och Lloyd. Oh my god. TIGHT!

"Baby I can't stand you"

Idag har jag och Eve varit inne i city. Bara vi två. Myspys! Tanken var att vi skulle ta subwayen ner till Chelsea för att promenera längs the High Line - den där gamla railroaden som jag och Sofia gick för några helger sedan.

Men när vi hoppat av suben så hade Eve ändrat sig. Hon ville kika runt i souvenirbutiker och sånt istället, som värsta turisten. Så vi gick hela vägen upp mot Times Square igen.

Det har varit gött väder. Soligt men lite blåsigt. Men gött i alla fall!

Vid 17 satt vi på tåget hem igen, lagom trötta. Eller inte Eve, men jag. Så grymt trött är jag just nu. Vet inte riktigt varför. Har varit dödstrött sedan 19. Stört!

Ska duscha och sedan somna till lite BB.

Puss och godnatt!


"The money I got"

Hallå där!

Nu drar jag iväg till frisören en sväng. Fixar min hårfärg, lite mörkare förhoppningsvis. Och kanske luggen också.

Holla!

"Like it's my last"

Käkade frulle från Subway i solskenet i väntan på tåget där vid 11.45. Hungrig som få, men inte så trött. Kanske övertrött. Kändes konstigt att vi nyss varit på tåget, några timmar innan liksom. Störda!

Vi hade skrivit ner addresser dit vi skulle idag. Och vilka subs som skulle gå dit. Brooklyn och IKEA och sedan graffitikvarteret i Queens skulle hinnas med. Vi hann med IKEA. Punkt och slut.

Först kaffe från Starbucks, sedan subway över till Brooklyn. Vi hoppade av och gick mot vad vi trodde var rätt håll. Det visade sig vara fel när vi kände igen gatunamn där suben stannat innan vårt stopp. Goddamn!

Åkte subway tillbaka till startpunkten och hittade på något muppigt vänster en gratis bus som gick raka vägen till IKEA. Vi kom till Brooklyn vid 14 kanske. Vid 16 eller senare hade vi hittat dit. Vet inte hur länge vi gick åt fel håll innan vi fattade att det var all wrong. En timme plus kanske.

Käkade köttbullemeny på IKEA, det var det värt. Provlåg i några sänger, testade soffor, sniffade på ljus och kollade på grejer som vi hade hemma i våra egna hem. Saknad!

Kändes oss nöjda med Brooklyn för den dagen. Kommer tillbaka en annan gång!

Strosade runt inne på F21 och grejer. Såg så många boys med swag igår. Alla såg bra ut, det var stört.

I och med att vi åkte så himla mycket fel med subwayen igår så mötte vi en jäkla massa människor. En tjej som stod böjd med kroppens delar åt håll dom inte ska böjas. Bananvarning! En kille som bara stirrade och gjorde konstiga grejer med munnen, en kille som matchat hörlurarna med jackan - SWAG, en crackhead som trodde han var cool och höll på att bli knockad av en sopkvast, hehe. What, what?! En kille på Grand C som gick runt i trasor. Mjukisbyxor med ena byxbenet rivet rakt ner och samma sak på tröjan. Kanske var hans stil...

Avslutade med löpning till ett Crumbs för att inhandla cupcake till tågresan hem. Helt svettiga hann vi med tåget. Pallade inte missa ett till tåg. Ett räcker liksom.

This is what I call a good weekend. Boom!

"It's so late it's breakfast"

Vilken muppig helg det var. Muppig som i något positivt.

I lördags blev det en sväng till TJ Maxx och en snabbis på Dunkin' Donuts med en massa konstiga människor.

Det var fint väder under dagen och sedan började det spöregna på eftermiddagen. Andrea och jag bestämde oss för att gå ut, vädret till trots. Så Andrea kom hit vid 8pm och ville att jag skulle gå ut på uppfarten för att bara möta henne. Jag panikade över regnet och dörren råkade gå igen helt. Och ytterdörren är en sådan dörr som låses om den stängs. Så där stod jag i spöregn utan nyckel eller mobil och vi kunde inte komma in. PANIK! Jag bara skrattade men det var bara för att jag panikade så mycket. Jag var ensam hemma också för dom andra var ute på middag och skulle hem sent.

Jag chansade i alla fall och gick runt på baksidan till en bakdörr och thank god - den var öppen. Åh herregud om den varit låst. Då hade vi måstat stå ute tills familjen kom hem typ. Första failet!

Vi tog tåget in till city och tog subwayen till klubben. Regnet stod som spön i backen men lika glada var vi för det. Vi kom in på klubben och det var typ orvarmusik. Alltså typ radiomusik, Katy Perry and shit. Vem lyssnar? Och inget hiphopgolv. Men det skulle öppna senare så vi väntade. Och dansade när det blev någe bra. Vilka knasiga människor vi hittade där förresten. En jätte till kille som såg smått snäll ut men som kunde taken you down just likte that. Och en tjej som körde lapdance på en kille och bara dansade knasigt. Hiphopgolvet var inte mycket till hiphop utan typ dancehall där girlsen went all in och killarna bara satsade. Damn, gick knappt att titta på liksom.

Sedan fick vi nog och skulle ta sista tåget hem. Subwayen tog för lång tid och vi kom till Grand C kanske 5-10 min efter att tåget gått. Och då stängde även tågstationen så vi blev hemlösa för 3 ½ timmar. Sa jag att det fortfarande regnade ute? Så vi tog vårt pick och pack och hittade ett Donken som vi chillade på. Där kom och gick det människor konstiga än den innan. En gammal gubbe som hjälpte folk att öppna dörren till toaletten och ge råd till en gråtande tjej som kom instormandes med mascara rinnande nerför kinderna.

Vi fick nog av Donken och regnet hade försvunnit så vi gick på nattshopping på affärer som var öppna. Alltså USA är gött, att man kan shoppa smink, mat, whatever kl 03.00. Det är gött!

Gick runt på Times Square som var nästintill öde. Om man jämför med folkströmmen på dagen. Det var skönt. Mötte en skön kille som nästan blev påbackad av en taxi som inte gave a fuck för han sa att att om det hände så skulle han köra taxin imorgon och vi skulle få åka gratis. Frågade även om vi rökte på. Nej? Gick vidare och mötte några killar med skrattattacker. Blev glad av dom!

Till slut hade vi fördrivit våra nästan 4 timmar utomhus. Fick ett uppvaknade att det är grymt att måsta vara uteliggare. Att inte ha någonstans att gå - varje kväll. Inte bara som vi, med våra ynka timmar. Usch! På vägen tillbaka till Grand C slängde jag ett öga in till en Citibank där jag ser en snubbe stå och bara råflina åt mig. Alltså flina med både över- och undertänder. Bara flina liksom. Fick skrattattack och fick även Andrea att gå tillbaka och kika och där står han fortfarande och flinar. Kikar en gång till på honom innan vi går över vägen. Fortsatt flin! Det låter inte kul, det är internt. Men det var cpkul. Alltså stööört.

Kom på tåget som gick 5.40 på morgonen. Hoppade på tåget och var lagom slitna och kalla. Somnade till och vaknade upp några stationer innan vi skulle av. Då var det soluppgång. Låste upp ytterdörren till huset vid 07. Somnade och sov ca. 2 timmar innan det var påväg tillbaka till tåget och en dag i Brooklyn.

Andrea, vilken muppig kväll/natt vi hade. Helt underbart! Bästa natten på länge! Puss


"Cause shawty got me feelin weak"

Åh längtar tills jag har skrivit 1337 inlägg. Det är inte långt bort mina vänner! ELIT!

På tal om någonting annat så har jag hittat tillbaka till Lloyd. Ett tag där kändes han lite off och kan inte säga att jag is feeling his new thing heller. Typ den senaste singeln "Cupid". Helt ok, men lite lame. Hoppas inte nya albumet är för mycket krams...

Kommer t.ex. ihåg när jag spelade den här om och om igen. Tider!



Älskar håret btw. Och saknar det också. Long hair don't care - where u at?

"You're such a beautiful thing"

Kan bli uppemot +18 idag. I feel good!

"What kind of dude are you"

Fuck alltså - vilket uppvaknande på morgonen. Alla mexikanarna kommer in och måste flytta en massa grejer. Och i mitt rum, kollar upp i minigarderoben och ser ett hål rakt upp till övervåningen. Goddamn. Det kommer bli jobbigt framöver. Planerar att hålla mig borta så mycket som möjligt!

Nu ska jag iväg till min LCC och faxa bevis på creditsarna som jag tagit så jag kan börja matchas igen. Gött mos!

Puss

"I can be anywhere in the world"

Det känns som att jag och Andrea spenderar pengar på konsertbiljetter hit och dit men att det inte händer mer än att vi får dom i brevlådan. Haha - och vi är nöjda med det.

Kan inte förstå att vi ska åka in till city nästa fredag för att se Diddy-dirty Money, Tyga och Lloyd. Vilken kombination!! Grymt blir det!

Och det får bli en försmak på vad som kommer helgen efter det. Festivaltajm! Bambooozle!

"With you and only you"

Den här låten är rätt fin. Någon kommenterade att den vore bättre utan alla "ohhohhhh". Jag tycker att det var fint med. Okej?


"When I said I liked you I lied"

Det är +24 ute och det var har görvarmt hela dagen. Fasen så underbart! Våren är här på riktigt!!

Imorse var jag trött. Trött. Helgen tog nästan kål på mig. Men jag hade himlarns kul.

Jag var iväg på gymmet med Andrea och körde crosstrainer och zumba. Shakeade bootiesarna. Vill ut och dans på riktigt. Sara, Erica, Jessica - nästan så att jag är tvungen att gå bakom en dörr och skaka loss (om ni vet vem jag snackish om). Hahaha muppigt!

Åkte hem, tvättade och låg ute på studsmattan och glassade någon timme. Kunde inte riktigt slappna av när mexikanarna springer runt och har sig. Dom är ju överallt - där jag ska vara alltså. Drygt!

På eftermiddagen har jag spelat baseball med Eve och sedan åkte hon och Jillian iväg på fotbollsträningen. Då passade jag på att vika tvätt. Nu har Brian och Shoshi kommit hem. Vi ska nog försöka fixa med någon middag.

Såg att Umeå hade -1. Hur känns det? Jag älskar skadeglädje, sorry!

Puss


"I swear I feel like a million bucks"

Det är mysigt att ha tjejer att ta hand. Idag ville Eve att vi skulle gå upp lite tidigare och locka hennes hår innan skolan. Mysigt värre!

Efter att jag droppat av Eve vid bussen så körde jag till Cosí i Mt. Kisco för att käka frukost med Andrea. Det är galet så mycket gemensamt vi har. Vi tänker himla lika. Riktigt kul!

Svängde även förbi RiteAid och kikade på alla möjliga grejer. På dom där pharmaciesen så finns verkligen allt. Allt, ya heard?

Och nu är det bekräftat. Vi ska på konsert om lite mer än två veckor. Diddy-dirty money med Tyga och Lloyd. Grrrrymt! Jag är så jäkla glad, i extas.

Puss och kram


"Give you that iPhone 4 - face time"

Yes, jag har skrivit klart uppsatsen nu. Och hur det känns? Lättande! Det är bra att ha det bortgjort.

Jag har blivit satt som kock ikväll. Det blir enkelt. Fixar ihop tortellini med pesto. Gött! Mhhh pesto - kan inte få nog.

Glider nog iväg till Mt. Kisco ikväll och möter upp Andrea en sväng också. Kanske lite kaffe skulle sitta fint.

Puss

"Gin got me drunk as fuck"

I tisdags så var det fuktigt ute i luften men det var ca. 16 grader varmt. Grått över hela himlen dock. Man kan inte få allt. Följde med Andrea till hennes gym för ett kickboxningspass. Fuck. That's all I got to say. Den träningen jag gjort förut är som bortblåst. Förstod dirre att jag skulle få fet träningsvärk. Nu är det dagen efter och ja, jag har träningsvääärk.

Efter träningspasset började det spöregna. Vilket kanske inte var så konstigt då det skulle vara 100% chans till regn.

Åkte till Mt. Kisco och käkade lunch på Cosí. En macka med pesto, kyckling och grönsaker. Gött mos! Efter det en sväng på Target för att dregla över B&J glass och annat godis. Snart ska vi väl bunkra upp för filmkväll. Hann även en sväng på Marshall Shoes. Hittade ett par heels men var inte riktigt säker. Måste funderish lite.

På kvällen var jag hemma själv med Eve. Hon är bra go den där ungen. Fasen så vi kan flamsa runt. Jag skrattade så jag fick ont i halsen.

"Everybody sing"

På söndagen blev det en heldag i White Plains. En annan riktigt varm dag. Ännu varmare än innan. Jag och Sofia hoppade av tåget och hittade centrala White Plains. Gick vidare och svängde in vid stora höghus med lägenheter. Fick svennekänslor för det kändes som lägenheter i en svensk förort. En sommardag när man bara går runt.

Satte och ner och chillade på en vägkant. Bara satt och njöt. Fick träsmak i asset. Gick och köpte hallonsorbet på Cold Stone och en kaffe från Starbucks och satte oss ner på en parkbänk. Solade mer.

Svängde förbi mallet The Galleria och mötte upp Veronika där. Jag gick och piercade öronen igen. Ett tredje hål i vänster och ett andra i höger. Så nu är jag klar med det. Inga fler nu!

Vi gick sen neråt till det finare mallet med dyrare affärer. Ville bara gå runt och kika en snabbis. Hann med kanske 10 minuter innan dom skulle stänga. Mötte upp Andrea på Cheesecake Factory för middag och efterrätt. Kände att det var dags att smaka en Original Cheesecake. Dom där bitarna är fett stora så eftersom sharing is caring så delade jag och Sofia på en. Lagom! Den var jäkla god också, fler av den kanske en annan dag!

Fick skjuts hem av Andrea. Bra det för vi kan njuta av najs musik tillsammans. Och bara prata. Älskar att åka bil. Tur att man gör det dagligen i detta land.

"Like I never had it at all"

Jag ska skriva vad jag har för mig föregående helgen, så det inte glöms bort.

I lördags så åkte jag in till city. Och det var underbart väder. Alltså varmt och skönt! Det kändes som en svensk sommardag. Fan så jag mådde gött hela dagen.

Kom fram till Grand C vid 12 och mötte upp Veronika. Vi gick ner mot The village för att möta upp Sofia. Målet var den nyöppnade svenska godisaffären "Sockerbit" som låg på Christopher St. På vägen dit gick vi förbi flera personer som käkade grejer ur en vit papperspåse. Liksom fler än att det bara skulle vara en vanlig vit påse.

Vi hittade till Sockerbit och det var ju såklart därifrån alla kommit med en påse godis från. Aha mystery solved liksom. Blev bjudna på godis ur ett påskägg av en svensk kille som jobbade där.

Stället var värsta stilrent och inrett i enbart vitt. Stor skillnad mot godishyllorna på Maxi. Här framstods det som värsta lyxigheterna. Där gick Veronika lös och köpte godis och lite annat för $50. Hon är ju knäpp! Mitt gick på $21 vilket är ca. 147 kr. Kanske lite mer än ett halvt kilo. Mycket peningar för lite godis. Jag kunde köpt två tröjor för det. Men det var det ju såklart värt.

Efter det tog vi take out lunch från Cosí och tänkte sätta oss ute i Union Square Park men en stor del av parken var avstängd... Hittade en plats bland massa muppar - någon crackheads, en feeet kille, fågelmatare och en gubbe som skrålade Beach boys och annat skit! Där satt vi och njöt - hey det var ju soligt i alla fall.

Möttes av massa folk som sprang runt med kuddar. Fick sedan höra att det skulle vara en huge pillow fight i parken. Senare såg vi massa kuddar hit och dit och massa dun som flög upp i luften. Haha!

Veronika åkte sedan hem och jag och Sofia promenerade ner till the High Line - en gammal tågräls som är omgjord till en walking path med massa träd och blommor som komemr blomma fint till sommaren. Den ligger ovanför gatorna så när man går däruppe så kan man se ner på gatorna och människorna som går där. Den var inte jättelång men så mysig. Det blir fler promenader där när det är ännu varmare.

Vi kom ut och gick mot 9th och 10th avenue där det var lite öde. Lite mer slumm, kändes definitivt mer amerikanskt. Riktiga USA liksom. Hittade en loppmarknad i Hell's Kitchen och gick runt där och kollade på skräp. Kom sedan tillbaka upp mot Midtown när det mörknat och så var jag hemma igen vid 22.00. Med tre feta blåsor på mina stackars fossingar. Fast det är det ju såklart värt!


"Baby got a problem sayin bye bye"

Sitter i Pac-mode. Good mode! Jag har kommit igång nu. Sitter och skriver uppsatsen samtidigt som hörlurarna håller ute byggarbetarnas stök med 2pac.

Hur kan man inte älska detta? Hella funny video!


"When you come around I can't find the words to say"

Jag ska sammanfatta helgen senare. Kanske ikväll.

Men först - jag ska muta mig själv att skriva klart min uppsats. Helst ska hela vara klar idag. Om jag är duktig och bara skriver hela dagen så får jag käka från svenska godiset jag köpte på Sockerbit! Annars...


"Click to MTV so they can teach me how to dougie"

Har just mapquestat vägen till ett kalas som Eve ska på. Dom ska tydligen iväg någonstans och göra muggar och grejer. Sådana där keramiksaker. Får se om jag kan hitta ett Starbucks att chilla på medans...

Sedan är det fredag idag. Och det ser ut som att det blir city imorgon. Hoppas att det inte är samma väder som idag. Imorse snöade det lite som sedan smälte och bytte till smådugg. Vart fan är våren? Nu börjar jag bli irriterad!


"Big ballin'"

Smög iväg till Starbucks på förmiddagen för att komma ifrån alla mexikanska byggarbetare som härjar runt huset på vardagarna. Mötte upp Andrea för lite morgonkaffe. Bra start på dagen!

Och Andrea är så himla bra - för hon har samma musiksmak som jag. Det är helt grymt! Och vi är övertaggade på Bamboozle i slutet av april. Idag är det exakt en månad kvar.

Det är första april och jag lurade henne lite smått att jag bokat fel dag till festivalen. Fast jag kunde inte hålla mig. Hon gick då halvt på det!

Vi hann även med en sväng på Victoria's Secret. De har himla fina saker där men det är ingen affär som jag besöker ofta, eller knappt överhuvudtaget. Fyndade i alla fall 3 mys tees att chilla i. Svart, lila och rosa. Är sugen på en hoodie också - de kändes så himla goa!

Sedan nu på eftermiddagen har jag suttit och kollat vilka artister/band som spelar i NY kommande månaden. Hittade Diddy Dirty Money med Lloyd och Tyga - låter helt kalas! Nu har jag ju dessutom funnit en vän som vill med på dom konserterna också. Synd att jag inte har mer ään mina 3 månader kvar här.

RSS 2.0