"You got it all"

Alltså Kim Kardashian måste ha en av världens snyggaste figur. Liksom perfekt av allt. Titta bara på hennes booty, damn it! Och det här är utan smink...

Kim Kardashian with No Makeup On

"In this moment I just feel so alive"

Måste göra liten påminnelse till mig själv. Sitter och streamar HOT 107.9, en grym radiostation från the A. Hörde tre goa låtar i rad. Och vill inte glömma bort dom.

Fabulous - You be killin' em
Nicki Minaj - Moment...
Travis Porter - ....

Det är dags att fylla iPoden med ny, fräsch musik. Det var flera månader sedan sist. Usher och Trey Songz har gått på repeat i månader blandat med Pac, typ.

"In this very moment I'm king"

Idag har vi chillat här hemma. Åkte ut en sväng med bilen på eftermiddagen för att jag skulle få mig en liten rundtur. Typ se vart skolorna ligger, gymnastiken, olika kompisars hus osv. Lite väl mycket att komma ihåg - även om jag skrev ner det på papper. Får bli lite mer en annan gång.

Sedan åkte vi till något japanskt ställe för middag. Tidig födelsedagsmiddag för Jillian som fyller år på onsdag. Så jag var in the mood för sushi. Andra gången jag käkar det nu. Och det var jäkla gott från början men mot slutet blev det lite väl mycket sushismak.

Och på kvällen plockade Elin, en svensk tjej som bor längre ner för gatan, upp mig tillsammans med en annan tjej, Linnéa, för att åka och fika på Starbucks. Och det var mysigt. Tänk så easy det var att träffa nya svenska au pairer här. Inte alls så krångligt som i Atl. Gött mos säger jag!

Så imorgon ska vi iväg på två museum in the city. Det blir nog grymt!

Puss och godnatt

"I'd rather die like a man than live like a coward"

Slösurfar på Facebook och ser en miniatyrbild på Tupac på sidan, ni vet där reklamsidorna sitter. Och ser att det är en bild som ser väldig bekant ut. Klickar på den och kommer till en sida där det skrivs att en ny dvd släpps med en intervju från Clinton Correctional Facility. Och glad blev jag! Har lite halvt letat efter den intervjun för en del av det är med i dokumentären 'Tupac: Resurrection'. Och jag tycker intervjun är jäkla bra.

Tack Fejjan, you made my day.

Jag ska försöka få tag i den där dokumentären. Bäst att skriva ner den här, påminnelse till mig själv. Tupac Uncensored and Uncut : The Lost Prison Tapes.


"And then we went out for a walk together"

Ikväll har vi varit och ätit pizza på någon liten restaurang i närheten tillsammans med Jillians föräldrar. Haha, pappan var ju rolig. Han har riktig New York-dialekt. Är det bara jag som tycker att New Yorkish låter som italienare som pratar väldigt bra engelska? I can't be the only one thinking that?

Och pizzan var rätt god också. Jag beställde en slice och sa att jag ville ha svamp, skinka och ananas på. Och killen ba 'är du säker?'. Ähmm, ja? Okej då... Det var tydligen inte vad man brukar beställa. Här är det cheesepizza som gäller. Hursom - pizzan var god, tack och lov.

Sedan gick vi in in på Baskin Robbins som låg just bredvid - för att äta lite glass. Jag tog en minibägare med chocolate chip cookie dough. Pretty good!

Nu är klockan ca. 21.30. Eve sitter och borstar mitt hår och gör flätor i det. Och så ligger kissekatten här bredvid mig i soffan och kurrar. Lite mysigt att ha tjejer att ta hand om nu. Typ göra olika hair dos och måla nagellack, hehe. Riktiga girliegirlstuff!

"Standing over there by yourself"

När vi åkte från flygplatsen i onsdag eftermiddag så hamnade vi i en lane bredvid en lastbil, så jag sneglade lite åt sidan för att se vem som körde. Och såklart var det en najsig kille. Så jag sneglade lite mer och så kollade han. Awkward så jag tittade bort. Och så kikade jag igen. Ni vet, så som man gör.

Sedan skulle vi göra en vänstersväng och han rakt fram så han vevade ner rutan, tutade och vinkade.

Jag har haft lite panik att det inte ska finnas fina människor här, men mitt NY-äventyr kunde väl inte börjat bättre, eh? Haha, det är inte bara in the A som dom finns. Thank God!

"Sure they be looking for me"

På fredagkvällarna brukar familjen äta ute tillsammans med Jillians föräldrar så det är nog samma sak ikväll. Så jag ska såklart följa med så jag får träffa dom. Och se mig omkring. Jag har ju som inte hunnit med det än.

Troligtvis får jag mig värsta rundturen till helgen. Ser framemot det. Vill ju se hur det ser ut här.

Och så är jag jäkla sugen på att åka och shoppa lite. Basicgrejer som typ nagellacksborttagning, men även nya sovkläder. Typ pajamsset vore najs att ha.

Vad hittar folket på hemma i Sweden på?

Pussar

"It can't be found"

Jag kanske ska ta och introducera min nya familj nu. De bor ca. en timme från NYC om man tar tåget. Området heter North Salem - vet ännu inte åt vilket håll det ligger. Om det är norr, söder osv. från NYC.

Hursom - familjen består av mamma Jillian, pappa Brian och barnen Eve och Shoshana. De är 8 och 11 år gamla. Pratglada, gulliga och påhittiga. Dom har även en grå tjockiskatt som heter Angel. Eller den ser inte så tjock ut men har värsta hängmagen. Jag vaknade upp imorse av att den låg bredvid mig och kurrade - hur mysigt ändå?

För tillfället sover jag på soffan i vardagsrummet. För att den gamla aupairens sista dag är idag, fredag, och jag kom hit i onsdags. Så mina väskor är inte uppackade än så det känns som att jag bara är här på besök än så länge. Men snart får jag flytta in mina grejer i nya rummet.

Förövrigt så är huset och området helt annorlunda från mitt gamla område. Här ser husen olika ut och är väldigt olika i storleken. T.ex. det här huset är mycket mindre än det i Atl. Och inredningen är ingenting jag skulle ha hemma i mitt egna hus, men på något vis är det ändå lite mysigt här. De håller just nu på att göra en övervåning till huset så att tjejerna får varsitt rum och föräldrarna får ett nytt sovrum på övervåningen. Så därför är det plats runt hela huset osv. Det förväntas vara klart inom 6 veckor eller så.

Om jag ska vara ärlig så är jag lite tveksam på om jag kommer trivas i huset. Just för att jag är så ytlig och vet hur jag vill att mitt hus ska inredas... Men jag tror absolut att familjen är viktigare än huset och med familjen känns allting bra, hittills.

Jag har inte hunnit fråga familjen än om jag får lägga ut bilder och sådant på barnen och huset. Så för att vara på säkra sidan så gör jag inte det.

"And it's friday"

Jag kan inte acceptera att det är 1° i NYC och 3° i Umeå. Det kan väl ändå inte stämma? För att plåga mig själv lite mer så har jag en Atlanta vädergadget inlagd också som visar 13°. Inte okej!

Johannisen sa att hon igår hade gått runt i sina ballerinas...

Men jag klagar inte. Snön är ganska mysig. Det hade jag hunnit glömma bort under den till mesta dels snölösa Atlanta-vintern.

Idag är den äldsta tjejen, Shoshana, iväg på en snowtrip med skolan och den yngre, Eve, skulle iväg på någon sorts trip också men igår kväll blev hon sjuk. Typ snuvig, hostig och hade ont i kroppen så hon är hemma idag. Så vi roar oss med att se på film. Har sett Pirates 2 och ser nu på trean. Gött mos!

"New York state of mind"

Idag hade barnen ingen skola så vi har varit hemma. Dom har haft några kompisar över och så har vi bara chillat. Jag följde med dom några hus bort, hem till en kompis där dom åkte skrana. Damn vänner - det är mycket snö här. Och det är rätt kallt. Tur att jag hade fixat en jacka och Uggs.

Är dock inte riktigt säker på hur Uggsen klarar sig i snön. Jag menar, snön blir ju till vatten och det tål dom väl inte så bra. Borde köpa någon slags inpregnering till dom så att dom inte blir helt missfärgade på direkten.

Sedan har vi käkat middag och sett på film. Nu är klockan snart 21 och jag är trött. Det tar på krafterna att komma till en helt ny miljö och sådant.

Jag ska berätta mer om familjen och sådant vid ett senare tillfälle.

Hoppas ni mår bra därhemma. Massa pussar ♥

"Fly like a G6"

I tisdagskväll packade jag ihop alla mina saker. Körde en snabbis till Kroger för att köpa några tidningar. Insåg att det skulle vara sista gången var sprang runt på Kroger - på ett tag i alla fall.

Sedan skjutsade Stephanie mig till Johanna efter 21. Så slutet av kvällen tillbringades i J-dawwgens säng.

Jag klev upp vid 04.20, duschade och packade om i väskorna. Vi åkte hemifrån ca. 05.40 och det var inte så mycket traffik ute på I-85, skönt nog. Vi båda satt tysta under säkert halva bilresan, som att vi inte hade mer att säga varandra. Fast klart att vi har mer saker att prata om.

Kom till flygplatsen och skulle checka in mina väskor. Då hade den turkosa väskan 1 lb övervikt, vilket inte är mycket alls. Så där fick jag stå och flytta över lite grejer till duffel bagen. Tur att jag hade en trevlig kille som stod bakom disken. Haha, Tony som ville komma och hälsa på i Sverige...

Vid 07.15 så sa jag hejdå till gullefisen och gick igenom säkerhetskontrollen. Jag kom på flyget som skulle ta mig till Ft. Lauderdale, Florida. På nya flygplatsen så kom tiden då vi skulle boarda och får då meddelandet att det flyget är inställt och att de stängt ner hela LaGuardia. What the f? Ringde och kollade runt och kom med på ett flyg 12.30 till JFK som visserligen med stor risk skulle ställas in med. Tack och lov så gjorde det inte det, men det blev försenat.

Så min nya hostmom plockade upp mig på flygplatsen och så åkte vi hemåt. Och jag som höll på att dö av hunger blev glad då hon hade sparat ena halvan av sin lunchmacka till mig. Så jag svimmade inte i alla fall.

Vi kom hem till huset vid 18-tiden och så käkade vi middag. Jag fick en rundtur och så lekte jag och barnen en sväng. Jag var grymt trött och la mig för att sova vid 21.30 kanske.

Och ja, jag sover för tillfället på soffan för den gamla aupairen bor fortfarande här och hon har ju såklart det rummet. Så jag får sova här nu tills på fredag då jag får ta över rummet, eller om det blir lördag kanske...

"Hey hey hey"

Jag har kommit fram, efter lite om och men med flygen. Inställt flyg från Ft. Lauderdale till LaGuardia och grejer.

Är i alla fall här och ska gå och lägga mig nu. Klockan är ca 21 och jag är sjukligt trött. Vi hörs mer senare imorgon eller så.

Puss och godnatt!

"I don't wanna leave but I gotta go right now"

Jag håller på att packar för fullt nu. Nästan allting är nedpackat i väskorna. Lite smågrejer som ligger här och där dock. Får se vart jag ska stoppa prylarna så dom inte glöms bort i olika fack.

Jag är spänd och taggad på nya äventyr men det känns samtidigt så jäkla surt att lämna allt det här. Johanna, Elin, andra au pairer, kidsen, vädret, Moggan, Discover Mills, människorna och hela jäkla ATL.

Jag drömmer om att komma tillbaka till the A för att bo här. Det vore grymt!

Sista natten spenderas så klart med J-dawwg - vem annars? Vi ska njuta som fuckers. Och imorgon bitti, alldeles för tidigt bär det av till flygplatsen. Först en flygtur till Florida, byta plan och sedan till NY.

Puss och kram. Jag hör av mig när jag är framme! Sköt om er!

"I'm gonna fix my shit"

Jag hade kidsen fram till 19.30 ungefär, har tagit en snabb dusch och ska snart iväg på en jäkla sen middag. Klockan är 20.39 nu.

Och imorgon börjar jag 6.45... Fast det är rätt bra att "måsta" gå upp så tidigt för då har man hela dagen på sig. Egentligen liksom. Inte skulle jag väl kliva upp så tidigt frivilligt. Se - det finns fördelar med allt.

Imorgon är det dessutom fredag. Gött mos mina vänner! Vad hittar ni på i helgen? Jag vill veta!

Pussar

"It's so on"

Jag har ju hitttat en ny serie, The Game. Helt underbar serie. Tänkte bara föra det vidare så att ingen sedan kan komma och säga att jag aldrig tipsat om den. Nu gör jag det. Pickalurvennn, du skulle kanske tycka om den. Börja se så kan vi sedan diskutera karaktärerna på Skype, please?


"You don't have to strip"

Imorse följde jag med Johanna till träningshallen där hon tränar. Och det påminde så mycket om IKSU så oj, oj, oj. Det var stort och det var folk som gjorde lite allt möjligt. Dock så var det mer glamouröst än hemma. Typ marmorbänkar och handdukar att bara ta och använda. Lite mer som ett hotell typ. Så där var vi på ett yogapass. Och yoga är ju inte min grej. Men det var avslappnande och skönt.

Sedan bastade vi i en ångbastu med typ mint. Och då snackar vi minty, på riktigt. Vad skönt!

Droppade av J-dawwg och plockade sedan upp Booboo och så åkte vi och handlade lite.

"For the better part of me"

Imorse var jag uppe med tuppen. Var uppe kl 6.45, relativt pigg ändå för att ha somnat efter midnatt. Väckte barnen, fixade frukost och följde dom till skolan.

Sedan åkte jag hem och la över bilder på USB-stickan och åkte hem till J-dawgsen för en långpromenad tillsammans med Marley. Fasen så jag mår dåligt över min träning. Det jag hade åstadkommit är som bortblåst. Vi sprang sista biten av vår runda och svimmade nästan, haha. Det ska tas tag i igen - för jag älskar träning. Det har bara hamnat på sidan ett tag.

Vid 13 plockade jag upp Boo och så har vi gjort läxor och lekt ett tag. Nu är det bara chill ett tag som står på schemat.

Funderar på om jag måste ta och köpa en till resväska, för jag tänker då inte betala en massa övervikt på min väska. Den var lite över gränsen på vägen hit ju. Två resväskor, might as well. Jag måste bara köpa den först. Tiden rinner iväg nu, på riktigt ju.

Puss och kram

"Loving you no more"

Igår när barnen var tillbaka i skolan så vid 17 så tyckte jag att dagen hade gått oerhört snabbt. Inte konstigt - då jag varit ledig fram till 12. Känns lite skönt att de vanliga rutinerna kommer tillbaka igen.

Så igår vid 11 mötte jag upp J-dawwg på Starbucks för lite fikamys. Vi snackade en snabbis på msn i söndags och jag hade så mycket att skriva, haha. Så nu fick vi catcha upp den senaste veckan.

På kvällen efter middagen hade jag tänkt testpacka lite grejer i min resväska men klockan blev så mycket så det hanns inte med. Hallå, förstår ni att i slutet av nästa vecka kommer jag att befinna mig i New York? Hur sjukt?

"I'm a pro at this"

Idag, söndag, har jag äntligen fått ner The Game säsong 1 så det har jag legat och kikat på.

Inatt kunde jag inte sova, låg och lyssnade på najsig musik på iPoden och kunde inte stänga av den. Vid 02.30 somnade jag i alla fall men vaknade upp senare av att jag hade fetont i magen. Vet inte varför, det som bara kom. Så jag låg och halvsov/hade ont hela natten. Sedan tog jag två tabletter och försökte somna om. Vaknade sedan vid 11.30, feeling just fine. Så jag vet inte vad det där handlade om.

Vid 16 så plockade Nicole upp mig och sedan Lina och så åkte vi till Discover Mills för minishopping och sedan middag plus bio. Alla affärer stängde ju 18 så hann bara med några få stycken, damn that. Vi såg The heart specialist, en ny film med bl.a Wood Harris som spelat i Above the rim tillsammans med Tupac. Det är något med honom, han är en bra skådespelare. Over all så var filmen rätt bra. Den hade humor, lite djup och en handling. Den var över förväntan.

Sedan åkte jag hem och snackade en sväng med J-dawwwg på msn. Hann med det innan hon stängde av datorn for the night. Tack och lov. Har inte sett prutten på en hel vecka, inte sedan i söndags. Goddamn it. Så det var fint att höra att hon levde. Hon har lyckats gått och fuckat upp den senaste mobilen också, så hon har varit okontaktbar.

Nu ska jag se lite Game och sedan snarkish. Börjar 8.30 imorgon, för barnen är lediga från skolan. Det är Martin Luther King-dag här så de är lediga. Vill verkligen hinna med hans museum innan jag åker till NY.

Puss och godnatt

"I got money for you shawty"

Så i fredags var vi hemma från skola/jobb. Men det smälte lite bättre under dagen. Så jag började se en ljusning på det här kaoset. Så på kvällen var jag hemma och såg en film.

Så lördagen skypade jag med både Picis, Malin och mamma/pappa. Det blev några timmars tidsfördriv, mycket mysigt! Och på eftermiddagen tog jag en snabb sväng förbi Moggan för att få se lite folk igen. Det kändes bra, hehe. Köpte med takeout från ett chineseplace och åkte hem och såg några serier.


"That's when she said"

Skolorna har varit stängda idag också. Men igår lyste solen en del under dagen och smälte bort en del is. Men sedan igår kväll så blev det kallt igen och då frös det ännu en gång.

Så skolorna är stängda imorgon också. Tänk, en hel skolvecka hemma pga. av snö/is.

Första dagen var det snön som var problemet. Sedan smälte den och frös till is. Så resten av dagarna har isen varit största problemet. Och då har det liksom varit heltäckande isvägar. Inte vill då jag köra med sommardäck på det.

Jag vet inte hur många nyhetsklipp jag sett där bilar bara glidt fram på vägen, typ touchat trottoarkanten för att försöka få lite fäste. Ja, det är helt crazy. Fast ändå lite intressant att få uppleva detta!

Puss och kram och godnatt

"As soon as you get here, I'll be ready"

Tisdag och ännu en dag fast här hemma. Det känns helt sjukt. Liksom, vi kan inte göra någonting förutom att vara hemma. Vara inne och kolla på tv, leka, käka eller vara ute och åka pulka nerför vägarna.

De stora motorvägarna är fortsatt stängda och på alla kanaler uppmanar dom oss att stanna hemma and stay warm.

Och dom som vågar sig iväg med bil till t.ex. mataffärerna får veta att det inte finns speciellt mycket basvaror kvar, för ingen har kunnat ta sig dit för att fylla på nytt.

Känns som att det är kaos på riktigt. Kanske inte, jag överdriver men jobbigt är det. Skolorna är stängda imorgon också. Så det ser ut som det blir 10timmarsdagar för mig varje dag.

Jag är off nu, och har ont i öronen, huvudet och är värsta varm i ansiktet. Måste ta och lägga mig ner och bara slappa resten av kvällen. Vill verkligen inte bli sjuk.

Peace out from A-town

"We got something special"

"No bees smell joy - that's why they ruin picnics". Så sant!

Cougar Town är så klockrent. Hur kan man tröttna på det?

"When I was too scared to let it show"

Idag har skolorna varit stängda. Stephanie har inte kunnat ta sig till jobbet downtown för 1-85 har varit avstängd. Så basically har vi varit strandsatta i huset. Utanför är det som en isbana. Och man är dum om man riskerar att köra på vägarna med sommardäcken nu.

Så vi har varit ute och åka till pulka och grejer. Inser att jag inte är förberedd för New York. Jag försökte skrapa ihop lite varmare kläder. Sneakers med tjocksockar i, leggings innanför mina mjukisbyxor och en hoodie innanför skinnjackan. Plus en fet halsduk och fingervantar. Det var min vinterklädsel. Frös relativt snabbt om fötterna och gick in.

Måste nog köpa uggs snarast. Och en vinterjacka maybe. Men det vill väl inte jag spendera mina pengar på. Fast kanske ska satsa och hitta mig en Canada Goose. Billigare än hemma, med säkerhet.

Så det är vad vi har gjort idag. Och varit inne och spelat kort/sett på tv. Det enda som har diskuterats på nyhteterna idag är vädret. Har sett ömänskligt många klipp där 10-tals lastbilar slirat på interstaten, bilar som glider nerför backar och som fastnar mitt i vägen. Därför har de stora vägarna, typ I-85 m.fl stängts för det är alldeles för riskabelt att köra där.

Jag tror inte ni förstår hur maktlösa människorna här blir, när det kommer snö och is. De är inte rustade för det överhuvudtaget. Men vem hade orkat byta mellan sommardäck och vinterdäck varannan vecka, då vädret förändras så hastigt. Det förväntas vara kallt ända tills på lördag. Så det är inte förrän då som isen kan börja smälta...







Skolorna är stängda imorgon också. Så jag jobbar från kl. 09 ungefär. Får se hur onsdagen ser ut.

Puss och godnatt

"Time has changed"

Så här såg det ut på kvällskvisten igår när jag kom hem. På vägen hem var det så jäkla dimmigt och snöigt. Många bilar hade slagit på varningsljusen. Ni vet, dom där som blinkar hela tiden. Det var det enda som syntes någorlunda.

Det var mysigt. Bara vräkte ner.

Jag gick in och satte mig för att se det senaste DH-avnittet och under bilden så rullade det information om vilka skolor/colleges/business som var stängda dagen efter. Alltså måndagen.


All denna snö under några timmar på kvällen. Ganska mycket. Från att vara ingenting.






Och en bild från en highway downtown. Alla försökte köra hem igårkväll och var tvungna att köra i snigelfart. Egentligen inget märkligt då de bara har sommardäck och det var snö och började bli halt. Tur man inte var där i alla fall.


"Feels like I'm intelligent"

På söndagen hade vi betämt oss för mueseum, vare sig vi ville eller inte. Vi har skjutit på det länge för att det egentligen inte är så roligt. Men nu rinner tiden ur våra händer och vi måste göra det anyway. Så vi tog vårt pick och pack och åkte till Atlanta History Center som handlade om the civil war och hur Atlanta hamnade i krig och sedan hur staden brändes ner. Atl är en relativt ny stad, ingenting gammalt finns kvar vilket är synd. Allting brändes där på 1860-talet.

Och så fanns det ett litet museum om när det var OS i Atlanta 1996.

Vi lärde oss en jäkla massa som vi inte hade någon aning om innan. Så det var roligt och intressant. När vi var där och läste alla små faktarutor och inte fattade vad the Union var eller vilka som räknades som Yankees så kände vi oss ju lite borta. Men at the end of the day så kom vi ut därifrån väldigt informerade.

Och vi hade dessutom kul under tiden. Timmarna rann iväg och vips så var det 20 min till stängning. Och då hade vi inte ens hunnit igenom allt. Så OS-delen fick bara en snabb rundtur. Vi inriktade oss på historiedelen istället.

Efter det åkte vi till Olive Garden för middag och sedan hem till Johanna för film. Vi såg Pretty Woman som jag - hör och häpna - aldrig sett tidigare. Har aldrig kommit mig för det. Så det var på tiden. Rätt mysig film! Sedan åkte jag ju hem i snöovädret som ni vet.


Redo för att bli smart.


Så här såg det ut i downtown på 1800-talet. Helt ofattbart. Vart är skyskraporna och grejer?




"Auction and negro sales" står det på huset. Så himla hemskt! Kan inte ens tänka mig en tid då det var accepterat.


Förevigade våran presence i en bok


Vi såg grymt gamla golfklubbor


Bobby Jones - en känd, gammal proffsgolfare från the A


Fann en vän...


Tog kort på oss - tillsammans. Jag sa inte att vi var bra.


Härinne diskuterade vi och försökte förstå oss på allting. Lyckades lite ändå!




J-dawg vann. Sa du kaninhopp? Rätt svar!


Vill tacka en speciell person som hjälpe mig vinna...


pris som världens underbaraste. Mig själv alltså!


Johanna trodde att Sverige höll OS under typ 60-talet. Fel... Rätt svar var 1912. Ändå nära ju?

"Waiting for this all day"

Ja, i lördags eftermiddag åkte jag och Johannisen iväg till Moggan för att se den senaste Harry Potter-filmen. Äntligen fick vi se den! Bättre sent än aldrig liksom. Och jag tyckte att den var bra, som dom tidigare filmerna. Fast enligt Johanna så är böckerna så mycket bättre. Det kan jag väl hålla med om...

Sedan åkte vi för att käka lite middag. Planen var Olive Garden men det var så mycket folk så vi vände direkt. Sedan körde vi till ett chineseplace som inte såg fullt ut. Gick in och frågade och väntetiden var 2 timmar. 2 timmar? Jag var hungrig som en varg så det gick inte för sig.

Till slut hamnade vi på Friday's. Det var helt okej det med. Maten var bra och vi hade det mys.

Observera Johannas parkeringsskills. De är ju grymma. Alltid snea, men innanför linjerna. Det beror mycket på att parkeringarna är så stora så det blir svårt att vara rak i dom. Om ni hajar vad jag snackar om.






"Then I saw it"

Oj, det har varit winter storm warning hela dagen. Att nu ikväll så skulle den komma. Jag och Johanna åkte hem till henne efter middag ute och då var det då helt okej. Liksom, ingenting. Jag sa då att det inte skulle bli någon snö överhuvudtaget.

Så vi åkte hem och såg en film. Sedan kollade vi nyheter och väder på någon tvkanal och fick se bilder från the highways som var täckta med snö. Men duh - det snöar då inte här i alla fall. Damn, och så kollade vi ut. Nog fasen snöade det. Och mycket också.

Så det var bara för mig att skynda mig och köra hem. Vilken var en jäkla körning. Det var halkigt i korsningar. Och snöflingorna var så stora och det var snörökigt så jag knappt såg vägen eller vilken sida av vägen jag var på. Det är ändå inte så underligt att det är många som kör av vägar och grejer här... De vet ju ingenting!

Nu ska jag sova. Godnatt

"That's just how we do it"

Det är lördag och jag är ledig. Väntar på att Johannisen ska bli off så vi kan hitta på något. Måste börja kryssa av fler grejer på listan innan jag drar.

Och så kommer Elin tillbaka till the A idag/kväll. Så grymt härligt!


"Oh no you didn't"

Åh, jäkla Picisen som inte är inne på Skype när jag vill att hon ska vara det? Du ska veta att du snart är en död Pickalurv!

"I can't believe it"

Ladies and tjänstemän,

vilken härlig känsla. Det är ju fredag. Dock så jobbar jag sent ikväll för Steph och David ska ut på middag. Fast det är väl ändå rätt lugnt för kidsen är alltid så lugna och goa. Superkids!

Sedan så kommer helgen och allt vad det innebär. Jag måste ta vara på tiden nu och göra dom där turistiga sakerna som står på min lista. Typ museum och grejer.

Det är inte helt klart men det ser ut som att jag är påväg till New York! Så jäkla knäppt! Fast gött mos!

Pussar


"OMG"

Shittans - fattar ni att jag har befunnit mig i USA i 200 dagar nu? Va va va? Äsch, det är okej om ni inte fattar det för det gör inte jag heller.

Det låter som en sjukligt lång tid men det har ju inte känts som det. Tiden har flugit förbi.

Fan vad jag är glad att jag tog det här steget.

"Let's meet up"

Imorse blev det tidigt för att skjutsa Boo till skolan. Sedan tog jag en liten nap medan en tvätt var i maskinen. Efter alla sysslor var gjorde så åkte jag iväg till Starbucks för att möta upp J-dawwwg för lite fika och snackish. Känns som det var längesedan vi träffades, fast det var i söndags. Fast hey det är ju seriöst 4 dagar... Hur ska det gå när jag lämnar the A? Det har jag inte ens velat tänka på.

Hursom - det är för dyrt för Steph att ta trucken till jobbet downtown varje dag för den drar så mycket bensin så den får jag nu köra typ för att lämna/hämta kidsen och sådana grejer under dagen. Den är så mycket större än vanen så man känner sig värsta stor på vägen.

Ja, det var det jag ville säga. Fett ointressant ändå. Men det struntish jag i.

Sedan har jag och Boo lekt runt här hemma, sedan kom Jackson och Nicolas hem och så lekte vi ännu mer.




"Let me starting by saying"

Boo är så himla mysig. Verkligen lilla mysen. Kommer sakna honom, jättemycket. Någon dag sedan låg vi i min säng och läste bok och chillade.






"It's just not fair"

Jag var ju på bio igår. Och inte med Johannisen. Vi gör typ allting tillsammans i vanliga fall. Men den prutten låg och snarkade i sin säng runt 21-tiden. Jag vet, jag tycker som er. Tantvarning på den!

Hursom, jag mötte upp med den där killen från Target, haha. Så vi såg Little Fockers... Visst är det den tredje filmen? Den första var väl Släkten är värst (kommer inte ihåg engelska titeln) och sedan kom det en tvåa också?
Jag skulle kunna googla men det har jag inte lust till.

Jaa, filmen var väl helt okej. Jag trodde den skulle vara bättre.

En rolig grej - ni vet väl att jag har en to-do-list här. Jag har fått några ideer från en gammal au pair som mejlade mig sin lista och sedan har jag fyllt på med Atlanta-grejer. En av grejerna hon hade på var att gå på dejt med en amerikan så då kan jag ju checka av det.

Nu ska jag surpla lite kaffe. Köpte för någon månad sedan ett smaksatt kaffe från mataffären. Var det vanilj eller vad var det? Kan ha varit vanilj. Anywho - surplar det svart för det är så svagt.




Och så här såg jag ut igår. Jag gillart min najsa skjorta.

Puss på er!

"All up in this shit"

Hejhopp!

Min arbetsdag var över där runt 18, sedan så käkade vi några goda, speciella köttbullar med ris. Nu har jag duschat och är redo för lite bio. Vet dock inte vad för film det blir.

Vi hörs

"And life goes on"

Idag är det onsday, dagarna går ju så snabbt. Tänk att det redan är mitten på veckan. Arbetsveckan alltså.

Det har inte hänt så mycket speciellt. Jag tvättade mina gråa jeans i mörk tvätt och det blev bra. Var tvungen att rådfråga mami på skype först bara. Det är det som har hänt hittills. Nej jag bara skojar, men det ligger låg just nu.

Vi får se vad dagen erbjuder. Tror att jag och Boo ska åka iväg en sväng på biblioteket. Det var längesedan.

Puss och kram på er!

"They get crazy"

Jag kan alltid underhålla mig själv. Satt och googlade hur jag skulle tvätta mina gråa jeans. I mörk eller ljus tvätt? Om jag tvättar i mörk - kan dom färgas mörkare då? Sådana frågor har jag, men google hjälpte mig då inte bra alls.

Var hursom inne på något forum som har alla möjliga frågor och hittade den här.

"Hej jag har ett behov att kunna skaka min rumpa :p Jag har fått höra av många att min rumpa är fin, så vill liksom kunna "använda" den.. Men när jag tränar till musik blir det bara fel, den rör sig långsamt liksom. Så jag blir tacksam för alla svar, så snälla ni kommentera!
Och så undrar jag hur man liksom skakar rumpan upp och ner? När jag försöker rör den sig bara höger till vänster.."

Först och främst, haha rolig fråga! Och sedan har massa snälla själar postat youtubeklipp för att typ hjälpa. Den här var ett exempel. Ännu roligare.

Men nähe, då kunde jag inte posta klippet för det hade flaggats av några prutts. Gå in och sök på 'bounce that booty' så hittar ni säkert.


"What's my name"

Idag är kidsen tillbaka i skolan vilket innebär normala tider igen. Så jag ska ta tag i min tvätt som legat allldeles för länge. Kan en tvätt förstöras då? Okej, så länge har den inte varit där.

Men först lite svenskt kaffe. Behöver kaffe!

"I really wanna see if you"

Nu när jag har lite tid över så kan jag uppdatera om mitt läge härborta. Först och främst så är jag i matchningsprocessen igen, för att få en ny familj. Kort och gott så fungerar det inte längre i min nuvarande familj.

Och igår pratade jag med en familj som bor en timme utanför New York City. Vilket många tycker är ett grymt läge. Liksom NY, kan det bli bättre? Det enda jag kan tänka är att Atl är ännu grymmare, tyvärr. Det är ju liksom optimalt.

Men jag försöker ha ett öppet mind och inte minimera mina chanser.

Hursom, så den som inte visste vet nu.

"I lööve it, I lööve it""

Gårkvällen spenderades med Johannisen. Åkte och plockade upp henne på flygplatsen. Hennes plan var försenat men vi åkte därifrån vid ca. 23.10. Fort hem och droppa min bil och sedan tillbaka till Johanna för att slagga i sängen direkt. Så skönt!

Ställde ingen klocka, bara sov. Och vaknade upp vid 11. Sedan har vi bara chillat för att sedan åka iväg till Discover Mills en sväng för att lämna tillbaka en tröja och köpa några försenade julklappar.

Efterdet åkte vi vidare till Gwinnet Place som tydligen är ett sämre område, men det finns ett mall där som vi inte har testat, så vi kände oss tvungna. Hann dock bara med en affär där vi provade lite klänningar. Det visade sig att dom stängde en halvtimme senare.

Så då drog vi vidare till Target för lite Starbucks och strosande. Just innan vi var klara så kom det fram en kille som började prata med mig. Och så frågade han om han fick mitt nummer. Såklart sa jag. Han frågade även om det var konstigt att han frågade efter numret och jag sa 'nej, det händer hela tiden'. Nej såklart att jag inte svarde så... Men det har fasen hänt tre gånger nu på senaste veckorna. Jag tror att det är allt tack vare luggen. Tack Johanna! ♥ Hahaha!

Nu ligger vi hemma i soffan hos J-dawgen och bara chillar. Ska nog ta och käka lite leftovers och fila skruttens naglar och se på hockey.


"Would you act surprised"

Och från Thrive - lounge/bar.




Observera tjejen med sporttröja och killen med blå dräkt(!!)













Grym kväll.

"There it goes"

Från nyårsafton:


Jag, Astrid och Nicole






The peachdrop




Lina




"You and I"

Jag var iväg en sväng för att tanka bilen, lösa in min check och plocka upp lite mat. Tanken var att jag skulle beställa åt mig och Johanna att käka ikväll. Men när jag äntligen fick tag på henne så ville hon inte ha och då hade jag redan beställt det.

Käkade ena själv framför en film och blev så proppmätt att jag fick ligga raklång på sängen ett tag. Nu kan jag i alla fall andas lite bättre utan att det sticker i magen. Jag vet, misslyckat!

Sitter nu och väntar på att få åka iväg till flygplatsen för att plocka upp pruttaugusten Johanna som ska landa vid 10.10 - men oftast går det alltid snabbare så jag vet inte riktigt när jag ska åka iväg.


"How can I be fly"

Jag kanske ska ta och berätta om min nyårsafton då.

Jag fixade mig här hemma och tog sedan bilen för att plocka upp Nicole hemma hos henne. Sedan åkte vi hem till Lina, en tjej som jag aldrig träffat förr och där var en annan tjej, Astrid, som jag heller inte träffat. Lina satt och skypade med sina kusiner och jag vet inte hur många gånger Lina visade oss och vi ba "Hola"... Haha!

Sedan droppade vi av min bil hos mig eftersom att den senast fick vara hemma 01.00 vilket jag då inte planerade att vara hemma till.

Och så bar det av downtown, först för lite käk på någon fastfood och sedan till klubben Primetime som skulle ha 18+. Vi hittade till klubben som på parkeringen hade ca. 3-6 bilar parkerade? Knas tänkte vi. Åkte och käkade lite fries och burgers innan vi åkte dit igen. Lite mer folk nu, vid 22.45. Men ändå, det kändes lite väl in the ghetto. Jag vet inte vart jag lurat mina aupairvänner. Det var flera polisbilar som snurrade runt och folket såg ut att komma direkt från the hood. Don't get me wrong, jag har inga problem med det. Önskar t.om. att jag var en del av det - men vi var lite annat klädda, i alla fall jag.

Så vi panikade i bilen och undrade vart vi skulle ta vägen nu. Så vi bestämde oss för att åka downtown till Underground Atlanta för att se The Peachdrop - vilket är som i New York på Times Square med the balldrop vid midnatt.

Men vi körde massa fel och ca. 23.40 satt vi fast i bilkö mitt i smeten. Panikade mer - inte ska vi väl fira nyår i bilen? Så vi hittade en parkering och spottade upp $20 (140kr) för parkering. Sprang ur bilen och följde med folkmassan då vi antog att dom skulle till samma ställe. Hittade dit och då var klockan ca. 23.55. Det var packat med folk och vi såg inte persikan som skulle falla. Men vi såg fyrverkerier och antog att klockan slagit nytt år. Tog lite kort och strosade sedan runt. Fick stanna lite här och där och vara med på kort. Haha, fett random när dom sedan kollar igenom sina kort och ba 'Ey vilka är det där?'.

Vi ville så klart ut på någon klubb/bar/lounge - you name it. Synd bara att jag satte käppar i hjulet. Vi gick därför tillbaka mot bilen, i väntan på bättre tider. Och just bredvid parkeringen så fanns det ett litet ställe som det pumpade musik ur. Vi testade gå in och det var ingenstans man betalade eller blev checkade. Var bara att droppa in. Så vi beställde öl och satte oss ner. Det var blandat folk och musiken som djn spelade var bra. Det fanns bar, platser att sitta på och ett dansgolv. Så från början var det lite lame - men efter ett tag så blev det grymt. Vi dansade, träffade folk, dansade med folk, tog en massa kort som värsta kinesgruppen och drack öl.

Det fanns tjejer som dansade barfota, någon kvinna med en sportjersey på, en kille i blå tight sparkdräkt i typ spandex(!), kille med knasiga dansmoves osv. You name it, blandat folk. Vi dansbattlade och sjöng med i låtar. Två killar spottade rhymes om varandra. Jag fick t.om. önska Tupac. Grymt!

Så vid 03.00 stängde stället och vi åkte hem efter det. Svettiga och trötta!

Nyårsfirande är alltid, alltid överskattat. Det är ju ingen snack om saken. Så om man inte har några förväntningar så blir det grymt. Jag hade fina tjejer att fira med, som jag aldrig träffat förr eller som med Nicole - träffat en gång. Jag hade då sjukt kul! Hoppas er kväll åtminstone var hälften så lyckad!
 
Puss på 2011

"Shots, shots, shots"

Nu är klockan ca. 04.20 här borta in the A. Sitter och käkar en yogurt och en fyrkantig ostskiva. Trodde att det skulle finnas pizza kvar när jag kom hem men icke, lite besviken jag blev. Jag har nyss kommit hem från downtown.

Nyårsfirandet blev inte som det var planerat men... jag hade grymt kul i alla fall.

Nyår är så jäkla överskattat och det blir bäst när man inte har några planer eller planer som blir några helt andra.

Välkomnar det nya året - 2011. Fan vad skumt...

Nu ska jag sova. Puss och godnatt ♥

"I'm so fly"

Jag kan inte fatta att klockan är 18.59 här nu och att det innebär att klockan slagit midnatt därhemma. Ni har alltså redan firat det nya året? Hur kan det vara möjligt?

Själv sitter jag här på mitt rum och har försökt smida planer hela dagen. Vilket har varit jäkla svårt. Antingen har jag inte hittat folk, bil eller plats. Åh varför kan inget vara enkelt? Eller om jag var 21? Då hade allting varit enkelt.

Det slutade i alla fall med att jag hörde en reklam på radion där dom snackade om en enda klubb som skulle ha 18+ på nyårsafton. Score tänkte jag. Försökte googla deras hemsida och allting men det finns ingenting, förutom den där reklamen och att två djs på min favoritradiostation ska vara där on the ones and twos...

Så jag håller tummarna och hoppas att det fungerar och att det går att komma in. Det vore grymt.

Under tiden så har jag hunnit fixa mig. Har lyckats få fast lösögonfransarna helt själv, lockat håret och sminkat mig. T.o.m hunnit ta kort så ni får se hur jag ser ut på nyår, haha.





Minus min klänning som inte åkt på än... I'm gonna be fly tonight!
Pussar från A-town. Peace!

RSS 2.0