"Swagger so oh"

Jag har spenderat min sista heldag i New York med att packa det sista. Det finns lite kvar, men jag tror att jag har det under kontroll.

Sedan hibachimiddag på Okinawa, Frannie's froyo x2, Target x2.

Och sist men inte minst det roligaste. Ever. Planking. Haven't heard? Look it up! Jag utmanar er! Bilder kommer senare också, jag lovar.

"One, two, ready, set, go"

Glad midsommar allihopa!

Förra året hann jag inte med något firande för då var det samma dag som jag kom till min första familj nere in the A. Men i år blir dt ändring på det.

NYC har stort midsommarfirande i Battery Park på eftermiddagen med massa mat, dans runt... vad heter det? Midsommarpinne? Midsommarstång? Men jag hinner inte dit, då jag troligtvis jobbar.

Men ikväll ska vi fixa oss och sedan dra till en klubb inne i city med tema midsummer party. Alcazar kommer b.la spela - knappt så jag ville gå dit från början just för det. Den musiken liksom... Men det kommer bli kalasigt! Man måste ju lyssna på det ibland också, I guess.

Hoppas alla därhemma får en mysig midsommar! Och sol!


"You can either walk with them or fly with us"

Shittans - 365 dagar avklarade i detta underbara tjockisland. Helt underbart har det varit och förhoppningsvis blir det ännu ett gött år. Jag hoppas och tror på det. Jag är inte redo att lämna landet än.

Sitter på Starbucks i Mt. Kisco med en iced grande vanilla latte och överför bilder till Andrea på usbstickan. She's running late. Attans för jag som småstressade hit.

Hursom - skön sommarkväll i New York. Det kan nog inte bli bättre än så här. Eller jo, kanske med lite frozen yogurt som pricken på i:et.

"What you lookin at huh?"

Jag skulle kunna skriva flera inlägg om kioskmongos som ses inne i city men man måste vara där för att förstå hur kul dom/det är. Så det är nästan inte ens värt att skriva om.

Vad ville jag säga med det här då? Ja, att det finns många roliga och flummiga att kika på inne i NYC. Kanske. Ja det var det jag ville säga.

"Hotter than wasabi"

Det var osande varmt inne i city idag. Och det fattade ju inte vi, med våra jeans och långärmat typ. Men de mest failiga var två äldre kvinnor med uggs. Uggs? Nu är det officiellt sommar, då får dom faktiskt åka bort.

"They're playing basketball, they love that basketball"

Igårkväll kom Andrea över vid 22-tiden och planen var att kolla film. Men som alltid hamnar vi på youtube och massa tillbakablickar på gamla musikvideor. Och sedan började vi kika film vid 23 och hinner se 30 minuter av 'Above the rim' innan Andrea säger att hon ska sova. Vad fan...

Plus att vi skulle upp innan 08 idag så jag ville ju inte ligga där och glo på film all alone.

Så vi klev upp och stressade till tågstationen. Hann med det, slappnade av och käkade golden oreos till frukost. Kaffe till mig och yoghurt till A på det så har vi en klassisk tågfrulle á la oss.

Hoppade av på Grand C och tog suben ner till West village och Sockerbit. Hängde på låset kl 10.00 och det var låst så dom fick öppna för oss. Köpte med oss lite lösviktsgodis. Bra start på dagen!

Gick vidare till en Urban Outfitters och klämde på diverse saker. Tandkräm med baconsmak, hörlurar i alla färger, mönstrade jumpsuits och usb-grenuttag i form av en hund med ben. Benen är usb-uttag. Såklart att Andrea köpte den liksom.

Fortsatte vidare utan plan, eller med en plan att ta suben upp till Apple-butiken. Strosar lite smått och hör något bounca. BASKET! Lycka! Det pågick en match med najsa boys i swaggiga basketoutfits. Så där stor vi och glodde utanför nätet i över en timme. En timme - flög bara förbi sådär. Det är sådant vi två kan roa oss med, på en lördagsförmiddag. Helt underbart!

Tog sub upp till Apple och så fick Andrea äntligen köpa sig en iPad. Efter att ha stått i kö till att betala den i vad, en timme?!, inte riktigt men det kändes så, så tog vi pick och packet och letade upp en Jamba Juice. Samma ställe som har failat våra juices förut. Lika klattriga var dom där idag. Tror det tog 10 min innan jag blev klar med min beställning.

Skulle ta en subway ner till Grand C för att hinna med tåget men det var så otajmat att vi missade det. Fast det är mer vanligt än ovanligt att vi missar tågen. Så allt var som det skulle. Avslutade med mat på G C innan tåget hem.

Klockan är snart 17 och jag är redan hemma. Vad ska jag göra resten av kvällen?


"Holla if you need me"

Shittans - det står att jag varit i USA i 362 dagar nu. Hot damn alltså. Seriöst! Känns så mycket kortare. Så mycket som jag har hunnit med hittills, helt underbart.

Och det ska bli 365 dagar till. Knas!

"No disrespect to you I'm just enjoying me"

Clipse + Neptunes = oslagbart. Tillsammans skapas så himla fet musik.

Helt underbar låt och en fin video till. Hur kan jag inte älska?


"All doggs go to heaven"

Idag skulle Tupac ha fyllt 40 år. Trots att han inte finns här på jorden så lever han vidare som om han aldrig gick bort. Det är så tragiskt men ändå så fint. Så mycket som han hann göra under sin tid här, så mycket som finns bevarat. Han har berört mig så mycket, på så många sätt.

Grattis på födelsedagen Pac - celebrate it big with Nate Dogg, too.




"Look at those dancers bouncing oh God I need counseling"

Wassup?

Jag vet, wack uppdatering. Men jag vill skriva så mycket. Typ om D.C., citytrips, Targethäng, kioskmongos, Summer Jam etc. Men jag vill inte bara slänga ihop något morvigt.

Så jag måste sätta mig ner och skriva. Bra liksom. Kanske gör det ikväll.

Plus att det tar fett med tid att lägga in bilder, I need some motivation. Weezy?

Puss och kram så länge


"How to love"

Weezy testar nya grejer. Han steppar iväg åt mer sång. Jag förstår folk som inte gillar det men hur kan man inte? Det är nytt och annorlunda. Och att han körde den live på Summer Jam - inför så många hiphopfanatiker... Det är stort!

Shittans - var jag där? Ehm ja, tyyyp. Sammanfattning av konsertdagen kommer. Måste bara samla mig först!


"Yeah I'm me, bitch I'm me"

Kikade just in på min egen blogg och ser att jag har varit i USA i 346 dagar. Är inte det stört eller stört? Knas!

"The Lord is my witness"

Det har varit varmt hela veckan. Eller ja, så länge som veckan hållit på. Det är onsdag nu - snart torsdag. Det har väl legat runt 24-30 grader. Vem gillar inte det?


"Bring it dead or alive"

Now see - this is more like it. Smooove!!


"I do it"

Nämen Big Sean, boiii boiii. Nu blev jag lite besviken. Hade varit en mycket mer swaggig bild om skjortan varit knäppt. Eller nja, kanske inte då heller. Not feelin the pic. Gör nästan ont att säga det, men det är sanning.

_MG_0059-1

RSS 2.0