"Alright, alright, okey, okey I don't dance, no way"

Hey hey hey!

Imorse så stannade min moppe vid en korsning. Den bara dog och vägrade återuppstå. Fick leda iväg den och ringa mami som tur nog var ledig idag och kunde skjutsa mig. Nu är det slut på moppe+sandra. Det fungerar ju uppenbart inte.

Vi provade studentmössor idag, man nu blev jag ju taggad. Beställde mössa och ett armband, that's enough. Sedan så hade vi massage och då jag fortfarande har sjukt ont i knäet så fick jag bara massera. Det är oschtek att inte få någon massage själv.

Jag fick VG+ på naturprovet och jag är stolt över mig själv. Alla klarade sig över godkänt så vi var tvunga att fira i cafeterian. Jag tog kaffe, det är vardagslyx på skolan. Borde liksom vara gratis...

Sista lektionen hade vi småföretagande och vi skulle registrera vårt företag. Det gick bra från början och sedan började allt fucka sig. Så nu får vi se hur det blir med den saken.

Nu har jag suttit och försökt skriva sammanfattning på kristendomen och jag vet inte hur det går. Som tur är så är jag ledig imorgon och kan förhoppningsvis plugga då. Fast jag har en del andra saker att göra också. Kommer att bli en hektisk dag.

Ska nog ta och läsa igenom min sammanfattning nu och se om jag blir klokare av det. Hoppas, hoppas.

Pusshej

Paper Trail

Hej!

Jag sitter här på skolan nu och ska egentligen skriva både religion och psykolgi. Helst av allt vill jag bara åka hem men det går ju inte då jag måste vara kvar här till 19.00 då jag har matlaging.

Jag känner mig värsta depp nu och jag vet inte riktigt varför.

En bra sak är i alla fall denna.
T.I. släpper sitt album Paper Trail idag, efterlägtat oh ja!



Nu ska jag återgå till mitt skolarbete. Imorgon ska vi prova studentmössor, btw. Och jag har prov då? Måste hitta min lärare och fråga hur jag ska göra.

Puss ♥

"Alla som inte dansar"

Hej!

Har nyss hunnit se senaste avsnittet Gossip Girl och nu är det slut på det roliga.
Nu blir det till att börja plugga. Det här kommer att bli en rolig söndag...

Kan inte lägga in några bilder alls och det mesta beror nog på mitt fucked up-internet och det är faktiskt synd...

Puss

"He-he-hey här kommer segertåget"

Hallojs!

Gårkvällen spenderades hemma hos Jessica med några brudzz men innan så såg jag ett musikprogram på tv och dom visade spelningar från Umeå Open, bla. Those Dancing Days and I saw myself on tv. Det var coolt!
Lite besviken fortfarande, att jag missade både The Perishers och Afasi&Filthy...

Men idag måste jag plugga. Det är så mycket så jag vet inte vart jag ska börja. Natur kanske, prov på måndag?

Sedan så ska jag kolla upp om det är 18 som gäller ikväll på O'Learys då Maskinen spelar. Finns det en Gud så så snälla låt det vara 18 år. Jag vill se Kihlen framförallt, hallå jag måste. Han är ett geni, ultramagnetisk.

Men jag är tveksam om det finns en högre makt. Jag sa högt att om Erik inte kommer vidare Idol så blir det ingen med Idol-tittande för mig och ja, Erik åkte ut och nu har Tv4 förlorat en tittare. Deras förlust liksom. Fan, det var ju liksom Erik...
Och inte nog med det, lilla Blondie, killen på typ 14? Han är inte bra på något plan, vad är grejen?

Nu ska jag ta och fixa naglarna och sedan börja plugga. Gud så roligt!

UPDATE
Nej, det var 21år som gällde på O'Learys. Jag blir så jävla less. Det finns ärligt ingenting för mig att göra. Jävla allt!
Jag såg nyss ett program om barn i Afrika som led av malaria och som hade det enormt grymt. Och jag mår dåligt. Det känns ännu mera tragiskt att vara mig som tycker att livet suger bara för att jag inte har fyllt 18 år och kan gå på krogen. Det är så jävla sorgligt och jag är en tragisk människa. Just nu känns allting piss.

Puss

"We gonna pimp this out, we gonna throw some 22's on it"

Ett till must-see-klipp, så schönt!


"That cheese is like lava"

Hej!

Jag sitter och tittar på lite Scrubs, mycket välförtjänat efter en dag i skolan med prov och dryga lektioner.

Alltså,
Turk: Okey honey, don't get too excited. They have to cool off for at least a minute. That cheese is like lava.
Carla: Is there a bigger idiot than you in the entire world?
....
J.D.: I'm seeking you, Turk!

Så roligt, så roligt, så roligt! Checka!



PO - Peace out!

"Kämpa inte mot krig, kämpa för frihet"

Sho bree!

Yes, och igårkväll var jag på föreläsning. It was all about Paolo. Och det var bra. Hur kan han vara en så skön människa?

Idag har jag inte haft många lektioner, faktiskt bara två stycken. Så nu sitter jag här hemma och försöker kolla på lite youtube-klipp och diverse hemsidor. Ingenting fungerar och jag vettefan vad som är fel på mitt internet? Men det har varit så i över en månad nu och jag håller på att bli crazyloco. Håller på och tjatar på mamma och pappa om att det är dags att skaffa en bärbar till mig för det här håller inte längre. Kanske går det vägen till min födelsedag!

Annars så har jag i alla fall tagit med det här klippet till idag bara för att alla ska få ta del av det underbara.
Det är tydligen många som inte vet vem det är. Lite synd, han är askalas på att sjunga ju.
Damer och herrar, Erik Ljung...



Idag/kväll ska jag plugga massage hela tiden, eller någon paus blir det med Andra Avenyn. Jag ska ärligt satsa på det här provet.

Fred ut

"The only thing worse than not getting what you want is getting what you want"

Hola!

Jag sitter just nu på skolan och väntar på lunch. Vi har psykologi och ska fördjupa oss inom ett område.
Damn, det är seriöst inte lätt. Det ska vara djupt och svårt...

UPDATE
Ja, nu sitter jag hemma och pluggar istället. Man kommer aldrig ifrån skolan hur mycket man än försöker. Nu är det plugg inför massageprov som gäller. Skelett och muskler hit och dit.

Men ikväll blir det en liten paus. Jag ska följa med Malin på en föreläsning med självaste Paolo Roberto. Anledning för att jag följer med är just den. Paolo Roberto.

Sedan ska jag försöka hinna se Idol också. Hoppas på att Erik sjunger idag. Han är ja, inga ord behövs.

Later ♥

"Til' we lose control, system overload"

Heys!

Idag har varit en slapp dag, fast mitt knä tar död på mig. Det är svårt att gå i trapporna i skolan.
På matlagningen gjorde vi panerad fisk med potatis och till efterrätt en äppelpaj.

Jag ska ta och se på Andra Avenyn nu snart och sedan plugga lite till massageprovet på fredag.

MEN, jag måste först tipsa om en låt. Den har potential att bli höstens schteklåt enligt mig. Alltså den är so fresh and so clean clean att det är sjukligt. Jag lovar!

Jag satt och såg på Video Music Award ´08 för ett tag sedan och Kanyes uppträdande var ultramagnetiskt. Han verkar vara så schtekig live. Lyssna bara, okej?

Kanye West - Love Lockdown



Pusshej ♥

"I'm not pop, I'm hiphop"

Söndagen började med det onda och har fortsatt hela dagen. Jag har sett på Idol-repriserna på TV och skrivit en examination på romantiken som sammanlagt säkert har tagit fem jäkla timmar?

Jag lyckades tappa en kam på min tå så såret åkte upp och började vätska sig och nyss stötte jag i med samma tå i en bordskant.

Jag är less...

Nu ska jag slappa och tycka synd om mig själv, som fan att jag ska göra det.
Den här helgen har varit bra och dålig. Lazee var bäst, kattjäveln borde straffas och skolan kan bara försvinna.
Men Lazee väger upp det mesta, det är jag helt säker på!

Så här kommer en låt med honom. Lazee - I'm Not Pop


Bilder kommer på min tå, knän och blodblåsa sedan någon gång om ni har tur... Eller tur vet jag inte om det är.

Ikväll har Andra Avenyn säsongsstart, btw.

Pusshej

"Believe me, pain's a small thing to a giant"

lördagsmorgonen vaknade jag tidigt och försökte väcka Kriss. Lyckades efter ett tag och så såg vi på Scrubs.
Min faster ringde vid 10.00 och så bestämdes det att jag skulle vara barnvakt vid 10.30.
Det var svårt att ta på sig skon med såret trots att jag plåstrat på två plåster.

Hela dagen flöt på och jag var lite sliten. Åkte hem vid fem och käkade middag. Sedan bar det av till Fjällenmöte hemma hos Kriss. När jag nästan var vid Kriss så hoppar a mad cat ut just framför moppen och jag bromsar till och trots att jag inte körde snabbt alls så slirar den så jag ramlar av och slår knän, armbågar, mage och huvud mot marken. Chockad över hela grejen och blixtförbannad över katten. Jag skulle ha kört på dig kattjävel!

Istället så offrade jag tydligen moppen så den blev helt skrapad och fuckad på ena sidan och dessutom offrade jag liksom mig själv också. Hur dum är jag. Jag är väl mer värd en där där katten?Jag vet ärligt inte vad jag tänkte på.

Sedan när jag parkerat moppen så ser jag ägaren lyfta upp samma katt, krama om den och ta in den i huset. Jag skulle ha kidnappat den istället. Fick lägga på is på mina knän som svällde upp ganska snabbt.

Jag åkte hem vid 23.00 då jag inte pallade mer. Jag kunde inte sitta böjd med knäna. Väl hemma tog jag en ipren och gick och la mig.

"My night to remember"

Hallå!

I fredags så vart hela dagen lite halvt kaos. Det började med att jag slutade 13.00 men skulle möta Erica på Thorén ca. 13.40 så jag fick hänga på skolan ett tag. Sedan cyklade jag dit och fick checka in hur de hade det. Damn, ändå fin skola. Men det är ju mcyket som är schtekigare än Östra när jag tänker efter.

Sedan så tar vi bussen och ska hämta en nyckel hos Linns farmor och farfar men dom var inte hemma så vi får gå hem till Erica. Vi tröstade oss själva med coffee och brownie. Sedan gjorde vi ett nytt försök och lyckades. Sedan strulade det med alkoholen som Kriss syster skulle ta till jobbet. Så jag kunde inte hämta den.

Jag åkte med bussen från Erica tillbaka till stan och räknade ut att jag inte skulle hinna cykla hem, käka middag, duscha och sedan åka in till stan igen så jag ringde pappa. Var också tvungen att svänga förbi Kriss hus och hämta lite kläder.

Kom hem, stressduschade, åt och allt sådant. Sedan var det bara att åka till stan igen, förbi Norrlandsoperan och hämta körkortet och där visar det sig att Kriss får sluta tidigare och kan följa med ut så då blev det en massa skjutsande hit och dit och båda två var stressade as hell.

Allting löste sig till slut bara det att Erica och Jenny fick vara hemma hos Jenny och jag och Kriss hos Kriss. Vi cyklade till Vasaplan, och på vägen dit raggade vi med en kille som vi skulle gå in till X3M med eftersom jag och Kriss inte kan gå in tillsammans då vi har samma leg, tyvärr. Men sådant är livet. Väl inne så släppte mycket av stressen eftersom att jag var inne och vi hade lyckats. We danced and had a lot of fun. Köpte en appeltini just like J.D för det är så mycet schtekigare än att köpa en Cosmo som Carrie i SATC. Skulle jag välja skulle det bli J.D everytime. Vem vill inte vara som han?!

Sedan så började Lazee spela and it was good. När vi kom körde han Alla som inte dansar, otippat men det var schööönt!  Vi stod typ i mitten men ansåg det inte bra nog så vi trängde oss fram och sedan såg jag chansen. Upp på en bänk just bredvid scen. Drog även med Picis upp och där mådde vi bäst. Dansade, höll på trilla av och dansade lite till. Waved att Lazee och fick ta lite på honom så kvällen var fullbordad. Eller vad säger du Piccis?

Glada i hågen slutade kvällen med fotont, jävla mycket fotont. Jag tog av mig skorna och promenerade barfota. Det gjorde fortfarande sjukt ont. Kriss cyklade ifrån mig på min cykel så jag fick gå ensam en bit. Det kommer en turk i bil och frågar hur det är. Jag blev tvungen att snabbt ringa Kriss och kolla så att hon inte tänkte lämna mig själv och det var en jäkla tur för henne.

Efter många om och men så hamnade vi hemma hos Kriss men självklart så klarade sig Kriss inte ända hem utan måste ramla in i en vägbyggesskylt. Klantigt! Tryckte i mig en banan och massa vatten och så gick vi och la oss. Jag vaknade upp av att det gjorde sjukligt ont i min tå och ser att en stor skinnflik har börjat lossna. Var tvungen att ta på mig en socke så att det inte skulle göra så ont.

"It's a beautiful morning"

Måste bara lägga in detta klipp när J.D sjunger början av låten
"A Beautiful Morning" med The Rascals.
Det är så sjukt schööönt!


"Somedays I feel like singing"

Hola banana!

Idag har varit en pretty schtek day. Imorse hade vi lite avslappning på idrottspsykologin och på pyskologin hade vi prov. Vi har tills imorgon kl. 09.00 på oss att skriva klart den. Lite jobbigt och svårt är det, men jag håller just nu på att kämpa med det.

Sedan hade vi lunch och klasstid och PA. Pratade lite med min handledare och hon tyckte att det här verkade riktigt bra. Det känns jätteskönt att vi börjar komma igång med detta nu, Korf och jag. Värsta schtekisparet ever!

Annars vill jag tipsa om en sjukt najsig låt. Lyssna and enjoy.


Jeremy Kay - Have It All

Ikväll ska jag köra Step om jag hinner göra klart psykologiprovet vilket jag verkligen hoppas. Kanske inte ska sitta här och fjanta runt då...

Pusshej

Den som säger att lycka inte kan köpas för pengar, vet inte var man handlar"

Ladies and bankmän!

Igår var det fredag och jag fick sluta tidigare, redan kl 13.00. Det är så kallad vardagslyx som övergående blir helg. Eller ja, skitsamma.

Jag åkte hem, tittade på sammanfattning av torsdagens kvalmatcher till VM. Pretty interesting faktiskt. I like it.
Sedan såg jag en repris av MTV Music Award -08.

Jag käkade middag, chillade blablablaa. Sedan träffades tre små nissar hemma hos Sara där vi käkade chocholate, läste ett reportage om Mr. Tensta. My man, by the way... Sedan såg vi The Hot Chic och man, vilken film. Det var så längesedan jag såg den men den är askalas. Det är så att jag börjar kunna replikerna nu. Då vet man att filmen är bra.

Idag ska jag se lite Gossip Girl, dricka kaffe, schteka och sedan hitta på något roligt tonight.

Pusshej

"Easy, let go and let God deal with it"

Heys!

Yes, jag har typ tagit tag i mitt liv. Idag skrev jag klart idéskissen till Pa100 och sedan så har jag varit på bilskolan för att skriva in mig. Tydligen är det mycket folk där just nu så jag får komma tillbaka den 13 oktober. Men det är ett steg i den rätta riktningen. Jag är stolt.

Sedan ikväll så ska jag köra lite med mami och papi för att bli ännu bättre. Just nu vet jag inte vad jag ska göra. Är sjukt trött och vill ha någonting att dricka. Ska nog ta och fixa något.

Jag har inget viktigt att säga idag...

Eller jo, lyssna på den här låten med T.I. I like it.



Pusshej

"Take something simple like eating soup"

Heys!

Yes, då var det söndag. Det kändes för en stund som om sommaren var tillbaka. Jag stod ute i shorts och bikiniöverdel. Det var härligt varmt. Fast inte sommarvarmt liksom. Jag stod och sandpapprade vår byrå ute i hallen som ska målas om.
Det kan ha varit därför jag inbillade mig att det var extra varmt. Om jag bara hade legat ner och schtekt har jag nog frusit.

Igårkväll mådde jag inte tipptopp och var bara hemma och vilade. Såg Sverige-Albanien, tråkig match. Men jagblev lite nostalgiskt och mindes kära EM som spelades under sommaren som varit. Det var en härligt stämning under hela tre veckor. Ge mig det igen! Och Pavlyuchenko, goddamnit. Nu!

Gick och la mig vid 00.00 och trodde att klockan var jättemycket. Sjukt så trött jag var.

Imorse vaknade jag vid 09.00 och har hunnit sandpappra hur mycket trä som helst och kollat information om Operation Dagsverke. Jag undrar om det fungerar att ha som projektarbete? Om det gör det så kommer det att vara sjukt schtek hoppas jag.

Annars så har jag börjat lyssna på Trey Songz igen. Och det är bara najs.
Lyssna på den här, Flo Rida ft. Trey Songz - Freaky Deaky.



Puss

"We're gonna have a good day and ain't nobody gotta cry today"

Halo!

Det går lång tid mellan de gånger då jag skriver. Men det finns väl dola anledningar till det som jag inte vet om. Kanske är det datorn och internet som är så segt? Eller det att jag inte har något att skriva? Eller att datorn är upptagen?
Ja, det finns nog många, olika anledningar.

Igårkväll så var vi i alla fall hemma hos Jeschkan och käkade glass och Saras choklad/kladdkaka som jag hade beställt. Den var schteik as always. Vi satt i köket och bara var bäst.

Idag har jag dammsugit mitt rum och lite nyttiga saker. Nu ska jag snart klä på mig lite varmare kläder och åka till stan för att träffa Picisen. Det kan bara inte bli fel.

Sen vill jag tipsa om en låt. En feel good-låt. Den är skön as hell.
Listen up! Greg Street ft. Nappy Roots - Good Day



Later alligator

"Kan vi inte bara säga gräset är grönt punkt?"

Hej!

Ett tag sedan sist. I lördags skulle vi på fest, jag var taggad och det kunde ha varit schtek. Det blev inte riktigt som tänkt men jag överlever. Det gör man trots allt alltid.

I söndags såg jag Flyga Drake hemma hos Kriss med Jessica. Den var riktigt bra, men boken var mycket bättre.

I går var det måndag och jag gick i skolan. Punkt. Det hände inte så mycket mer än så tror jag. På kvällen gick jag en promenad med Sheila och försökte klappa kossorna. Dom låg typ och sov eller så var dom bara lata. Sheila var i alla fall jätterädd och satt och skakade.

Idag har jag inte behövt vara i skolan. Egentligen hade jag matte imorse men jag kunde lika gärna räkna det hemma. Sedan på eftermiddagen skulle ettorna och tvåorna ha någon sorts specialdag så därför var vi lediga.

Jag har hunnit se "Drumline" med Nick Cannon. Och den är schtekig, jag gillar den. Sedan började jag se "Stomp The Yard" som är ännu schtekigare. Det är något speciellt med den. Jag har också sett på lite Scrubs.
En riktig filmdag alltså, men det är okej då huvudet gör ont, halsen gör ont och öronen gör ont. Då är all form all chillning helt okej.

Jag har dock också gått en promenad med Sheila så lite duktig har jag varit.

Vid halv åtta ska jag skjutsa in Peter och Tobias för träning på Teg. Under tiden dom tränar kom pappa på den smarta idéen att vi kunde köra runt lite. Så om du är runt Ishallen på Teg så kan du ju hålla dig borta från vägen i alla fall. Fast fan, jag är inte ens dålig på att köra. Du kan springa vart du vill, jag har koll på allt endå.

Pusshej

RSS 2.0