"Gott nytt år"




Det är nyårsafton. Ska strax hoppa in i duschen för sista gången detta år.

Det är så kul med folk som skriver allting dom gör för sista gången för året. Sista gången jag - äter frukost, skriver ett blogginlägg, målar naglarna, pillar mig på foten...

We get it, snart är det nytt år. Haha, men det är lite underhållande.

Sedan käkar jag lite lunch, packar all the thangsss och drar hem till Pickalurven.

Det har varit ett helvetes roligt år - studenten, körkortet, Hultsfred, tatuering, partys etc. Hoppas på att 2010 blir minst lika fett, om inte fetare!

Puss och gott nytt år!

"Hoes are your friends, hoes are your enemies"

Jäsingen så kallt det här ute nu. Och jag springer runt i sneakers utan vett. Men det är inte så farligt. Ingen har dött av lite kalla fötter.

Jag och Picis drog en sväng på stan idag och ended up på Sandys för en kaffe. Betalade hela summan i enkronor. En stor tyngd har försvunnit från min annars så övertunga plånbok. Så nu känns det bra igen.

Och imorgon är det nyårsafton - jag är fett taggad nu. Chill/middag/förkrök hos Picis och sedan vidare till Corona. Jag tror absolut att det här kan bli najs!

Nu ska jag ta och välja nyårsoutfit.

Peace...

"Vem bryr sig, inte jag..."

ICA hade de bästa reklamfilmerna för länge sedan, sedan gick det lite neråt men på senaste tiden har de ryckt upp sig rejält. Och nu har de ju överträffat sig själva.


"McCain don't belong in any chair unless he's paralyzed"

Ludacris - one of my favorites. Kan uttrycka sig sjukt bra rent textmässigt vare det handlar om politik eller något annat. Han är humoristisk i sina texter och kan langa dissar om sig själv. Respect!



Här - en låt från mixtapet 'The Preview' inför senaste albumet 'Theater Of The Mind'.

♥♥♥♥

"It's been a long time"

Alltså nu har det slagit mig att det snart är nyårsafton. Snart blir 2009 till 2010. Helt jäkla crazy. Jag har inte riktigt hunnit reflektera över detta.

Och inte finns det några planer än heller. Men nyår är överskattat så bara jag inte har för höga förväntningar så är ju typ allting välkommet.


"The next episode"

Ohhh nu känns det som om jag inte skrivit på ett tag.

I alla fall - i fredags var vi på Corona. Bara kön in var enormt lång, men väl inte så hade jag fett kul. Bara synd att musiken är kass till och från. Annat är det på kära KrogenKrogen. Där är musiken the bomb.

I lördags var vi alla hemma hos Picis för lite fika och mys och säga hejdå till Krissekorven som åkte till Australien i söndags.

Och idag är det måndag och jag har inte varit vettig alls. Men varför skulle jag? Drog upp rullgardinen och såg snön som gick upp i höjd med fönstret! Detta vinterlandskap alltså, det slutar aldrig överraska.

Så jag har sett tre filmer idag (!). Over all så har jag sett väldigt många filmer på sistone - och inte nog med det. BRA filmer dessutom. Kanske har vinden vänt nu.

Ska ta och fortsätta lyssna på P3 Soul - 00-talsspecial. Pretty interesting!


"What comes before part B?"

Svar: Parteyyy!

Sitter här hemma, sminkad och klar. Redo för en kväll på Corona. Var inte alls taggad men nu börjar jag väl bli.
Sandra kom igen nu, 'cause that's how a playa rolls.

Kanske ska ta och inviga ett av champagneglasen jag fick i julklapp? Ja, det gör jag.

Lyssnar på lite old school hiphop so long... 


See ya later


"This christmas"

Det är julafton idag och det snöar. Det ser ut som ett fantasiland utanför fönstret. Lite som i Narnia. Känns som det var jättelänge sedan det snöade på dopparedan. Men nu - nu jäklar.

Ska promenera en snabbis till mormor och morfar och sedan åka iväg hem till faster.

Så här fint var det utanför mitt fönster för några kvällar sedan.



God jul igen!

"Have yourself a merry little christmas"

Det är dan före dopparedan. Alltså imorgon är det julafton, vilket är helt sjukt. Det känns inte alls som det. Jag har inte riktigt hängt med tror jag.

Har i alla fall sprungit runt ett tag på stan idag och bakat en julcheesecake.

Vi firar jul hemma hos faster med farmor och farfar, det blir nog himla mysigt. Jag är typ mest taggad på Kalle Anka just nu. Inte vet jag varför.

Nej, nu ska jag ta och måla naglarna - röda.

God jul till världen!

"You can"

So long suckers - nu blir det Iksu.


"You can go your own way"

Har just käkat lite julskinka, lite julstämning smått.

Usch jag har lite ont i huvudet idag - måste ha kaffe. Och ladda ner en film. Tror jag ska se The Hangover som så många har snackat om.

Idag blir en riktigt seeeeg dag, I can so feel it.

"Fan vad gött"

Shit pommes, igår var jag på ett informationsmöte med mami. Det var jätteintressant och roligt att höra om deras upplevelser. Nu blev jag ännu mer taggad på att komma iväg.

Så idag har jag fortsatt på mitt personliga brev och de andra ansökningspapperena. Måste ta och dela ut barn- och personreferenser snart så att det blir färdigt.

Men ikväll blir det ingenting sådant - utan det blir utgång. Och jag var inte alls tagged, blev mer tagged och nu är jag väl so to speak tagged... Det blir nog gött mos!

"When it's cold outside"

Shit pommes frites, det är just nu -18 grader ute. Jag tänker inte gå ut idag.
Jag har inte ens en decent vinterjacka - brukar låna lillebrors Goosejacka men han har tydligen tagit den idag så ännu mer anledning att inte gå ut.

Ska istället ta och jobba mer på mitt personliga brev till au pair. Ikväll ska jag på informations- och intervjumöte. Nu jäklar ska jag ta tag i detta här!


"I wonder if heaven's got a ghetto for thug niggas"

Jisses, nu har Musikhjälpen 2009 dragit igång - och till min fasa på ett sätt.
Eftersom det sänds i 6 dagar non-stop både i radio och tv så är det helt beroendeframkallande.
Och värre blir det - käre, käre Jason sitter inne i glasburen.

Hur fan ska jag kunna slita mig från tv/radio, kanske ett I-landsproblem men rejält jobbigt för mig, fast på ett bra sätt. Lilla Jason körde dessutom nattpasset igår och som tur var kunde jag inte sova i natt så jag satt uppe och kollade, från 00.00-06.00. Papi åkte iväg till jobbet när jag släckte lampan.

Nu ska jag försöka göra lite nytta i alla fall och skriva klart min platsannons, snart går annonsen ut så det vore kalas om jag kunde styra upp mig själv och skicka iväg den...

Tur att jag har på tvn i bakgrunden. Måste. titta. mer. mer. mer.



"I'm off to to to"

Just nu dricker jag kaffe.

Ska skjutsa Tobias till skolan och kolla om klänningen finns kvar att köpa.

Sedan ska jag baka flera grejer till fasters fredagsfika...


"Remember that motherfucker 'cause I'm the one ya'll need to be worried about"

Klickade runt på YouTube och hittade en av de bästa scenerna från filmen 'Juice'. Helt jäkla klockren scen. Jag älskar den.


"You have a good way of life"

I måndags var det julavslutning på barngympan, körde Pippi Långstrumptema igen. Det var jätteroligt. Synd att jag inte får träffa sötbarnen igen förrän vecka 3, nästa år... Jisses, 2010?

Har nu suttit ett bra tag och knåpat på min önskelista - det var längesedan jag skrev en sådan.
Den här har bilder och allt. Så att man inte kan missförstå den.

Imorgon är funken inställd och istället blir det ett Aerobic Dancepass, Michael Jackson tribute igen. Det blir fettnajs.

Nu ska jag ta och sova, kanske se lite Scrubeliscrubs.

"I am thinking"

Skönt med fredag, veckans bästa dag enligt vissa. Jag vet inte vilken dag jag gillar bäst.

Ikväll blir det en pizza och enbart chill här hemma, kanske ska ladda ner en film att se. Fast just nu är jag lite off på idéer vad gäller filmer jag inte sett.

Kanske ska ta och googla lite filmtips.


"Ready for the holidays"

Nu blir det 'The Holiday' för hela slanten - en av världens mysigaste filmer.
Och Jude Law, så himla fin.




RSS 2.0