"I am having a good time"

Jag har haft en kalasdag idag! Har b.la annat besökt ett outlet mall, gjort jäääkla kap, käkat god middag och snurrat runt typ i cirklar för att hitta rätt.

Nu är kl ca. 01.40 - så vi ska sova och sova ut rejält imorgon...

Och på tal om ingenting, fasen vad jag är taggad på att gå ut och dansa/festa/go all in. Vart är min ålder när jag behöver den?

Puss och godnatt

"That's what I want, that's what I need"

Jag har fått en skön sovmorgon idag, klev upp runt 9.45. Har kokat lite svennekaffe - mums! Plockat ur och i diskmaskinen och styrt upp kidsens rum har jag också hunnit med. Skönt att jag dammsugade (ja, jag säger så) och dammtorkade igår så det är bortgjort.

Ska slurka i mig more coffee och sedan åka iväg till Party City - en stor affär som har alla möjliga halloweenutstyrslar, accessoarer och tillbehör. Kan nog bli en del fina kort därifrån, hehe.

Puss och god morgon på er! Eller god eftermiddag hemma!


"Holler if ya hear me"

Nu är jag kanske ute i lite bättre tid. Jag är troligtvis off på lördag eftermiddag/kväll er tid om någon har tid för skype.

Så ska vi säga kl 16 och framåt? Jag är tillgänglig!

"Oh boy we gotta work with this one"

Haha! Var inne och surfade på Kissies blogg och såg en bild hon postat på sig själv.

Någon säg mig vad som hände med hennes ögonbryn? Det känns lite väl mycket som att hon gått tillbaka till högstadiefjortis-looken. *Sooo not Sandrieeestyle*...


"My chick bad"

Hey, en liten parentes bara. Jag fyller år om cirkus två veckor, 13 dagar. Tänka sig att lilla jag fyller 20 år. Hehe, jag som bara är en liten bebis. I alla fall så känner jag mig så om jag jämför med J-dawgen som börjar bli en gammal kärring...

Ja, och om man läser mellan raderna betyder det ju att det vore underbart kul med jag vet inte vad - kanske ett brev, någon present eller något så jag vet att jag inte är bortglömd därhemma. Haha!

Puss och godnatt! ♥♥

"We're just gonna go at it"

Ikväll tar jag en pyttepaus från kaffet och dricker en kopp te. Pepparmintste - fräsch som fasen!!

Och så zappar jag mellan något program om amazing weddingcakes och en modeshow på BET. Det ni.

Och sedan ska jag snarka. Är smått trött. Klev upp 6.45 imorse.


"I'm living my life"

När vi var på väg ner från Stone Mountain gled vi förbi två killar på väg upp. I förbifarten hörde jag han säga att Stomp The Yard har filmat några sekvenser från Stone Mountain.

Jag som har sett den filmen flera gånger. Tänk att man inte tänker på sådant. Men nu snabbspolade jag och nog fasen är det det. Fett coolt, hehe! På riktigt!

Sedan googlade jag och ser att hela filmen är inspelad i ATL, ännu fetare. Jag bor på ett jäkla fint place, goddamn!

Stomp the Yard

"It ain't Atlanta"

Idag har det varit dåligt väder till och från. Imorse var det blåsigt ute, men rätt varmt för att vara så tidigt på morgonen.

Sedan när jag kom ut från gymmet så spöregnade det, alltså verkligen poured down. Så jag försökte springa allt jag kunde till bilen och skorna blev helt genomblöta för det hade redan hunnit bli feta vattenpölar på parkering.

Körde jättelångsamt hem med vindrutetorkarna på högsta nivån och såg knappt någonting. Inte kul att köra långa sträckor i sådant väder.

Sedan så lugnade det ner sig och sedan regnade det vid 16 igen och åskade och blixtrade lite.

Så det är skiftande väder och ena stunden skulle man behövt stövlar och sedan springa runt i flipflops.

Imorgon blir det nog bättre väder. Jag och Johannisen ska nog iväg till Party City - tydligen en stor affär som har enormt utbud av halloweenutklädnader. Det vore skitkul att hitta en costume att ha på söndag, då det är trick or treat.

Puss och godnatt


"Lay it down"

I tisdags hade jag ju uppkörning. Och det var ju en ny upplevelse. Det första jag skulle göra var en fickparkering (!!) och det var flera koner som skulle agera som bilar. Och bilen jag har är stor så jag såg inte ens konerna runt omkring liksom. Hursom, det failade jag fett på (hehe). Så då trodde jag ju att jag skulle kuggas där och då.

Men nej, inte det inte. Gjorde en backparkering, ett snabbt stopp och 10 mins körning på kringliggande vägar och sedan var jag klart.

Det var alltså knappt en uppkörning så inte undra på att så många losers får körkort här...

Och hemma får man ju inte le och grejer på sitt körkort. Det är tydligen okej här vilket jag inte visste. Så nu ser jag ju värsta neutral ut på mitt körkort. Fuck, skulle ju ha smilat som om världens fortsättning hängde på det. Bara för att liksom.

"To the mountain top"

Så i söndags så efter brunchen körde vi downtown för att besöka Stone Mountain - ett stort berg av granit. Så vi hittade dit utan några som helst svårigheter eller felkörningen vilket chockade oss oerhört.

Så vi körde in och försökte hitta parkeringen närmast walk-up trailen. Ja, och så klart körde vi fel och grejer. Inte en utflykt utan felkörningar, I'll tell you that! Hursom, vi kom fram och inser att vi inte tagit med vatten. Att köpa där var fetdyrt. Tack och lov så hittade vi två gamla vattenflaskor i bilen som vi kunde fylla. Sedan var vi fit for fight att vandra uppåt.

Så vi började och stannade här och där för att ta en massa kort. Kom på att hoppkort är kalassnyggt så det blev det en hel del av. Utsikten och miljön var jättefin!

Vi tog inte tid hur lång tid det tog att gå upp och jag har glömt bort hur många kilometer det var. Men man överlevde liksom. Vädret var perfekt. Soligt och varmt, men inte dödsvarmt.

När vi njutit av utsikten och allting däruppe så promenerade vi ner igen.

Sedan tog vi bilen till andra sidan parken. Hela området var enormt. Verkligen hur stort som helst. Vi gick ner till parken för att kika på inristningen i berget. Det är tre personer på hästar som är inristade i berget. Vet inte hur, men det såg rätt coolt ut.

Efter det åkte vi tillbaka till vårt county och kom på att vi var hungriga och började leta efter en speciell restaurang som J-dawgen varit på förut som var kalasbra. Efter lite om och men så fann vi placet. Och maten var hur god som helst. Fler gånger där, please.

Vi åkte sedan hem till mig för att kika på fredagens Idol men TV4 Play fuckade så det blev inget med det.














Hittade tuggummiträd på vägen ner - äckligt. Satte dock dit mitt eget.


Inristningen med de tre gubbarna.

"Opposite of adults"

Jag har haft en mysig helg. I fredags kväll satt jag hemma och gjorde ingenting speciellt tror jag. Såg lite på tv och chillade med mig själv då Johannisen dissat mig för en hockeymatch. Jag glömmer aldrig!

Sedan på lördag morgon så var det ett event på Gold's där det var samples på alla gruppass. Det var ca 3-4 låtar från varje pass så att man fick chans att testa alla under ca. 2 timmar. Så det passade jag på att hänga med på - för att göra upp för missad träning... Han som körde Groove - en dansklass - började med att förklara att han faktiskt var certifierad instruktör... Vad säger det om honom då? Och när man skulle göra något med armarna så kallade han det för 'arm stuff'. Hursom, he sucked!!

På lördag eftermiddag åkte jag hem till Johanna och myste ett tag och sedan hann vi med en liten sväng på Starbucks där jag testade en ny smak. Toffee Mocha - ingen höjdare. Det ska bli jävla mycket mer Starbucks i framtiden, fyi. Vi hade det så mysigt där i vad, en halvtimme?, innan jag var tvungen att slira hemåt för att jobba på lördagkvällen från 18 och framåt. Vid 21.30 kom Johanna till mig och vid 23 kom Steph och Dave hem. Då hade jag och J-dawgen sleepover.

På söndagen tog vi sovmorgon, kom från huset vid 11-11.30 och försökte hitta till ett brunchställe. Till slut kom vi fram och det såg typ ut som i en film. Och det var smockat med folk. Försök inte med brunch/lunch vid 12 på en söndag för då ska alla ut och äta tillsammans efter att ha varit i kyrkan. Hursom - vi beställde scrambled eggs, bacon, whole wheat toast och lite frukt plus kaffe till mig. Fick in en hel termos med kaffe. De är inte lugna med någonting.

Efter brunchen bar det av downtown och Stone Mountain för vandring upp till toppen.

Det berättar jag allt om i ett annat inlägg. Nu ska jag duscha och sova. Haha, imorgon blir det deja vu all over again. Varför? Jo, för jag har uppkörning. Just det, uppkörning. Håll tummarna för mig vid 16-18 imorgon, tisdag!

Puss och godnatt! ♥


"I'm the motherfucking queen"

Ey tänkte bara upplysa er om att jag är fri för skypedejtning idag vid kl. 18-19/20!

Så den som vill, you know the drill (omg perfect rhyme).

Just holla! ♥

"Life is short"

Jag har nu suttit och skrattat ihjäl mig framför en standupinspelning med Katt Williams. Fasen sådan skön snubbe. Precis min humör, på pricken. Är en av världens roligaste. Man I don't just wanna know him - I wanna be him!!


"Partner"

Jag sitter och kollar på 'Juice' som går på tvn. Fasen så Tupac spelar sin karaktär bra.

Det är helt otroligt hur mycket han hann med under vad, de 6- år?, som han var en av de största. Jag är så himla tacksam för det. Hur ambitiös han var, engagerad i allt. Kan bara inte låta bli att tänka på hur mycket mer det kunde ha blivit.



By the way, love the haircut.


"Nice to see you"

Imorse var jag ju uppe med tuppen, nästan. 07 är väl ändå tidigt!

Så vid 9.45 befann jag mig på Gold's för pump trots träningsvärk i lår, axlar, rumpa. Ja, lite här och där. Kämpade på och det var skönt som fasen att träna.

Och ikväll behövdes jag inte på footballsträningen så jag passade på att köra ett spinningpass på eftermiddag eftersom det är en tid jag aldrig är ledig och har chans att gå på. Instruktören var bra och jag körde väl ändå okej med tanke på min jäkla träningsvärk.

Men det roliga med passet var att instruktören påminde om Linnsan. Det var nog det blonda håret, näsan och vissa ansiktsuttryck. Saknar dig Linnisen!

Härom månaden så tyckte jag att jag såg Jessica på ett mall och blev värsta glad men sedan slog det mig att jag är ju jättelångt bort från Umeå. Inte ens chans liksom... Men ändå.

"It's Mr. Steal your girl"

Jag smakade det av kladdkakan som blev över sedan igår och thank god! Idag var den mycket godare. Smakade mer som en kladdkaka ska göra. Kanske var det en natt i kylskåpet som gjorde susen.


"I can make your bed rock"

Ey jag har varit hemifrån i 4 månader nu. Hur länge?!

Det känns knasigt att skriva det för det känns inte som så lång tid. Undrar hur det känns för er därhemma. Om det känns som en lång tid eller bara en kortis.

Nu ska jag iväg och träna.

Ohhh, och så börjar 'Bedrock' spelas på radion. Sweet! Nu blev jag på himla bra humör. Lloyd baby!!

"You have to know how to speak right"

Jag sitter just nu och kollar på någon ny show 'Lay it down' med Cee Lo Green. Gästen är såklart; Ludacris!
Tänk att jag befinner mig i Ludas city? Han måste vara en av de bästa mcs. Ingen tvekan.



Puss och godnatt

"Let's take the party to the next level"

Lunchade sedan med Johannisen. Det var gött som vanligt!

Efter att jag plockat upp Boo från skolan på hemvägen så medans han spelade Wii så bakade jag en kladdkaka. Mamma hade packat ner en svensk måttsats så jag inte behövde omvandla allting. Tack!

Men att typ veta om baking powder är exakt samma sak som bakpulver är inte helt enkelt. Och kakaon vi hade hemma var ljusare än hemma i Sverige... Och så glömde jag att ta ut kakan den tiden jag brukar ta ut den...

Allt som allt så blev det väl en godkänd kladdkaka. Skulle ha varit lite kladdigare och smakat mer kakao/choklad men det skyller jag verkligen på den amerikanska kakaon hehe.

Hursom så var det sweet med lite svennesmak.

Eftermiddag har varit chill. Kidsen har varit ute och lekt med några friends och sedan har vi sett på tv.


"So that's how it's suppose to be"

Imorse var det tidig morgon då jag klev upp 07 för att ta kidsen till skolan. Sedan åkte jag hem och gjorde lite nytta.

Vid 9.45 var det time för combat och man, fasen så jag tog i. Typ för kung och fosterland. Försökte ta igen förlorad träning senaste två veckorna på en timme ju.

Skulle träffa J-dawgen på ett chinese place i närheten så jag bestämde mig för att duscha på gymmet för att spara på bilkörningen. Det var första gången jag duschade där (ja, jag duschar annars hemma, äcklig är jag inte). En helt nu upplevelse anyway!

Ärligt när jag kom in i omklädningsrummet så ser jag skåp som vanligt men så finns det två småa "rum" med en dörr. Där går folk alltså in och byter om till sin handduk. Sedan går de till duscharna som alla har ett draperi. Sedan går de tillbaka och byter om till vanliga kläder i det där "minirummet". Snacka om pryda amerikaner alltså. Fuckers, kan inte ens byta om som vanligt. Goddamn.

Så jag var svensk och bytte om som vanligt och det tyckte typ alla var knäppt...

Men jag ser nya, annorlunda saker var och varannan dag här. Antar att det är nyttigt.

"I wanna feel you"

Imorgon har jag ju egentligen engelskakurs men David ska iväg på morgonen så jag jobbar en-två timmar på morgonen. Lämnar Nicolas och Jackson vid bussen och skjutsar Boo till skolan.

Efter det skulle jag kunna åka till skolan och vara med typ en-en och en halvtimme men det känns alldeles för satsigt med tanke på vad vi egentligen håller på med på lektionerna.

Istället ska jag tvätta lite mer kläder och kanske åka och träna och bara glassa runt som jag är himla bra på.

Sedan blir det troligtvis en lunch på något chinese place med Johannisen som ikväll kom hem igen efter en weekend i NY.

Puss och godnatt ♥

"Tonight"

Idag har jag varit lite produktiv. Klev upp vid ottan eller ja, 09 och käkade lite frulle. Hittade en påse med gröt som hette 'blueberries and cream'. Rörde ihop i en tallrik och in i micron. Damn, det smakade ju sött ja. Men vem försökte jag lura...

Åkte iväg och tränade BodyPump och jag kände mig som en liten vekis. Fasen också, nu ska träningen startas igång igen, seriöst. Måste ta och köpa ett par löparskor också, in case att jag inte hinner på gymmet. Så jag kan dra ut och springa/gå whatever istället.

Sedan har jag tvättat en del av mina kläder som samlats ihop i korgen. Skönt!

Vid 13 hämtade jag upp Boo och så parkerade vi bilen vid tennisplanen och spelade tennis ett tag. Och varmt och soligt var det ute idag. Fett skönt! Det känns typ som en riktig go svensk sommardag!

Eftermiddagen har bestått av läxor och lite sådant. Vid 17.30 var jag off och efter det har jag bara chillat runt. Gjort en engelskaläxa och druckit kaffe och käkat choklad och surfat runt på laptopen. Skön tisdagskväll.

"I slice you up"

Haha, BarbaPac, hehe! Roligt!


"Naw"

Hittade det här klippet på någon blogg. En katt som låter som den säger 'nom nom' om det den käkar. Hihi!! Ändå - gullig eller vad!


"That's why I wish we never"

Igår, lördags, gjorde jag inget speciellt och på kvällen jobbade jag.

Och idag har jag skypat med familjen som just köpt en webcam så nu kunde jag se hela högen. Och Sheila - åh äntligen. Sådan snuttis! Började småsnyftish när jag såg henne. Saknar lillräven så himla mycket!

Och sedan sminkade jag mig och käkade frulle och sedan fick jag se mormor och mormor på skypen också. Det var kul!

Vid 12.30 åkte jag iväg till Mall of Georgia och shoppade lite grejer. Hittade två par myssockor, ett par blingiga hörlurar och en vit t-shirt. Åkte sedan vidare till Discover Mills där jag köpte ett par skor jag kollat på tidigare. Och efter det så mötte jag upp Helene vid bion runt 16 för att se filmen 'Easy A'. Den var bra och rolig. Se den om ni inte gjort det!

Efter det blev det lite chinesefood i foodcourten. Och så körde jag hem igen.

Nu ligger jag platt på magen på sängen och suktar efter bubbelvatten, so bad! Har dragit på mig ett par av de nya myssockorna. Gud så sköna. Ska nog fixa lite kaffe och se på Desperate Housewives på tvn kl 21.

Puss och godnatt!

"You have to face the future when the truth comes out"

Klockan är 23 och jag tajmade in för lite late night Scrubs. Det var ett tag sedan jag såg Scrubs... Och såklart är det musikalavsnittet. Hur kommer det sig att just det avsnittet alltid visas på tv? Oavsett om det är i Sverige eller USA. Överallt visas det. Vet inte hur många fler gånger jag just det avsnittet jämfört med alla andra avsnitt.

But what the - jag gillar det. Sjunger med i sångerna.

Good night

"Cause a groupy bit the truth and told a lie"

Ett annat framträdande som var fint var när Digital Undergrounds frontman Shock G kom ut och körde "Humpty hump" och sedan satte sig vid pianot och gjorde en shoutout till Tupac med låten "I Get Around". Ahh, det där med Pac var ju fint. Humpydansen är ju bara rolig.

Jag kan inte förstå hur 2Pac började sin karriär som dansare för DU. Fast det var väl bra, med tanke på hur allting turned out to be (jag ser att jag har svårt att hitta det rätta svenska ordet för en del grejer).

Hittar dock inget youtube-klipp på det hela.

"So run and tell that, run and tell that, homeboy, homeboy, homeboy"

Jag vet inte hur insatta ni varit i den här historien... Det var en kille som tagit sig in i någon sovrum och hennes säng någonstans och så intervjuas en kille om händelsen. Så här såg det ut. 



Och så här har det spinnats vidare på det. Någon annan geek hade tråkigt och gjorde en låt av hela intervjun.



För några veckor strosade jag runt i en t-shirtbutik och såg en t-shirt där det stod "Run and tell that homeboy" och en bild på den här killen.

Och nu på BET så hade killen som blev intervjuad och killen som gjort låten ett kort framträdande tillsammans.



Ändå - tänk så stor grej det blev. Och inte nog med det. Det är så fett roligt också! 


"Who dat, who dat"

Häromkvällen var det ju BET Hiphop Awards '10. Damn, det var rätt många bra framträdanden.

J. Cole bland annat. Han har potential den där pågen.


"Til it's over"

Häromdagen läste jag en hel del facebookstatusar där människorna i Umeå tagit kort på snön och grejer. Haha, what now?

Jag och Boo gick igår eftermiddag för att spela lite tennis. Shorts-linne-väder. I'm feeling good over here!

Idag har jag varit en sväng på Mall of Georgia tillsammans med J-dawgen som skulle på skojakt - åh, den där jäkla skojakten... Och jäklar så bra det gick idag. Köpte först ett par som var jättefina, men dyra. Och sedan inne på Charlotte Russe hittade jag en kopia av det, till halva priset. Score!

Sedan käkade vi en snabbislunch i foodcourten och skyndade oss hem igen så jag kunde ta min bil och åka och hämta Benjamin. Vi två åkte sedan till biblioteket och sedan har vi chillat runt hemma.

"I got money to blow"

I tisdag var jag hemma på förmiddagen och tvättade och slappade. Jag läste igenom en artikel och skrev en sammanfattning om den för att redovisa för klassen på onsdagen.

Jag behövde inte följa med på footballsträningen på kvällen så jag var hemma och gjorde ingenting vilket bara var skönt. Sedan på kvällen kom ju Johannisen hit och vi käkade Marabouchoklad och bara tjötade. Sedan vid 23.30 kom vi på att det kanske var en bra idé att slagga då vi skulle upp tidigt till skolan dagen efter.

Så vi kröp ihop i min säng och somnade efter ett tag.

Och på onsdagsmorgonen var det två trötta girls i sängen som hade ställt klockan på 06.50 med planen att snooza max 10 min - vilket blev sammanlagt 40 minuters snooze. Fuck, upp och stressa och iväg med bilen. We got stuck in traffic på vägen till skolan. Alla andra var ute samtidigt som vi tydligen. Åkte hemifrån vid 08.03 och kom fram till skolan exakt en timme senare. Den där rutten tar vanligtvis 30 min. Så vi kom en halvtimme sent till lektionen. Det första som händer när vi satt oss är att vi ska svara på någon fråga som de håller på att öva på. No problems, vi bara svarar korrekt. Kanske säger mer om nivån på klassen än på oss...

Sedan höll jag mitt tal och en gammal tant klagade på att jag pratade för snabbt så hon inte förstod. Say what? Du förstod inte för att jag pratade vanligt och du inte är en fena på engelska. Där har du svaret.

Sedan åkte vi hem igen vid 11 och letade upp ett chinese place för lunch. Det var billigt och gott! Vi var very happy! Åkte hem och plockade undan och hämtade sedan up Boo från skolan. Efter det flöt dagen bara på och vips så var det kväll.

Så nu har jag sett senaste avsnitter av Cougar Town på tvn, druckit lite svennekaffe (mmmh) och uppdaterat hur min helg var. Nu glider ögonen i kors och jag vill sovish.

Godnatt

"Look so fly like me"

På måndagen så var kidsen lediga från skolan pga. av någon röd dag så jag fick jobba från 09 vilket innebar att jag missade måndagens engelskalektion, hehe. Fine with me!

Och på kvällen hände inget speciellt I think. Tog det chill och kollade igen lite serier. Nu har både Cougar Town och Desperate Housewives dragit i gång. Så fint!

"Sverige din jävel jag älskar din stil"

I söndags vaknade vi upp av min skräliga alarmklocka på mobilen. Det är ju nästan så att man inte kan bli på annat än dåligt humör av att vakna upp så!

Klev upp, duschade, fixade oss i ordning och käkade frulle. Sedan åkte vi iväg mot downtown för att åka en snabbis till IKEA. Sagt och gjort, vi hittade dit oväntat enkelt. Helt otroligt för att vara vi! Så vi kom dit, värsta lyckoruset att gå runt och kolla på alla svenska möbler och grejer. Hann kanske vara där i två timmar innan vi var tvungna att åka iväg igen.

Vi åkte ännu längre bort, till någon liten håla. Det såg riktigt ut som the countryside. Vi blev nästan lite rädda över att vara helt fel - vilket vi inte var. Vi kom fram till något place döpt till "Uncle Bob's" som var typ ett pumpaställe där de hade hölassåkning, träffa får och grisar, gå runt i en labyrint i ett majsfält och kolla på pumpor.

Sagt och gjort, vi kom dit och det var stekande sol. Mötte upp Johannas hostfamily. Vi klappade djuren och åkte hölass igenom lervälling och grejer. Detta trodde vi då verkligen inte när vi vaknade upp den morgonen. Att vi skulle åka runt täckt med hö upp i asset och så som två bondlurkar. Sedan gick vi vilse i ett majsfält som var uthugget som en labyrint. Och så kollade vi på pumpor i alla dess former. Efter några timmar var vi less på bondlivet och åkte tillbaka till downtown. Back to IKEA!

Och nu gick vi all-in. Hade liksom bara rekat läget innan. Nu shoppades det grejer och vi gick runt samma väg ett ex antal gånger. Sedan käkade vi även på restaurangen. 16 köttbullar, potatismos, brunsås och lingonsylt. Oh my - in heaven! Så jäkla gött det var. Det är nästan så att jag inte kan beskriva det. 

Så för min del shoppades det ljus (såklart), mjölkskummare, en kaffemugg, två vita boxar att stoppa grejer i, en fotkräm, två förpackingar svenskt kaffe, chokladkakor.

Vi kom hem igen på kvällen, käkade lite leftovers från the chinesefood och sedan färgades min utväxt. Snabbt och enkelt gick det då Johanna är utbildad frisör (!!). Vi checkade även in Atlantas footballslag i jakt på fina pågar men näe. Ett footballslag har VÄLDIGT många spelare och jag tror att vi hittade en, EN, som hade potential. Jag som trodde footballplayers var najsa.


Flerfiligt


Kallas 'spaghetti junction' för vägarna korsar varandra som värsta spaghettistrips.
Helt sjukt många vägar som korsar här.




Ahhh - pumpor! Måste känna!


Glada kids som får åka hölass


Vadå ute i ingenstans?


Ännu gladare över att få svensk husmanskost.




Så glad över köttbullar!


IKEA-shopping 

"This time it's for real folks"

Nämen hörni - ta fram bubbel och tårta, glitter och ballonger!

Varför? Jo för att det här är det 1000de inlägget jag skriver.

Herregud, det största som hänt sedan Gustav Vasa åkte iväg med en skida.


"Because I got you babe"

I lördags så plockade Johanna äntligen upp mig därkring 14 för att åka till Mall og Georgia för riktig shopping. Vi kom dit, kammade igenom typ varenda affär och nog blev det lite shopping, här och där.

På H&M hittade jag en mössa, en svart mindre väska, ett leomönstrat hårband. H&M gör en aldrig besviken. Köpte en nyckelring för två föreställande en cookie och en mjölkförpacking och så stod det 'friends' på ena och 'forever' på den andra. Hur gulligt? Ska ta kort på dom senare. Sedan hittade jag en Tupac t-shirt. Oh my god - den är helt underbar. Hade spanat in en annan från en annan affär men hittade helt random den här. Underbar är den!!

Efter Mall of Georgia så åkte vi en sväng till ett skohus och sedan Target en snabbis. Fyndade där ett par jeansshorts för $5 - ca. 40 kr. Och hårfärg till utväxten som såg förjäklig ut.

Åkte hem vid 19-20 och var lagom möra i benen. Fötterna gjorde ont och vi var hungriga. Så när vi kom hem så ringde vi något chineseplace och beställde hem mat till dörren. Hur najs? Och innan det hade vi hunnit förbi Kroger en sväng och köpt ett fruktvin - det var ju helg!

Så vi käkade och mådde gött och sedan såg vi Idol på datorn och somnade...










Hur snygg på en skala? Picis jag känner av avundsjukan ända hit bort!

"I told her I admit it"

Här kommer bilder från fredagskvällen när vi var och såg den sista highschool footballsmatchen för säsongen.



Ja, det var bara en bild - i bilen efter matchen... J-dawg har de andra bilder!


"Last name ever, first name greatest"

Sitter just nu och kikar på 2010 BET Hiphop Award, sänds från ATL. Hur coolt på ena skala? Ändå att lilla jag sitter här i samma city. Det är lite knasigt ändå...

Och nu kom Johannisen också. Som först inte fick komma in... Måste ju visa vem som bestämmer här! Girligirlen ska sova över här och så drar vi iväg till skolan imorgon bitti, tidigt.

Imorgon är det skolish igen och jag ska hålla ett litet tal, tydligen. Fast jag skulle mer kalla det en recension eller sammanfattning.

Godnatt

"Once you pop, lock and drop it"

Igår kväll blev det en high school footballgame. Innan det blev det "svensk" pizza hemma hos J-dawgen. De amerikanska pizzorna är inte speciellt goda. För mycket deg och massa ost. Men den här var från en svenskägd pizzeria där i närheten så nog smakade den som svennepizza. Gött mos!

Sedan körde vi till footballen och det var kaos. Alla parkeringsplatser var tagna, vi kanske var lite sena ute men still. Så vi hittade något lite skymsle på en gräsplätt där de stod några andra bilar också så det var nog okej.

Matchen då - vi satt som två fån som försökte förstå. Jag kunde väl lite, men det var knappt något att komma med. Dessutom satte vi oss på fel sida, motståndarelaget but might as well. För de vann och vi hejar ju såklart på dom som vinner.

Idag är det lite ändrade planer för Johanna var tvungen att jobbish imorse. Oh noo! Och så var hon tvungen att fixa äldsta tjejens hår som har homecoming i kväll. Men när hon är done with that ska vi ut på shopping och sedan får vi se vad kvällen bjuder på.

Pejjjs ♥

"Enough work to feed the whole town"

Hey homeboys!

Idag är det friday, yes sir. Och jag är på strålish humör. För helgen är fullspäckad och jag har sett framemot den flera helger i rad nu ju.

Det är första helgen Johanna är helt off från jobb så en dag blir det seriös shopping, en annan dag footballsmatch och en tredje dag beöks Ikea.

Men först, tvättning och dammsugning står på mitt schema.

"Don't mess with my heart"

Vi var ju på Target och jag hade halvt några ideer på saker som jag vill köpa. B.la. ett par regnstövlar (oj, heter det så eller bara stövlar?), t-shirts med cartoontryck, möjligtvis en onesie - pyjamasbya+tröja som sitter ihop, typ sparkdräkt.

Jag hittade några stövlar. Utbudet här är bättre för det finns fler sorter. Inga fler militärgröna stövlar, tack. Hittade ett par svarta med massa prickar i olika färger som var fina men lite för stora. Och ett par rosa zebrarandiga som var aningens för små, så det var inte heller perfekt.

Och så hittade jag 3 t-shirts med tryck på herravdelningen för $9.99/styck. En grön med 'cookie monster' från Sesame Street, en grå med hela Sesame Street-gänget och en mörkgrå med Felix the cat. En helt jäkla underbart inköp, tycker jag.

Och så såg jag en onesie i fleece som var svart med pingvinfötter som jag var tvungen att testa, mest för skojs skull för att se hur en sådan kunde se ut på. Haha, den var skitskön på. Skulle inte banga på att glida runt i den hemma liksom. Men tror den kan vara för varm att sova i. Och så var den för dyr, $25. Är inte redo för den än, kanske i framtiden...

Shoppade även en mörkrosa baskerliknande sak på rea, tror den kostade $5. Jag inbillar att jag can pull it off, kanske att jag inte kan det. Men jag vill.

Så vi hängde på Target alldeles för länge så det blev inga bagels idag. Vi tar igen det en annan gång!


Ser den inte mysig ut?




"A little extra so we never need it"

Idag var det en tidig morgon. Jag klev upp 07.00 och hade fetsvårt att komma upp ur sängen. Den var så himla skön och varm...

Men upp kom jag och idag var det 'picture day' för Nicolas och Jackson så vi var extra noga med frillorna idag så att de inte såg helt crazy ut. Droppade av de vid skolbussen och skjutsade Boo till skolish.

Åkte he, chillade kanske 10 min och tog sedan tag i vardagssysslorna som att bädda kidsens sängar, ladda en tvätt och plocka ur och i diskmaskinen.

Vid 10 befann jag mig hemma hos Johanna för att åka till Einstein's bagels - ett ställe där det finns massa olika bagels. Åhh, bagels som är så gött mos!

Så vi körde iväg och gjorde ett stopp på Target först och vilket stopp det blev. Var där inne alldeles för länge så det blev inga bagels för klockan sprang iväg och var jag tvungen att åka och plocka upp Booboo från skolan igen och åka iväg till biblioteket för lite 'story time'.

Sedan har vi gjort läxor och varit på football och sedan käka take away-middag från Chick-fil-a. Jag tog en sallad och de andra chicken nuggets. Käkade någon milkshake till efterrätt med smak av cookies and cream. Det var gött!

Nu har jag duschat och sitter och lyssnar på musik. Är trött och längtar efter myssängen.

Imorgon är det fredag vilket innebär helg! Good night


The Applebee bros




"If you're a bad girl"

Imorse åkte vi iväg vid 07.40... Den stora, svarta halsduken var på plats och den kändes skönt. Det är värsta svårt att kläa sig här nu - på morgonen/kvällen är det jättekallt (höstkallt) och på dagen kan det liksom vara 20-25 grader vilket gör att jag inte vill springa runt med byxor och haldsuk ju.

Vi åkte på engelskaklassen och gjorde lite olika grejer och avslutade med ett test för att se vilka saker vi kan bra och vad vi har lite svårare för. Men det var ganska enkelt... Får nog resultat på måndag.

Åkte hem, käkade lunch och plockade upp Boo. Sedan har vi varit ute på uppfarten och ritat med kritor för att göra stora bokstäver för att träna på alfabetet. Skulle ha tagit kort, vi använde verkligen hela uppfarten.

Vid 16 kom Nicolas och Jackson hem och vid 17 blev de upplockade av en tränare för att åka iväg på någon teoriträning om hur man springer på ett optimalt sätt.

Så det var Boo och jag ensamma hemma - skönt. Vi hoppade på studsmattan, spelade baseball och football, lekte och käkade middag. Det är mysigt att bara vara vi två. Han är så himla gullig och man kan ha ganska roliga konversationer med honom!





Nu ska jag sova - imorgon är ännu en tidig dag. Upp klockan 07. Sedan blir det möjligtvis Einstein...

Sweet dreams ♥

"We can work it out"

Imorse hade jag ställt alarm på 09.00 för att åka iväg och träna 09.45 då ett pumppass började. och jag så nära på att ligga kvar i sängen och bara slappa.

Men jag tog mig upp och iväg till Gold's. Tack och lov! Kändes otroligt skönt sedan efter passet.

Hur kunde det bli såhär? Att jag inte pallar med träning. Det är liksom inte jag. Har jag blitt amerikan eller?

Efter det så skypade jag med finaste Malin. Det var några veckor sedan vi skypedejtade sist så det var mys. Hon berättade bland annat om hur det var att hoppa fallskärm som hon gjorde för några dagar sedan (!!).

Vid 13 hämtade jag Boo och så åkte vi till en park en bit härifrån för lite lekande. Sedan har eftermiddagen bestått av läxor, football och sen middag som bestod av hamburgare.

En helt vanlig dag i ATL alltså!

Godnatt, ska sova nu så jag får optimalt med sömn. Bävar inför en tidig onsdagsmorgon... ♥


"If you can't stand the heat then get the fuck out the kitchen"

I söndags sov jag till 11 och det var så jäkla skönt. Låg sedan och chillade i sängen och läste några tidningar. Sedan vid 13.30 så skypade jag med mamma och pappa en stund. Efter det duschade jag snabbt och körde hem till hem till J-dawgen.

Vi letade kanelbullerecept och hittade något som verkade lovande och sedan blev det en tur till Kroger, en matvaruaffär, för att handla ingredienser. Visste ni att det inte finns att köpa pärlsocker här? Det får man gott och lov köpa på IKEA om man vill ha det. Men tack och lov så fanns det redan hemma hos Johannisen.

Så efter middagen hade bullarna jäst klart, så det kavlades ut, smetades på kanelfyllning, rullades och cuttades till lagom stora pieces. Och skjuts in i ugnen (ja, efter mer jäsning då...).

Och sedan 10 min later så var de redo. Det luktade så himla gott, som hemma när mami gjort bullar och fina blev dom med. Tummen upp!

Efter det så såg vi äntligen "The last song". Den var helt okej men inte mer än så. Jag är glad att jag läste boken före för boken är så mycket mer levande. Och så hade jag helt andra bilder av hur birollerna såg ut.

Vid 11.30 cruisade jag hem med bilen.












"I said I'm right"

Ja, i måndags så åkte vi iväg på vår första engelskaklass. Jag klev upp vid 07.05, skippade frukost igen för extra sömn - så illa! Tryckte i banan och kaffe though.

Sedan så gled vi iväg med bilen vid 07.45 kanske och allting gick helt okej. Tills mitten av vår resa. Körde lite fel, svängde om och kom rätt. Sedan så var vi framme ca. 5 min innan lektionen började och låtsades ha koll på läget och gled med samma väg som en annan tjej - som sa hej och frågade om vi var amerikaner, för vi såg amerikanska ut. Liksom tack är vi tjockisar eller?

Så klassen då, helt blandad från en pensionär från Mexico, en par får Kina, några aupairer. Lektionen var ganska enkel och vi satt i små grupper och pratade... Men jag tror absolut att det kan vara bra att vara där, dels för att fräscha upp en del grammatik och för att bara ha en chans att prata och öva ännu mer på engelskan.

Det är det jag och Johanna säger i alla fall, även om den största anledningen är att hitta vänner, hahaha!

Den där tjejen som frågade om vi var amerikaner sa att vi kunde komma hem till henne någon gång eller att hitta på något, så nog är vi framgångsrika inom vänfronten. Och så undrade hon om vi varit i Buckhead. Det var som att hon visste allt om oss, att det är dit vi planerat flytta typ.

Imorgon, onsdag, är det dags igen.


Och så här trött var jag så tidigt den morgonen, har dock alltid tid att posa för att visa det också!

"Let's fall in love"

Nämen nu blev ju klockan så där mycket igen - vilket innebär en skön säng istället för glo:ande (?) på laptopen. Jag uppdaterar om allt skoj imorgon istället.

Puss och godnatt/godmorgon

"Let's bake it and shake it"

Glöm inte bort kanelbullensdag idag. Har du inte ätit en än just do it. Det är väl kväll hemma nu. Jag ska ta och käka en från de vi gjorde igårkväll. Världens godaste blev dom! Ska skriva lite om det ikväll också.


Not to brag - men våra är 10 times finare... Och godare.

Ha en fin kanelbullekväll ♥

"Watch me heat it up"

Nyss hemkommen från the english class. Haha! Mer om denna förmiddag kommer ikväll. Tune in, gurks!

Nu ska jag plocka smågrejs och hämta upp Benjamini.

"They try to holla back"

Då jag är helt off imorgon så tänkte jag utannonsera skypedejter till världen. Eller nej, take that back. Till de som jag känner och faktiskt vill prata med.

Så ni som är lediga mellan ca. 17-20 svennebanantid, hör av er - skicka ett sms till mig. Linnsan, Erica? Allihopa!

"Baka, baka liten kaka"

Imorgon är jag helt ledig. Jag ska och sova ut, så länge jag vill och som det går. Sedan ska jag chilla framtills 15 typ för då ska jag och Johannisen bete oss som två gamla husfruar och baka kanelbullar för friends, det är Kanelbullens dag på måndag. Om ni nu har missat det. Alla vet vi ju att man får reklam på facebook som är anpassad för ens egna intressen och jag har fått reklam om kanelbullar...

Så det är vad vi ska hitta på imorgon. Kanske att vi kan kika på "The last song" också.

"Go shawty go shawty go"

Hejsan!

Just nu är klockan 01.44 och J-dawgen har åkt hem för en halvtimme sedan kanske.

När hon kom hit vid 21.15 så låg vi allihopa i soffan, såg på tv och bara myste. Och hon sa att det var så lugnt och skönt här och att kidsen var så lugna. Det får mig att uppskatta mina hostkids ännu mer. De beter sig himla bra och är inte helt knasiga i bollen. Och de gillar att mysa. Tjihooo!

När dom gått och lagt sig så skulle vi ju se "The last song" men dvd:n krånglade och tjollahopp - så vi fick sitta och tjöta som två muppar. Fast det är alltid lika roligt. Vi är två riktiga ljushuvuden, hehe.

Imorse var vi ju på football, glömde skriva resultatet. Nicolas team förlorade och Jackson's vann. There you have it!

På eftermiddag underhöll vi oss med att spela baseball på baksidan, hoppa på studsmattan och lite sådant.

Peace

"Look ma no hands"

Jag hade lovat att hänga med och kika på footballsmatcherna idag då det var på hemmaplan. Men resten av familjen skukke åka vid 07.45... Så jag tog bilen och åkte dit lagom till då första matchen startade kl 09, så jag fick lite mer sömn.

Och det var lite småkallt ute så jag tog på mig de nya, svarta jeggingsarna och en t-shirt och kofta. Och sedan out of nowhere så vid kl 10-10.30 sprack det upp och blev gassande sol. Come on man!

Jag höll på att avlida i mina brallor. Seriöst kändes det som att dom kokade. Blev lite orolig där ett tag. Härdade ut och åkte sedan hem vid 14 då andra matchen var slut.

Så nu efter en dusch och byte av kläder är jag väl ig själv igen.

Steph och David ska bort ikväll så jag jobbar från ca. 15-16 och framåt.

När kidsen gått och lagt sig ska jag nog underhålla mig (och Johanna om hon kommer då) med att se på 'The last song'. Vill så gärna se filmen men har hållit mig från det för att först läsa boken. Filmen kommer säkert inte ens vara bra, jag har säkert byggt upp en massa förväntningar nu, hehe.

Vad hittas på en lördag kväll hemma? Utgång? Mys? Ha kul? Ha tråkigt?

"Lady boy lady boy"

Nu ikväll har jag underhållit mig med att kika ikapp Idol - kvalveckan. Helt okej fredagkväll. Slapp! Det är fasen fredag och helg. Sweet! Fast jag ska jobba imorgon eftermiddag/kväll.

Anywho, satt och kollade på Idol där någon tjej sjöng 'Dude looks like a lady' och kom att tänka på ett gammalt klipp med Timbuk. Jag älskar det, ingen speciell anledning till varför. Den är bara för härlig. Han är bara för härlig. Jag vill vara Timbuktu punkt slut.

 

"Did you give the world some love today babe?"

Idag så blev det en sväng till Discover Mills igen tillsammans med J-dawgen. Hon skulle checka en skjorta som hon kollat på tidigare så jag hängde på. Shopping är väl alltid najs. Det är bara synd att vi hittills alltid haft limited time att vara där...

Så vi gick runt och kollade och provade kläder. Nu är det verkligen höstkläder i butikerna. Och måste erkänna att det känns mysigt att vilja shoppa myskoftor, halsdukar och fina bohemmössor.

Och jag fortsätter shoppa smart. Hittade ett par svarta übersköna jeggings med 40% off så de kostade ca. 200 kr. Och sedan gör ju aldrig Charlotte Russe-outleten en aldrig besviken. Fyndade 5 par nya trosor igen, för $10, cirkus 85 kr.

Inte nog med det så när vi strosade runt så slänger jag en blick in till vad som ser ut som en bokhandel med ett litet café. Skymtar en cupcake där borta i fjärran. Så vi gick in och kollade och visst fanns det kupkakor. Vi var ju tvungna att fika där och då. Så efter en Vanilla bean cupcake och en Banana foster cupcake (?) så var vi nöjdast i världen. Plussa på en Caramel Macchiato till mig så är vi i himlen.

Vid 12.45 fick jag lite panik över att bli sen till att hämta Boo vid 13 så jag fick lämna mallet och rejsa iväg med bilen. Jag och Tupac alltså!

Eftermiddagen har varit chill. De andra har varit på footballsträning så jag har varit ensam hemma. Skönt ändå! Sedan åkte jag en sväng till Johanna och plockade upp filmen "The last song" som jag nu äntligen kan få se efter att ha läst ut boken igårkväll.

"I can see you staring"

Och varför har ingen kommenterat vilka nya låtar som spelas i era iPods, om jag får fråga? Dålig stil av dig - ja, just det. DU!

"I wanna kiss you"

Nu känns det att hösten kommit hit. På footballen i tisdags hade jag shorts och linne och höll på att frysa ihjäl. Så idag rustade jag upp med långärmad tröja, jeggings och halsduk. Det ni my friends!

Det kändes himla konstigt men det var skönt. Fast fuck, sommaren är slut...

"And I keep it turned up"

Jag mötte upp J-dawgen i parken vid 10.30, strosade runt därikring och försökte hitta ett café men det verkar ju inte som de mysiga fiken har hittat till USA. För här finns bara typ Starbucks och andra franschise [frrräänschaiis] ställen. Men inga små mysiga caféen som typ Schmäck eller Station.

Så vi gav upp Suwanee park-området och tog bilen till Lawrenceville där vi varit och irrat förut när vi skulle hitta den första ELS-kursen. En stadsdel som vi tyckte såg pittoresk och relativt mysg ut. Och där jag hade hittat ett lovande café i. Men vi hade inte adressen dit så vi chansade bara vilket inte gick bra.

Vi hade en timelimit så vi åkte tillbaka och stannade på Mall of Georgia istället där vi med säkerhet visste att det fanns ett café som serverad cupcakes. Så vi gick dit istället. Jag fick en Chocolat peanutbutter cupcake och J-dawg en Strawberry cupcake. Yummy - på min i alla fall. Den var god! Plussa på lite coffee på det så har ni gofika. Och att stället hade skön soffa, bra det med. Fler gånger där!

Åkte hem igen och så åkte jag och plockade upp Boo på pre-k. Vi åkte till biblioteket för lite storytime och chill. Sedan har eftermiddagen bestått av footballsträning och käk på Mellow mushroom.

Nu är jag trött och vill sova. Kanske läsa lite bok också.

Ärtor, kärlek och förståelse ♥

"It's a fantasy"

Fuck, jag missade min hundradagars party här i the states. Med tre hela dagar. Åhh, måste ju ha bättre koll.

I alla fall, nu har jag varit hemifrån i 103 dagar. Är inte det helt stört? Fast underbart. Fast stört. Ja ni fattar, hehe.

RSS 2.0