"'Cause sister you don't need him"

När jag liks håller på och tipsar om musik så måste jag posta denna video. En av de najsaste videorna som finns. Tupac är större än denna värld vi lever i.


"Dave Coresh boy wonder in the flesh"

Ta och checka in Dave Coresh, an upcoming rapper från Chicago. Han är grym!
Ladda ner och lyssna på hans mixtape 'Formal Introduction'. Det är underbart.


"Holler if ya hear me"

Btw så har jag skypat med mamma och pappa ikväll och lite med Peter och Tobias. Har inte pratat med dom på hela tiden jag varit i USA, alltså 41 dagar så det var på tiden.

Det var himla roligt - så när som helst någon vill skypa med mig, holla at me okej?

"The dirty south"

What up?

Förlåt att jag inte uppdaterat de senaste dagarna, men jag har inte haft tid/ork att göra det. Och nu är klockan ganska mycket. Så jag ska ta och sova.

Men jag lovar att jag skriver imorgon och berättar litegrann och lägger in lite bilder från Nicolas födelsedag osv.

Puss på er!

"Happy birthday"

Igår var vi vid poolen en sväng, sedan footballsträning som blev flyttad inomhus pga. av massivt regn. Det var som om himlen bara öppnade sig och släppte ut allt regnvatten som fanns. Och för att inte snacka om blixtarna - helt sjukt många och ofta. Jag trodde seriöst att någon skulle träffa mig, mitt i prick liksom.

Idag är ingen vanlig dag - för det är Nicolas födelsedag. Han fyller 7 år idag. Happy birthday Nickelbacky! Vi har varit iväg på biblioteket och skaffat mig ett lånekort. Jag lånade 'The last song'. Filmen som går på bio, med Miley Cyrus om jag inte minns fel. Så den ska jag läsa. Och så en del modetidningar som hette Seventeen - haha, men jag tager vad jag finner.

Sedan åkte vi iväg till footballen i oerhörd värmebölja. Liksom sitta ute med shorts och linne i två timmar i olidlig värme. Nja, jag ligger hellre vid poolen i bikini. Efter det åkte vi iväg till TacoMac för middag och sedan till Yogli Mogli för frozen yogurt. Gött mos!

Imorgon ska Boo operera bort sina halsmandlar så jag måste kliva upp 6.30 för att passa Nicolas och Jackson. Sedan är jag ledig på dagen fram till ca. 17 då vi åker iväg till footballen.

Hoppas ni mår bra! Godnatt


"We're on a boat"

Lake Lanier är helt underbart fint på kvällen.














"Last night"


Coachens backyard, taget från uteplatsen högt uppifrån.


Stephanie


The lakehouse, rakt fram.


Fick panik när bilderna blev såhär suddiga!! Det var imma längst in.
Jag tror det var pga. den enorma skillnaden mellan inomhus- och utomhusklimatet.
Kallt vs. superhett! Gick bort efter ett tag, tack och lov.


Booboo


Kneeboarding


Jessica


Vovven Jules




Utsikt från uteplatsen


Boo, Jackson, David och Steph


Karen


Jessica, Jamie och Boo


Steph försöker vattenskida men nej...


Fast höll sig upp i några sekunder i alla fall!

"Hold you"

I fredags var vi på middag hemma hos en av coacherna tillsammans med lite annat folk. Måste bara säga - wow vilket hus de hade! Stort var det och fint också. Tog tyvärr inga kort, kändes lite lame att gå runt och fota i deras hus liksom... Men tog kort på deras baksida, vilken var enorm. Efter middagen körde vi till the lakehouse - vilket jag undrar vad det heter på svenska. Sjöhus haha? Eller kanske strandhus? Väl där så packade vi upp allting och gick och la oss ganska direkt.

På lördag morgon samlades vi allihopa och käkade en riktig amerikansk frukost med äggröra, bacon, korv, toasts och kaffe. Sedan drog vi ut med båten en sväng där kidsen körde lite kneeboarding. Efter det så bestod dagen mest av doritos, öl, solning och badning, lite mer öl och lite mer mat and so on. På eftermiddagen åkte vi ut med båten igen för att testa på vattenskidor. Efter ett tag börjar det dra ihop mot regn och blixtar. Och typiskt nog så krånglar båten och batteriet halvdör. Tack och lov så hann vi tillbaka just när det började spöregna. Vi gick då upp till huset och fixade mer mat (I know) och chillade där ett tag. På kvällen åkte vi ut med båten igen bara för att åka, kolla solnedgången och lite mer vattenskidor. Efter det åkte vi hem och grillade hamburgare. Gött mos!

Karen, som "äger" huset är Stephanies bonusmamma. Där var vi och så Jessica - vilket är Stephs lillasyster och hennes pojkvän Jamie. Jag måste bara berätta om Karen, hon är hur gullig som helst och pratar mycket om allt möjligt. Hon körde båt som en galning och åkte vattenskidor som ett pro. Jag gillar henne!

På söndagen när jag vaknade så berättade de andra att Steph, David och Jackson hade varit iväg till sjukhuset. Jackson har inflammation i ena örat och hade så ont att han fick åka dit för att kolla upp det. David gjorde illa ryggen när han åkte vattenskidor. Det här var inte deras helg...

Vi packade ihop våra grejer efter frukost och åkte hem igen, för att byta om och sedan åka med Nicolas bjudna kompisar till bion för att se filmen 'Despicable me' i 3D. Den var helt okej, rolig då och då. Vi åkte hem igen, käkade tårta och åt middag.

Efter alla åkt hem så chillade vi bara och nu ligger jag i min säng, heltrött. Jag börjar kl. 8.30 imorgon, så lite senare - känns najs!

Godnatt/godmorgon!


"Up, up, up"

Häromdagen slog det mig att jag inte visat bilder på hela huset. Jag har missat övervåningen så here it comes.


Trappan upp till övervåningen


Nicolas rum


Jacksons rum


Benjamins rum


Korridoren sett från mina hostparents rum


Här uppe finns även Stephanies och Davids rum som jag inte får visa på bild för de är rädda att alla ska tycka att det är stökigt osv. Haha, dom är verkligen roliga dom dära! Och så finns det ett tvättrum och en till toalett med dusch.

Säg till om det är något speciellt ni vill se bilder på, som jag kanske har glömt...

"There goes my baby"

Hittills idag så har vi varit på gymmet och vid poolen.

Ikväll, fredag käkar vi middag hemma hos en av footballscoacherna och efter middagen åker vi till Karens lakehouse där vi sover över.

Lördag spenderas hos Karen med sol, bad och annat najsigt. Sover över en natt till

På söndag kommer vi hem vid lunch för att sedan ha Nicolas birthday party. Troligtvis blir det bio.


Kameran är på laddning nu och jag packar lite kläder och annat som ska med.
Later alligators! ♥


"I'm having a blast"

Så ladies and tjänstemän, min onsdag har varit trevlig.

Imorse klev jag upp, käkade chocolate cheerios med mjölk till frukost. Haha!

Jag passade på att tvätta kidsens påslakan osv. Och det var ett jäkulskap att bädda sängarna igen. Tog en evighet ju. Och det är så varmt i deras rum att jag började svettas, på benen liksom. Hallå, det är inte okej!

Jag fixade mackor, vattenflaskor (viktigt!) och frukt och så körde vi iväg till Peachtree park (om den nu hette så) vilket är en stor park med baseball-, basket- och footballplaner och en del lekparker. Det var en kinesisk familj där som undrade om jag var kidsens mamma. Vad roligt att jag ser ut som en mamma kanske, men nej. Så gammal är jag inte. Vi hängde där i någon timme innan värmen blev outhärdlig.

Då tog vi vårt pick och pack, åkte hem och bytte om till badkläder och gick till poolen och glassade i några timmar. Poolen var som den alltid är - awesome!

Vid 18 kom Steph hem från jobbet. Vi käkade middag tillsammans och sedan åkte jag iväg till Target för lite shopping. Jag är i behov av ny bikini, men storlekarna var antingen för stora eller för små. Så jag får söka någon annanstans. Fast jag gick inte därifrån tomhänt. Köpte ett par shorts, raklödder, aftersun lotion, korallfärgat nagellack och Lindt-choklad. Så jag var nöjd!

Sitter i soffan, dricker kaffe och käkar lite choklad. Ska gå och lägga mig nu. Helgen kommer bli rolig, I think. Vi ska iväg på middag hos footballscoachen och sedan vidare till Karens (Steph's bonusmamma) lakehouse där vi spenderar helgen troligtvis med lek, solning, badning och trevliga människor.

Peace out A-town














Boo har hittat en kompis






Jobbar på min bränna...

"I hate the library"

What's crackin'?

Vi har haft det roligt idag om än svettigt. Jag förstår varför ATL kallas för Hotlanta, no joke! Har tagit kort vart vi än varit. Känt mig lite som en japan (eller är det kines) som tar kort på allt som korsar min väg. Fast vad gör jag inte för att ni ska få se bilder på min vardag?

Uppdaterar ikväll med bilder, batteriet håller på att dö och jag orkar inte gå ner och hämta sladden. Jag vet, nu är jag lat!



"Just wanna talk"

Idag har varit en roligare dag, tack och lov.

Klev upp vid 07.30, käkade frukost och la mig i soffan och väntade på att Nicolas och Jackson skulle vakna. När de käkat frukost skyndade vi oss iväg till poolen för lite badande och solande, trots att klockan var mindre än 10.

Vi kom hem igen, käkade lunch och åkte iväg till biblioteket. Det öppnade tydligen kl. 13 så vi fick sitta ute i solen i en kvart och vänta. Efter några minuter känner jag svetten rinna på ryggen - olidlig värme. Skynda in i skuggan!
Väl inne så väljer kidsen ut vilka böcker de vill ha och så går vi fram till disken för att jag ska skaffa ett lånekort. Nej, då fungerar inte det för jag behöver bevis på att jag numera bor här. Så jag får komma tillbaka en annan dag med t.ex. ett gammalt brev där det står mitt namn och hemadressen.

Vid kl. 17 packade vi ihop träningsgrejer och åkte iväg till George Pierce Park - där footballen hölls. Idag hade de try-outs så Nicolas och Jackson, som spelar i olika ligor, fick b.la göra snabbhets- och vighetstester.

Vid 20.00 så var det äntligen över, jäkligt lång tid tog det. Vi åkte iväg till Suwanee centrum och käkade middag på någon restaurang. Efter det så tog vi en promenad där i kring. Och då hittade David ett yoghurtglassställe, Yougli Mogli, där man fick välja bland 16 olika smaker och sedan fick man plocka på egen topping. Sist så vägde de bägaren för att veta vad du ska betala. Om det var gott? Oh my god, det var helt underbart. Jag tog cappuccino och cookie something something och toppade med valnötter, marshmallows och m&m's. Gött mos vänner!

Sedan promenerade vi bara runt. Kidsen hittade en utomhusteaterscen och visade några breakdancemoves. They got game!

Sitter nere i stora soffan som är så skön och kikar på Criminal Minds. Ska bara skriva klart och lägga in bilder, sedan blir det sängen. Imorgon blir det tidigt, 07.15.

Godnatt


Haha, Boo somnar alltid i bilen när vi ska någonstans. Och som han snarkar!




Nicolas


Jackson, Boo, David, Steph och Nicolas. Där är dom, samlade på bild.




Mmmh, frozen yogurt.


"Go girl it's your birthday"

Idag har varit en seg dag känns det som. Eftersom kidsen hade första footballsträningen idag så skulle de vara utvilade och ha energi inför den. Och att vara vid poolen i denna värme gör en faktiskt himla trött. Så vi har hållit oss inne hela dagen efter att vi var på gymmet imorse. Och det har varit segt. Jag hade hellre varit ute i det fina vädret...

På tal om football, jag tog inga kort. Det var helt jäkla kvavt i luften och jag kunde bokstavligt talat känna svetten rinna på ryggen när jag satt ner. Som om jag var på ett spinningpass. Och så har jag varit småirriterad idag, vet inte riktigt varför. Så jag kände inte för att kämpa med bilder. Dessutom hade de inte på sig sina skydd, när det kommer då blir det bilder ska ni se.

Sedan följde jag med Steph till skolan där Boo ska börja till hösten. Det var bara ett välkomstmöte för att säga hej till läraren och så.

Jag sitter och kollar på 'Trey Songz: My moment'. De visar samma avsnitt direkt efter varandra. Vad är grejen med det? Nu ska jag snart gå och läsa lite bok och sova. Är nästan helt död. Imorgon börjar jag 7.30, alltså tidigt!!

Ha det bra och godnatt!


"Say goodbye to"

Imorgon börjar jag 9.15. Vi ska iväg till gymmet för deras Speed and agilityclass och sedan ska vi nog iväg till parken eller bara köra runt och kolla vart allting är dit jag kan tänkas behöva veta vägen till.

Då David jobbar hemifrån då han inte är ute och reser har han tid att hänga med ibland och visa vart allting ligger och så.

Vissa av de jag träffade på Au Pairskolan hade hostfamilies där den gamla aupairen fortfarande var kvar när den nya anlände. Ibland önskar jag att jag hade haft det, för han/hon hade kunnat berätta hur det brukar se ut och haft mer tid att visa mig allting.

På tal om hostfamilies så fick jag facebookmejl för några veckor sedan från familjen i Chicago med tvillingtjejer i 1 ½ års åldern som jag matchats med innan min nuvarande även fast jag inte hade tillräckligt med timmar för att ta hand om barn under 2 år. Hon ville bara veta hur jag mådde och berättade att deras au pair, som också hette Sandra, skulle åka hem efter att ha varit där i en vecka(!). Kommer inte ihåg anledningen, tror det var något om ett idrottserbjudande hemma i Sverige. Basically så sa hon att om jag valde att förlänga min aupairtid så var de intresserade av att ha mig hos dom för mitt andra år. Känns lite konstigt att tänka på det redan nu, har inte varit här så länge. Men det kan ju vara kul att veta att det finns andra möjligheter också.

Nu är filmen snart slut, ska gå och tvätta bort sminket och lägga mig i min stora säng. Den är så mycket större än min 90's säng hemma.  Det är bra det!

Godnatt!

"Time flies by so fast"

Idag har jag varit i USA en månad. Already? Det har gått jättesnabbt. Och hela tre veckor hos min hostfamily.

Imorse så åkte vi iväg till gymmet vid 11, kom hem och käkade lunch och snabbade oss till poolen. Kanske att det är jag som är mest taggad på att gå dit - för att schteka i solen. Men kidsen gillar att leka i vattnet so it's a win win situation.

Tydligen så hade vi fått fel dag då footballen skulle börja. Det var inte idag utan imorgon. Så bilder kommer imorgon. Efter middagen så visade Steph mig var alla städgrejer finns och hur hon vill att deras rum/badrum ska se ut. Det känns skönt att hon påpekade att tanken inte var att jag skulle vara deras slav. Jag tar hand om t.ex. dammsugning och städning av deras badrum medan de förväntas röja i deras egna rum så det inte är massa saker på golvet.

Sitter just nu och kollar på en film på tv - The client list. Checka in den, den är hittills jättebra. Filmutbudet på tv är mycket bättre här än hemma. Men kan inte säga att jag gillar reklamavbrotten då de är betydligt kortare men sänds oftare. Så det blir som avbrott i filmen stup i ett...


Boo i gymmet med en football


Ni hemma har inte sett mig på en månad, så så här ser jag ut  nu, hehe.


 

"I need your help"

Jag vill laga lite svensk mat till middag någon dag veckan som kommer. Vad jag ska laga är dock en annan femma. Har ni några ideer? Just holla, allting uppskattas!


"You look so fly"

Imorgon börjar jag kl. 08. Vet inte vad som händer imorgon - om det blir speed and agilityclass, vattenparken eller något annat. 

Imorgon kväll är det dags för footballsträning. Jag är taggad. Vill se dom springa runt där med sina dräkter. Bilder kommer.

Nu ska jag sova, så godnatt Atlanta och snart god morgon Sverige! 

"Come with me"

Vilken himla lazy day detta har varit. Jag har läst bok, kollat runt på internet, käka pizza och druckit kaffe. Alltså ingenting vettigt. Pallade inte dra iväg till Target heller. Det får bli en annan dag.

Baggen skickar massmeddelanden till mig på facebook och försöker kirra en resa runt juletider. Hon verkar lite desperat. Henne verkar man aldrig bli av med, alltså... Nej, jag bara skojar. Min hostfamily har snackat om att det vore ett bra tillfälle för mig att ta lite ledigt runt jul för det passar bra med deras semester. Så möjligtvis att det blir en tripp med Carro någonstans, och fler om det är någon som är taggad?

Jag gillar den där Carro, hon är snäll och har knasig humor. Hela hon är knasig. Men vem är inte det?


"Love our world"

Nyköping
Mamma ~35 och flicka ~4, går förbi en man ~55 som ligger ned på gatan.
Flickan: Titta mamma, han har ketchup i huvet!
Mamman: Nej, låt han va… Det är inte ketchup, det är blod.
Flickan: Usch! Då dör du snart…


"What do you do?"

Jag ligger i sängen och slappar som värsta... som värsta amerikanen. Nej, ska inte säga så, det kanske inte stämmer.
Ligger i alla fall med laptopen på magen och läser på tjuvlyssnat.se och skrattar då och då högt för mig själv.

T.ex.
Mataffär, Stockholm
Tjej ~20 står och jobbar i affären. En man kommer fram.
Mannen: Pardon me miss, where can I find plain youghurt?
Tjejen tittar storögd på mannen, skakar sen på huvudet och går därifrån. Mannen följer efter.
Mannen: I'm sorry, do you have any plain youghurt?
Nu blir tjejen lite rädd för den efterhängsna mannen och sätter sig i kassan i stället.
Mannen (irriterat): Plain youghurt?!
Tjejen (argt): If you want a PLANE you have to go to ARLANDA!


Say what now? Vilken tjej alltså.


"My every move is a calculated step"

Good morning!

Jag har sovit gött hela natten, vaknade vid 9.30. Tog en dusch och kikar lite på datorn nu. Kanske måste klicka in på vk.se och kolla om det har hänt något därhemma.

Måste gå upp och käka lite frukost, börjar bli lite hungrig.

Jag vet inte vad dagen bjuder på, inte poolen i alla fall. Det är molnigt idag också. Kanske ska ta mig en tur till Target och shoppa. Såg några bikinisar där som jag vill köpa.

Vad gör ni idag?

"Oh baby baby baby"

Kolla här Erica, stort utbud av Bävermerchandise. Hittar du detta även i Umeå?


"You can have whatever you like"

Dagens shopping



"And it's far from over"

Dagen i bilder.




Nej, jag tar inte kort medans jag kör. Bilkö...




Trafiken är inte som i Umeå om jag säger så.


Jag blir helt utmattad av all trafik, hehe.




Frida


Justin Bäver, folks.


Kanske lika bra och satsa och köpa t-shirten?


Nicolas på väg till restaurangen


Jackson och Boo


"I better find your love"

Det har varit lite molnigt ute idag och familjen skulle bara vara hemma och möblera om kidsens rum osv. Jag hade tråkigt så bestämde träffa med den svenska tjejen, Frida, som kom hit för lite mer än en vecka (om jag minns rätt).

Först åkte jag och Steph iväg till banken för att lösa in min lön som var i form av checkar. Här har bankerna även en drive-thru så du slipper kliva ur bilen för att ta ut pengar, det ni. Lathet på hög nivå. Sedan åkte vi och tankade bilen som jag kör. Det är så mycket billigare än hemma. Tror inte amerikanerna skulle köra lika mycket bil om det kostade som hemma.

Sedan åkte jag iväg själv med bilen till Mall of Georgia. Var lite rädd för att inte hitta, litar inte riktigt på gpsen. Den har en tendens att ibland visa fel väg, vilket den gjorde nu också. Jag visste att mallet skulle ligga på min vänstra sida men gpsen sa att jag skulle svänga höger. Så jag gjorde det. Och plötsligt var jag ute på en highway!! Där jag inte alls ska vara, så jag fick liten paniksvettattack och körde ut på första exit. Vips så behövde jag bara fortsätta rakt fram på den nya vägen och sedan svänga höger så var mallet där... Den där jäkla gpsen alltså.

Väl där så parkerade jag och gick in. Hittade Frida nästan direkt, helt osannolikt då det är ganska stort. Vi strosade runt där i flera timmar och ändå hann vi nog inte med så många affärer. Jag hittade tre klänningar och ett par shorts. Shortsen och en klänning var dessutom på rea. Vi hittade en ganska najs butik med stort utbud av t-shirts med olika artister på. Hittade en med T.I. men det var en ganska dålig bild, han syntes inte tillräckligt bra. Och Erica, hittade ett helt ställ med Bäver t-shirts och några halsband, det du! Du önskar att du var här, jag vet det.

Vid 19 eller något sådant skiljdes vi åt och jag körde hem igen, gick kalasfint. Hemma var det bara att vända direkt för familjen skulle ut och äta och jag var hungrig. Vi åkte till något steakhouse. Jag åt kyckling med grönsaker och det var gott. Kidsen är jätteduktiga och väluppfostrade. Det gillas starkt!

Nu är jag hemma igen och sitter i sovkläder och ska bara lägga in lite bilder som tar en evighet. Men vad gör jag inte för att ni ska få lite roligare läsning? Jag kräver kommentarer i gengäld dock, hehe.


"Who would've ever knew"

By the way så är jag nyfiken på vad som spelas hemma. Är det nå nya najsa låtar? Har det kommit några sommarplågor? Berätta!

"That I didn't know last year"

Vill inte erkänna det. Några kanske kommer ihåg att jag sågade Soulja Boys 'Pretty boy swag' eller Soulja Boy i allmänhet. Dagarna direkt efter jag skrivit det så börjar jag höra låten på radion.

Nu har det gått så långt att jag laddat ner den till iPoden. Då har det gått alldeles för långt, jag vet. Så jag erkänner, gillar låtens beat men texten är terrible.

Så there it is.

"Everybody pay attention"

Drömde världens mardröm inatt. Det är lite flummigt och jag kommer inte riktigt ihåg. Men tror att familjen skulle ut och flyga någonstans och de bestämde sig för att ta med sig Sheila. Det var oväder och motorerna gick på högvarv. Alla djur ombord satt i samma rum i boxar. Sheila var den som var närmast motorn så hennes tassar hade tydligen blivit överhettade. Mamma och någon annan fick göra "Sten, sax, påse" för att bestämma om hon skulle klara sig eller inte.

Sedan kom jag hem från USA ett år senare och såg att Sheila var död. Och ingen hade sagt något till mig!!

Så, familjen där hemma. Ta hand om Sheila och pussa henne från mig. Saknar henne oerhört mycket.


"You light up my day"

Det började spöregna igår vid 18 då det var tänkt att vi skulle ut med båten. Så det blev inget av med det. Jag hade dessutom ont i huvudet så jag göttade ner mig i sängen med popcorn och ett försök att ladda ner någon film, men det tog alldeles för långt tid. Så det slutade med att jag tittade på Katt Williams "Pimpadelic". Inte fy skam, he is too funny.

Ute blixtrade och åskade det. Och blixtrarna här är inte att leka med. Jag hade dragit ner persiennerna och igenom de så lystes hela himlen upp då och då. Det såg ut precis som när det är dåligt väder i filmerna. Tänk att jag är här och upplever det på riktigt. Okej, det är väl inte så coolt att jag får se oväder såhär men ni förstår vad jag menar.


"I got your back"

What up?

Dagen har bjudit på Speed and agilityclass, Wii, studsmatta, hide and seek, kortspel. En helt vanlig dag alltså. Men då och då har det varit lite segt. Just för att man är med kidsen hela dagarna och helst inte vill att de ska sitta vid tvn eller spela Wii dagarna igenom. Så de måste aktiveras och det är svårt att hitta på nya saker att göra. Speciellt när man måste vara inne för att det är för varmt att vara ute.

Längtar lite tills skolan börjar igen för då kan det bli mer strukturet och man kan skapa rutiner.

Nu har jag duschat och sminkat mig. Kvällen består av att åka ut med båten, troligtvis tillsammans med några vänner till Steph och David. Får se hur vi gör med middagen, vart den äts. Ska ta med kameran och ta lite bilder så ni får något att titta på!

Peace out A-town.


"Kinesräven"

Låg och snusade på Hannah, vovven, en stund innan jag gick ner till mitt rum för att måla naglar och fixa lite. Hennes öron luktar nästan som Sheilas...

Börjar gråta lite smått, helt utan förvarning. Bara sådär liksom.

Jag saknar min lilla bebis. Sheila, kom hit!




"It's like my iPod's stuck on replay"

Vi har varit vid poolen idag några timmar, sedan hemma och spelat Wii och sett en film. Nu kom Davids pappa hit, Charlie men kallas för 'D. Daddy', på middag. Vet inte vad vi får, den som lever får se.

Jag hade kokat två ägg idag, ett till mig och ett till Nicolas. När han har käkat så han ser gulan säger han "ah, I can see the cheese now"... What now? Det är bevisat, ost är USAs nationalrätt, no doubt about it.

Nästa vecka börjar footballsäsongen så då får jag skjutsa dom dit och hålla på och möjligtvis se några träningar också. Det känns väldigt amerikanskt!!


"Take a look at yourself"

Jag sitter och kollar på lite olika tvkanaler och hamnar på BET. Reprisen av Awards 2010 visas och Chris Brown uppträdet. Då när det är tänkt att han ska sjunga 'Man in the mirror' så börjar han storgråta. Kommer ihåg när jag såg det där, blev helt chockad och ja - lite tagen.

Jag har väl inte så mycket över för C Breezy men han gjorde i alla fall ett grymt framträdande där och då. Kanske något för dig Linnsan?


"Take a stand"

Idag har vi varit vid poolen några timmar och sedan kört iväg till the Speed and Agilityclass på gymmet som varar 1 timme. Under tiden sprang jag 30 minuter. Känner att det inte är så jobbigt som jag har inbillat mig att det är, vilket känns kalas. Så nu är det bara att köra på - men can't wait tills jag skaffar kort på gymmet som ligger ca. 10 min bort, Gold's Gym. De erbjuder gruppträning!

Sitter just nu och kollar på tv och käkar cashewnötter. Har lite ont i huvudet så ska bara slappa ikväll.

"I'm on a mission"

Alabama
Alaska
Arizona
Arkansas
California
Colorado
Connecticut
Delaware
Florida
Georgia
Hawaii
Idaho
Illinois
Indiana
Iowa
Kansas
Kentucky
Louisiana
Maine
Maryland
Massachusetts
Michigan
Minnesota
Mississippi
Missouri
Montana
Nebraska

Nevada
New Hampshire
New Jersey
New Mexico
New York
North Carolina
North Dakota
Ohio
Oklahoma
Oregon
Pennsylvania
Rhode Island
South Carolina
South Dakota
Tennessee
Texas
Utah
Vermont
Virginia
Washington
West Virginia
Wisconsin
Wyoming


"Show me the cash"

Läste för ett tag sedan en aupairblogg där tjejen berättade att hon samlade på delstatsmynt. Det är vissa quarter dollars som har en bild på baksidan som symboliserar delstaten.

Så här ser t.ex. Georgias state quarter ut.



Konstruktionen har en framträdande bild av en persika som verkligen är en symbol för Georgia. Jag har inte riktigt koll på hur många gator som heter något med Peachtree men det är otroligt många. Runt den så syns silhuetten av delstaten. Live Oak-kvistar syns på båda sidor då Live Oak är dess officiella träd.

Och om du vill veta Georgias motto så finns även det på myntet - "Wisdom, Justice, Moderation".

"Girls all around the world"

By the way, när vi körde hem från Kroger hörde jag en Lloydlåt på radion. Hemma i svenneland händer det inte så ofta så jag blev överlycklig att det är möjligt här.

Lloyd, sweet Lloyd. Jag måste börja leta om han har några konserter framöver. Det skulle vara a dream come true.


"Trigga"

Klockan är snart 22.20. Sitter och tittar på Trey Songz: My Moment. Fan, så härlig han verkar.

Och don't get me started on his tattoos. Jag älskar den han har på ena bröstet. Helt underbart fin och jag gillar placeringen.


"Rule the air"

Idag började jag kl. 09. Gick upp och käkade frukost. Kidsen spelade lite Wii. Vid 11.30 åkte vi iväg till gymmet för barnens speed and agility class som började 12. Under tiden så sprang jag 30 minuter. Har börjat få blåsor under båda stortårna. De skor jag har må vara flashiga när de är all white - men det är inte riktiga löparskor.

När vi kom hem igen kom David just hem med lunch - pizza. Jag var hungrig så ja - jag käkade pizza efter mitt träningspass. Haha!

Barnen kikade på en film medan jag tvättade några maskiner. Sedan åkte vi iväg till Kroger, en matvarubutik, för att lämna tillbaka filmen.

David och Steph hade två vänner här som stannade på middag. De började diskutera sjukvården i USA, det var ganska intressant att lyssna på för de tyckte helt olika. Vi käkade middag och det diskuterades alltifrån när man ska prata med barnen om birds and bees till politik.

Om det är bra väder imorgon så går vi förmodligen till poolen. Hoppas, hoppas, hoppas!

"I heart NY"

Jag har totalt glömt bort att berätta om vår New York-tripp som vi gjorde när vi bodde på AuPair-skolan. Jag har ju massa bilder att visa och saker att berätta.

Men nu har jag inte tid eller ork till det. Jag kan berätta att jag köpte två I♥NY t-shirts. En vanlig och en större att sova i. Sovtröjan har använts flitigt hittills.






"The dawg's back"

Jag vet inte om jag har berättat det men min hostfamily har en hund, en väldigt gammal hund som heter Hannah. Hon är ganska knäpp och hon är en 'innehund'. Jag vet - låter fetkonstigt. Men hon släpps ut några gånger om dagen, men det är ofta för varmt ute för henne och så är hon en rackare på att smita iväg genom ett hål i staketet.




"I'm me bitch"

Sedan Boo fick en kortlek i present av mig har vi försökt bygga korthus. Det tycker de är ganska roligt. Det är jäklig svårt men jag klarade det och var tvungen att springa och hämta kameran.

Nu har jag blivit en riktig bloggnörd, passar på att fota allt. Vet aldrig när bilden kan behövs.




"Take a shower"

Imorse började jag kl. 07 - usch tidigt. Kunde inte riktigt somna igår kväll heller för det regnade så högt ute och åskade lite.

Jag gjorde frukost åt kidsen och så spelade vi Wii. Det har varit dåligt väder ute till och från så vi har inte varit ute något idag.

Sedan käkade vi lunch och körde sedan iväg till gymmet - WPI för lite träning. Det gick bara bra att hitta dit, följde gps:en. Jag gick 15 min på löpbandet, sprang 40 min, sedan lite nedvarvning. Jag känner mig jäkligt stolt över min insats idag. Och jag dog inte heller. Det här ska jag definitivt ta till vara på.

På eftermiddagen har det spöregnat ute och blixtrat en del. Försökte fånga på bild, fungerade inte så bra. Nu ikväll har jag bara chillat här hemma. Och varit ute på promand i 40 min.

Nu ska jag försöka hitta igen en tvkanal som skulle visa en serie om T.I. Vet inte vad den skulle handla om men allt med 'the king' är bra!






"Here I stand"

God morgon!

Hur leker livet med alla idag?


"All I do is win, win, win"

Jag lyckades hitta till Gold's Gym - nemas problemas. Hämtade upp Elin och så åkte vi tillbaka hem till mig. Vi gick rundtur i huset och bara pratade. Sedan tog vi bilen till poolen och låg där och glassade i några timmar.

Det var så skönt att bara dela erfarenheter om ens kids, värdföräldrar och allt annat. Roligt, roligt!

Sedan skjutsade jag henne till en plats där hennes kompis, Bettan, mötte upp henne med bilen som skulle ta dom hem igen. Jag åkte sedan tillbaka hem - ensam i bilen. Och det kändes bara fint. Jag känner mig säkrare nu, när jag känner igen omgivningen bättre. Snart kommer det här gå galant!

Kom hem, stoppade in en kycklingfilé i ugnen och kokade lite broccoli och hackade sallad. Voila, middag klar. Sedan har vi spelat lite memory och sett på Svampbob.

Nu har jag duschat och käkat några cookies. Ska crosstraina lite imorgon medan killarna har sin gruppträning på gymmet. Får se hur vi ska hitta dit bara. Tack och lov för gps:en säger jag.

Ska lägga in lite nya låtar på iPoden, läsa lite bok och sedan sova. Börjar kl. 07 imorgon - det blir en lång dag.


Kom på att min CulturalCareväska passar perfekt som poolväska/träningsväska.




Elin.


"Jenny don't be hasty"

Jisses, Elin hittar inte min adress när hon sökte vägbeskrivning hit. Så jag chansade att de kanske skulle hitta till Gold's Gym istället. Det ligger ca. 10 minuter ifrån mig.

Så jag ska köra dit och möta henne. Min första biltur själv. Jag är nervös, fans nervös. Men som jag tror hittar jag nog dit. Måste intala mig det...

Hör av mig om resultatet senare!

"Finally"

Och god morgon by the way!

Solen skiner, klockan är lite över 10 och det är ca. 29 grader ute.

Om allt går enligt planerna idag så får jag träffa Elin som jag träffade på Arlanda för några veckor sedan. Vi var b.la de två som följdes åt till Au Pair-skolan och hade turen att åka med samma plan till ATL.

Elin, jag har saknat dig. Ska bli kul att äntligen få träffa dig igen!

"Oh yeah"

Kanske ska tillägga att igår på bion så hände något som jag faktiskt inte tror skulle hända på Sf i Umeå. Eller vem vet, jag kanske har fel. Linn, du som sett - berätta.

Första gången Jacob visades i bild började typ alla tjejer vissla och skrika?! Och när Bella befallde honom att kyssa henne för att han inte skulle gå så började typ alla applådera och hålla på?

Vem håller jag på då? Edward så klart, hehe.

"I'm hotter than you"

Hemkommen från bion. Tredje Twilight-filmen är bra. Jag gillar den. Har inte riktigt bestämt mig för om den är bäst hittills. Måste fundera lite.

Ni som sett Eclipse, tell me, vad tyckte ni?

"On the dancefloor"

Idag är det lördag och jag är ledig vilket jag är så gott som varje helg. Jag klev upp ca. 10 och käkade frukost. Tanken var att vi skulle åka ut med båten men David och Steph hade så mycket annat att göra, saker att köpa och grejer att fixa i huset.

Så jag tog mitt pick och pack och gick till poolen istället. Gud vad jag älskar att spendera tid där. Synd bara att det var massa löv, blombitar och småa insekter i vattnet - tydligen fungerade inte rengöringen som den borde.

Anywho - låg där och verkligen stektes i typ 3 timmar. Sedan pallade jag inte mer och gick hem igen. Har sedan dess duschat, gjort bloggrundan och lagat middag - kyckling, ris, broccoli och sallad. Jag är en duktig kock, no doubt about it.

Kvällen ser ut som följer - jag ska äntligen få gå och se Eclipse. I can't wait. Som tur är har jag hittat någon att gå med. Hon heter Kristy och kommer från Australien (om jag minns rätt). Vi träffades på aupairmötet för ca. två veckor sedan. Hon var kompis med min hostfamilys förra aupair.

Nu när jag har något att göra så har jag passat på att sminka mig. Annars pallar jag inte det om jag bara ska vara här hemma eller vid poolen/båten. Känns fint, hehe!




Klarade ta två bilder - sedan kunde jag inte vara seriös längre...

"Let me tell you one time"

Hola!!

Wow, först och främst måste jag berätta att jag nått nytt rekord - statistikrekord. Säger inte hur många läsare men det är rekord hursom.

Ni som är nya, välkomna hit. Undrar ni något then ask, just do it.

"For real?"

- Visste du att i Atlanta är det olagligt att binda fast en giraff vid en lyktstolpe?
Thank god att jag lämnade min barbagiraffo hemma i Stöcksjö då, hade inte pallat släpa runt på den överallt.


"Somebody call 911"

Här är förresten dammsugaren. Jag som trodde jag hade det tufft när jag hade mitt städjobb, men nej. Den här dammsugaren är under all kritik. Kommer ha ångest inför varje dammsugning vilket kommer bli ca. en gång i veckan.


"You'll be sweating for me"

Värmen mina vänner, gött mos säger jag. Erica skulle definitivt säga annat. Oflyt bara att man svettas så mycket, det ser inte speciellt schtek ut.





"She better hold tight"

Idag var jag ledig fram till 15. Tiden utnyttjade jag till att slappa vid poolkanten. Idag har det varit himla varmt ute, helt sjukt. Jag låg vid poolen i ca 3 timmar innan jag gav upp och gick hem. Då kanske ni får en aning hur varmt det är. Jag är inte den som är den som bangar på värme vanligtvis.

Hoppade i vattnet och svalkade av mig och la mig på solstolen igen. Efter ca. 1-3 min så lackas svetten på mage, armar, ben. Antingen svettas jag jättelätt eller så är det värmen.

Så allt jag kan säga är att jag är in the right place. Älskar värmen här. Men det kan vara skönt att vara inomhus också med AC.

Promenaden hem från poolen är inte lång, tar kanske 6-7 min. Under den korta sträckan höll jag på att svettas sönder.

Väl hemma tog jag en dusch och läste lite bok. Sedan kom kidsen hem. Vid 17 så åkte Steph och David iväg. Jag lagade middag till oss, kyckling med mac and cheese till barnen och kyckling plus broccoli och morötter till mig.

Sedan har vi kollat på tv och spelat memoryspelet Nicolas fick av mig. Det är jättefina bilder på typiska svenneplatser. Jag gillar det.

Nu har jag stoppat in några cookies i ugnen, alltså färdig cookiedough och väntar på att de ska svalna. Ska fixa med lite ny musik till iPoden och lägga in lite bilder från dagen. Håller mig sysselsatt tills hostparentsen kommer hem igen, troligtvis vid midnatt någon gång.






Playground just bredvid poolen.


Poolområdet till höger.


På vägen hem till huset.


Bilen jag får köra. Kan köra trucken också, men har inte testat den än.


Huset lite närmare, det är framsidan. Egen ingång på högra sidan.


En del av köket.


Detta är då mac and cheese, way to cheesy!


My dinner on the other hand, mycket godare.


"Ya'll know what it is"

Imorgon är jag ledig på förmiddagen fram till ca. 12-13. Tror jag ska packa mina grejer och promenera till poolen och bara glassa. Lyssna på musik, läsa bok och slappna av. Inte behöva ha ögonen på tre kids som leker runt i vattnet. Kan vara bra att vara själv då och då.

Istället jobbar jag kväll då Steph och David ska ut på date, så cute.

"Party in the U.S.A"

Efter middagen så åkte jag och Steph iväg för att bla. shoppa skor. Jag har varit i oerhört stort behov av flipflops då det har varit alldeles för vamt för att gå runt i mina jäkla sneakers.

Tänk att de skor jag tog med hit var tre par sneakers and that's it. Jag vet inte hur jag tänkte där. Hemma i Sverige verkade det vara en great idé.

Hursom - jag fick köra dit med hjälp av gps:en och det kändes lite säkrare idag än det gjorde igår. Så jag antar att det kommer gå finemang ännu längre fram i tiden.

Vi kom fram till Target vilket är som en stor affär som har allting till billigt pris. Därinne känns det typ som om man är på Rusta eller möjligtvis Klädhuset - ganska B. Men det var billiga och najsa grejer så jag var glad.

Jag köpte två linnen och två par flipflops. Totalt gick det på 34 $ ca. 260 kronor.






"I'm a little drunk and I need you know"

Innan vi käkade middag passade jag på att ge min hostfamily sina presenter. Nu har jag varit här i snart två veckor så tyckte att det var på tiden. Vi har varit lite busy både dagar och kvällar men nu var vi allihopa samlade och skulle inte iväg och ränna.

Jackson , den äldste, fick en Pippi Långstrumpbok, Nicolas fick ett Sverigememory med typiska Svennebilder såsom dalahäst, Globen, fjäll, polkagrisar och Benjamin fick en kortlek med svenska flaggan på. Stephanie och David fick Marabou mjölkchoklad, Mariannekarameller och någon mörk choklad med hallon.

All and all så blev alla väldigt glada och det är jag glad för.





(Kolla in de gulliga cupcakesen på omslagspapperet. Jag vill käka upp dom. Köpt på Lagerhaus)


"Angels get down like that"

Idag har vi lekt lite här hemma. Eller kidsen har spelat Wii och sett på Nickelodeon medan jag har tvättat ca. 3-5 tvättmaskiner. Jag har även dammsugit nedervåningen och barnens rum. Snacka om otymplig dammsugare. Helt ärligt suger den eller inte - beror på hur man ser på det. Den är tung, tjock och svår att styra. Jag ska ta bild på den senare och visa. 

Till lunch ville de ha macaroni and cheese. Basically makaroner och ostsås. Alldeles för ostigt för mig.

När de käkat klart packade vi lite coolers och snacks och gick till poolen. Jag vill säga att vi gick - även om vi tog bilen dit.

Hängde vid poolen några timmar och sedan åkte vi hem igen och lekte lite lekar. Stephanie och David kom hem vid 18 och då förberedde vi middagen. Kött, ris och sallad. Ikväll var andra gången vi åt hemma. Annars har vi käkat ute. Men det kostar tydligen ungefär lika mycket att käka ute som att tillaga maten själv. Vilket jag har svårt att tro på men...

"Somebody to love"

Justin Bäver på radion nu. "Somebody to love" ft. Usher.

Picis, by the way så hittade jag lite information på en radiostations hemsida. Bävern har konsert i ATL den 23 december. Wanna join? Hahaha!

Det skulle vara vi två plus miljontals småtjejer.

"There most be something in the water"

Idag har vi hängt vid poolen. Jag har varit ensam med kidsen från tidig morgon till sen eftermiddag, ca. 18.
Imorse gick vi över till en kompis en bit bort för att överlämna en födelsedagspresent, sedan gick vi hem igen och käkade frukost.

Sedan tog vi bilen till poolen, vilken ligger ganska nära - promenadavstånd. Men jag vill köra lite bil för att träna lite mer, bara för att få in känslan. Tur att vi körde dit för när vi kom fram kom jag på att vi glömt Benjamins flytväst så vi fick köra tillbaka och hämta den. Bra, mer övning för mig.

Sedan vid 18 så ringde Stephanie och sa att vi skulle ta oss hem till Davids pappa för middag. Hon undrade om jag kände mig tillräckligt säker för att ta kidsen, hoppa in i bilen, ställa in adressen på gps:en och köra dit själv. Jag tvekade men sa ja... Jackson visste vägen halvt så han fick hjälpa mig när jag tvekade lite då och då. Men vi kom fram safe och det var ju tur!

Vi käkade middag och någon paj till efterrätt. Jag saknar kaffet som man dricker till sitt fika. Här dricks det öl, läsk eller annan dryck. Inte kaffe som vanligt svennefolk. Ge mig mer kaffe!!







"Ain't gon' be all peaches"

Idag har varit första dagen jag varit helt själv med barnen, bortsett från att David jobbade hemifrån fram till 15. Vi har hoppat på studsmattan, spelat fotboll, kollat på tv, gjort födelsedagskort, spelat spel. Och så har vi varit iväg på gymmet en sväng, som vanligt på måndagar (eller i alla fall som förra måndagen). Jag körde 45 minuters crosstraining.

Jag, Stephanie och kidsen käkade middag ute, på Ihop. Jag fick köra dit och sedan körde vi runt lite, åkte till mallet och köpte några böcker och sedan körde jag hem igen. Jag fick testa köra med gps:en och hitta vägen hem själv. Vilket gick sådär, missade en avfart och så hängde jag inte med vad gps:en snackade om. Jag har aldrig använt en sådan förut.

Så i veckan ska vi "övningsköra" varje kväll för att få in lite rutin. Det känns som jag är på bilskolan all over again. Inte kul...

När vi kom hem igen var det för sent för att gå ut på promenad så jag körde lite styrketräning här hemma då jag tidigare idag hittat fria vikter i förrådet. Lovely!

"I'm living the good life"

Imorse vaknade jag vid 09.30 och klev upp en kvart senare. Jag gick upp och käkade lite frukost och smorde in mig med solskyddfaktor - viktigt! Jag har märkt att om man inte är noga med spf:en så är man död.

Sedan åkte vi iväg med bilen och jag fick vara föraren. That's right! Jag har kört en automatväxlad, fetstor amerikansk bil idag. Och det var otroligt lätt. Liksom gas och broms and that's it. Det kändes lite som en leksaksbil.

Vi körde till marinan och åkte ut med båten. Parkerade vid the waterpark och hängde där inne i någon timme plus käkade lunch.

Sedan åkte vi ut en bit med båten och ankrade fast. Låg och solade på däcket eller simmade runt i vattnet. Efter ett tag så åkte vi vidare till ett lakehouse där Stephanie växte upp. Eller hon tillbringade mycket tid där. Vi badade i sjön, chillade på däcket och käkade sedan middag uppe i huset. Jag fick träffa Stephanies mamma, syster, bror och några andra. Alla är himla öppna och trevliga. Och roliga, inte att förglömma!

Vid 21.30 började det mörkna så vi körde tillbaka båten. Och det var otroligt skönt att bara ligga längst bak på båten och bara åka. Luften var varm och skön, inte som hemma - att man måste ha på sig långärmad tröja osv.

This is the good life my friends!!















(Sedan dog min kamera...)

"There ain't no rules in the air"

Idah är det 4th of july, USAs nationaldag.

USAs självständighetsförklaring kom till den 4 juli 1776. I dokumentet står det att alla människor har skapats lika med okränkbara rättigheter. Bland dessa rättigheter är rätten till liv, frihet och strävan efter lycka - "life, liberty and the pursuit of happiness". Orden står nu som symbol för de principer som det amerikanska samhället ska bygga på.

Dokumentet lästes upp högt första gången utanför Independence Hall i Philadelphia den 8 juli 1776. Det var även då som den allra första amerikanska flaggan hissades.

Imorgon är en röd dag, alla är lediga och så också jag. Härligt! Troligtvis ska vi iväg till the Waterpark imorgon, om vi nu lyckas ta oss dit någon gång.

Jag börjar bli lite trött nu, ska nog läsa lite bok och sedan sova.


"From my block"

Så här ser det ut utanför huset och runt kvarteret.







(Klicka på de små bilderna för att få de större, om du inte hade koll på det)

"Well, join me then"

Jag älskar poolen. Vi borde skaffa en hemma, hehe.






"Work it for me"

När jag väl var ute på min promenad så kände jag att gång inte var tillräckligt så jag sprang istället. Jag, Sandra Lundberg, var ute och sprang frivilligt.

Det märks verkligen att jag vill träna. Vanligtvis så hatar jag att springa. Det är det tråkigaste och jobbigaste som finns. Men finns det inget annat alternativ så gör jag det jag måste. Det kändes lite skönt ändå. Kanske ska göra det till en vana.

 

"Neighbors know my name"

Ah, nu börjar dokumentären om Trey Songz, en serie i 10 delar. Fett najs! Fan jag älskar Trey Songz. Så kul att hans karriär är i topp nu. Välförtjänt!


"I gotta go"

Idag har varit en skön dag. Chillande vid poolen. Solen var så stark att jag inte klarade av att vara ute mer än 4 timmar. Var lite röd sedan igår dessutom...

Nu har jag käkat middag och sett en film på tv, 'Waist Deep' med b.la Tyrese. Ska ut på en promenad.
Måste. röra. på. mig. nu!


"I can't seem to let you go"

Imorgon blir det sovmorgon. Välbehövligt! Känner mig konstant trött...

Sedan blir det poolhäng på dagen och middag hemma hos min hostdads' pappa på kvällen. Får se om jag hänger med dit eller om jag stannar hemma och slappar.

"When I hustle"

Bilder från dagen på sjön.











"Things that we need"

Min hostfamily har skön musiksmak. Speciellt min hostdad. Han lyssnar mycket på oldschool hiphop. Då de har nya, inbyggda högtalare på båten så pumpades det en massa najs musik. Typ Snoop Dogg, Dre, B.o.B, Black Eyed Peas etc.

Tyvärr inget Justin Bäver - än...

"I gotta feeling"

Klev upp vid 08.30 idag och käkade frukost. Har ju hittat Wasabröd i affären så jag käkade två sådana. Jag saknar svensk frukost eller den frukost jag äter hemma. Som youghurt, keso, mackor... Keson här smakar inte lika bra. I alla fall inte den jag köpte.

Sedan åkte vi iväg med bilen till marinan för att åka ut med båten, dock inte till the waterpark utan bara för att chilla ute på vattnet. 

Vi åkte en bit och kom till ett ställe där man kunde parkera men det var proppat med båtar. Så alla som kom efter ankrade i vattnet... Och båtarna då - vissa är enorma!!

Om en vanlig svensson skulle åka ut med båt i Sverige så skulle det vara just det - en båttur. Här satsar dom järnet. Har liksom med sig grill på båten, stolar som flyter på vattnet, tallrikar som flyter på vattnet. Och för att inte tala om alla leksaker t.ex. jet-skis, tefat osv. Amerikaner ska alltid vara lite mer av allting.

Men jag hade jäkligt kul idag. Låg på soldäcket och chillade eller gled runt i vattnet. Det var skönt.

Och på eftermiddagen åkte vi iväg tillsammans med en massa släktingar och kompisar till en plats för att grilla och slappa. De där Applebees är himla roliga, skön humor har dom. I like it!

Eftersom det är 4th of july imorgon så firade vi lite ikväll också. Såg på massa fyrverkerier. Mäktigt.


"The world's ours"

Nu ska jag titta på reprisen av BET Awards, missade ca. 30-40 min av början. Bla. uppträdanden av T.I. och Usher - måste bara ses.


"I'm not afraid"

Eminem är ingen jag lyssnar på speciellt mycket, men den här låten gillar jag.


"This gift is a curse"

Idag har det regnat ute. I alla fall på förmiddagen.

Nicolas och Jackson cyklade iväg till en kompis  så det var jag och Boo hemma. Vi läste lite bok, spelade fotboll, spelade Wii och lekta kurragömma.

Sedan gick vi på promenad för att hämta N och J.

Nu är jag ensam hemma, har just städat lite i mitt rum. Det var dammigt här och där. Sitter just nu och kollar lite på BET, de visar lite nya låtar.

Imorgon ska vi åka iväg till a waterpark på förmiddagen och på kvällen ska vi grilla hos några släktingar.


"Pretty boy swag"

Alltså vad är felet med Soulja Boy? Har han gjort något som är bra?


"All eyes on me"

Inne i mallet såg jag en affär som hetter något i stil med Surf and sport something something. Kikade lite snabbt medan vi gick förbi och gissa vad jag såg...

En hel jäkla drös med skateboards. Och longboards. Så nu vet jag var jag ska leta långbräda härnäst. Jag är så underbart glad, hehe!!


Nu ska jag sova, imorgon är jag up for a test. Båda föräldrarna jobbar hemifrån men det är jag som ska fixa frukost och vara med barnen framtill 13, helt själv. Sedan så ska vi till någon fin restaurang på kvällen för att fira Stephanies pappas födelsedag, så då får jag träffa en massa släktingar.

Ha det bra, vi hörs när vi hörs! ♥

"I'm gonna live how I live"

Idag har det varit jag, nicolas och booboo hemma. Imorse så käkade vi frukost och gjorde oss iordning för att promenera till tennisplanen som finns här. Den ligger nära kvarterspoolen.

Det är så himla kvavt ute att jag svettas konstant. Jag verkar ha blivit en easy sweater, svettas hur snabbt som helst. Jag vet en tjej som aldrig skulle klara av det här klimatet, P...

Efter vi spelat tennis ett tag så gick vi till playgrounden som är just bredvid poolen. Lekte lite 'Tagen' och så.

Efter lunch kom en kompis över, Eric, så vi hoppade studsmatta och spelade volleyboll på baksidan.

Sedan åkte vi iväg tillsammans med Stephanie för att fixa mig ett bankkonto - vilket gick helt enligt planerna. Mitt kort kommer med posten om några dagar. Efter det åkte vi och handlade mat. Köpte bla. frukt, frusna grönsaker, cottage cheese och Wasabröd. Helt otroligt att de hade svenskt knäckebröd. Nu mår jag bra!!

Vid 19 körde iväg till ett köpcentrum, Mall of Georgia för att gå på bio. Vi såg The last airbender, ingen film jag hört talas om... Men den var helt okej, tror barnen gillade den mest.

Nu ligger jag här i sängen och har just tagit en dusch och använt mina nyinköpta skrubbvantar. Så nu är min hud skrubbad och redo att få mer färg. Solen tar jäkligt bra här, vet inte om jag redan sagt det.







"Ett två tre ost"

Bilder från Chuck. E Cheese i tisdags.

 

"You know who"

Onsdags - idag alltså. Imorse skejtade jag lite utanför huset. Det gick bra. Erica I still got it, oroa dig inte.
Idag har det bara varit Boo och Nicolas hemma, plus Stephanie.

Vi har hoppat studsmatta, sett på film, spelat fotboll och Uno. 

Sedan promenerade vi ner ett kvarter till Davids brorsa där vi käkade middag. Spaghetti och köttfärssås. Till efterätt blev det Chocolate Chip cookies. Ni vet sån där cookiedough som man bara lägger på en plåt och in i ugnen och vips så är det klart. Man behöver inte baka själv. Som på film. Goda var dom också. Lite knapriga men samtidigt sega.

Som sagt så har jag fått tillbaka Internet ikväll, känns underbart. Jag hade en del mail att svara på.

Nu måste jag verkligen sova, ska upp vid 09.00 imorgon. Tror att vi bla. ska åka och fixa mig ett social security number och ett bankkonto.

Ha det underbart! ♥

"Ridin through Atlanta"

I tisdags hann jag besöka fyra stater. Det ni! Georgia, South Carolina, North Carolina och Tennessee. Vi åkte iväg på en roadtrip. Min hostdad var tvungen att åka iväg för att träffa en klient så vi fick hänga med i bilen. Fyra timmar dit och fyra timmar hem.

Däremellen fick jag hänga på Chuck. e. Cheese med boysen. Ett ställe där det finns enorma mängder spel och annat för barn. Typ Mariospel och sådant.

När vi var tillbaka i Sugar Hill så mötte vi upp Stephanie på en restaurang. Jag käkade kyckling med grönsaker. Efter att jag talat om för David att jag aldrig testat sushi så beställde han det så jag fick smaka, lite olika sorter. Bland annat ål! Sushi - hmm, I don't know. Det var helt okej men inte något jag skulle beställa när jag är ute liksom.

Klockan blev ganska mycket innan vi kom hem igen så jag gick till mitt rum och läste lite bok. Tror jag hann fyra sidor innan jag tappade boken i ansiktet. Insåg då att jag borde sova lite.

"King of the south"

Let's see, vad har hänt sedan i söndags. Ähmm.

I måndags så var jag hemma med min hostdad och barnen. Vi gjorde scrambled eggs till frukost. Sedan visade David mig hur man gjorde med tvättmaskinen och diskmaskinen. Hur enkelt som helst.

Efter det så hoppade vi lite på studsmattan och byggde ett fort. Efter lunch så gick vi till poolen som finns i området. Solen var brännhet and I love it. Och den tar hur bra som helst.

Sedan åkte vi hem igen och bytte om och åkte iväg till ett gym en bit bort där grabbsen har träning, typ konditionsträning. Snäll som mina hostparents är så har de fixat ett kort till mig som gäller i en månad så jag kan träna samtidigt som killarna. Jag är inte så mycket för gym rent allmänt så jag körde crosstrainer i 45 min. Känns jäkligt underbart att få röra på sig igen!

Vi käkade grillad kyckling och sallad till middag. Gött mos!

Sedan var jag så jäkla trött så jag gick och la mig och somnade som en sten.








"Let me do the damn thing"

Jag är tillbaka. Trodde att vi hade förlorat kontakt med Internet för två dagar. Men ikväll hade min hostmom hittat nätverk men inte jag. Fick lite smått panik och var typ redo att åka hem. Ja det är sant...

Till slut visade det sig att jag hade någon knapp på laptopens ena sida som hade switchat till fel läge.

So I'm back!!


RSS 2.0