"Look at me now"

Yes yes y'all! Då var det dags för konsert igen. 22 oktober blir det Chris Brown's F.A.M.E. Tour tillsammans med T-Pain, Tyga och Bow Wow.

Jag köpte just biljetter till mig och Sofia. Åh känslan man får när man klickat på "Complete" och får bekräftelsemejl är underbar!

Vill aldrig lämna USA så som det är nu!


"Smile for me now"

Välgjord tatuering. Fin som fan.

Me And My Cousin Baby One Of Tattoos Life Goes On

Jag är i tatueringstrans. Vill ha en till. Ska undersökas mer.

"I'm on cloud 9 and I ain't even high"

Imorgon på förmiddagen tar vi ett flyg från San Fran till North Carolina. Där bor min värdpappas föräldrar som vi ska åka och hälsa på.

Kommer hem igen på måndag någon gång.

"I love it when you give me head, I hate it when you give me headaches"

J. Cole släppte videon till senaste singeln 'Can't Get Enough' igår. Featuring Trey Songz.

Mhhm - gillar den, mycket. Inspelad på Barbados. J. Cole och Trey är ju swaggiga båda två. Riktigt swaggiga. Hallå, typ Trey i sitt korallfärgade linne eller Cole med sin jeansskjorta. My god!

Då hittar jag ju såklart inte musikvideon att ladda upp. Synd, ni får kolla in det själva.

"Have a party at my funeral, let every rapper rock it"

Idag var det exakt 15 år sedan 2Pac gick bort. 15 år och fortfarande lika älskad.

Det har varit tributes på radion och på tvn. Och flertal statusuppdateringar. Känns bra att han är ihågkommen. Bortgången men inte bortglömd. Aldrig.

Har så mycket kärlek för Pac. Det går inte ens att förklara. En av de artister som har haft mest inflytande på mig. Musik som aldrig går ur tiden, texter som är lika aktuella nu som då.

Jag är fortfarande förevigt tacksam för all tid och energi han la ner på musiken. Det finns säkert väldigt mycket osläppt material någonstans.






"Jay is chillin' 'Ye is chillin', what more can I say - we killin' 'em"

All hype inför albumet 'Watch the throne' gjorde bara att jag blev anti hela grejen. Dissade allt vad som hade med det att göra.

Men efter att jag tagit mig själv i kragen till att lyssna på 'Otis' så inser jag att det är rätt bra. Jag skulle inte kalla det en instant classic - kanske att det växer mer och mer.

Hursom - blev överlycklig när musikvideon släpptes. Den är motsatsen till dagens hiphopvideos där det fokuseras på cash, bilar, bitches. Och så kommer Hova och Kanye och gör det här. Det känns ärligt, som att de på riktigt hade kul när dom spelade in videon. Plus att det är minimalt med bling, guurls och annat är bara positivt.

Älskar låten, älskar videon ännu mer. Plus att den får mig att tänka på Andrea. En av våra många låtar.


"They say I'm crazy, well, I'm 'bout to go dumb again"

Idag var första dagen i skolan för barnen. Hurra! Det kom inte en dag för sent. Jag har jobbat övertid och aldrig haft tid att lära känna andra aupairer i området, vilket har varit riktigt tråkigt.

Så idag har vi jobbat på schema som ska passa alla inblandade. Det ser ut som att jag kommer jobba mina 45 timmar under veckodagarna och sedan ha helgerna off. Plus att jag får ledigt några timmar under dagen.

Men jag kommer få jobba så mycket mer än vad jag gjorde i New York till exempel.

Sedan har jag hunnit skypea med mamma en sväng. Försöker klura ut en reseplan för veckan då det blir roadtrip ner mot L.A. Jag kan inte fatta att de kommer hit om två månader - det är liksom 8 veckor. Stört! Fast jag har ju klarat mig utan dom i 14 månader, hehe. Det kommer bli kalas! Önskar bara att Sheila också kunde hänga på...


"It's gonna be a good day"

Jag fick lite sovmorgon imorse, vaknade av mig själv vid 9.30. Klev upp, startade datorn och loggade in på facebook. Jag vet - det är ju stört att det är det första man gör när man vaknar.

Speciellt farligt är det att ha facebook på iPhonen för då är det superenkelt att logga in. Beroendeframkallande!

I alla fall, jag hade fått en statusuppdatering att Victoria's Secret hade ett erbjudande- 7 undies for $25.50. Så jag kände mig himla manad och kollade in vad de hade för modeller och färger att välja mellan. Det fanns en hel del så jag skyndade mig innan storlekar skulle börja ta slut. Vips så blev jag sju trosor rikare. De anländer i brevlådan om en-två veckor. Lycka!

"Love on top"

MTV VMAs sändes i söndagskväll. Kvällens stora surprise var Beyoncés avslöjande att hon var preggo. Snart kommer en Jigga Jr!! Så fint var det - hennes framträdande.

Oj - den som msisade hela showen missade ju massor. Orkar inte gå in i detalj.

Screen shot 2011-08-28 at 9.16.16 PM

Beyonce är en av dom vackraste i hela världen!!

"I like my beat down low"

T.I. är utsläppt från fängelset. Finally! Hoppas bara att han håller sig därifrån nu också. Allt snack om att han was a changed man kände fejk när han åkte in för 10 månader sen.

ti-2

Och gör inte som DMX och bli tagen inom en månad sedan du satt inne sist. Han sitter mer inne än han är ute liksom. Han är rolig den där vovven. Aurrrgh, aurrrgh!

RSS 2.0