"I'm on a mission"

Mitt nästa mission blir att lära mig hur man gör en fiskbensfläta. Ikväll när jag är off tar jag tag i det. Googlar och youtubar och mer för att bli the next pro.

Återkommer senare med resultat!


"All respect to those who break their neck to keep their hoes in check"

I Get Around.

En av mina favoriterlåtar och en video som är fierce. Ingenting att playa med. Världens skönaste houseparty! Jag vill bara vara med!

"Because oh they sweat a brother majorly and I don't know why your girl keeps paging me. She tells me that she needs me, cries when she leaves me. And every time she sees me, she squeeze me, lady take it easy!".

"Break out or be clown. Baby doll are you down? I get around".


"You look so sweet"

Två inköp från när familjen var på besök. Två nya par Converse. Mörkblåa à la Smokey i Friday och mossgröna som var på rea.

Ja, jag har velat ha dessa mörkblåa sen Smokey gled runt och glassade i dessa. And you know this man! #Smokey voice

Puss!


"Only God can judge me"

Tupac som liten bebis! Så fin att den nu sitter som bakgrundsbild på iPhonen.

Om jag inte minns fel så är det samma bild som Andrea har på en t-shirt som hon fyndat någonstans. Som jag vill ha en likadan alltså!!


"The angels are calling for me"

Ikväll är det den årliga Victoria's Secret Show. Ska passa på och kika då jag är i samma tidszon. Det blir alltid krångligt att titta när det är stor tidsskillnad.

Plus att Kanye och Jigga, Nicki Minaj och fler uppträder. Kan bli intressant ...


"I'm living it up"


"If you can't stand the heat then stay the fuck out of the kitchen"

Mums! Marabou Apelsinkrokant! Det ni - det var inte igår jag åt det. Snarare över ett år sedan.


"You can't win"

Happy birthday to Trey Songz. Trigga is turning 27. Naw baby boo!


"So be good for goodness sake"

Lussekatter som blev jäääligt saftiga - vilket var det viktigaste vi strävade efter. Lyckat bak!!


"First day of Christmas"

Mysig första advent! Jag har haft en mycket trevlig söndag med brunch, dekoration av adventsljusstake, lussekattsbak, sushimiddag, glöggdrickande. Allt komponerat med julmusik.

Och så här fint blev det med adventsljusstake om man är tvungen att göra en egen. Plockat granris (läs: redwoodträd), kottar och mossa. Plus röda minikulor. Ta-daa!


"If it don't make dollaz, it don't make sense"

Vi boddde på ett fint hotell i Marina del Rey, ca. 20 minuters promenad ifrån Venice beach. Bra läge!

Anlände till hotellet på eftermiddagen, kände oss utslagna så promenixade till närmaste Subway för middag.

Dagen efter åkte vi iväg till Universal Studios. Har redan hunnit vara där två gånger men det fanns endå shower som jag inte hunnit med. Hängde där mer än halv dag.

Svängde sedan förbi Hollywood och Walk of fame. Hollywood känns som att det vara glammigt, stjärnor och kändisar hit och dit. Men det är mest nedslitet, massa uteliggare och dopeboys blandat med turister.

Åkte mot beachen och stannade i Santa Monica, på shoppingstråket på tredje gatan. Stannade på en liten grekisk restaurang och det var tillräckligt bra väder att sitta ute. Just det - det var ju min födelsedag den dagen också. Bra avslut på den!

Vi hann även med sightseeing i Beverly Hills och Bel Air med alla dess fina, gigantiska hus. Hyrde cruising cyklar vid Venice Beach och cyklade förbi boulevarden, Muscle beach, Santa Monica Pier och stannade för lunch på ett beachcafé. Grymt väder var det, men det började spöregna en sväng på cykelvägen tillbaka. Slutade dock senare! Åkte tillbaka till SM området och käkade middag.

Sedan körde vi neråt mot San Diego. Stannade på ett outletställe i Carlsbad och det spöregnade. Ingen hade paraply och det var mörkt och kallt. Lyckades i alla fall shoppa lite där i regnet.

I San Diego hann vi med en dag på Sea World och den andra dagen med sightseeing på Coronado, en liten ö bredvid downtown San Diego där min värdmamma är uppväxt och där vi bodde på vår semester i somras.

"I mean, the shit was all bad just a week ago"

Sedan blev det måndag igen och roadtripen kunde starta. Highway 1 var helt amazing. Alltså så fint att det inte går att förklara. Vi stannade så många och tog kort. "Åh men här måste vi stanna ju - jättefiint"...




Stenar med massa hål i.




Carmel


Carmel


Carmel


Carmel


Carmel










Stötte på en strand i San Simeon med massa sjöelefanter. Så gulliga!






Santa Barbara

Efter att ha övernattat på två olika hotell längs med highwayen så kom vi fram till vårt hotell i Marina del Rey, nära Venice Beach och Santa Monica.


"Hopping in and out of vans"


Åkte färja till city




God omelett på La Boulange


Lombard St.




Haha observera "turistbilen"!

"God's gift"


SFO


Redwoodtree


Jävlar, höll på bli mosad av ett träd?








Alcatraz


Golden Gate Bridge






"Do you believe that shit?"

Första veckan spenderades i San Fran där vi bodde i mitt hus.

Åkte runt på sightseeing i närområdena första dagen och gjorde en snabb hajk i Muir Woods som logger ca. 10 min från där jag bor. Det är en stor nationalpark med redwoodträd som är speciella träd som kan bli väldigt tjocka och höga. Vi hade även middag här hemma med min värdfamilj. Det var kul att de var så på att vilja fixa middag och sånt för min familj. Det visar sig att de bryr sig, vilket är himla skönt!

Andra dagen åkte vi in till city tidigt för att åka ut med färjan till Alcatraz. Gick en audiotour runt fängelseområdet och gick sedan runt på egen hand och bara kollade runt. Det var jätteintressant!

Jag har dagarna ihopblandade men vi hann även med en shoppingtur till ett outletmall i Gilroy och en halvdag i San Jose där Peter, Tobias och pappa gick på hockeymatch och jag och mamma hittade ett stort trevåningsmall och California Pizza Kitchen.

Fredagskvällen firades på Cheesecake Factory då Peter och Tobias fyllde 18 år. God mat och najs efterrätt. Fick servitörerna att sjunga för dom oss så it was all good!

En dag körde vi till Six Flags i Vallejo och åkte massa berg-och-dalbanor och andra rides. Det var kul. Kändes mig mesig först men det släppte. Fett kul!

Spenderade två andra dagar inne i city också. Körde även ner för Lombard St - den krokiga vägen.

Sedan började roadtripen söderut på Highway 1...

"Cole world, no snuggie"

En vecka sedan jag kom hem från L.A. Kändes jobbigt att komma tillbaka och jobba med alla vardagsrutiner igen. Tänk om hela livet var en lång semester...

Det har i alla fall varit jättekul att ha familjen här i hela två veckor. Få visa dom hur livet ser ut här och få åka på semester till mer okända ställen för oss alla.


"Spell my name like F-a-b-o-l-o-u-s aow "

Happy birthday Loso!!


"Coming to America"

Hej!

Det blir nog dåligt med uppdateringar de här två veckorna.

Familjen anlände på flygplatsen på måndagkvällen. Vi har hunnit med Alcatraz, outletshopping, hajk i Muir Woods, lite sightseeing i San Fran, heldag i San Jose osv. Mer kommer!

Allt är bra i alla fall.

RSS 2.0