"I bet the neighbors know my name"

Ah, just nu - Trey Songz på scenen. Love love love!!
Och så gör han en cover på Prince låt 'Purple Rain'.

Hur kan man inte älska den mannen?

"Come to the backyard"

Så här ser det ute på baksidan. Det är stort så det är svårt att fånga hela ytan med kameran.



"Only on BET"

What's happenin'?

Jag sitter just nu och kollar på BET Awards och käkar lite melon och vindruvor. Chris Brown hyllade Michael Jackson och när han skulle sjunga sista låten så börjar han bara storböla och kunde inte sjunga what so ever. Roliga ssaker kan alltid hända när det är live.

Idag har det varit hett ute som vanligt. Låg ute på baksidan ett tag och efter kanske 10 minuter så rann svetten i ansiktet. Alltså bokstavligen rann, typ som om jag tränade. Observera att jag bara låg på marken och läste en bok. Damn, det skulle varit skönt att gå till poolen men jag är inte riktigt säker på vägen och jag vill inte heller tappa bort mig så jag inte hittar hem igen, haha.

Och ikväll har värdfamiljen haft en annan familj över för lite middag. Grillat. Och gött var det.




"Ride wit me"

Nej, jag börjar bli lite hungrig. Måste gå och upp kolla om jag hittar någon frukost. Såg några bananer någonstans... Och så hittade jag ju som sagt Special K och mjölk. Så lite frukost kan jag nog fixa.

Kanske går ut och sätter mig på baksidan också. Om solen nått runt dit än.

Peace out A-town ♥

"Let me show you"

Okej nu har jag sovit ut så jag är pigg och glad igen. Ska visa lite bilder från the basement där jag bor.

  
Taget från ingång        Taget från fönstret  Taget från garderoben 





Och på mellanvåningen har jag hittills bara hunnit ta kort på köket och vardagsrummet.


"And I was like - baby, baby, baby oh"

På båten hade min hostdad just fixat nya högtalare så vi lyssnade på radio ute på vattnet. Sådan jäkla härlig känsla. Och det spelas bara najs musik här på radion.

Och vips så hör jag en låt jag känner igen jäkla mycket. Guess what - käre Justin Bäver through the speakers. Erica kan du fatta? Ah, bara gött mos alltså. Och efter den så spelades 'No Surprise' med Daughtry. Stretchlåten från gamla Bodypump-passet. Saknar Iksu så himla mycket.

Jag har inte tränat på 7 dagar, usch för det. Tror det måste tränas mer här då det säkerligen kommer ätas mycket dåligt.

Nej, jag är så himla trött nu. Orkar inte lägga in bilder. Men jag lover - det kommer snart.

Puss och godnatt! ♥

"Come on with it"

Idag så vaknade jag runt 08.30 och gick upp till de andra. Spelade lite Wii och sedan kom min hostmom tillbaka med lite frukost, från Dunkin' Donuts... Kändes inte så najs. Käkade i alla fall en macka med stekt ägg på.

Det är helt sjukt väder ute. Superhett och fuktigt i luften. Men trots att jag svettas like crazy så gillar jag vädret.

Vi åkte iväg för att hämta upp deras båt och åkte till marinan för att sätta den i vattnet. Efter det åkte vi ut på en liten tur. Jättefint var det ute och varmt som fan. Skulle ta tagit med kameran men det tänkte jag ju såklart inte på.

Efter någon timme åkte vi hem igen, åkte sedan till värdpappans pappa och lämnade barnen som skulle sova över där.

Jag är ensam hemma nu, värdföräldrarna är ute med några kompisar. Lite tid att smälta alla nya upplevelser. Jag har käkat middag. Hittade några pizza rolls och lite broccoli. Och Special K med mjölk. Det finns himla mycket onyttigt här. Den fördomen finns på riktigt alltså.

Just när jag slog på tvn hittade jag BET-kanalen och efter lite reklam så startade filmen 'ATL' med b.la. T.I. Vilket gött sammanträffande då jag faktiskt befinner mig i just ATL. Ojojoj!

Men jag är övertrött, kan knappt hålla ögonen öppna så jag funderar på att gå och lägga mig nu. Behöver sova känner jag.


"I'm finally here"

Jag är framme hos min värdfamilj nu.

I fredags morse packade allihop sina resväskor och satte sig på bussen dit de skulle. Vi åkte ca. 2 timmar till LaGuardia där vi var 6 st som skulle flyga med samma flygbolag. Vi checkade in och man var tvungen att betala för sitt bagage som skulle checkas in. Jag fick betala 25 $ vilket var det minsta. En tjej fick betala ungefär 90 $ då hon hade en ca. 10 kg övervikt. Helt stört mycket!

Efter vi checkat in och gått igenom säkerhetskontrollen så fick vi sitta och vänta några timmar på att vårt flyg skulle gå. Jag är så glad att jag och Elin åkte på samma flight, kändes skönt!!

Sedan landade vi och då slog nervositeten mig. Ahh, kändes så pirrigt.

Vi gick och hämtade vårt bagage. Jag såg inte min hostmom så Elins hostmom fick ringa min så allting löste sig till slut. Mötte upp dom och så gick vi till en restaurang i närheten där vi mötte upp pappan som också just kommit med ett flyg.

Efter vi käkat så åkte vi hem, tog ca. 40 minuter. Och det var på kvällen så det var mörkt så jag kunde inte riktigt se hur omgivningen såg ut.

Vi kom hem och damn, när jag huset. Husen här är så jäkla stora, enorma liksom. Inte som våra hemma, haha. Vi spelade lite Uno, hade husesyn och sedan sa vi godnatt. Jag bor i källaren så jag gick ner dit och packade upp lite kläder. Var så trött att balansen var helt fuckad och jag såg dubbelt. Sov jäkligt gött hela natten...

"Too slow"

Hejsan!

Jag kommer inte in på internet från min dator. Den vill inte koppla upp sig.

Ska gå och duscha sedan sova. Imorgon måste jag upp för att packa det sista för att sedan vid 09.15 åka buss till LaGuardia airport. Bussresan tar väl ca. 2-2 ½ timmar.

Imorgon ska jag få träffa familjen, ahhh!!

Godnatt och massa pussar.

"Tomorrow's a trip too"

Imorgon får vi lite sovmorgon. Lektionerna startar kl. 09.00 och håller på fram till lunch.

Vi tar med lunchen på bussen och åker in till NYC för sightseeing i ca. 4 timmar. Sedan får vi lite free time att göra vad vi vill. Är astaggad på det. Blir skönt att åka iväg från skolan ett tag.

Jag lovar att det kommer massa bilder när jag kommer till min hostfamily. Det är omöjligt att lägga in några här, tyvärr.



Okej, lyckas lägga in en bild, så här jäkla glassigt har vi det!!


"What to do"

Hej!

Imorse till frukost erbjöds scrambled eggs, bröd, frukt, flingor, mjölk, kaffe och allting. Många bloggar jag läste innan jag åkte till AuPair-skolan skrev att maten var jättedålig, några av oss snackade om det här förut och vi håller inte alls med. Maten är helt okej faktiskt.

Kl. 08.15 startade lektionerna och vi snackade om säkerhet. Tittade på någon film och lyssnade på vår lärare,
Lina. Hon är jätteduktig och riktigt gullig som människa. Hon förklarar allt så man förstår. Vissa personer i vår klass är helt sjukt dålig på engelska. När de ska redovisa något så kan man inte återberätta något av vad de sa för man hör/förstår inte överhuvudtaget.

Sedan hade vi lunch, fick tortillas, grönsaker och en chokladkaka till efterrätt.

Efter det var det mer lektioner, vi delades in i grupper och studerade de olika åldrarna och redovisade för de andra efteråt.

Efter pauser och annat så hade vi middag och efter det en Communication Workshop i stora salen.

Sitter nu i entrén och jag försöker verkligen lägga in några bilder, men det går segt. Och så har jag inte tillgång till uttag då jag lånade ut min adapter till någon tjej här nyss.

"Och jag bara nej"

Åh, jag har haft sånt jäkla sug att skejta eller testa longboard. Picis you know what I'm talking about? Och på tal om det, jag vill se bilder snarast på din nya, fina långbräda. Visa mig så fort som möjligt, din barba!

Just nu regnar det ute. Vi sitter fortfarande i entrén, lyssnar på musik och chillar. Nu gick internet mycket snabbare så jag passar på att uppdatera lite mer när jag ändå har chansen.

Man vet aldrig om man kommer in på något nätverk i morgon. Det är lite krångel med det.

Hoppas alla hemma mår bra ♥


Det syns att jag ändå är taggad på att lämna de här hemma... (förutom Sheila).
Höhö, nä ta inte illa upp!

"It's a kodak moment"

Lite mer bilder.





"And we keep 'em coming"

Efter en bussresa på ca. 2 ½ timmar så var vi framme vid Au Pair-skolan. Utsidan ser jättelyxig ut, nästan som ett palats men insidan är en annan femma.

I måndags så hade vi välkomstmöte där de berättade lite om regler och aktiviteter. Till det fick vi - guess what. Ja, pizza såklart. Efter det var jag så jäkla trött att jag bara duschade och sedan gick och la mig.

Iidag (tisdag) började lektionerna 08.15 och innan det var det frukost i cafeterian. Man kunde välja youghurt, bagels, pålägg och flingor. Ni vet de där flingorna som är sjukt färgglada. De smakade bara socker.

Sedan hade vi lektioner varvat med lite pauser. På lektionerna har vi fått presentera oss själva, berättat om vårt land, vad vi har för mat. Och så har vi pratat och diskuterat om barnsjukdomar osv.

Till lunch fick vi en smörgås med pommes frites och sallad. Efter det var det mer lektioner. Till middag fick vi bakad potatis, fisk med ärtor. Helt okej mat hittills.

Vid 19.00 hade vi International sing-a-long tillsammans. Man samlade alla från samma land, bestämd vilken barnsång man skulle framföra inför alla uppe på scenen. Vi valde 'Små grodorna' såklart.

Nu sitter vi i entrén och surfar runt på Internet, himla segt går det men jag vet att ni vill ha bilder så jag ska kämpa. För er skull mina vänner. Och som tack för det vill jag ha kommentarer till mina inlägg. Om inte så slutar jag skriva. Deal? Deal! :)

 
Molloy Hall - där the ladies bor.


Huset där vi har lektionerna.




Lite arts and crafts.







"I am here"

I måndags när vi landade på JFK så fick vi leta efter en man som höll upp en Cultural Care-skylt. Efter det gick vi ut till en buss som ett jättelitet bagageutrymme. Han stuvade in alla väskor till slut. Trots dålig planlösning så fixade han det.

 


"New York baby"

Flygresan från Stockholm till New York via München gick bara bra. Vi var fem aupairer som träffades på Arlanda och följdes åt.

Det har varit fett nervöst med alla viktiga papper som man ska ha med sig. Nojar sig ständigt att man glömt något papper eller missat fylla i något osv.

Jag sitter på Au Pair-skolan nu så jag har ju uppebarligen fyllt i alla dokument rätt. Utsidan på campuset är skitnajs men insidan - nja, vilket skämt.

Har blivit tilldelade rum baserat på vart i landet man kommer att bo, i mitt rum bor en tjej från Brasilien. Kanske att det kommer någon till senare ikväll.

Funderar på att gå och sova nu. Ser dubbelt så jag pallar inte koppla in kameran och lägga in lite bilder. Ska ta mer bilder imorgon och lägga in lite då. Håll ut!!

Puss och kram

"Ett, två, tre"

Värsta kaoset när jag åkte buss till Stockholm i söndags. Trodde den skulle stanna på Arlanda men körde raka vägen till Cityterminalen. Då hade redan Malin åkt iväg till Arlanda för att möta mig där så hon fick åka tillbaka igen...

Till slut träffades vi, drack lite kaffe, jag fick ett par finfina örhängen.

Åkte sedan till Arlanda med snabbtåget och checkade in på Rest and fly. Kunde sova lite men inte så jättemycket, men det var skönt att ha en skön istället för en bänk.


"Hey hey hey"

Jag har checkat in på Rest and fly nu och snackar med Erica i telefonen.

Ska ta och sova nu ett tag, om jag kan.

Hörs! ♥

"Ey girl, ey, ey"

Sista dagen hemma i fina men regniga Sverige... Blandade känslor. Vill verkligen bara åka iväg nu, men vill inte lämna kvar alla jag känner här hemma. Kom med mig till USA!

Ska ta och käka frukost, packa det sista, fixa med ny musik till iPoden och sedan åka iväg till busstationen.

Uppdater kanske från Arlanda om jag fixar något internet. Annars så spenderar jag sista tiden tillsammans med Malin, känns jättenajs att hon är i Stockholm samtidigt så vi kan träffas!

Puss och kram till allihopa. Hoppas ni mår bra.

"You might have other stories"

Nu har jag äntligen nästan packat ner allt som ska med. Kvar är typ liten necessär, smink, parfym och olika laddare + datorn.

Är rädd att jag har övervikt på handbagaget men tror det fixar sig till slut.

Jag åker iväg med bussen till Stockholm imorgon (eller det blir ju idag) kl 12.00 och är framme på Arlanda ungefär vid 20.00. Då träffar jag Malin där för fika och lite avsked och sedan att jag möjligtvis möter upp en av tjejerna som åker med på samma flyg på måndagsmorgonen.

Jag har bokat ett rum på Rest and Fly så att jag får lite sömn också. Det känns ganska skönt. Frågan är bara om jag kommer kunna sova så mycket?



"You have a good way of life"

Jag måste upp tidigt imorgon för att åka iväg och städa på kontoret för sista gången. Har försökt kontaktat chefen för att bestämma hur/var/när jag ska lämna tillbaka nycklarna men har inte fått svar.

Anyway, efter städningen så ska jag hem igen och packa, packa, packa.

Godnatt!


"Thank you for being you"

Åh, när jag kom hem efter Iksu idag och skulle duscha hemma för en gångs skull så ser jag mamma och pappa stå i köket och förbereda fetmycket mat. Jag tänkte bara 'chilla lite, vi behöver ju inte överdriva med middagen'. Då visar det sig att hela tjocka släkten ska komma och typ ha avslutningsmiddag eller vad man kan kalla det.

Sedan kommer Sara insvansandes med paket och grejer och senare Linn och Jessica också. Så allihopa var samlade, alla av oss som är kvar i stan vill säga.

Vilken jäkla god överraskning! Det hade jag inte trott. Mamma hon kan hon, det vill jag lova.

Btw så var det tre pocketböcker och en Anthon Berg-choklad i presenten från barbafriendsen. Mycket uppskattat då jag inte har någon läsning att underhålla mig med.

Tack för en fin kväll!!

"Ain't nobody perfect"

Nu har jag gjort backup på en massa bilder och dokument till den externa hårddisken. Och börjat tvätta en del kläder som ska ner i resväskan.

Det spöregnar ute. Jag funderar på att åka iväg till Strömpilen en snabbis och kolla lite saker. Sedan möjligtvis sola också om jag hinner. Efter det blir det Bodypump kl 16.00. Mitt sista träningspass på Iksu.

Later ♥

"Getting high in the morning"

Igår kväll tog jag tag i saker och ting och började plocka fram kläder att packa ner i resväskan. Jag får nästan ångest bara jag tänker på packning. Men jag tror inte att det är så farligt egentligen. Det är bara jag som inbillar mig att det är jättesvårt.

Nu ska jag istället tänka att packa är a piece of cake. Here we go...

"There's no getting over"

Alltså jag har kommit på en sak. Morgonspinning är grymt!!
Först är man fetseg i benen och undrar vad i helvete man klev upp till det här för men efter uppvärmingen är i alla fall jag sjukt taggad på att bara fortsätta.

Klockan är snart 10.00 och det känns som jag redan varit uppe i en evighet.


"I love to exercise"

Spontanbestämmer mig för att åka iväg till Iksu imorgon kl. 07.15 för ett spinningpass. Det absolut sista spinningpasset på Iksu för åtminstone ett år framöver. Känns tungt...

Måste passa på att njuta av all denna träning då det tar slut snart. Sista träningsdagen blir nog imorgon folks!

"Keep on moving"

Idag har jag hunnit växla till mig lite dollar i olika valörer att ha i New York. Sedan gick jag förbi Lagerhaus och köpte kalasfint inslagspapper med små cupcakes på i olika färger och former. Köpte även ett par nya Koss-hörlurar då mina har gått sönder i sladden. Gick även förbi Arbetsförmedlingen och lämnade in ersättningspapper för sista gången.

Sedan åkte jag hem en sväng. Skjutsade sedan mamma på någon middag och passade på att åka till Iksu för ett spinningpass med Emelie, det allra sista. Nästsista Iksupasset. Gick förbi receptionen och sa upp mitt träningskort också. Får dock träna gratis fram till sista juli. Synd att jag inte är kvar då...

Nu ska jag fortsätta med min packningslista. Det går segt. Jag behöver lilla mammi, hon kan styra upp.

"I'll do anything"

Idag ska jag ta tag i min packning. Hur tänker man när man ska packa för att vara borta ett år?
Jag har ingen aning, behöver hjälp.

Dessutom gillar jag inte att packa ens om jag bara ska vara borta en vecka.


"Calm down baby"

Jag drömde värsta störda drömmen inatt. Men nu när jag är vaken har jag glömt för mycket för att inte kunna återberätta. Men det jag kommer ihåg var att jag och Erica var ute någonstans i världen. Vi satt på en bänk nära ett café och det var ganska sent.

Rätt som det är så promenerar Ludacris och hans crew förbi och jag reflekterar inte så mycket över det förrän Picis säger åt mig att springa efter och ta autograf.

Vilket jag gör och där får jag ett helt brev skrivet, ganska slarvigt då LovaLova var stressad. Och en lång pratstund. Picis började undra vart jag tagit vägen...

Fuck det kändes så himla verkligt allting att när jag vaknade förväntade jag mig att det skulle ligga ett brev liggandes i min väska - och nej, det gjorde inte det. Önsketänkande!

Ah Ludacris verkar vara så jäkla gooo!

  


"Get up"

När jag skulle cykla hem efter lunchen så märkte jag hur luften i bakdäcket hade pyst ut. Så jag fick lov att ringa Peter som hämtade mig med moppen.

Snabbt hem, packa träningsväskan, låna mormors bil och åka iväg till Iksu för ett pumppass. Efter det åkte jag och städade, sista onsdagen för mig.

När jag var klar med det åkte jag tillbaka till Iksu för ett spinningpass. Allra sista spinningpasset med Elvira... Känns fett tråkigt! Hon är så jäkla go och musiken är helt underbar.

Sitter här med världens torrhosta. Tror att jag dör lite snart. Ska ta och titta lite på Scrubs som tröst.

"Du är trött men är vaken"

Skönt väder ute idag även om det blåser kallt så jag tar nog jeansshortsen. Jag ska cykla in till stan för en lunch med the players, lite sen födelsedagspresent till Linn. Vi hittar aldrig en tid som passar alla och nu åker Erica iväg till Stockholm imorgon och jag åker på söndag så nu måste vi klämma in det.


"I need you know"

Jag hämtade upp mamma på jobbet och då hade det slutat regna så vi gick en snabb sväng på stan och hittade några presenter till mina värdbarn. Så det känns skönt att ha det avklarat.

Åkte sedan hem, hann inte käka riktig middag utan blev två hårdbrödmackor med keso....

Sedan vidare till Iksu igen, nu för ett combatpass. Skönt att få köra det nya passet i sin helhet. Var nådigt less på det gamla.

Faaan, blir just nu biten av en mygga som går loss på min kropp. Biter här och där. Myggbitches!!


"When the rain comes"

Nyss hemkommen från ett jäkla gött spinningpass. Så många sköna låtar och en peppande instruktör. Fasen vad jag kommer sakna Iksu. Hela atmosfären. Den vill jag ta med.

Egentligen hade jag tänkt åka förbi stan för att köpa lite saker men det spöregnar så det kändes inte alls taggat. Istället ska jag fixa lite lunch.
Kyckling med wokade grönsaker I think...


"I wonder if I ever cross your mind, for me it happens all the time"

På mitt favoritspinningpass har jag hittat den här underbara låten. Spelas just nu också ur mina högtalare. Jag får rysningar för den är så fin.



"I can't fight it anymore"

Fick nyss ett mejl från mitt äldsta värdbarn. Han ville bara säg hej och så hade han gjort en knasig karta över huset som jag inte förstod. Han förklarade att han skulle visa hur den fungerade när jag kom dit.

Jag frågade även om de skejtade och se där - det gjorde dom. Haha, yes nu får jag några skejtarpolers.

Vissa familjer i USA är jättenoga med att inte lägga ut bilder på barnen och en del tycker inte ens att det är okej att skriva utan barnens namn så därför gör jag inte det förrän jag har kommit fram och frågat hur de ställer sig till publicering av bilder etc.

"Keep on movin'"

Igår var jag på ett spinningpass med Emelie W. Förra gången jag testade hennes pass gillade jag inte riktigt musiken men den här gången var det många sköna låtar. Kul att hon hade en Fibes oh Fibes! låt. Det uppskattas.

Åkte hem till Erica och käkade en supergod paj till middag och äppelpaj till efterrätt. Värsta pajtemat hennes mamma kört på.

Efter det drog vi iväg på våra skateboards. Känns fett skönt att vi nu har en var så vi kan cruisa tillsammans. Åkte iväg runt 21 och kom hem igen vid midnatt. Alltså ca. 3 timmars cruisning. Stört!

Jag kunde aldrig tänka mig att vi skulle tycka att det var så underbart att bara bara glida runt. Riktigt fascinerade är vi. Åkte upp mot Ålidhem och Iksu och däromkring. Blev det jobbigt satte vi oss bara ner på brädorna och chillade. Synd bara på alla myggen.

Anyway all and all - en helt jäkla underbar kväll. Gott mos!

"My friends"

Nu har jag fått adresslista till de som åker iväg till USA samma dag som jag. Så jag skickade iväg ett massmail till hela högen och kollade om det var någon som skulle åka med samma flight som jag.

Känner att tiden börjar rinna iväg och jag vill spendera så mycket tid som möjligt med vänner nu. Erica kommer att åka iväg till Stockholm på onsdag och hon jobbar idag och imorgon tisdag. Måste hitta tid att ses.

Och Malin åkte iväg till Stockholm i söndags. Men vi ska försöka ses nu på söndag på Arlanda. Så hon får fanimig ta flygbussen ut dit och säga hejdå till mig!

Resten av er vänner måste jag få träffa i veckan, när och var som helst. Bara jag får vara med er! :)

"The plot"

Mamma hittade min kusins gamla skateboard som han skänkt/sålt till mina småbröder så nu har vi en var. Nu kan vi skejta tillsammans så inte ena behöver sitta och vänta medan den andra kör.

Nu ska jag snabbt käka lite och sedan åka till Erica och skejta litegrann.

Lämnar er med en fet låt.


"I love to chill, gotta chill to love"

Chords och Timbuk, det slår aldrig fel, aldrig.


"I'm just gonna take a minute"

Malin kom hit och jag hade varit ambitiös nog att baka en kladdkaka som blev precis så kladdig som man vill att den ska bli men som den aldrig blir. Inte förrän nu.

Och inte nog med att Malin kom hit med en present, ett somrigt läppglans från The Body Shop så tog hon på sig ansvaret att färga min utväxt. Och bra blev det, tack så himla mycket!


"Stop calling, stop calling"

Och här från idag, vilket jäkla gött väder det har varit ute. Så himla skönt. Och självklart hängde kaffet med. Om man vill leka lite ballare så skippar man stora ståltermosen och tar en fet take-away termos istället.




"I'm kinda busy"

Lite bilder från våra senaste skejtsessions, haha. Först från när vi chillade på Carlshöjds olika gator, lite mer nerför för att träna svänga osv...



"OMG"

Jag och Erica har fortsatt skejtandet och det går bara fint för oss. Men vi tror att longboard är vår grej så det ska väl införskaffas senare vid bättre kunskap och ekonomi.

Har ganska nyss kommit hem från ett Body Pump-pass. Synd bara på Erica som fick vända i dörren och åka iväg på ett jobb istället. Men jag fick vara kvar och fan, vilket pass. Jag gillar nya passet. Triceps bl.a. är gött mos.

Pappa håller på och grillar och sedan kommer Malin hit för lite mys och förhoppningsvis är hon snäll nog att färga min utväxt också...

"You make me wanna say oh-oh-oh-ohh"

ClasOhlson-klockan var tydligen helt slut. Synd på en så fin klocka. Du kunde blitt min.

Sitter just nu och lyssnar på 'Eenie Meenie' med Sean Kingston och Justin Bäver. Jag känner mig fett nördig. Men Bävern - det är lite internt så det blir roligt till slut.


"I got money to blow"

Lite dåligt väder ute nu, inget solningsväder. Så jag ska nog passa på att ringa några au pairsamtal och sedan åka iväg in till stan en snabbis. Har sett en barbasnygg klocka på ClasOhlson, måste ha den - vill ha flera.

Sedan ska jag nog vidare hem till Erica och skejta mer (!) och sedan iväg till Iksu för Pump. Hoppas instruktören varit ambitiös och lärt sig mycket av nya releasen.

Later y'all!


"Hoes to the right, hoes to the left"

Igår var det gött väder ute så jag och Erica åkte iväg till en stor, avskild parkeringsplats för att testa mer skateboard. Hade ju såklart också med kaffe. It's a must. Det gick bättre än första gången så det kändes najs.

Åkte sedan hem och lagade middag och åkte sedan iväg till Iksu för ett combatpass.

Efter det skejtade vi ännu mer, på Carlshöjdsskolan. Efter ett tag blev vi riktigt modiga och testade åka ut för några minibranta backar... and we made it! Så vi fick lite blodad tand och testade lite brantare backar and so on.

Nu känner vi oss jäkligt duktiga. Kan stå på brädan och åka ner för en liten backe och svänga åt båda håll. Jo men nog går det framåt alltid. Fett kul!

"Free fallin'"

Jamen vår första skejtnajt då? Jag vet att ni är nyfikna.

Det var superenkelt.

Ehm, who are we kidding? Det var fan svårast i världen ju. Jag hoppades att jag skulle ha någon dold talang för skejt och bara kunna det, vilket inte stämde. Vi blev ju glatt överraskade att vi klarade av att stå på brädan och rulla fram och fortfarande stå kvar. Det är ungefär på den nivån vi lagt det, ja.

Jag ramlade en gång, riktigt klatterfan men det är sådant som händer. 

Vi hade med oss kaffe och egenfixad skejtmusik - Justin Bäver och Tupac.

Vi fick till och med en homie, en liten katt som var lika konstig som vi är. En riktig liten barbapåg. Hoppas han kommer tillbaka och hänger med oss.

Hur som haver känns detta bra. En lagom svår aktivitet att klara av om vi tränar på rejält.

  
  

To be continued...

"If you can't find something to live for, you best find something to die for"

Jag har knappt insett det men jag åker snart iväg. Och det mina vänner, är helt jäkla crazy.
Vad fan, är jag ens redo för detta? Det är nu alla ska tala om för mig att jag visst är redo och kommer klara det.

Jag åker den 20 juni från Umeå till Stockholm och idag är det den 8 juni. You do the math.

Shit pommes. Fast jag är förväntansfull!

"I'm going on a trip"

I torsdags åkte jag och mamma en snabbis till stan för att checka alla resväskor för att hitta någon najs. Och om vi hittade... En turkos, stor resväska som inte var allt för dyr.

Nu kommer jag hitta den bra på rullbandet där alla andra väskor antingen är svarta eller röda.


"I'm beggin'"

Tonajt ska jag och my partner in crime testa på skateboarden. Barbas big sis hade en skateboard liggandes hemma så den ska vi nu ta i beslag.

Let's bli ballast i staden shall we? - haha.


"Skate for life"

Man ser jäkligt ball ut när man åker skateboard. Snackade med Erica igår eller förrgår om att vi borde börja skejta. Och mycket pekar på det också märker jag nu.

Igår var det ett reportage i VK om skateparken och tips för newbies och nu ser jag en musikvideo där allihopa skejtar.

Allt tyder på det så nu tar vi tag i det, på riktigt tycker jag. Och ja, jag är seriös.


"I want to be a billionaire so fucking bad"

Travis McCoy going solo. Jag gillar det.


"För vi har tagit studenten"

Ikväll är det tydligen time for bal för alla blivande studenter i Umeå. Gud så underbart för er!
Vilket innebär att de snart tar studenten.

Studenten - världens roligaste dag. Från tidiga morgon til sena kväll.
Allting var helt underbart.
Så alla som tar studenten, ta tillvara på den dagen och NJUT!


"It's gonna be a good time for me"

Liten uppdatering på au pair-sidan.

Igår efter träningen åkte jag förbi på Teg och hämtade ut mitt pass och i det satt det ett extra blad med mitt visum. Så nu har äntligen det kommit hem igen. Känns overkligt. Tror fortfarande inte att jag riktigt förstår.

Och så har mina flygbiljetter bokats nu.

21 juni från Stockholm, mellanlandar i Tyskland och vidare till New York.
Där kommer jag vara i 4 dagar på Au Pair-skolan tillsammans med en massa andra blivande au pairer från hela världen.

25 juni från New York vidare till Atlanta där min host family hämtar upp mig.


"What about the sun"

Usch jag får så dåligt samvete av att sitta inne när det är sol ute, även om det som idag är sol men mycket återkommande moln. Jag känner ändå att jag inte tar tillvara på solen och det varma...

Men jag har fått några blåsliknande grejer på armarna som inte syns men känns så jag antar att det inte är läge att hänga ute då. Det är det jag försöker intala mig själv.

Istället ska jag baka en kladdkaka och rensa ur garderoben. Alla gamla och oanvända kläder ska väck.

"They got nothing on you babe"



Den här låten kommer spelas mycket framöver, I think! Heljäklaskön :)

RSS 2.0