--

Godmorgon!

Jag hittade länken där ungdomar har skrivit ner sina egna upplevelser från branden.

Berättelser från branden

"Jag gillar varken höger, vänster eller mitten"

Hej!

Idag har varit en lugn dag. Jag har läst lite körkortsteori och sett en fantastisk intervju på 4:an imorse.

Igår var det 10 år sedan diskoteksbranden på Backaplan i Göteborg ägde rum där 63 ungdomar miste livet och hundratals skadades. Och igårkväll lyssnade jag på en intervju på radion med en kille som förlorade sin bror och en tjej som var där den där kvällen i oktober. Jag insåg att jag inte visste vad hela händelsen handlade om så jag som så mycket fritid har sökte lite på kära internet. Jag hittade en sida som hade olika berättelser utlagda, skrivna av killar och tjejer som varit därinne och upplevt allting. Och sedan fanns alla tidningsartiklar som skrivits.

Grejen är att det är så himla hemskt, hela alltet. Alla berättelser och intervjuer som jag läst har berört mig så mycket. Jag kan inte ens beskriva det.

Jag sparade hemsideadressen men vet inte vart jag sparade den. Lägger ut den vid senare tillfälle då jag hittat den.
________________________________________________

Men för att snabbt gå över till något trevligare så har jag och Malin ikväll ägnat oss åt att skratta med Magnus Betnér. Men allting började dåligt. Vi gick till Folkets Hus och det var ca. 10 minuter kvar tills han skulle börja. Vi betalar för våra jackor och frågar om vi ska uppför trappen. Då säger dom åt oss att vi är på fel ställe.

Föreställningen ska tydligen äga rum på Aula Nordica vilket är vid Universum. Vi möter ett gäng killar som också dom har kommit fel. Man undrar ju då vad vi alla har för fel?

Vi springer därifrån, ringer Malins mamma som tur är är i stan. När vi kliver ur bilen är den 20.33. Puh, vi hanterar sterss ypperligt. Bara ca. 5 minuter sena that's all, men hello fint folk kommer alltid alltid sent.

Efteråt så hämtar vi ut våra jackor och så frågar carpe diem:aren Malin om vi ska gå upp och ta ett fotografi med Betnér och självklart blir det så också. Det var ju najzzz. Allt som allt så var allting really schtek om man bortser från att vi irrade runt på fel place.

Nu ska jag se CSI N.Y och sedan sova. Det är ju faktiskt en dag imorgon också!

Puss puss puss

"What can make me feel this way"

Den här spelades på radion en  sen kväll när jag körde hem och jag tyckte att den var så skön. Sedan har jag funderat på vad den hette lite nu och då men inte kunnat kolla upp det.

Nu spelades den på ett gammalt radioprogram som jag hade pod ifrån.
Då är det meningen att jag skulle hitta den!

Raheem DeVaughn - Friday (Shut The Club Down)


"Och vi åker allesammans"

Hej hej hallå!

Igårkväll hade jag ont i huvudet och skulle egentligen ha skrivit en övningsuppgift inför nationella, men jag var tvungen att skjuta upp det till idag så nu känns det dubbelt så jobbigt.

Men sedan så såg jag en film "Closer" med bla. Jude Law och det var lika med heaven!
Alltså damn, jag skulle kunna gifta mig med honom...

Sedan så var jag en riktig pensionär och kunde inte hålla upp ögonen halv tolv och somnade.

Idag ska jag göra svenskagrejen och sedan bara chilla. Måste funderish på vad jag önskar mig i födelsedagspresent också.


Julia Roberts och Jude Law

Later

"Freeze like me"

Heys!

Imorse när jag slog på radion så var det en intervju med självaste Timbuk. Trevlig start på min dag!

Idag har jag haft min första körlektion och det gick helt okej. Ny bil så jag måste ju vänja mig men annars så.

Nu ska jag värma lite mat och titta på "Finding Neverland". I love it.

Puss

"Ögonen är själens spegel"

Hej!

Idag har jag skrivit in mig på körskolan och ska boka tid för körning nu. Ska bara välja vilken lärare jag ska ha först. Det är ett stort steg i rätt riktning för mig. Jag känner mig ju stolt. Tack till Offi och Tirritott!

Nu ska jag försöka skriva klart mitt tal, hittills har jag kommit så att det tar 3 min. 2 min till och sedan får det vara nog. Det behöver inte vara tipptopp tror jag.

Imorgon har friskvård friskvårdsdag på Iksu, välbehövligt. Synd bara att jag missar step muskel då jag ska till läkaren. Fast det är lika bra att göra det imorgon då det annars var helt fullbokat till i mitten av november. Jag orkar inte vänta längre med det onda.

Och sedan är det fredag och jag ska fira big när talet är avklarat. Då är det höstlov på riktigt.

The Botten Is Nådd av Timbuk. Jag gillar videon starkt. Schtek as hell.



Pusshej

"Det kryllar inte av sådana människor"

Hej!

Idag har varit en bra dag ändå. Imorse meddelade matte c-kandidaterna att deras sista dag var kommen. Och jag jublade (inombords) och senare när jag kom hem.
Det har aldrig varit coolt att flasha med mattekunskaper på det viset och det kommer det nog aldrig att bli heller.

Sedan så hade vi massage och ja, det blev inte så mycket massage för mig då det kom upp hinder. Det var helt chockande, vet inte vad annars jag kan säga.

Kl 12 hämtade taxin eller mami upp mig och så åkte vi hemåt. Sedan har jag suttit här framför datorn och försökt skriva på mitt tal som ska hållas på fredag. Jag kan väl säga att det står plus minus noll, eller kanske mer plus.

Ah jag har ingen aning, ikväll ska jag i alla fall åka och träna. Längesedan sist känns det som. Knäet känns inte av så mycket när jag tränar nu så det är bra.

Har dessutom tid hos läkaren på torsdag...

Puss

"Hare krishna, hare krishna, hare hare"

Hej!

Tänkte bara lägga in ett klipp när J.D förväxlas att vara medlem i Hare Krishna, skulle ha lagt in det i torsdag men har inte hunnit.

Anledningen är att i torsdags kom en munk från Hare Krishna och pratade. Och han sjöng i några minuter bl.a den här + att J.D är så jäkla skön här...



P.O

"Strö lite socker på mig är du vänlig"

Hej!

Idag har varit en slapp dag. Har haft massage och det var skönt. Armmassage!

Sedan så skippade vi småf. och gick och fikade istället.
När jag skulle gå till bussen så ringde mamma väldigt tajmat och frågade om jag ville ha skjuts hem. Och inte nog med det så fick jag ju köra också.

Annars så ska jag nog snart dra mig till cykeln och cykla in till Träna för lite shake shake.

Och kolla in det här klippet med Timbuk, Tingsek och Damn!. Jag får ju rysningar. Vi måste kirra snart så att det blir konsert i december, or else...
Strö lite socker på mig.





"Everyday I'm hustlin'"

Jag kan inte sluta kolla på detta klipp med Katt Williams. Han är skön as hell.


"It's alright ma, I'm only dying"

Hej!

Nu var det måndag igen då. I fredags såg vi Rokcy hos Erica, i lördags såg vi inte fotbollen tyvärr och igår sändag såg vi Se upp för dårarna. Det är sjukt härlig film, jag gillar den.

Imorse hade vi matte, fick tillbaka provet och det gick inte bra, men det visste jag redan när jag skrev det. Sedan hade vi naturkunskap då vi skulle undersöka superabsorbenter i en blöja, pretty funny stuff.

Efter lunchen hade vi religion och sedan seminarie på psykologin.

Egentligen ska jag ha matlagning nu men jag har sjukt ont i huvudet så jag åkte hem istället. Har hunnit se ett avsnitt av AA, ska nog se ett till.

Annars så är jag astagged på att fylla år, hello det är mindre än 30 dagar nu tror jag.

Nej, nu pallar jag inte mer...

Later

"Var dig själv, alla andra är redan upptagna"

Shoo bree!

Imorse hade vi idrottspsykologi och i slutet av de lektionerna ska vi ha mindthinking för att öka självförtroende eller lära oss att slappna av och jag åker alltid iväg till samma happy place.

Först tar jag en rulltrappa på Arlanda och när jag är på toppen av den så kommer jag ut vid poolen i Porec, det är alltid lika underbart.
Varmt, soligt och ah så underbart!

Sedan hade vi psykologi, lunch och projektarbete. Jag skrev loggbok och sedan kom Sofie och Tirritott på den briljanta idéen att gå och fika istället. Synd bara att jag skulle hinna med en buss så jag hann bara fika en halvtimme.
Så går inte riktigt fika till.

Nu ska jag ta och måla om naglarna, sedan se om jag kanske måste ta tag i rummet. Städa det och så för det börjar bli too many dammråtts.

So long suckers!

"När karmakontot är övertrasserat"

Hej hej hallå!

Imorse hade jag matteprov. Det gick inte bra, tror jag.
Sedan hade vi massage. Framsida lår, jag kunde också få massage. Det var skönt.

Sedan var det lunch och sedan natur. Det var tråkigt.

Jag fick ta den tidigare bussen hem och tack för det! Nu sitter jag här och har gjort en chailatte för att få lite energi till psykologin som ska vara klar tills imorgon. Jag behöver energi!

Annars så tipsade en kompis om detta klipp. Jag älskar folk som ramlar och den här är skön. Believe me!



Tack för kaffet!

"Kompis, varför ska vi slåss?"

Hey!

Imorse vaknade jag vid kvart i tio och gjorde lite te och macka och satte igång Scrubs. Det är den bästa starten på dagen. Efter att ha sett det ett tag fick jag dåligt samvete över att jag skjutit upp viktigt skolarbete hela helgenså jag försökte sätta igång med det istället.

Men det går inte så bra, började kolla annat istället. Sitter och lyssnar på Timbuk timbuk. Han är fet!
Jag blir bara glad av hans musik, det är så mycket feeling i den.

Annars så har helgen innehållit en utgång i fredags och jag kunde inte bedöva smärtan i knäet, inte ens med alkohol. Det gjorde ont, ont, ont. Sedan blev det en övernattning hos Picis och på lördagen såg vi So You Think You Can Dance och jag blev kär i Twitch och typiskt som det är så vinner han inte...
Sedan kom Kriss, Linn och Jessica dit och så fikade och pratade vi ett tag. På kvällen chillade jag bara, tror faktiskt att jag såg Scrubs.

På söndagen såg jag The Hills maraton på MTV hela dagen, och det var najs. På kvällen så jag vi Patrik 1,5 på bio. Damn, vilken underbar film. Jag fattade tycke för alla karaktärer trots att dom var så olika. Alla var underbara på sitt sätt. Har du inte sett, gå och gör det goddamnit!

Nu ska jag ta tag i psykologin igen, wish me luck.

Puss

"Show us some love, show us some love"

Hola!

Yes, det är äntligen fredag. Imorse hade vi massage. Vader, lår och ass. Jag fick ingen massage nu heller pga. av knäet. Men fick massera Malins ass, det gjorde väl fredagen...

Sedan hade vi svenska med vår vikarie då vår lärare tydligen varit och dansat och brutit foten. Frågan är ju hur man lyckas med det. Men är det partey så är det.

Vi har haft lunch och naturkunskap idag också. Vi fick se en film om blixtar och åska. Det var en kille som hade spelat fotbollsmatch och blivit träffad av blixten så att den gick rakt igenom kroppen och ut genom skorna. På kläderna kunde man följa ett streck och i skorna var det hål. Ändå sick, jäkla blixt...

Sedan så slutade jag 13.00 och fick sitta som en uggla tills bussen som gick 14.20. Det gick segt as hell.

Nu ska jag se sista avsnittet av AA och sedan packa lite grejer och fixa inför kvällen, vilket innebär utgång!
Jag är tagged nu :)

Och inte nog med det så är helgen för mig extra lång då jag är ledig på måndag. Thumbs up for that!

Later

Rubrik är överflöd

Whatup, what's haapnin'?

Idag har varit som vilken annan skoldag. Imorse hade jag prov i kristendom. Det kändes helt okej.

På småföretagande så skulle vi fortsätta försöka registrera vårt företag och efter många om och men så fungerade det.
Fick ett litet hål så det blev en kaffe i cafeterian.

Nu har jag ätit middag och ska åka iväg och handla med mami.
Bäst att följa med så att jag får övningsköra.
Nu är det bara ungefär 40 dagar tills jag fyller år! Och Picis också för den delen.

Puss

RSS 2.0