"Wåtts dö diil? Wåtts dö diil? Wåtts dö madderfakking..."

Oj, har snöat in mig på Timbuk's andra skiva igen, W.D.M.D. Den är härlig, ah så härlig.
Jag vet inte varför, eller jag vet ju varför - Timbuktu är skönast, men jag kan inte riktigt förklara det i ord. Det känns bara bra. Punkt salut.

Just nu står banankakan i ugnen. Gott mos känner jag. Är lite uttråkad nu. Vill åka iväg och träna... måste vänta tills mamma och pappa kommer hem med bilen först.


"Jag förstår ingenting"

Så var det måndag igen. För ett år sedan började jag sista året på gymnasiet. Måndagar var en av de jobbigaste dagarna. Första dagen på en ny skolvecka.

Nu vaknar jag istället vid 09.45, sätter på tvn, ligger och slötittar ett tag och går sedan upp och käkar lite frukost. Sedan händer det inte så mycket mer intressant.

Även om man hela tiden säger att det är så jäkla jobbigt att gå i skolan så är det inte så farligt. Man klagar bara för att, för att det är så det ska vara.

Nu önskar jag mig mer rutiner i mitt liv och observera att septembermånad inte ens har börjat än.

Jag ska i alla fall baka en banankaka nu, på mammas begäran. Lite duktig är jag men det är ingenting som räknas i längden, enligt mig. Vad är en liten, fjuttig banankaka mot något större, typ ett jobb. Fan vad jag vill jobba - tjäna pengar men framförallt ha någonting att göra. Någonting som känns viktigt!


"What a time it will be"

Ja, då har jag återkommit till Umeå. Åkte hem med buss från Sundsvall igår. Jag höll på att kissa på mig nästan hela resan och ville inte gå på toaletten på bussen så det var ju lite jobbigt, men jag härdade.

Sedan så kom Sara and Piccus hit på kvällen. Såg gamla avsnitt av Idol som tydligen gick på tv igen.

Idag fixar jag äntligen över alla filmer och dokument till min bärbara. Äntligen kan jag kolla på Scrubs igen, bland annat. Härligt värr!

Sedan blir det Iksu, inte kunnat vara där i veckan ju så det blir skönt. Sedan får vi se vad som händer ikväll...


"Damn you're so sexy bitch"

Oj, det är seriöst jobbigt att kliva upp och observera att jag då hade ställt mobilen på 08.50. Det är ju nästan hemskt. I vanliga fall hade jag redan varit igång i skolan. Helt sjukt!

SItter och dricker kaffe och försöker pressa ner några mackor nu. 

Puss

"Allt det här kan du få köpa"

Nyss hemkommen från Iksu, spinning. Lagomt död i benen. Fan vad träning är skönt.

Nu
bör jag skriva klart mitt personliga brev.

Sedan ta och packa resväskan. Åker iväg imorgon vid 10.00.

Ses igen på fredag, eftermiddag någon gång.

Peace out A-town

"För jag drar, jag drar, jag drar"

Håller på och börjar plocka fram kläder och sådant som ska ner i väskan sedan. Åker till Sundsvall imorgon bitti med farmor för att hälsa på Tyra. Det var ett tag sedan sist och hon ville att jag skulle komma ner så självklart.
 
Sedan blir det skönt att bara åka iväg ett tag från Umeå, även om det inte är så länge.

Ska snart käka middag och sedan åka iväg på Iksu med pappa.

"För oss i tiden, yes I'm from Sweden"

Hola!

I lördags var vi först hemma hos K och sedan åkte vi på O'learys. Det slutade med att när jag vaknade upp på söndagen så var min baksida på mobilen borta. Den ramlar av ganska lätt men jag har ju alltid kunnat hitta den och sätta tillbaka den. Det säger nog allt om kvällen. Nog sagt om det.

Igår, söndags, så var det From G's To Gents-maraton på MTV, säsong 1. Jag började kolla och kunde inte ta mig därifrån förrän vid 18 då jag fått se vem som vann och så vidare.

På kvällen åkte jag, mamma och pappa på Iksu, värsta sportfamiljen har vi tänkt bli nu när även pappa har skaffat ett träningskort där.

Förövrigt måste jag ju berätta att jag fyndade en tröja på Team Sportia i lördags. Halva reapriset så tröjan kostade 25 kronor. En Sverige-tröja. Så nu kan jag supporta alla framtida fotbollsmatcher. Önskar bara att jag hade den när det var EM förra sommaren!

   

"By the end of the night Imma have you drunk and throwin' up, by the end of the night Imma have you so fucked up"

Hola!

Idag ställde jag alarm på 10.00 OM jag skulle sova längre. Vaknade vid 09.30 och klev upp.

Åkte sedan på några affärer med mami och mormor och sedan släpptes jag av hos Malin som bjöd på god lunch med gott bröd. Det var fett gott!!! Var där i några timmar och bara chillade.

Sedan åkte jag hem, duschade och käkade middag. Sefan har jag förkrökat lite med mig själv/med mami som sällskap. Det var ju roligt? Mami börjar undra vad jag håller på med... Hehehe. Men det är KUL!

Nu ska jag snart hämta upp Sarie och sedan åka till Kriss.

Puss och hej! Saturday night baby ♥

"What's your question?"

Dagens 118100-fråga kan få vara den här.

Om man blir biten av en polishäst i fingret och börjar blöda, vad ska jag göra?
118100 tycker att du ta ut handen ur hästens mun, tvätta såret, lägga om det för att stoppa blödningen och infektionsrisk. Blöder det mycket råder vi dig att söka sjukhus.


"Du säger ingenting, det säger allt"

Roligaste igår var när Kriss skjutsat hem mig runt 01.00. Jag står med bildörren öppen och ska säga hejdå.

S "Ja, good bajs då!"
K "Bajs... Ähmm, oj..."

Ja, jag orkar inte förklara varför det var roligt. Det var det då i alla fall. Hehe...

"Bara göra nånting, nånting nice!"

Sitter här vid datorn och lyssnar på P3. Ny låt med Mange Schmidt, "Ledig" börjar spelas. Och detta ladies and tjänstemän är en låt som jag, om någon, verkligen kan känna igen mig i. Vissa dagar är det precis så här jag känner. Bara lyssna på den, okej? Tyvärr hittar jag den inte på YouTube...

"Jag vill vara ledig, ledig, ledig.
Bara sitta bredvid, bredvid, bredvid.
Inte göra nånting, nånting alls.
Bara göra nånting, nånting nice"


"Don't make a hoe into a housewife and stop trying to get your housewife to act like a hoe"

Sandra vaknade upp med träningsvärk i biceps, triceps och latissimus dorsi. Ja, jag har gått Friskvård och kommer nog inte glömma musklerna på latin i första hand.

Skjutsade Tobias till skolan vid halv tolv, försökte få tag på både Kriss och Erica men ingen svarade så jag fick åka hem igen.

Hemma förvandlades jag till en redig housewife och bestämde mig för att baka bröd. Sagt och gjort, och medan det var i ugnen dammsög jag hela huset.

Nu ska jag nog ta och göra något ovettigt som att se på lite Scrubs. Fast i och för sig så är det rätt så vettigt. Det är ju Scrubs vi snackar om.

Åh, nu börjar Regina Spektor's "Laughing With". Så fin, fin, fin!


"Bitch I don't even live in the same city as you"

Jag hann vara lite duktig idag trots allt. Jag kände mig så värdelös när jag insåg att det inte alls var så jobbiga saker som jag skulle göra. Ringde först om jobbet, åkte sedan och köpte träningsbyxorna, lämnade bilen på mammas jobb, tog cykeln och cyklade till Iksu.

Där gick jag först på Combat och sedan Aerobic. Efter 30 min av andra passet fick jag så jäkla ont i benhinnorna att jag gav upp och så cyklade jag hem igen. Bara det är ju ett träningspass.

Sedan dess har jag dessutom hunnit ringa farmor och det ser ut som att hon och jag ska åka ner till Sundsvall på tisdag för att träffa gammelfarmor och hjälpa henne med lite saker. Mysigt!

Jag har även hunnit se ett avsnitt av Cold Case och filmen Se upp för dårarna. Oj, jag gillar verkligen den filmen. Vet inte ens hur många gånger jag sett den nu? Och dessutom går den ju typ ofta på tv, varför just den?

Nej, nu ska jag ta och ta bort mitt nagellack. Kanske fila ner naglarna lite. Eller nej, jag gillar när det klickar så skönt när jag trycker på tangenterna på datorn.


"Men kan du köpa kärlek, kärlek?"

Idag borde jag vara duktig, åka till Arbetsförmedlingen, köpa nya träningsbyxor, ringa om ett jobb och annat men vad gör jag?

SItter vid datorn och gör absolut inget vettigt. Vad är det med mig? Jag måste rycka upp mig.
På det här viset blir jag ju världens ... hmm, jag vet inte ens vad - någonting.

Nej, fan nu blev jag ju lite deprimerad av att se vad jag egentligen skrivit. Skärpning!

Nu, promenad med Sheila. Sedan iväg med bilen och köpa träningsbyxor. Kanske fara förbi AF innan också.

Önskar bara att jag har Kungers i min iPod, då hade allting varit lite enklare.


"I think my girl is (ay ay)"

Cyklade in till stan vid halv elva imorse, blev upplockad av Malin på stan och så var vi på Iksu Spa till 16.00. Det var riktigt, riktigt skönt. Det är mysigt att vara därborta. Och ännu bättre att man med guldkort får vara där under sommaren for free. Som sagt, gratis är gott mos!

Nu har jag varit hemma i ca en timme, tror jag ska dra iväg på Iksu en sväng. Har liksom inget annat för mig.

Måste bara posta denna låten. Omarion är great, great!


"The sky might fall but I'm not worried at all"

Det tog en evighet att formulera mitt Personliga brev, hittar inte riktigt de ord som jag vill använda.
Sedan har jag hunnit sitta barnvakt åt de små kusinerna som alltid är lika gulliga. Jag formar dom till riktiga girlygirls genom att måla nagellack på deras små naglar. Det ni!

När jag cyklade hem vid 22.00 så var det riktigt kallt, nu är nog sommaren påväg bort.

Imorgon ska jag äntligen få träffa min Malin igen, vad kan det ha gått sedan sist? Lite mindre än två månader. Det är ju nästan äckligt länge.

Måste först packa träningsväskan och se klart Criminal Minds och hoppas på att det är danska Paradise Hotel ikväll. Jag är som sagt såld på den serien. De pratar så roligt! "Inträsseee"

Till sist, Kid Cudi. Vilken man!




"Och fylla magen och fånga dagen"

Oj, jag som skulle vakna ca. 08.00 för att ta vara på denna måndag, effektivt. Jag är ledig så nej, jag orkade inte kliva upp då. Men faktiskt så pallrade jag mig upp vid nio.

Så idag ska jag förbättra mitt personliga brev och skicka in det till några företag. Nu vill jag inte slappa längre. Skolterminen börjar snart och jag vill inte känna mig värdelös som bara går runt hemma och petar med foten på... ah, jag vet inte vad.

Sandrie, börja kämpa lite nu. Make it happen!

Först, lite frukost. Hungern dödar mig snart.

"If I can't have your body then I don't wanna have nobody"

Det fungerade inte alls att föra över filmerna/bilderna/dokumenten till min bärbara, så det får försöka fixas någon annan dag. Imorgon är det jag som ska försöka styra upp sökning av jobb så det så! Kanske att jag kan se ljuset igen.

Men ikväll blir det som alltid, söndagsfilmen på 5:an. Vi får se vilka som orkar pallra sig hit, förhoppningsvis allihopa.

Dagens roligaste:
... ähmm, vad fan, här skulle jag ju dra värsta ordvitsen á la "Vilka är det synd om i skogen" - Myrstackarna, haha.

... men så har jag glömt hälften, så det går inte att återberätta. Kul var det i alla fall. Synd bara att minnet är dåligt.

"För varje dag som går"

Usch, när jag vaknade vid 11.30 så var jag inte alls utvilad. Har vaknat av och till, vet inte varför.

Idag regnar det som aldrig förr och det är lite småmysigt. Man behöver inte gå ut utan kan bara vara inne och bara vara. Jag ska nog ta och flytta över filmer och dokument från stora datorn till min bärbara nu, har inte kunnat det så nu jäklar ska det fungera!

"Du ska vara som du är"

Guten morgen!

Klockan är 05.37 och jag har just kommit hem, och jag är inte heller speciellt trött men däremot hungrig.
Ska nog ta och käka något och sedan försöka sova, kanske läsa lite bok.

Tur att det är söndag idag, annars hade nog några varit vakna för att åka till jobbet. Men som sagt, tur att det är söndag.

Godnatt


"Livet är magiskt ändå, jo jo jo"

Åh, äntligen har jag hittat en bra nedladdningssida med all möjlig ny hiphop/r&. Äntligen lite mer ny musik säger jag. Synd bara att jag inte lyckats ladda ner Kungers än, jag får nöja mig med Spotify.

Inte för att Spotify är fy skam, inte alls, snarare tvärtom. Det är en underbar uppfinning. All världens cred till den/de som kom på denna geniala idé.
Kärlek till Spotify!


"Kanske ta en te och kolla film"

Jag har just sett klart Åter till Cold Mountain med b.la Jude Law(!!!) och Nicole Kidman. Oj, vilken underbart bra film. Det var jag inte alls beredd på.

Jag satte bara på en film för att fördriva tiden en stund. Har man inga förväntningar på filmen så får den en ärlig chans. Men jag kan ju ha tyckt om den extra mycket just för att mr. Law var med. Det ni, det är en riktig man. Vilken fining!


"Finns det plats för oss i universum?"

Nu är jag beredd, på riktigt, att hålla med Farzad när han beskrev alla som inte svarar på sms som självupptagna. Sms är till för att göra det enkelt att få svar snabbt och bortförklaringar som "jag har inte pengar" fungerar inte. Det finns alltid andra alternativ då, t.ex. ringa upp från någon annan telefon eller vadsomhelst!

Snart ger jag fan upp och lägger mig i min säng och bara sover.

 

"Men det fick gå över som ingenting alls"

Efter att skjutsat mamma och pappa till Sörfors på världens troligast guppigaste väg pga. vägarbete så molnade min huvudvärk till en högre nivå - slutade med ett minimaraton av Idol 2007 som gick på tv och en ipren.

Nu har jag suttit fast vid datorn äckligt länge. Måste. stänga. av. nu!

Timbuks låt 'www.stoppamej.nu' passar in på ämnet vilket ju är Internet för er slowthinkers... men orkar inte youtubea upp den.

Godnatt


"Jag vill slipas vassare"

Det var grymt att cykla till Iksu igår, fetaste motvinden ungefär hela vägen. Och inte nog med det så bara för att jag sa att det var tur att jag inte skulle cykla förbi en minigolfbana med risk för att bli träffad av en golfboll så blir jag istället träffad av något annat...

Vet inte vad det var, något blått, frisbeeliknande. Jag skulle ha tagit peppar, peppar ta i trä.

Cyklade till Iksu, ca 1 mil, körde två pass och cyklade sedan samma sträcka hem igen. Det var jobbgit!

Mötte Kriss på vägen hem, som satt och rökte, denna speciella plats hade omsorgsfullt valts ut för att det skulle se ut som att hon väntade på någon. Det lyckades också för jag frågade "vad gör du, väntar du på någon eller?". Hon kan välja plaster den där korven.

Nu ska jag fixa lite kaffe, abstinens!

"Jag blir så jävla..."




Jag vet att jag har postat denna förut, men den är så jäkla rolig att jag kan göra det igen och igen och igen och... ja, ni fattar!

Tur att jag inte cyklar förbi någon minigolfbana påväg dit jag ska nu.

"Baby there's a shark in the water"

Drabbades helt plöstligt av ett svettanfall eller i alla fall början till något liknande. Lika bra att jag cyklar iväg till Iksu snart för lite träning.

Sitter annars i min säng med den gulligaste, lilla räven bredvid mig, ihopkurad som en liten boll. Puss på min vovve!

På tal om något annat så har jag hunnit dra bloggrundan - dvs som bloggar som jag dagligen läser.

Jag såg en video där en av fjortisbloggarna som jag läser, Dessie, som förövrigt är så blond att det är riktigt underhållande att läsa hennes blogg. Kan inte sluta älska dessa fjortisar!! Anywho, såg en video där en randomtjej går fram till henne och kastar en prinsesstårta i ansiktet. Okej att man hatar någon sett från hur denne beter sig på sin blogg men det var ju lite överdrivet.

Men jag kunde inte bry mig mindre men jag får ju skratta litegrann. Bloggvärlden, där de största bloggar, har ju blivit helt fucked up. Tur att man inte är en del av den världen.

Nej, nu - cykel till Iksu, en jäkla bra bit bort...


"Det brinner i Paris igen, precis som det gjorde för längesen"

Igår satte vi oss utanför Böleängsskolan och rökte lite vattenpipa. För mig var det en evighet sedan sist, annat än vad man kan säga om storkonsumenterna Picus och Korfen.

Efter ett tag blev vi sugna på "snacksss" så Picis fick i uppdrag att åka iväg på Statoil och köpa. Närmaste är Statoil på Teg men självklart hittar inte P dit och tar det säkra före det osäkra och åker bort till Öbacka... ÖBACKA!

Vilket skämt den tjejen är ibland!

Idag verkar det blåsa rätt mycket ute och även om solen lyser så är det inte riktig sommarvärme. Det är väl bara att inse att sommaren är förbi för denna gång. Jag försöker i alla fall intala mig själv det så att jag inte får dåligt samvete för att jag inte är ute i solen! Detta samvete alltså.


"En ofet känsla började sprida sig i min kropp"

Kom i tid till Arbetsförmedlingen idag, trots fetaste motvinden. Väl inne hittade jag inte vart jag skulle och plöstligt ser jag Picis mitt i folkvimlet. Helt otippat men riktigt kul!

Satt i alla fall på det där mötet i en halvtimme och sedan möttes jag och Piccusen igen för en fika. Tog ett supererbjudande på Sandys; två latte och ett bakverk för 49 kronor. Sagt och gjort, pling på det!

Köpte även en ny almanacka från Ordning&Reda och har nu även hunnit göra en framsida till den. En framsida fylld av konsertbilder på olika artister/grupper. Riktigt fet! Musik är kärlek så det passade bra.



Nu har jag varit hemma ett tag, ska ta bilen och åka till Kriss och dra en vattenpipskväll. Long time since.

Puss

"Heja Lihopa!

God morgon ... eller jag har ju varit vaken ett tag. Drömde att jag sov till sent på eftermiddagen, vaknar och ser att klockan bara är 08.00.

Dagens innehåller en cykeltripp till Arbetsförmedlingen för ett introduktionsmöte, just because jag låtsas vara duktig!

Men det är onsdag och dagen har bara börjat, jag säger som allas älskade Blondinbella, "Hej allihopa!".


"Sky is the limit"

Vad gör man inte för lite uppmärksamhet? Så är nog inte fallet, men roligt är det.
Damn, that kid was flying.


"Vi slutar bry oss om vad, vad andra människor tycker, så mycket skönare så"

Hej!!!

Ett tag sedan jag skrev och helt ärligt så har det inte hänt så jättemycket heller, tror jag.

Jag har i alla fall

- varit på picknick vid älven med Sara
- jobbat på min bränna på altanen
- lyssnat på p3
- haft några filmkvällar med mig själv
- bakat kanelkakor i mängder
- tagit kort på en äcklig insekt och velat ta dennes liv
 á la "tell your friends about me"
- tagit massa bilder med nya kameran bara för att
- träffat korf och picus som är back in town
- druckit upp mitt kvarvarande vin från Hultan
- fått mamma att köpa ingredienser till Appletinis
- varit på party hos Nina
- kedjerökt en hel kväll
- cyklat av vägen ner i ett hav av brännässlor
- sluppit ha ångest inför kommande skolstarter
- funnit lots of ny musik
- insett att jag måste ta tag i mitt liv nu

Jag ser ju nu att jag har gjort en del saker, stora/små, intressanta/ointressanta saker.

  
  

"An appletini, easy on the tini"

Hallå!!!

Idag har det varit helt underbart väder. Värmen har kommit tillbaka till Sverige, tack tack tack! Som jag har längtat.

Sitter nu och svettas som fan, men det är okej. Bara det är värme och sol ute så gör det ingenting. Svalkar mig i alla fall med en appletini i väntan på middag. Känner mig nästan som J.D just nu. "You can really taste the apples". Fett skön kille anyway.

Ikväll blir det rajtaantajtaan hemma hos Nina på Haga med klädkoden kavaj, vilket innebär att alla ska vara finkädda. Kan nog bli stämning där!! Jag är tagged...

Och by the way, glömde skriva det.  Hörde Gregas underbara stämma för första gången radion igen. Senaste singeln. Den är nästan sönderspelad hemma men på radion har jag aldrig hört den. Hoppas den får mer speltid så att fler får höra!

Puss for now ♥

RSS 2.0