"What you know about that?"

Halo!

Internet fuckar sig totalt och jag pallar inte kämpa.
Händelsen med permobilen finns fortfarande i mitt huvud. Bara jag tänker på det så skrattar jag.
Det ska lätt bli min feel good-grej.

Nu blir det Scrubs goddamnit.

UPDATE
Nu är jag duschad och sminkad. Som Outkast skulle ha sagt det, so fresh and so clean clean. Jag är taggad på kvällen och väntar på att Sara ska komma och hämta upp mig. Då bär det av till Linnis. Where my party people at?

Puss

"Ursäkta, jag kan inte stänga dörren!"

Hey!

Imorse på vår psykologilektion hände något annorlunda, helt crazy. Vår lärare Sven skulle hjälpa en annan lärare att bära ut några liggunderlag från klassrummet.
Han lämnar dörren på glänt och vi sitter kvar och väntar. Sedan hörs ett PANG och in kommer en permobil i högsta fart. En permobil är en självgående rullstol som är eldriven för dig som inte vet. Den kör igenom dörren så att den lossnar halvt från gångjärnen och bryts av där nere.
Sedan plöjer permobilen vidare in i klassrummet rakt in i Malins bord så att skrivböcker och papper flyger och bordet med.
Sedan far permobilen vidare i samma, sjuka fart in i andra bord och efter kommer Sven och håller till slut fast den medan den andra läraren försöker stänga av den. Sven hade kommit åt PÅ-knappen när han la på liggunderlagen.
En mobiltelefon och en massa andra grejer blev även dom skadade. In kommer sedan vår svensklärare och förstår ingenting av det som händer. Även en massa ettor kommer in och bara stirrar. Det måste ju ha smällt till i det andra klassrummet också.
Sven skämtade resten av lektionen om att vi inte kunde stänga dörren, den obefintliga dörren och att vi stördes av alla ljud utanför.
Resten av dagen påpekade vi händelsen. Han blev så påhoppad att han var tvungen att gå ut för en rökpaus då och då.
Det var precis som taget ur en film. Den som inte var där kan inte förstå eller föreställa sig hur det var.

Det hela var en sjuk händelse och jag dog av skratt och var lite i chock. Jag menar, hur ofta kommer en permobil rakt igenom dörren i cphög fart och bara dödar allt i dess väg?
Det var dagens händelse och säkerligen den underligaste händelsen en lång tid framöver.

Vi har också haft skolfoto idagö. Hur kan det komma sig att Östra alltid tar korten så tidigt? Vi måste ju ändå vänta på alla andra skolor.

Annars så har jag hunnit fika på Schmäck med Kriss. Vi planerade lite allmänt och försökte även komma på lite idéer till projektarbete. Varför ska det vara så stort och brett.
Det blir så svårt att välja då ju.

Nu har jag sett några avsnitt av Scrubs också så jag är på bra humör.
Nu ska jag typ sova också. Jag är helt sjukt trött.

Pusshej ♥

"Inte kriminell men multikulturell"

Hey!

Igårkväll fick jag ett samtal av en kompis som inte mådde så bra. Vi är bra kompisar som körde racerfart till henne så att hon inte skulle vara ensam. Där såg vi lite av Shans nya film, dokumentär, stand up.

På slutet uppträdde Shan med toarullelåten. Fast nu som en riktig låt. Den var fet. Haha.



Idag hade jag matte. Jag som sa att jag var så glad för att jag aldrig mer skulle ha matte. Men nu är det såhär. Vad som helst var bättre än dom två andra kurserna.

Nu ska jag dricka lite kaffe och fixa med CV och lite ny musik.

Pusshej

"Singing sweet home Alabama all summer long"

Hallå!

Det är söndag och jag är vaken. Sitter och dricker te och ska fixa med lite musik. Sedan ska Malin komma hit med sin bil och hämta mig. Så jag säger det, flashigt värre. Vi ska på Iksu Spa och bara schteka som aldrig förr. Det blir härligt.

Sedan måste nog jag fixa med mina individuella val. Jäkla skit säger jag.

UPDATE
Iksu Spa var hur skönt som helst. Först så gymmade vi och vart fan har min kondition och styrka tagit vägen? Den är i alla fall inte kvar i kroppen. Sedan så käkade vi lunch och gled runt i vattnet och de varma källorna. Iksu Spa is the shit.

Nu sitter jag här hemma igen och väntar på att Kriss ska komma och hämta mig och Sara with the car.

Later, puss

"I scratched my nose with bad guys toe"

Hola!

Igårkväll var pretty okey allt som allt. Jag lurade systemet ännu en gång and it felt good.
Åkte taxi hem vid 04.00 och la mig i Kriss stora säng. Vaknade vid 10 och åkte hem med Sara.

Sedan har jag gjort lite allt möjligt och ändå ingenting. Jag har fått testköra en ny bil och det var svårt som fan. Hur ska jag klara av bilskolans bilar?

Ikväll ska jag och Kriss vara chaufförer fast jag får ju inte köra. Jag kan vara kartläsare. Det är ändå den som är top notch.

Just nu ser jag på Scrubs vilket känns som en evighet sedan sist. Skärpning, nu måste jag börja se om alla säsonger igen.

Pusshej


"And hell is just a sauna"

Halo!

Det är fredag och tredje skoldagen är avklarad. Fan, det här måste ha varit den sämsta dagen hittills. Båda mina individuella val var slappy ass och nu måste jag hitta nya, bättre. Men frågan är ju om jag är taggad på matte C?
Ödet säger mig att jag hursomhelst ska byta de där två kurserna. Det finns många fördelar med att byta. Kanske ska jag inte skriva dom här...

När jag kom hem käkade jag lite och somnade i sängen och sov i en timme. Så nu känner jag mig lite allmänt seg. Ska dricka lite kaffe för att förhoppningsvis piggna till. Sedan måste jag också ringa Sara och Kriss för att make up plans.

Fan att det ska regna hela tiden. Augusti är vanligtvis känd för att vara varm och najs, men nu? Jag vill åka utomlands. Ge mig ett jobb bara så fixar jag resten, typ...

Igårkväll var btw "10 things I hate about you" på femman. Den är som alltid lika fantastisk. Och Heath är so sweet. Det är något med han som fångar mig.

Pusshej

"I know I'm hard to reach, but I call you right back when I got the time"

Ladies and tjänstemän!

Min andra skoldag och det närmar sig helg. Det känns så himla skönt. Idag fick jag läxa i svenska till imorgon.
Kom igen, det är första lektionen, give me some space man.

Annars så har det spöregnat hela dagen och det får mig att drömma mig bort till en värld som känns väldigt far away, nästan overkligt trots att det var mindre än en vecka sedan jag var i den där underbara världen.
Helt ärligt så är jag nog inte byggd för att resa utomlands. Jag blir alldeles fäst och förstörd när jag väl är hemma igen. Vardagen är så bull att jag vill hitta på något spontant, bara resa iväg någonstans. Följa med mig?

I helgen har jag bestämt mig för att skriva klart mitt personliga brev och fixa färdigt cv:et. Sedan blir det ut och famla efter ett jobb. För vill man resa så måste man ha cash och som det ser ut nu blir det ingen resa på 10 år med min inkomst. Men det ska förhoppningsvis bli bättring. Så den som har jobb åt mig, vad som helst måste höra av sig omgående.

Ikväll är jag taggad på att se en kärleksfilm, en ny favoritfilm. Men jag har inte hittat någon som har potential, än... Kanske måste ta och göra svenskaläxan också?

Måste också berätta om sjukaste händelsen som hände mig och Malin då vi skulle tillbaka från stan till skolan. Det är så mycket roligare och ännu mer stört om man var där irl och upplevde det.
Jag cyklar och Malin går bredvid mig på cykelbanan. Det finns inga bilar och nästan inga människor.
En gammal gubbe på cykel plingelingar och cyklar förbi. Läs med cpröst, för det var så han lät.

Gubbe: Snälla ungdomar! ... Trottoar!
Vi (i kör): Men fan, vi cyklar ju...
Gubbe: Inte du!! (syftar på Malin)
....
Gubbe: TALIBAN!

Sedan kommer en annan pensionär i motsatt rikting och tjuter när han cyklar förbi. Som om det gick för snabbt, eller så var han ju bara gay för att citera mig själv.

Men helt ärligt, lite nu och då börjar jag undra vad fan Umeå är för stad? Har dom släppt lös alla pensionärer bara för att det är höst? Ska dom få härja fritt i stan och göra oss ungdomar skraja? Fan också...

Puss for now

"This is the year of the lover, let's reach out and love one another"

Heys!

Idag var min första dag på det sista skolåret på Östra gymnasiet. Och det känns bra fast ändå dåligt.
Vi fick information och bla bla bla. Käkade lunch på plasttallrik och gick till stan.

Jag och Malin fikade på Schmäck, latte och kanelbulle. Där snackade vi om allt möjligt, framtidsplaner, träning med mera. Jag har ingen aning vad som kommer att hända med mig när detta skolåret är slut. Vad ska jag hålla på med?
Det är så många frågor som ska bevaras och så få svar som jag har just nu.

Annars så längtar jag tillbaka till värmen, solen och poolen. Kan jag göra annat då vädret ser ut som det gör, här hemma? Du kan inte klandra mig för det.



Ikväll ska jag bara chilla och kolla runt, bara vara.

Pusshej

"You got me so hypnotized"

Hallå hånglare!

Första dagen hemma igen. Jag har underhållit mig med att packa upp min väska med alla klänningar som luktar rök. Ändå lite småmysigt tycker jag att det var. Sedan så har jag lyssnat på musik och kollat på lite tv.

Annars så är det bekräftat att jag börjar skolan imorgon. Jag trodde in i det sista att det inte var sant. Det är sant.

Jag får väl börja tagg helg redan nu.

Och var inte oroliga, jag deppar inte sönder. Men man får vara lite låg sådana här dagar. Det är helt okej.

Puss

Tight ass before, slappy ass now

Heys!

Oj... Jag måste säga oj! Vilken ultramagnetisk resa jag har fått vara med om.
Det är så mycket intryck som jag måste sortera men inte just nu. Summa summarum kan jag säga att den har varit tight ass, ni förstår vad det betyder då!

Jag deppar för att skolan tydligen börjar på onsdag? Kan det vara sant? Vilken fantasibubbla har jag levt i då jag trott att det är en vecka kvar? Detta kom som en chock för mig.

Nu ska jag ta tag i livet igen och rycka upp mig med allt. Träning, jobb, skola och allt. Lite för mycket ambitioner men jag ska peppa och försöka hålla kvar det.

Den här sista veckan har varit så bra att det har varit overkligt nu när jag tänker efter. Jag vill tillbaka till allt. Schivan, Aqua Fun, Club Plava, Greken, Språkvetarn, ÄRTAN, Pärtan, myrorna, Gamla stan, poolen, solen, värmen, kaffet, ostskivorna, förfesterna, husets vin, musiken, människorna, barfota, blåsor, rök, ödlorna, schtekarna.

Jag ska ta och deppa lite och sedan rycka upp mig.

Pusshej

"This one for the radio, this one for the radio-oh-oh"

Ladies and no gentlemen!

Idag har jag ont i huvudet, snuvig med mera men jag kämpar med diverse piller typ. Annars så ska jag börja med packningen igen. Sedan åka en snabbis till farmor och farfar och hjälpa farmor med sin nya mobiltelefon.

Ikväll ska la familia käka middag ute. Kanske är det en cover av familjen för att fira att jag lämnar landet, bara för en vecka men ändå?

Ah, jag börjar få lite resfeber men det är najs. Och så kommer Segertåget på radion? Score.

Btw så just när jag skrivit klart förra blogginlägget så kunde jag få Lloyd's album så känslorna är ultramagnetiska just nu.

UPDATE
Nu står ni där på perrongen och viftar med de vita näsdukarna hejdå. Vi lämnar i övermorgon detta land mot något varmare, härligare. Vi kommer att leva livet lite extra för några dagar.
Ikväll sover jag och Sara hos Kriss. Det blir enklare så med skjuts och så. Vi ska ju trots allt vara på flygplatsen innan 07.00.

Det här är nog det sista jag skriver på ett tag, om jag inte hittar ett internetcafé eller något någonstans. Fast det är egentligen inte så viktigt då vi troligtvis har massor av grejer att hitta på.

Hejdå Umeå och Sverige och Hejhej Kroatien!

Puss for now

"Yo girls, we done good!"

Hej!

Idag på dagen schtekte jag stadens kärna med Picis och Pärsi, the two p's. Vi tog en latte på Sandy's vilket var en evighet sen sist, i alla fall för mig. Efter det gick vi runt och var allmänt Mr. Coola.

När jag skulle växla pengar på Forex så visade det sig efter ett tag att jag inte hade tillräckligt med pengar på mitt kort så jag fick ringa mamma som skulle ta ut pengar från sitt kort. Mami var inte bättre, hon hade knappt 130 kr på sitt kort. Så vi fick gå in på Swedbank och fixa över lite pengar. Så mycket trassel för att växla pengar. Ge mig bara dom vafan.

Sedan så åkte jag hem, käkade snabb middag och Kriss kom förbi en snabbis. Sedan åkte vi för att hämta farmor och sedan till filmstaden. Vi såg Mamma Mia och damn, vilken film. Den var askalas och inte nog med det så blev jag astagged på Kroatien efter att ha sett lite utomlands sådär, liksom.

Nu har mammi hjälpt mig att packa litegrann men jag ska göra slutfinishen imorgon. Så allting är bara bra och det är så det är. Oh yeah, goddamn vad jag är taggad på allting nu.

Btw, om någon kan ladda ner Lloyd's nya album vore det det ultimata av det ultimataste.

Godnatt

"You ain't going nowhere tonight, I'm holding you hostage"

Heys!

Alltså, i dessa dagar är jag inne i en Lloyd-hype och det är ingenting annat än schtek. Alltså he's the man for real. Ingenting att snacka om, så är det bara. Och inte nog med det så släppte han sitt tredje album "Lessons In Love" igår, 5 augusti och det låter bara fint hittills. Jag kan bjussa på en bild till de som inte vet vem det är.
Kolla, kolla, kolla bara. Är han inte helt schtek eller vad? Det är bara sick!



Annars så har jag idag hunnit börja packa min resväska och blivit utkickad från mitt eget hus då vi har angripits av olydig ohyra i skafferiet. Jag fick inte vara i huset 4 timmar efter att dom var här och behandlade. Jag har istället varit hemma hos mormor som bjöd mig på äppelpaj. Det var helt okej det med.

Ikväll så ska jag schteka lite med Kriss. Vi får se vad vi hittar på, alltid något säkert...

Pusshej

"But you don’t always have to hold your head higher than your heart"

Ladies and tjänstemän!

Gud jag har hittat värsta feta musikbloggen som tipsar om det mesta inom framtida skivsläpp och singlar. Den är askalas.

Hösten kommer att bli fylld av fet musik, med bland andra:

John Legend - Evolver
Lloyd - Lessons In Love
Gym Class Heroes - The Quilt
Kihlen -
The Killers -
T.I. - Paper Trail
Lazee - Setting Standards

... m.fl.

Annars så är det tisdag och det är kallt som fan. Jag tänker inte vara ute idag, fast kanske måste gå ut med vovven, men inte mer än så.
Jag ska börja skriva packlista på datorn nu så att det är klappar och klart.

Puss

"Cause meeting after meeting, and I'm still a cookieholic"

Hola chiquitas!

Idag har jag hunnit se en film som handlade om att leva livet varje dag som om den vore den sista. Och det ska jag försöka tänka på lite mer nu framöver. Sedan gick jag en lång promenad i blåsten med vovvsen. Nu är hösten seriöst här på riktigt och det suger.

Jag duschade och åkte in till stan för att träffa Kriss och shoppa en massa nödvändigheter som behövdes. Där träffade vi både Lina, Elin och Jenny och även gull-Jessica som skulle på träning.
Sedan när allt shoppande var avklarat så tog vi en latte på Starz där vi snackade en del. Jag fick prata av mig och det kändes som en liten vikt lyftes från mina axlar trots att jag inte är den personen som troligtvis har mest vikt på sina axlar just nu. Nu känns det i alla fall bättre för mig.

När jag kom hem käkades det middag och sedan började mamma fålla min klänning vilket kanske inte var ett helt enkelt jobb. Men det blev mycket, mycket bättre än om jag hade gjort det. Fortfarande, jag hatar symaskiner och symaskiner hatar mig. Så är det och jag har faktiskt accepterat det mer och mer.

Nu ska jag börja skriva min packlista på datorn istället för på anteckningsblock. Det är enklare och går nog snabbare.

Imorgon blir det Kroatienmöte hemma hos Emma och det är inte länge kvar nu tills vi åker. Fem dagar, alltså en skolvecka. Helt sjukt är det, helt sjukt.

Måste dessutom berätta att Malin tog körkortet idag och det gick bara bra. Jag har inte hunnit prata med henne mer detaljerat men huvudsaken att hon klarade det.

Måste också tipsa om denna låt. Gym Class Heroes är bara för sköna och Travis är fortfarande inte att leka med. Stilen är inget annat än schtek. Schtek-Travis.

.

Puss och godnatt



"I'm eatin' and I'm chewin' but I just can't digest it"

Heys!

Idag är det kallt ute fast solen skiner lite. Är hösten påväg redan eller? Sommaren har knappt börjat känns det som.

Jag rengör kökslådor idag medan mamma fållar upp min klänning. Lack of skills vad gäller symaskiner medmera.
Annars så lyssnar jag på musik. Det har kommit en massa nytt nu som är helt underbart.

Jag gillar Naive med Loop Troop Rockers ft. Timbuktu.
Den är skön, fast videon är lite av en besvikelse.
Fast grundidén tycker jag var bra med tanke på texten men videon blir lite tråkig.



Nu ska jag ta och chilla lite i sängen, lyssna på musik och skriva en packlist.
Det är kul, kul.

Idag är det en vecka kvar tills vi lämnar denna stad och detta land för något härligare, ultramagnetiskt.

Pusshej

RSS 2.0