"Jag skrattar idag, kanske gråter jag sen"

Hej!

Igår var ännu en kalasfin sommardag. Låg självklart ute och bara slappade. Lyssnade på Dagens sommarpratare, Laleh. Hon verkar vara så himla gullig och samtidigt helt, helt flummig. Jag gillar det!

Sedan så blev det stress för att hinna till stan för bio med Sarie och Linnsan - Harry Potter. Jag brukar inte gå på bio så tidigt, ca 17.30 så det kändes helt fel. Det brukar liksom vara helt mörkt ute när jag i vanliga fall går på bio.

Anywho, filmen var rätt seg men det är ändå en film som måste ses hursomhelst. Det är ju liksom HP vi snackar om. Fick sedan skjuts hem av Linnisen.

Satt uppe och såg på diverse tv-program och kunde inte sova förrän vid halv fyra-fyra. Låg bara och vred mig och snurrade runt. Antar att jag har lite olika saker att tänka på...

Men idag då, jag har inte gjort något vettigt alls. Möjligtsvis öppnat min kalender och dragit bort "flikarna" på de dagar som gått sedan jag öppnade den sist. Det är att vara aktiv! Ska nog ta och köra till Teg och handla lite mat till ikväll.

Åh, förresten måste bara skriva att jag är riktigt avundsjuk på dom som lever festivallivet på Storsjöyran right at this moment. Jag vill också vara där och leva!

Puss

"Fenyletylamin vill du bli min?"

Hej!

Idag har det varit skinande sol hela dagen och jag har tagit tillvara på solen på bästa möjliga sätt - legat ute på solstolen och jobbat på brännan. P3 har ljudit hela dagen och jag har även hunnit läsa lite bok.

Lyssnade på P3 Live igår, där det lämpligt nog sändes en spelning med Veronica Maggio. Lite bitterljuvt var det att lyssna.

Har även suttit fastklistrad vid bland annat Blocket och Tradera på jakt efter ett par baggyjeans från Koola Anna och har hittat en del. Slog till på ett par som jag köpte. Nu får jag hoppas att dom passar.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, lyssna lite på kvällens P3 Live, med Mando Diao...

Puss

"När jag var 17 år"

Hola!

Åh, jag fick värsta spontanrycket och tänkte åka ner till storstaden imorgon för en konsert på Mosebacke med Veronica Maggio och Andreas Grega som support. Kom ju på att Jessica var i Stockholm så hon kunde joina mig. Langade iväg ett sms och fick svaret att hon var taggad!

Börjar kolla upp olika flygbiljetter och bussbiljetter, hittar några som passar och går in på Mosebackes hemsida. Klickar mig till konserten och ... SLUTSÅLT!

Alltså, det kan inte vara sant. Vad fan, nu när jag hade fått ett ryck. JÄVLA HELVETS FAN!

Det här ska jag inte förlåta mig själv för på ett riktigt bra tag, jävla mig själv alltså. Jag har ju ändå gått och suktat efter det där i ungefär en veckan redan och då har det funnits biljetter kvar. Så gick det med att "fånga dagen".

Ahhhh!

"Rain On Me"

Hola!

Oh my god, så det regnar ute. Det är ju riktigt så att det öser ner. Vad fan hände med sommaren 2009? Den är som bortregnad helt och hållet. Jag vill resa bort någonstans.

Så, vad ska jag hitta på istället för att vara ute då? Hittade en sido percfecto igår med en massa ny musik att ladda ner så kanske ska ta och fixa lite nytt till iPoden, som inte har fått se ny musik på ja... evigheter.

Annars kanske jag ska ta och städa rummet i brist på bättre idéer.

Här har ni Kungers - Som Familj, åh jag älskar den!
 

Puss


"Jag tycker att vi borde se på varandra lite mera som familj"

Hej!

Jag ser att solen tittar fram lite då och då mellan alla moln, jag gillar det.
Idag lyssnar jag på Kungers och gör inget vettigt förutom att dricka kaffe och käka tårta, gör det du med forhelvede!

Puss

"För nu som då är jag alltid på väg"

Hola!

Oj, vad det har hänt lite under de senaste dagarna. Och nu är jag helt stuck i musikträsket. Jag vill åka bort, ha en musiksommar som aldrig förr. Varför finns det ingen som jag kan ta med?

Fan, fan, fan. Sedan så har jag missat ett informationsmöte på AF, har varit tvungen och lämna in papper på att jag fortfarande vill vara inskriven. Jag hatar Arbetsförmedlingen, redan, det är inte bra.

Vad ska jag hitta på i höst? Jag orkar inte fundera på det, vill bara njuta av sommar och ledighet efter allt för många år i skolan. Jag tycker att jag förtjänar det. Men samtidigt vill jag ha ett jobb för jag vill ha pengar för med pengar har man möjligheter.

Nej, jag behöver kaffe känner jag. Och lite musik...

Puss

"Säj inte nä säj jää"

Hej!

Hemkommen från farmor och farfar där de flesta käkat surströmming. Jag förstår inte det goda med det? Det tar lång tid att ta bort alla ben och annat, luktar illa och är inte mycket till mat. Jaja, låt de ha sitt nöje några gånger per år.

Fick en glad överraskning då Timbuk dök upp på Sommarkrysset på 4an, smått oväntat men underbart trevligt. Och så Petter och Eye-N-I.

Hemma igen, har spelat kort med mamma, försökt sitta ute men det finns ingen sommarvärme i juli? Det är som om det vore i början av maj på nytt...

Ska sitta uppe ett tag och vänta på att Criminal Minds börjar, vid 00.10. Jag håller tummarna att det är ett avsnitt som jag inte hunnit se. Hoppas på bra väder imorgon igen. If so, Bettnes here I come.

Btw, här är ju min fina tröja som jag köpte nere på Hultsfred. En bandtröja från Timbuktu. I love it!!!
  

Puss och godnatt


"Alla vill till himmelen men ingen vill dö"

Hej!

Idag har det varit underbart väder. Vaknar ca. 08.15 av att mamma kommer in och väcker mig och säger att vi ska åka till Bettnes senast halv tio. Sagt och gjort, jag kliver upp och käkar lite frukost.

Tjugo i tio satte vi oss i bilen och körde iväg. Kom till Bettnes tio i tio vilket betyder att ingen är där och tar betalt. Vi parkerar bilen längst fram och promenerar ner mot stranden. En av de sju första på stranden. Det är inte varje dag som det händer.

Låg i alla fall där ute och pressade fram till tre då vi gav upp då blåsten kom. Åkte istället hem och låg ute på altanen en sväng.

  

Nu ska vi iväg till farmor och farfar och käka middag.

Puss

"Dom hade mycket att säga"

Hej!

Nu har jag gjort lite mer research på Andreas Grega... och jag är frälst. Han har tidigare spelat med i bandet Kungers i ett ex antal år men fokuserar nu på att köra solo, vilket är fantastiskt!

Jag är så glad att jag övergav Sahara Hotnights spelning för att promenera till Rookiescenen för att kolla in honom. Det var nog ett av mina smartare drag här i livet. Okej, kanske lite överdrivet... eller fuck det, inte alls överdrivet.

Här är i alla fall hans nya singel, "Dom hade mycket att säga". Jag verkligen, verkligen älskar videon. Miljön, färgerna, allting är så underbart vackert. Jag tycker absolut att en välgjord video kan lyfta en låt till något helt nytt och det gör den här verkligen, även om låten i sig är kalas.

Checka ut, det här är början på något stort, "I thinks"!!!



Puss på hela världen

"Westside til' we die"

Söndag

Vaknar upp vid 05.30 av att två killar står ute och spyr. Får panik och tror att dom spyr på vårt tält men tack och lov så var det ju fel. Trots att jag hade öronproppar så hörde jag dom. Tyckte nästan lite synd om dem, hahaha.

Vi vaknar upp vid 07.15 för att packa ihop det som varit vårt hem under denna vecka. Vi sitter i tältet och sjunger till 2Pac och säger "Westside til' we die" och så hör vi att det står någon utanför och pissar och plötsligt upprepar det vi just sagt. Ah, bra. Det är så det ska vara.

Lite tråkigt att behöva åka hem från det här. Fest, musik, skratt och all världens glädje samlad på en plats!
  
Skulle dra bort silvertejpen från sömmen och då åkte hela sömmen med. Oppps! Och inte rymdes tältet i den lilla påsen som det egentligen ska vara i heller så vi stoppade det i en påse och tejpade ännu mer av vår älskade silvertejp runt om så att alla delar i alla fall skulle vara samlat på en och samma plats.

08.30 åkte bussen iväg och hela resan var väldigt lugn. Alla var slitna och luktade äckligt. Inte ens radion fick vara på. Vi var väl tillbaka i Umeå runt 22.30 på söndagskvällen. Då kom faster och hämtade oss. Väl hemma här så packade jag upp allt blött och smutsigt från väskan, duschade och skrubbade hela mig vilket gjorde mig till en pånyttfödd. Käkade sedan lite spagetti och köttfärssås och en bulle. Mhhhmmmm!

Skulle se CSI klockan ett, slocknade tio minuter in i avsnittet och vaknade sedan upp av att det var slut. Bara att stänga av tv:n och somnade. Min säng och kudde har aldrig varit så uppskattad som den var i natt. Herrejisses!

Så var hela Hultsfred ´09 slut. Nu ska jag bara ta och smälta allt som har hänt. Hursomhelst så har det varit underbart. En gång till, en gång till, en gång till!

Puss på hela världen

"Can I talk my shit, can I, can I, can I"

Lördag

Yes, och så kom den sista dagen. Först ut var Melody Club, fan vad sångaren kunde hoppa runt på scenen. Värsta sprattelgubben, men det var najs.
 

Sedan sprang vi snabbt till Teater för att hinna se John ME. En kille som sjunger och spelar gitarr kan inte gå fel. Och det gjorde det ju inte heller. Första låten 'Run', riktigt bra låt. Och sedan 'Love Is My Drug' såklart.


Efter det så hittade Jessica ett tält som delade ut smoothies, gott mos. Allt som är gratis är gott har varit vårt motto. Sedan ställde vi oss i kön in till Stora Dans där Lorentz & M. Sakarias skulle spela 14.30.


Sedan var det snabbt till Pampas för att lyssna på Petter. Det var riktigt bra, fint med allsång till 'Logiskt' och när Eye-N-I kom ut och gästade på 'Så Klart'. Han är ju så jäkla skön.
 


Efter Petter spelat så förflyttade vi oss till Hawaii för ännu mer hiphop, nu i form av Promoe. Jag älskar hans nya skiva.
Och han körde relativt många från det nya albumet. Spelade bland annat 'Dekadansen' och 'Imperiet'. Och såklart 'Svennebanan'... Alla blev helt bananas till den. Spelade även 'Mammas Gata' och ut på scen kommer till min glädje Mr. Grega ännu en gång. Mysigt, mysigt! Det är ju så att man inte får nog. Fick även höra att Andreas skulle spela på Rookiescenen senare på kvällen, något som jag helt hade missat. Ännu bättre tänkte jag.
 

Efteråt passade vi på att käka lite mat, hungriga som få. Inte för att jag käkade så mycket på dagarna. Annat var det med Jessica som käkade något mest hela tiden. Var det inte TexMextallrik så var det en donut eller något annat. Men det är bra, så som det ska vara höhö.

Sedan klockan 18.00 kom Ice Cube. Ojojoj, fett. Låtar som 'Why We Thugs' och 'Go To Church' spelades. Riktigt riktigt häftigt att han kom till Sverige. Nu kom även solen fram och värmde upp alla. 
 

19.15 såg vi Sahara Hotnights, glömde ta kort och sedan gick vi till Rookie för att checka in Andreas Gregas egna spelning. Vilken jäkla energi killen har, helt otroligt. Längtar tills albumet kommer. Gillade speciellt en låt, tror att den hette 'Mina Små Änglar'. Sedan kom även Promoe och kollade in spelningen, Jeschkan smygfotade honom.
  

Klockan 21.30 befann vi oss på Teater för att se Kid Cudi. Han påminner om Kanye West fast samtidigt inte, jag kan inte förklara. Hursomhelst så var han riktigt bra live. synd bara att vi kom lite sent så att vi fick stå långt bak.
 

Såg Lars Winnerbäck en snabbis.
 

Ställde oss sedan i kön för att se Henok Achido, sista artisten för kvällen. Henok, vad ska jag säga. Han är bra, har jäkligt mycket självförtroende, precis som man ska. Hur kan man inte göra annat än gilla honom. Hans lilla kompanjon gick runt och filmade spelning och jag passade på att göra slängkyssar in i filmkameran. Sedan filmade vi varandra, eller jag tog kort på honom och han filmade mig. Nu ska jag bara se till att hitta igen den där filmen, om den nu läggs ut.
   

Nu fanns det inga fler vi ville se så vi gick och köpte lite kyckling med wokade grönsaker och ris, gott gott gott. Kvällen avslutades alltså på topp!
 
 <-- Observera högen med tomma ölburkar. Så såg det ut mest överallt.

"Det brinner i Paris igen, precis som det gjorde för längesen"

Fredag

Så kom fredagen, festivalens nästsista dag. På morgonen tog vi ett välbehövt dopp i sjön, tvättade håret och kroppen. Kallt i vattnet men det var bara att härda då vi verkligen såg ut som skabb.

I brist på ställen att hänga upp blöta badkläder så testade vi att tejpa upp dom i taket med silvertejpen som användes till allt möjligt. Det fungerade i ungefär en minut och sedan så släppte klistret. Det regnade lite igen så vi passade på att tejpa på sömmen igen.
 

Sedan blev det nog en tur till ICA, som vanligt. Det var inga speciella som vi skulle lyssna på på dagen så vi passade på att bara chilla. Hörde både Markus Krunegård och Anna Ternheim från tältet, det fick duga.

19.15 såg vi A Camp, där till och med Jeschki kände igen någon låt. Det var ju roligt.
 

Efter det gick vi tillbaka till tältet och tillbaka till vinboxen, my friend. Och "vikingchipsen" så klart. Jessica trodde helt seriöst att de hette Vikingchips, varför vet jag inte. På riktigt heter dom Vickningschips för att de passar extra bra att dippa med. Men jaja, Vikingchips får dom heta. Goda var dem i alla fall.

Klockan 21.00 passade vi på att se Kartellen, bara för att  några i gruppen sitter inne för mord. Ingen av oss lyssnar på dom, utan det var bara för att, typ...


Klockan gick och hann bli 21.45, dags för Mando Diao. Yes! Mycket folk där med och en härlig stämning.
 

23.30 såg vi The Sounds, det blev bara två bilder, väldigt suddiga.

Sedan kom kvällens bästa höjdpunkt, guess who... TIMBUKTU! Jag pallar inte ens förklara hur bra det var. Euforisk och alldeles, alldeles underbart. 'Mammas gata' var fet när både Promoe och Andreas Grega kom och körde. Jag har funderat vem det är som sjunger refrängen i låten och det var ju då Andreas Grega, en nyupptäckt skönhet och det är inget skämt. Så fin, ah så fin! Men Timbuktu då, bäst som alltid. "Kan inte säga annat än att du har droppat tung science".
  
 

Här med låten 'Mammas Gata' som är från Promoes senaste skiva, Kråksången. Detta, ladies and tjänstäemän, är Andreas Grega. En av Sveriges finaste just nu...
 

Sedan fick Jessica ont i ryggen och fick uppsöka Sjukvårstältet medan jag hittade andra människor att hänga med ett tag. Det här var nog enda gången vi var ifrån varandra, så egentligen är vi väldigt ansvarsfulla personer.

Allt som allt så var detta en riktigt underbar dag.

"When I say Luda, you say chris, "

Torsdag

Mådde förvånansvärt bra på torsdagsmorgonen. Härligt härligt! Denna dagen skulle bli händelserik.
Klockan 12.00 såg vi P3 Sommarsession med en spelning av Fibes, Oh Fibes! som var bra. Jacob Widéns egna tolkning av 'Love Child' var fin! Det började regna lite så vi sprang in till Tjejjourens tält och snyltade lite kaffe.

Sedan klockan 13.00 spelade Maia Hirasawa på Pampas. Oj så hon är gullig. Och musiken så underbar.
 
Det regnade lite då och då. Inte ihållande regn så det gjorde egentligen inte så mycket. Tur att vi hade köpt regnponchos dagen innan annars hade det inte varit lite trevligt, tråkigt med helblöta kläder.

Vi tog en paus under ett stort träd. Bredvid oss satt det en man, kanske i 50-årsåldern som bjöd oss på äppelmuffins. Tack tack tack! Satt där ett tag och snackade med honom som verkade vara där med sin son och hans vän.

Riktigt glada blev vi över muffinsarna. Det krävs inte mycket för att få oss på fall.


Sedan 15.30 bar det av till Teater, som tack och lov ligger under tak. Denna gång för att lyssna på Madcon, två hiphopkillar från Norge. Fick bra platser, längst fram. Hade även turen att få lämna min väska på andra sidan staketet så att den inte var i vägen. Men i alla fall, Madcon... Ska man göra något så ska man göra det stort. Tror att det är deras motto. Sådan energi dom har på scen, helt sinnes alltså. Sedan när den ene gjorde stagedive trots förbud. Det var fett!!!
  

Eftersom att nästa spelning inte började förrän 19.15 så passade vi på att äta lite och gå till ICA och sådant.
Sedan spelade Regina Spektor, fin musik gör hon, verkligen.
 

Nästa grupp var självaste The Killers så det blev snabbt tillbaka till tältet för att börja festa till det, med kära vinboxen. Då Jessica inte var taggad på att dricka med tanke på dagen innan så var jag själv. Lite alkisvarning, men what the fuck. Satt där och drack vin i våra fina vinglas i plast och även goda drinkar som Jeschki gjorde. Hennes plan var att supa mig full...

21.45 var det Hawaii som gällde, The Killers ffs. Och så folk det var, sjukligt mycket. Men konserten då, fett mäktig. Synd bara att jag behövde kissa under en fetbra låt. Men jag skyller på Perschki som gav mig så mycket att dricka...
 

23.30 spelade Ludacris på Pampas. Fuck, fuck, fuck så jag älskar Luda. Texterna kan vara både djupa och väldigt humoristiska. En artist som kan bjuda på sig själv. I like that. Spelade bland annat 'What's Your Fantasy', 'Get Back', 'One More Drink' (!!!) och 'Stand Up'. Mäktigt som få, mådde så jäkla gott under spelningen trots att jag stod i lera så att mina vita skor var bajsbruna efteråt med ett fett tjock lager över hela skorna. Mumsigt!
   

Klockan 01.00 spelade Takida, en av de grupper som Jessica verkligen ville se. Jag är egentligen inte den som lyssnar på dom, mer än när de spelas på radion. Men dom var bra och Jessica såg ut att njuta rejält. Bra!


Efter det var vi riktigt nöjda, sprang runt inne på festivalområdet och bara var allmänt glada och crazy. Gick sedan hem och la oss i vårt kära tält...

"Sex on fire"

Onsdag

Vaknade på onsdagsmorgonen tidigt, vid 08.00 av att det var varmt som i en bastu. Det värsta med att tälta alltså.
Jessica klarade av att sova lite längre men när hon då vaknade badade hon tydligen i svett så vi blev tvungna att gå ner till sjön och bada och "duscha".

Senare strosade vi runt och bara insöp all energi som fanns runtomkring. Drog till ICA och möttes chockade av en lång kö för att ens få komma in i affären. En liten annorlunda upplevelse. Köpte lite bananas, bröd, chips och bubbelvatten.

Vid 15.00 kändes det som tiden var inne att inviga kvällen med vin. Satt utanför tältet, käkade chips, drack vin och hör och häpna rakade benen. Viktigt viktigt!

     
   

Satte även upp vårt fina lakan som jag pillrade på med veckan innan vi åkte. Medan vi satte upp det så kom våra grannar, nyfikna, och undrade vad det stod på. "Fred, musik och kärlek... och mycket öl!". Och vips, så blev vi polers med grannarna. Så vi kan konstatera att med det där lakanet så kan man verkligen schteka. Vi fick komma och sitta hos dom istället då dom hade brassestolar och inte vi. Det var skönt! Sa jag att dom var från Malmö/Lund? Så jäfla gott mos!!!



Måste ge mig själv lite cred för det. Riktigt fint! Så fint att några gick förbi, stannade och tog kort på det. Under hela festivalen kunde man höra folk gå förbi och läsa vad det stod och gilla det. Nej, nu ska jag sluta skryta... Eller fuck that shit. Klart man ska skryta när man gör något najs. Jag är inte den som är den som dömmer andra ändå...

Sedan, när vi var tillräckligt tipsy drog vi iväg till festivalområdet. På schemat stod Franz Ferdinand och Kings of Leon.
Riktigt, riktigt fina spelningar. Speciellt Kings of Leon.

   Franz Ferdinand

     Kings of Leon

Sedan kom en kille fram och frågade om jag ville ha sex med honom? Är det okej att komma och fråga det? När jag sa nej, så trodde han att det berodde på att jag inte gillade sex. Skulle ha sagt att jag gillar sex men inte med dig, fuckerfan. Sedan mådde Jesckan dåligt så vi drog hemåt.

Och sedan blev det torsdag...

"Jag ska skrika mig hes och vara full och galen"

Hola!!!

Äntligen så är jag hemma igen, eller äntligen och äntligen. Det enda som jag längtade efter var sängen, kudden och duschen stundtals gånger annars var festivallivet helt fucking underbart.

Jag vet inte ens vart jag ska börja. Jag har försökt hinna med så många spelningar som möjligt då man i första hand har kommit dit för musiken.

Vi åkte iväg med bussen 20.00 från X3M som hade startat från Skellefteå så där hade redan en hel del börjat med alkoholen. Det var en väldigt lång bussresa, men tur att den var över natten så att man kunde sova lite även.

  

Tisdag
Vi kom fram till Hultsfred vid 10.30 på tisdagen. Hoppade av bussen och möttes av sol och värme, första gången på vad som känns som flera veckor ju. Fuck svenska sommaren!

 
Tog ur vår packning och löste ut våra inträdesbiljetter.

Gick till campingentrén och fick våra armband. Promenerade runt med all vår packning och var tvungen att hitta små delmål att ta oss till. Packningen var inte lätt för fem öre folks. Vi hittade i alla fall en bra plats att slå upp vårt tält på.

Efter det så gick vi en promenad runt hela området för att kolla in vad det hade att erbjuda och det var inte lite. Matstånd,  bajamajor, tält och en massa folk.

Började spana in våra vinboxar, lite smått taggade men vi hade bestämt oss att vänta till onsdagen då festival startade på riktigt.

  
Just det, på kvällen började det regna hårda skurar som varade i några minuter. Vad märker vi då? Jo, att det började droppa in i förtältet genom en sömn som inte sitter så bra. Vi försökte tejpa fast en plaståse som skulle fånga upp vattnet men den satt inte fast. Då försökte vi tejpa rakt på sömmen och det gick vägen.

Thank god att jag hade packat med mig den där silvertejpen då. Tejpade för glatta livet och det fungerade, tills klistret började lossna. Då var det bara att börja om med ett nytt varv. Det fungerade hursomhelst bra och som tur var så varade inte regnet så länge.



På kvällen gick vi och la oss tidigt, helt slitna efter bussresan som tog ca. 14 timmar. Vi kände oss inte som några partypeople när vi låg i tältet och försökte sova medan alla andra spelade musik och festade, men onsdagen skulle ju komma.

"Fred, musik och kärlek... och mycket öl!"

Hello!!!

Yes, nu har jag väl packat allt eller jag ska trycka i det sista nu efter att jag fixat lite mat.
Ojojoj, nu närmar det sig, fett snabbt. I can't wait. 14 timmar i buss med Perschki, gott mos!

Men vi, två newbies, iväg långt bort=äventyr. Om det blir bra eller dåligt återstår att se. Nej skojar bara. Klart att det blir fett roligt.

Igår käkade jag fryst pizza till middag och sedan kom Sara hit och såg film med mig.

 

Detta blir det sista jag skriver på en hel vecka. Nu drar vi. So long suckers!

Puss

"Love is my drug, is my medicine"

Hallo!

Har nu hunnit packa det mesta i min väska, men den börjar bli full och jag börjar fundera på vart jag ska ha tältet, liggunderlaget, sovsäcken och alkoholen. Jag pallar inte gå runt och bära på det. Tältet väger dessutom en hel del.
Jag får kolla imorgon hur det ser ut för Jeschkan då hon bör ha plats kvar med tanke på att jag har det mesta av vår gemensamma packning.

Har även gått runt och fota a lot. Mycket foton rakt ut i luften bara för att batteriet ska dö så att jag får ladda upp det igen så att det blir fulladdat innan vi åker iväg. Tydligen så laddas batteriet bara 50% första gången, detsamma gäller mobiltelefoner. Det lärde jag mig när jag var och köpte kameran.


Packlista följs till punkt och pricka


Allting utlagt på bordet


Nästan allting nedpackat

Jag har tagit en paus från allt packande. Kommer på att jag inte käkat vare sig vettig frukost eller någon lunch alls. Bara några koppar kaffe.. Måste ta och fixa mat.

Bjuder på bilder från dopp i Stöcksjön. Dock bara två bilder. Det blev ju inte så bra väder och då åkte inte kameran fram.
  

Puss

"So happy together"

Hej hej hallåååå!

Då det inte var något trevligt väder idag så har jag bakat chokladbollar på beställning av faster. Sedan har jag sett Ice Age 3 på datorn, lite sämre kvalitet men fuck sådan schtekig film. Vet inte hur många gånger jag skrattade. Love Nulf for life.

Sedan så ringde jag farmor och farfar och frågade om jag fick komma på middag och mys vilket jag sjävklart var välkommen till. Vi käkade fläskfilégryta med ris och jordgubbar till efterrätt. Efter det så såg vi film och pratade och drack te. De är så mysiga, farmor och farfar.

Nu har jag kört hem igen och sitter och ser på Criminal Minds. Fast det är ett gammalt avsnitt som jag redan sett, funderar på att vara förståndig och gå och lägga mig istället. Kanske läsa lite.

Imorgon är det söndag och det innebär att jag ska börja packa på riktigt. Nu är det nära, seriöst jäkligt nära. Två dagar, eller en om man räknar rätt.

Och så till detta, denna låt hör jag lite då och då på radion och nu även på en 3reklam på tv. Känner mig lite lame som tycker om låten. Jag vill dansa när jag hör den och jag vill inte dansa najs till den. Värsta muppmovsen typ. Men jag anser mig så cool att det blir okej.

Listen up bitches!
 


Puss

"I know they're watching, watching"

Hola!

Jag slog rekord för denna sommar tror jag. Sov till 11.30. Jag var lite chockad, fast ändå skönt. Det är ändå ingen sol ute så jag hade ändå bara suttit inne och glott på något oviktigt...

Annars så har jag nog hittat min drömkille. Såg en repris av "Make me a supermodel" för några veckor sedan och hittaden denna pojke, Frankie Godoy. Herrejisses, så fin!

 

Nej, jag kan ju nu konstatera att det inte blir någon sol idag. Fuckersverige...


"I'm like a needle in a haystack"

Hej!

Ja, då solen bara lyste ungefär en timme idag så var jag istället inne och bakade en banankaka och dammsög huset. Sedan for jag ut och cyklade med Sheila. Under tiden får jag sms från Linn som säger att hon är hos mig och vill in. Får skynda mig hem. Efter ett tag så kom även Sara hit och efter ännu längre tid så kommer Jeshki och Odes, med film och festis. Nice kombination!

Filmen var Valkyria, vettefan om den var så bra. Det var så många personer inblandade att jag tappade kollen på vilka som var goda och vilka som var onda.

Hursomhelst så är det lördag imorgon eller ja, det är ju idag. Ska bara måla naglarna och sedan gå och lägga mig. Är lite småtrött nu. Imorgon ska jag börja packa på riktigt och sedan baka chokladbollar till lilla kusinen Emmas födelsedag.

Puss

"It took your momma 9 months to make ya, might as well shake what your momma ya"

Hey baby!

Igår kväll väcktes jag vid nio av mormor som ringde och berättade att en skruv hade lossnat från hennes glasögon. Hon undrade om jag ville skjutsa henne till stan så att hon kunde få dom fixade. Och självklart skjutsar jag henne, inte är det lätt att köra bil om man inte ser. Jag skulle också in till stan och göra ett återköp på mina jeansshorts.

Kommer ut från Kappahl och ser en liten Sara glidandes förbi på cykeln. Okej, Umeå är inte stort men det är ändå lite roligt och oväntat när man ser någon man känner, bara sådär. Hon hade varit på körlektion. Det känns oerhört skönt att redan ha körkortet i min hand, ah så underbart.

Jag skjutsade hem lilla mormor och körde hem, käkade lite lunch och gick ut och la mig på altanen i det underbara sommarvädret. Sarie kom förbi och pressade med mig. I brist på pool så hade vi en vattenspruta som vi använde oss av för lite svalka.

Vid halv fem gav jag upp och gick in och duschade och lagade lite middag. Tortellinigratäng med wokgrönsaker. Satte mig vid tv:n och såg på diverse program. Vid sju så somnade jag i soffan, helt utslagen av värmen. Vaknade en timme senare, fortfarande lika seg. Kollade lite mer på tv:n, fortfarande inget intressant. Sheila låg på golvet, jag gick och gosade med henne och somnade där också. Vaknade upp kanske tio minuter senare, oerhört obekväm ställning. Nacken smärtade och axeln hade domnat.

Gick istället och la mig i sänge, bättre! Vaknde upp igen vid halv tio och kom på att Sara skulle komma och se någon film med mig men jag insåg att jag inte skulle vara det sociala sällskapet så jag skickade ett sms och sa att det fick bli en annan gång.

Vid halv elva piggnade jag i alla fall till. Såg lite av I,Robot. Tack för Will Smith, så underbart fin! Cyklade en sväng med Sheila också, myggbiten...

Anyway, större delen av kvällen var seg, seg, seg. Usch, har nästan inte ens känt mig så sliten, stel och slö en bakisdag.

Idag lyser inte solen, kanske att det kan spricka upp senare. Man kan alltid hoppas. Annars så sitter jag och lyssnar på Ludacris senaste skiva. Varför har jag inte lyssnat mer på den? Jag har hittat några guldklimpar där nu.

Kommer på att vi snart åker iväg till Hultsfred, ah my god. Har skrivit ut ett spelschema och ringat in de som jag måste se och de som jag vill se om jag hinner. Tror att det blev 30 stycken någonting. Det känns lovely!

Onsdag
Kings Of Leon
Franz Ferdinand

Torsdag
Regina Spektor
The Killers

Maia Hirasawa
Peter Bjorn & John
Hello Saferide
Ludacris
Erik Hassle
Mohammed Ali
Madcon
Lars Winnerbäck
Takida

Fredag
Markus Krunegård
Anna Ternheim
A Camp
Mando Diao
The Sounds
Timbuktu

Lördag
Melody Club
John ME
Lorentz & M. Sakarias
Petter
Adiam Dymott
Jenny Wilson
Promoe
Sahara Hotnights
Ice Cube
Kid Cudi
Henok Achido

Egentligen vill jag ju lyssna på alla, men vi får se hur det hinns med. Jag ska i alla fall få se Ludacris, jag tror inte att jag har insett det. OMG, han är ju... ja, jag finner inte ens några ord. Och Timbuktu live på festival kan aldrig bli fel. Och Henok Achido, en svensk på väg upp. Och Regina Spektor, underbar musik.

Jag kan fortsätta såhär i evighet, men det ska jag inte så nu lägger jag av. FETT UNDERBART SKA DET I ALLA FALL BLI.

Tror att jag ska ta och baka en banankaka nu, några bananer ser helt förjävliga ut. Lika bra att göra någon sista nytta av dom.

Jag ska även ta och lära mig kameran lite mer och installera skivan så att jag kan lägga upp bilder från första doppet med mera.

Puss

"If I take one more drink, I'm gonna end up fucking you"

Hej!

Igår så cyklade jag till stan, bytte en tröja på H&M, köpte jeansshorts på Kappahl och en glassig tröja från Gina Tricot.
Cyklade till mammas jobb, tog bilen och körde hem till Malin. Jag bjöd på mina mintcupcakes och Malin bjöd på kaffe, så det blev bra till slut.

Körde sedan in till stan, hämtade upp mamma och så åkte vi hem. Sedan åkte jag till kusinerna och var barnvakt ett tag, åkte sen hem och hämtade mamma igen och så åkte vi iväg till Maxi för snabb handling.

Sedan hörde Sara av sig och så gick jag dit, tog med mig cupcakes och hon bringade coffee.

På natten åskade och blixtrade det sjukligt mycket, nästan så att jag blev smått rädd. Det regnade också, och det kom snabbt. Ungefär som i amerikanska filmer...

Idag har jag och Sara varit nere och badat. Årets första dopp för mig är avklarat, det känns bra.
Sedan så har jag städat mitt rum som såg förjävligt ut, dammigt som fan. Ska nu snart skjutsa familjen till flygplatsen som tar dom vidare till Turkiet, två veckor. Skönt att få vara lite ensam!!!

Sara och Jeschki kommer förbi senare och tittar på Fjorton Suger med mig. Sommartraditioner som fan. Åh vad jag älskar filmen, trots att den är very b. Men det spelar ingen roll, I love it.

Puss

RSS 2.0