"Is it okey for us to meet up and share sorrows?"

Ibland blir jag så jäkla besviken på google och andra sk. stalkersidor. Det finns alldeles för mycket information att hämta om allt och alla.

Sedan har jag kommit underfund med att jag ibland är alldeles för smart för mitt och andras bästa. Lite för logisk i mitt tänkande. Lägger ihop ett och ett så det får ett logiskt samband. Önskar att vi inte följde upp på det spåret och googlade vidare. Det vi fann var inte fint. Inte fint för en sekund. Bara så jävla tragiskt.

Jag tror att jag dog litegrann. Det låter som det hänt något oerhört hemsk och på ett sätt ja. Kanske ett mesigt sätt men för oss var det väldigt seriöst. Kan Iksu fortsatt vara ett lika skönt ställe? Återstår att se, nästa vecka.

"And then I'm off"

Idag verkar det vara skönt väder. Ska passa på och cykla in till faster och tvätta fönster då. Synd bara att det är en sådan jäkla motvind.

Tur att pappa har hunnit fixa min cykel igen, återhämtad från punkteringen. Tydligen var det hål i däcket och därför gick det hål på slangen en gång till. Det borde att kollats igenom innan. Fast jag lär mig av mina misstag i alla fall.

Ikväll blir det städjobb och sedan ett spinningpass och efter det ett pumppass. Fast inte med den ordinarie... Hur ska vi klara oss P, I wonder...

"Making our own sound"

Idag har det både regnat och snöat så jag har bestämt att det inte blir något jäkla fönstertvättande idag...
Fast nu lyser ju solen, men nej - jag har bestämt mig. Inte tvätta.

Ska åka iväg till dagiset där jag sommarjobbade för några år sedan och frågade om de vill vara en barnreferns. Håller tummarna!!!

"Girl I gotta go home"

På senaste tiden har jag gått och blivit en morgonmänniska. Brukar nu vakna ca. 07.45 och har då hela dagen tillgodo. Möjligtvis att det kan bli lite segt ibland men det är mest skönt.

Igår cyklade jag in till Teg för att tvätta fönster hemma hos faster. Dit kom Picis sedan för att bli bjuden på lite kaffe ur en espressomaskin. Jag tror att det var enbart för kaffet hon kom...

Sedan cyklade jag upp till Iksu för ett Bodypump-pass. Utmaning for sure!!! Jag ökade på frivändningen/rygg.

Efter det cyklade jag vidare till Carlshöjd för barngympa - avslutning. Barnen fick välja helt själva vilka redskap dom ville ta fram och det blev ganska lyckat till slut.

Sedan cyklade jag hem och vid Böleäng i nerförsbacken så hör jag hur det smäller till och så saktas farten ner. Fan PUNKTERING. Igen?! På samma däck. Nej nu jävlar! Jag hade sådan lust att sparka och hoppa på cyklen men höll mig lugn. Det var en massa människor ute på promenad så det hade inte sett bra ut.


"I'll do it all night"

Jag har haft en riktigt rolig dag idag tillsammans med vapendragaren ChipsPicis/SportPicis. Åkte dit vid 11-12 och fikade lite. Sedan åkte vi till InterSport och shoppade träningsbyxor till Erica.

Åkte sedan tillbaka hem och käkade lite lunch och körde sedan till Iksu för ett jäkla tufft men roligt Pump-pass och efter det ett Combatpass också. Sedan hem igen och käka middag och lite chill och sedan tillbaka för ett Bodybalancepass. Och välbehövlig dusch efter det!

En riktig Iksudag. Men som sagt, vi är arbetslösa och behöver lite spänning i vardagen för att inte gå under. Det är därför Iksu är favoritstället.

Dessutom klev jag upp kl 08.00 imorse för att jag inte kunde sova längre så jag är sjukligt trött nu. Måste ta och sova.

"I'll let you know"

Jag har nyss avslutat ett samtal med den nya potentiella värdfamiljen, eller med mamman i alla fall. Och hon verkar vara så gullig, en riktig girliegirl. Frågan är bara om jag klarar av att ta hand om tvillingtjejer som är 1 ½ år gamla?

Jag ska ta och fundera litegrann och se om jag kommer fram till någonting.

"Those will be the best memories"

Oj, så jobbigt kvällens spinningpass var. Hon hade bytt ut en del låtar men körde samma upplägg som tidigare. Alltså den där tjejen har så jäkla go musik. Alltifrån Andreas Grega till Kid Cudi och Jonathan Johansson. Mycket P3-musik. I like it a lot!!

"It's my heart you're dealing with"

Orkade inte se den där jäkla banandokumentären igårkväll. Var alldeles för trött...

Skjutsade pappa på Iksu i förmiddags och sedan mamma till Komatsu. Passade på att springa in en snabbis på H&M och köpa ett genomskinligt nagellack. Åkte sedan hem till Pickalurvs för lite kaffe och medhavd tårta. Göttigt!

Nu ska jag ta och skicka iväg ett mail till en host family, denna gången ännu en ny familj. Jag fattar inte riktigt vad som är grejen med att det byts hela tiden. Måste nog ringa till Stockholmskontoret och fråga.

Och ikväll blir det ett spinningpass kl 19 med Erica. Innan det är det städning på Ersboda som vanligt också.

"Fresher than a motherfucker"

Impulsbokade tid för Färgning sent igår kväll online och vips så fanns det en ledig tid idag kl 12.15. Det var ju nästan ödet. Så nu är jag betydligt mörkare i håret igen. Det känns så sjukt skönt.

Sedan så cyklade jag hem och garnerade en födelsedagstårta till pappa och fixade middag. Efter det blev det en tur till Iksu för ett Combatpass med Erica och Jessica. Roligt att lillPerschkan kunde hänga med.

Nu ska jag ta och kolla på den där banandokumentären. Har planerat att ladda ner den men nu går den ju på tv. Lika bra att kolla nu.


"It can work"

Idag har jag hunnit vara hemma hos Jessica, i lägenheten och druckit en massa kaffe. Nu har hon fått det väldigt hemtrevligt och det känns bebott. Mycket trevligt.

Sedan åkte jag och Erica på Iksu för ett pumppass. Det kändes extra tungt idag och jag har ingen aning om varför. Det brukar för det mesta gå som en schmäck. But now...

Sedan åkte jag vidare till barngympan, näst sista gången nu. Om två veckor kan jag äntligen gå på Mias Combatpass igen. Det är så taggat, oj oj oj.

Det regnade/snöade/haglade eller något så jag kände inte alls för att cykla hela vägen hem efteråt. Tur mamma är snäll som kommer och hämtar mig.

Nu blir det lite kaffe och tv. Mums!

"Hey ho let's go"

Jisses, fick nyss ett samtal från the U.S igen. Trodde dock att det var den första familjen som ringde en gång till - men det visade sig vara en helt ny familj. Konstigt, det betyder alltså att den första familjen tackade nej...

Men det kändes mindre nervöst att prata nu, även om vi inte pratade superlänge, ca 30 minuter. Men de kändes himla gulliga och down to earth. Hoppas att få prata mer med dom senare.

Nu ska jag läsa lite Twilight 4 och sedan sova. Imorgon förmiddag är det spinning och pump som gäller, 10-12.15.

Godnatt!

"Thug life baaaaby"

Igår fixade och trixade pappa med att sätta in en ny cykelslang i bakdäcket så igår tog jag äntligen årets första cykeltur. Cykeln is the bomb - går så otroligt mycket snabbare än att gå.

Så jag åkte på Iksu och cyklade hem till faster därifrån och sov där. Och nu idag så cyklade jag hem för att lämna lite kläder.

Snart måste jag cykla tillbaka in till stan för att lämna tillbaka en bok och lämna in Ersättningsblankett till min jobbcoach så att jag får lite cash money nästa månad.

Och sedan cyklar jag vidare till Iksu för ett spinningpass och Michael Jackson tribute-dans. Funny!!!


"I'll be there"

På förmiddagen åkte jag på ett Cykel 40-pass med Ida Lund. Hon spelade många najsa låtar, lite P3musik. Det uppskattas alltid. Sedan duschade jag och åkte ner på stan för en fika på Waynes med Picis och Jeschkan. Följde sedan med Pickalurven hem för lite gokaffe.

Efter middagen åkte jag iväg på ett Combat-pass också. Så jäkla härligt att bli helt slut, speciellt i armarna. Träning är skönt.

Såg nyss på den nya serien 'The good wife' på 4:an. Helt ok serie. Dock inte som t.ex. Cougar town, vilket påminner mig om att jag borde ladda ner senaste avsnittet.

Laterrrr ♥

"I got some news for you"

Gud så fint väder det är. Helt underbart. Alla blir gladare av solen och ljuset.
Jag går ut nu!!!

"In ya phone"

Och sedan så ringde min mobil för ett tag sedan med ett okänt nummer, ganska långt nummer så jag förstod att det var från USA. Bad de ringa upp på hemtelefonen istället.

Så jag har hunnit prata mer med värdmamman ikväll. Och det var inte alls lika nervöst som förra gången. Men det var fortfarande svårt att hitta rätt ord när man ville formulera det man ville säga. Man låter ju så osmart. Tänkt om hon hade hört mig beskriva det jag ville på svenska, då skulle jag verka mycket bättre ju.

Men det här känns kul. Och jag tycker att de verkar bra. Jag ska ta och fundera mer på detta och se vad jag kommer fram till.

"Take a minute"

Igår kväll möttes jag och Picis för ett träningspass på Iksu - Aerobic Dance Tribute to Michael Jackson. Det var samma pass som jag kört förut men det var roligt som fan.

Sedan åkte jag till Haga för att äntligen få träffa Elin. Sist var midsommar 2009 - helt stört så längesedan. Malin var också med. Vi käkade pizza, köpte godis och bara chillade. Det var jättemysigt!


Idag då, jag hade ställt klockan för att jag bestämt mig för att åka iväg på Iksu på förmiddagen. Sagt och gjort. Klockan 10.00 började ett Cykel 55-pass och efter det Body Pump. Lite besviken dock att instruktören hade bytts ut, inte min superinstruktör. Jag har hittat min favorit!!!

Sedan har jag bara glidit runt här hemma och gjort ingenting. Ganska så skönt.


"So when you see me up in the VIP"

På ett sätt känns det som våren är på ingång. Jag börjar se asfalt and that's big. Jag älskar känslan av att gå på asfalt igen. Men sedan ser jag all denna snö - när det börjar smälta rejält kanske det blir översvämmning.

Idag har jag inte gjort så mycket, har läst "Ljudet av ditt hjärta". Fan, det slog mig just att jag dessutom läst ut boken... Meeen, jag som tänkte att jag sparat lite till ikväll.

Tur att det finns en fjärde bok också då. Måste låna den av Malin.


Nu ska jag packa träningsväskan, som vanligt. Det blir spinning och core tillsammans med både mamma och pappa. Kanske att Linn orkar pallra sig dit - men man vet aldrig med den tjejen.


"It's like Schhh, be quiet"

Igår kväll var det tänkt att jag och Malin skulle åka hem till Elin i hennes nya lägenhet. Men hon hade fått problem med vatten på toaletten så hon kunde inte vara kvar där.

Så vi får helt enkelt ta det en annan gång.

Idag har jag varit barnvakt åt Anna i några timmar. Vi har spelat Fia med knuff, filat/målat naglarna och varit ute på en promenad med Sheila.

Nu ska jag försöka käka något och sedan åka iväg för en jävla massa träning på Iksu. Först Moulin Rouge-dans, sedan lite Aerobic Dance för att fördriva tiden och sedan ett BodyPump-pass. Och inte nog med det så måste jag även åka och städa ikväll.

"No one seems to hear it"

Nej nu känns det som jag har pratat alldeles för mycket engelska än vad jag är gjord för.
Igår ringde familjen och vi pratade i ca. 1 timme och 45 minuter. Först kändes det värsta scary och helt obekvämt men det blev bättre ganska snabbt.

Och nyss pratade jag en stund med den gamla au pairen som åker hem till Sverige ikväll. Och direkt efter det ringde en person från ett CC-kontor någonstans i USA.

Fan, vad jag är stolt över mig själv. Jag trodde inte att jag var kapabel att prata på ett främmande språk med en helt för mig okänd person. Nu vet jag att jag kan, om jag vill. Och jag vill :)

"And then there was"

Satt och väntade på att telefonen skulle ringa idag och vid 17.30 ringde min mobil. Oh nej tänkte jag - den är dålig och stänger av sig själv när den vill, lite då och då. Som tur var ringde pappan i familjen då bara för att säga att den tiden inte passade och undrade om de kunde ringa tillbaka vid 22.00.

Så nu har jag fått gå runt och vara nervös ännu längre, goddamnit. Och nu är klockan snart 22. Skänk mig en liten hjälp från ovan, tror att jag behöver lite lindring av nervositeten.


"'Cause it is true boo - it's all about you"

När vi satt och just skulle hugga in på middagen så ringer telefonen. Tobias svarar och ger sedan telefonen till mig och säger att det är någon som pratar engelska. Dödödööönn tänker jag...

Då var det familjen som jag matchats med. Och jag fick seriöst nästan panik. Jag hade inte förberett några frågor att ställa så vi bestämde att de skulle ringa imorgon istället, därvid 17-tiden.

Nu kommer jag ju gå runt och vara helt freaky hela dagen imorgon. Måste fan prata engelska för mig själv så jag inte låter så ovan och svennebananig. That ain't cool.


Men lite spännande är det samtidigt, såklart. Stay tuned homeboys!

"No, bees smell joy - that's why they ruin picnics"

Ahhh, fan vad jag älskar Cougar Town. Det är verkligen my kind of humour. Serien håller samma klass som Scrubs. Goddamn I love it.


RSS 2.0