"Fireworks"

Jag vill hälsa alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR 2011.

Hoppas att 2011 blir aningens bättre än det föregående och att ni får kalasfina minnen, vilket jag är övertygad om.


"Once I get there I'm not gonna stop"

Imorgon är det ju nyårsafton och jag har bara luddiga planer. Det hade varit grymt att få gå ut, men 21+ förstör för mig. It sucks men det är väl inget att göra något åt.

Jag skulle först vara med Helene och en kompis till henne men hon var tvungen att jobba. Så jag snackade med en annan tjej, Nicole, från aupairgruppen istället. Så jag ska hänga med henne, någon tjej som heter Lina och någon annan tjej från Mexico. That's all I know. Vad vi ska hitta på vettefan? Men det löser sig.

Plus att jag nu har uppdaterat en jäkla massa. Helt grymt mycket så förväntar jag mig en massa kommentarer. Det är det jag lever för. Kommentera det jag shoppat eller det jag gjort eller vad du ska göra på nyår. Vad som...

Så god fortsättning på julen och hoppas att ni alla får ett fantastiskt gott nytt år! Ni vet att jag tänker på er därhemma ♥

"Can I offer you a ride"

På tisdagen åkte jag hem till Johanna för att agera taxi. Jag skjutsade dom till flygplatsen och var lite stolt över att hitta vägen hem igen efter det. Nog för att jag bara skulle följa I-85 men ändå. Känner att jag är så mycket mer säker då man känner igen vägnamnen och sådant. Nu känns de sex-filiga vägarna inte så farliga längre. Awesome!

"Because I'm trying to get you alone"

Helgen som var så var hängde jag på J-dawgen och Tobias på shopping på Moggan på söndagen. Främst till Tobias då. Och på kvällen chillade jag och såg The Holiday. Vilken mysig film det är, ändå. Nästan så att jag hade glömt bort det, men bara nästan.

Sedan på måndagen bar av downtown, en heldag med andra ord. Vi gick på Coca-Cola museumet som finns här i Atlanta. Visste ni att Coca-Colan uppfans i Atl? Det gjorde den i alla fall, för lääängesedan.

Så vi strosade runt därinne, läste om hur den uppfanns, hur flaskorna sett ut genom tiderna, hur tomten kom att representera runt julen och hur tillverkningen går till. Sedan fick man även smaka på ca. 60 st olika läskedrycker som ligger under Coca-Cola company. B.la Fanta och Sprite, sdådant man känner till. Sedan fanns det en massa olika smaker från hela världen. Smakade grapesoda från något land, apple/kiwi från ett annat land osv. Det var roligt. Fick dock ont i magen av allt bubbel.

Testade även någon christmas edition av colan med smak av jul, smakade typ som cola med pepparkaka. Inte gott, men inte heller äckligt. Fast inte mer än ett litet glas. Smakade även lite Vanilla Coke, vilket jag gillade när den fanns i Sverige. Sedan försvann den men nu vet jag inte, kanske att den är tillbaka. Den gillar jag ändå, så lite konstig smak har jag väl.

Innan man gick hem fick man med sig en liten glasflaska med cola som var tillverkat där. Köpte även en liten kylskåpsmagnet i form av en liten colaburk med rött glitter. Den kommer passa fint på mitt framtida kylskåp.

Efter museumet strosade vi runt i kylan. Det var kanske -2 grader men det blåste och jag hade inga vantar. Usch alltså, jag är glad över att inte vara hemma i -20! Vi gick en bit och kom till Hardrock Café. På kvällen var det football game mellan Atl och New Orleans, så på Hardrock var det en massa NO fans. Tror t.o.m att det var några gamla football pros där för vissa blev fotade med en massa olika personer hela tiden. Och så såg jag att dom hade feta Super Bowl-ringar på sig. Så därför drog jag den slutsatsen. Vet ju dock inte vilka dom var, men det är en annan sak.

Vi beställde mat och fick enorma portioner.

Sedan var vi trötta i benen och gick tillbaka till bilen för att sedan åka på Uggs-jakt till Johannisen. Eftersom dom skulle åka upp till NYC dagen efter där det är en del snö nu så insåg hon att hon inte kunde springa runt med Converse längre. Men eftersom vi fick snö på juldagen så var alla Uggs slutsålda överallt, verkligen överallt. Så vid 20.30 gav vi upp och rejsade till Discover Mills som vi visste hade några liknande, fast ett annat märke. 20.57 var vi där och sprang till affären som snällt släppte in oss. Så till slut fick hon sina välbehövliga skor.

Sammanfattat var det en mysig dag. Vi hade roligt! Bilder kommer senare eftersom allting togs med Johannas kamera.

"And tell me to shut up before the neighbors hear me"

Fasen har missbrukat Trey Songz och Usher på sista tiden. Fast det är ju goa grejer. Får liksom inte nog.

Älskar den här låten med Usher. 'Trading Places'. Hur bra? Jag blev helt överlycklig när den kom igång på konserten. Omg!


"Cold winternight by my side"

Jag hittade även en fin svart klänning utan band på Papaya på rea för $15, ca. 110 kr. Med dragkedja fram. Den är fetsnygg ju. Kanske kan ha den imorgon då det är nyårsafton?

Och så fann jag najsiga leggings på H&M med mockadetaljer på knän och vader. Har letat efter liknande fast med skinnimitation på knäna, men några sådana har jag inte funnit än. Så det här får väl bli lite substitut.




"Now we're gonna do this thing a lil' different tonight"

Och så har jag svängt förbi Target någon gång också. Jag hittade ett par nya jeansleggings som mer känns som jeans och ser ut som jeans. I like them. Fast jag hade på mig dom typ dagen efter att jag köpt dom utan att ha tvättat dom (jag vet...). När jag tog av mig dom så hade dom färgat av sig här och där på mina ben. Snyggt!

Och så hittade jag två par skjortor. Varav en var on sale så den fick jag för 85 kr. Fast den andra kostade väl 100-110 så det var ju som rea det med. Target kan sina grejer!






"Deep deep deep"

Jag har lite för mig i veckan så jag har mest glidit runt på mallen. Hehe, fasen vad det lät mobbat men det är ju sant. Jag kan fördriva hur mycket tid som helst där. Gött mos helt enkelt!

En annan gång jag var på Moggish hittade jag en plånbok, örhängen, ring osv.








Fyndade Body Shop prylar på TJ Maxx. Två body butter och två body scrub kostade sammanlagt ca. 210 kr. Grymt kap!!


"I tell 'em that I do it for y'all"

Sedan var jag iväg en sväng på lite shopping för någon vecka sedan och hittade en del. Har inte varit på g på ett tag för jag har tänkt att jag inte behöver någonting speciellt men har nu kommit in i ett nytt mode. Shoppingmode är inställt...


Spetsklänning från Forever21. Drömde om att jag borde köpt den för det fanns bara en-två kvar. Så dagen efter var jag tvungen att åka tillbaka och prova och köpa den.


Mysig kofta, fram.


Och bak, med knappar. Från Forever21.

"So girl can you feed me"

På juldagen hade vi stor frukost hemma hos då släkten på bådas sidor kom hit. Och så öppnade vi julklappar och åt. Sedan så började det snöa. Vilken tajming alltså. Det var mysigt! Och det var så att snön stannade kvar på backen och inte smälte bort direkt. På asfalten smälte det såklart bort men på gräsmattorna låg det kvar. Jag önskar verkligen att jag hade en kamera så jag kunnat ta kort och visa er.

Körde till Johannisen på eftermiddagen och så åkte vi till Discover Mills som vi visste hade öppet. Eller i alla fall bion och den grekiska restaurangen bredvid. Så vår julmat fick bli grekiskt. Jag käkade kebab med klyftpotatis och tzatsiki (seriöst hur stavas det?). Billigt var det och jäklar så gött dessutom. Det var bra substitut till julmaten, hehe. Sedan åkte vi hem och såg någon gammal film på tv med Kevin Costner. 'Dances with wolves'. Classic.

Och så öppnade jag mina julklappar från familjen hemma. Jag fick en nyckelring från Sheila, halsband och armband, en ny Lumenemascara och julklappspengar insatta på mitt konto. Från värdfamiljen fick jag ett silverhalsband med ett S på och ett presentkort på Starbucks - vilket jag verkligen velat ha.

Här är några bilder på det jag fick.








"You know this is"

Jag har inte hunnit berätta om julfirandet and all of that yet.

På julaftonen så jobbade jag på dagen och sedan vid 16-17 så följde jag med familjen till kyrkan för gudstjänst. Och kyrkan och stämningen i den var som det är på film. Det såg som en kyrka gör på film när någon t.ex. gifter sig eller är på begravning. Det tyckte jag var coolt.

Och där satt vi och sjöng med i psalmerna och grejer. Det var enklare att följa med i sångerna även fast jag inte hört dom. Inte som på svenska då det skiftar mellan högt och lågt och har värsta konstiga melodierna.

Sedan hade några barn en liten julshow där de var utklädda till får och jesus och allt vad det var. Och så gick vi nattvard. Brödet var inte som hemma - ni vet de där runda små papperbitarna som ska vara bröd. Här fick man en äkta brödbit. Det var grejer det, haha!

Efter gudstjänsten åkte jag hem till Johanna där även henns pojkvän var. Han hade lite problem med att ta sig från Sverige till New York pga. allt snökaos i delar av Europa så han var några dagar försenade. Vi åkte och käkade god middag på Bamboo Garden och sedan tabbade vi oss rejält.

Vi skulle käka middag och sedan handla all mat inför juldagen. Typ ägg, köttfärs, potatis and shit till vårt julbord. Tror ni inte att alla affärer valt att stänga tidigt på julaftonen då? Affärerna här har vanligtvis öppet till ca. 22 i alla fall men nu stängde dom 19. Pruttaugust!

Och på juldagen var ju såklart allting stängt så vi hade ingen möjlighet alls att köpa våra ingredienser.

"Let's straighten it up"

För några veckor sedan tog jag tag i mitt liv och köpte en plattång. Tänk att jag klarat mig utan en alldeles för länge. Till slut gick det inte längre. Så det blev en tripp till Target tillsammans med J-dawgen en eftermiddag.

Hittade en alldeles underbar. Helt perfekt. Den fungerar finemang och var billig. Jag gillart!!





Är den inte fin så säg?

"When you look my way"

Idag skypade jag med mamma och pappa. Mami tyckte det var jätteroligt att se mig live and direct. Nästan så att hon inte kunde sluta skratta i början. Vadå ser jag rolig ut eller?

Sedan har jag sysselsatt mig med att ta kort på allting jag shoppat men som shoppas efter att gamla kameran broke down eller som jag varit för lat för att fota.

Och så har jag dammsugit här nere och i mitt rum. Dammtorkat och städat undan alla påsar som låg på golvet. Bara det tog lite tid...

Nu sitter jag och chillar. På golvet framför tvn med datorn i knäet. Det är grejer det. Surplar lite kaffe också.


"Oh finally something happens"

Jag är lite halvt back on track nu. Försöker så gott det går.

Igår tog jag mig i kragen och åkte till Best Buy. Det inhandlades en ny digitalkamera, en webcam och ett till USB-minne.

Så nu är laptopen fixad, jag kan ta bilder och ni kan få se mig live på Skype. Det här låter väl bra?

Plus att jag har shoppat en del på sistone som jag ska visa er.

Puss och kram

"Merry christmas"

Jag har inte riktigt tid för tillfället.

Men vill hälsa alla därhemma en riktigt god jul. Eller ja, en underbar julafton. För vi lär ju höras lite senare....

Julpussar till hela högen

"Stuff the stockings"

Ska jag vara ärlig så kan jag inte fatta att det är julafton imorgon?! Hur kan det stämma?

Jag har absolut ingen julkänsla alls. Visst, vi har julpyntningen överallt och julmusik i alla affärer men det räcker inte. Jag har förstått att julen mest blir jul just pga. tradtioner och familj/släkt/vänner. Så som man alltid gjort.

Men det är inte så att jag saknar julen så himla mycket. Den är liksom därhemma och det är okej. Jag är här där jag är och får göra det mesta av situationen.

Synd att jag inte har en fungerande kamera så jag kunde ta lite kort och grejer. Det får vänta tills jag köpt en ny.

Nu jag ska tvätta bort sminket och sovish. Ska bli skönt!

"Get on the track"

Igår var det värsta varmt ute. Jag hade på mig en t-shirt och skinnjackan över och det var lite för varmt med jackan. Fast idag var det kallare, så det skiftar rätt mycket.

Igår var jag och kidsen iväg tillsammans med deras kusiner för att bowla. Benjamin hade tagit av sig sina sockor just innan vi åkte iväg så hann fick låna mina och så skippade jag bowlingen. Tråkigt men nödvändigt.

Och på kvällen åkte jag iväg till Moggan för att slöshopppa. Var dock inte riktigt på shoppinghumör då jag inte hittade något. Åkte en sväng förbi Target också och när jag kom ut därifrån så var klockan 10.15. Vart tog tiden vägen? Jag åkte hemifrån typ 19. Så jag är ju rätt bra på att fördriva tid.

I förrgår kväll efter att jag varit hos Johanna en sväng så åkte jag förbi bensinstationen för att fylla på. Allting fungerade som det skulle men det kom ingen bensin ur slangen. Försökte dessutom i två stycken olika. Antagligen var det så konstigt att det inte fanns någon bensin alls...

Idag har jag varit ledig fram till 18. Så jag skypade en snabbis med familjen och sedan åkte jag iväg till Discover Mills för mer shopping, hehehe! Jag hade kikat lite på en spetsklänning från Forever21 som jag inte provade på Moggan och som jag drömde om inatt. Så då var jag ju tvungen att kolla om den fanns på F21 på Disc och ja, det gjorde den.

Jag köpte spetsklänningen, en grå mysig kofta med knappar i ryggen och en julklapp. Strosade runt där i några timmar och avslutade min lediga stund med en gingerbread latte från Starbucksen.

Ikväll har vi varit hemma och chillat, typ sett på NFL och käkat middag och spelat spel. Nu sitter jag här och är fett trött. Tittar typ i kors. Jag ska nog ta och sova då tror jag.

Puss och godnatt!


"Big up to the criminals"

Nu har jag ju äntligen tagit mig i kragen och uppdaterat lite.

Glömde säga vad jag hittade på i söndags. Åkte hem till Johanna tidigt, typ 10. Och så satt vi vid hennes dator i flera timmar för hennes pojkvän hade massa problem med flighten hit till Atl. Eftersom att det tydligen är snöoväder i London och massa andra europeiska städer. Så himla typiskt!

Men sedan tog vi i alla fall tag i dagen/eftermiddagen. Färgade hela mitt hår, klippte luggen och åkte iväg och hyrde den senaste Harry Potter-filmen innan den som går på bio just nu. Vi vill se den nya på bion med ville se den senaste innan för lite uppfriskning av minnet. Vi var så trötta att vi somnade halvt i början av filmen...

Just det och innan filmen åkte vi iväg och käkade middag på en italiensk restaurang i närheten. Lyxade även till med kolsyrat vatten. Gud LOKA jag saknar dig like crazy!

"Wouldn't believe all of the things"

Samma kväll som jag var på Discover Mills så började det snöa och så var det minusgrader så regnet frös till is på vägarna och la sig som blixthalka. Här kör man runt med sommardäck och är inte världsvana med is och snö. Så det var hur många som helst som hade kört av vägen, krockat med andra osv.

Och på vägen jag vanligtvis tar hem från Disc. var milslång kö som sniglade sig fram. Jag trodde att det var människor som slutat jobbet och var på väg hem. Det visade sig vara en olycka längre fram på vägen som polisen avspärrat så det var bara att vända om på vägen och köra snigelfart tillbaka igen och ta en annan väg hem. En resa som normalt tar 15-20 min tog mig 1 timme och 30 min att köra.

Dagen efter såg jag på nyheterna att bärgarna hade haft fullt upp med att bogsera bort bilar från dikena.

Tur att man har kört lite i snö och halka och inte panikar över det. Även om jag inte ens haft körkort så länge.

"Get back, relax"

Förra veckan då jag hade tråkigt en eftermiddag/kväll så tog jag bilen iväg till Discover Mills mest för att strosa runt och kika igenom alla affärer.

Gick förbi två killar som ba 'Damn du måste vara med i Top Model med den där walken bla bla..'. Och jag sa nej och skyndade vidare. Hann komma en bra bit innan jag känner någon knacka mig på axeln som visade sig vara en av killarna som frågade om han fick promenera en liten bit med mig. Vad säger man utan att verka superdissig? Ehm, sure...

Kort och gott så gick han därifrån med mitt nummer. Kan ju inte säga nej på ett snällt sätt. Det var nog bäst sådär. Här är alla på något sätt mer framåt. Vill dom något så säger/gör dom något åt det. Hemma skulle man tyst fortsatt och inte gjort något. Det gillas ändå!

Något annat som inte gillas är dock att höra av sig genom att ringa flera gånger och skicka sms. Mer smooth måste man faktiskt vara. Men alla dörrar ska hållas öppna, så är det.

"I don't usually smoke but pass the joint"

I lördags så skypade jag med mamma och pappa ett tag, duschade och allmänt bara gled runt ett tag på förmiddagen för att sedan åka till Johanna för att sedan åka vidare downtown för att se hockey. Atlanta vs. New Jersey.

Det gick bara fint att hitta dit och hämta våra biljetter men vi insåg snabbt att det skulle bli problem att komma tillbaka till den speciella parkeringen då vi inte hade de specialla passerkort som behövdes.

Kollade i alla fall på matchen som tråkigt nog var en händelselös match, men ändå en hockeymatch så det var ju kul. Devils fick rejält med stryk av Trashers. Johanna satt mest och mumlade massa olika nummer från båda lagen som var svenskar eller allmänt någon viktig en. Knasråttan!

Efteråt så irrade vi runt och fick fråga ett ex antal människor som de flesta tack och lov var himla snälla och hjälpsamma. Träffade på en kille som undrade om alla tjejer såg ut som oss därhemma i Sverige - för då var han ju tvungen att åka iväg på en resa dit, tydligen. Till slut kom vi tillbaka till parkeringen och åkte hemåt.

Bilder kommer när allting har fixat sig med min dator och stuff.

"That's how I feel"

Då min kamera är helt off så kan jag inte bjuda på några bilder. Och så har min dator virus igen så jag vill inte lägga in bilder från Johannas kamera och smitta dom bilderna och hela usb-minnet osv. Lika bra att låta bli och vara på den säkra sidan.

Och på tal om virus så har jag fått en ny tid för Virusborttagning då en tekniker "tar över" datorn via fjärrstyrning. Den tiden som bokades var imorgon kl 9.10 på morgonen. Bra tänkte jag och sedan kom jag ju på att det var svensk tid vilket blir 03.10 min tid, nattetid det vill säga. Det kändes ju mindre sweet. Men då fasen hoppas jag att det går att ta bort. För det känns bara jobbigt att gå in på datorn nu och veta att den inte mår bra, mår piss till och med.

Så kanske att jag måste gå och lägga mig nu om jag ska upp mitt i natten.


"Send me a wish"

Hittills har jag fått några julkort hit till the A. Från moster Monica med familj, farmor och farfar och mormor och morfar. Så tack så himla mycket till er! Det är jättemysigt att få öppna brev hemifrån.

"Ain't got shit on me"

Hejsan!

Jag ville bara berätta att jag lever. Har inte uppdaterat på 5 dagar...

Men jag har ingen lust då kameran är helt förstörd, viruset har tagit över datorn och det är allmänt piss.

Igår var jag och Johannisen på hockeymatch och idag ska vi färga mitt hår och kanske trimma luggish igen som växer som ogräs. Fast det gillas ändå!

Åh pruttaugust - nu gjorde J-dawgen stopp på hennes toa. Hittills har det här varit en pruttdag och nu blev den ju inte bättre. Fast nu måste jag ju berätta att det varit stopp i min toalett minst 4-5 gånger hittills, så jag är ju toalettexpert vid det här laget. Puh - nu fixade hon det!

Rören och ledningarna här är inte att leka med. Inte så top notch som hemma alltså.

"How did this just happen"

Igår jobbade jag hela dagen... Var på wrestling från 12-18 där Nicolas skulle ha tre matcher á 3 min var typ. Och vet ni vad - i går snöade det också, för första gången. Det yrde lite i luften men det smälte ju såklart i luften innan det åkte ner på backen.

Och idag är det måndag. Johanna sov här från söndag till idag och så åkte vi iväg på Discover Mills på förmiddagen för lite strosande... Käkade lunch där och köpte lite kaffe också innan det var dags att åka och hämta upp Boo.

Sedan har vi lekt nere i källaren och varit ute en sväng men det är så jäkla kallt ute att det inte riktigt känns mysigt. Fast det är så kallt här nere i källaren ändå så det blir ju typ ingen skillnad.

Sitter här i mitt rum nu och har tänt mina goda vaniljljus. Funderish på en varm dusch och lite brun-utan-sol. Har fått dåliga nyheter ikväll och jag sköljdes just över av hopplöshet och jag-vet-inte-vad. Fast jag vill skypa med mamma och pappa först och prata om allt.

Puss och kram - saknar er alla därhemma!

"Ah man look at this"

Åh, blir lite less. Nu har datorn börjat öppna upp egna internetsidor med reklam som typ "du har vunnit en miljon, klicka här och hämta ditt pris"... Och så är det reklamer med ljud...

Vad fan liksom? Och mitt virusprogram säger att den är helt fri och mår finemang. Lögnare!

"Heyheyhey"

Jag är off imorgon, lördag, och vill skypa mellan 16-19! Hör av dig! ♥♥

"Some wants to know Tremaine but very few do"

Jag sitter och kollar på BET 106 & Park och Trey Songz är förbi och gästar. Omg jag är ju kär. Han är så fin att jag dör. Och tack och lov så har jag fått över Johannisen på min sida, så nu kan jag få medhåll från någon. Det känns grymt, hehe.

Kolla bara in den här bilden från när han var in the A och svängde förbi butiken DTLR för att signa skivor. Så fin!


"What's your fantasy"

Ja, jag lever och mår. Är dock jävligt besviken på min pruttkamera. Varför ska den lägga ner nu? Innan jul och andra minnesvärda grejer som jag vill spara som foton.

Igår var vår sista engelskalektion. Det känns skönt. Vi highfiveade i bilen på väg hem efteråt. Imorgon, fredag, ska hela klassen hem till ett kinespar från klassen - Jean och Dean (ja dom heter så) för att chilla och bjuda varandra på mat/efterrätter från hemlandet.

Så på förmiddagen bakade jag och J-dawgen en tårtbotten och svirade ihop en lussebullsdeg också. Ska garnera tårtan imorgon med jordgubbar för en riktig svennefeeling. Det blir nog gogrejer det!

"Girl what's up"

Nu är jag trött. Jag vill bara sova. Eller ska jag kika på senaste Desperate Housewives? Vi får se.

Puss och godnatt i alla fall

"And I thank you forever"


Hår ska lockas, lösögonfransar ska sättas på och kläder ska fram...


En ofixad en


En färdigfixad en




Omg, kvällens. Snabb manikyr i bilen. Fin himmel i alla fall!








Philips Arena - med en hel hög människor




Och här är min lugg, I like it.


Naw, vi tre alltså!


Herregud, är jag i himlen eller? Så fint!












Lycklig sötnos!!




Äntligen, en skärpt bild på Usher. Finns få av dom.


Ush och Trey





"Let me hear you ATL"

Men gårdagen då. Jag började dagen med att vakna tidigt, typ 09. Antar att jag var för tagged för att sova hehe!

Klev upp och skypade ett tag med mamma och pappa. Sedan tog jag mitt pick och pack och åkte hem till J-dawgen för att inte göra något alls.

Där visade det sig att hon inte hade några skor och tiden rann iväg så vi panikade till Target för att leta skor. Vi hittade några men då fanns de ju såklart i ALLA storlekar förutom strl 9. Så vi fick ge upp och köra hem igen. Sminkade oss och gjorde oss fresh and clean och så drog vi en sväng förbi Kroger (även kallat Usher, internt) och jag kan lugnt säga att vi vara the flyest därinne. Alla tittade lite snett på oss för att vi var så uppklädda och kanske för att vi köte tre bananas och tre Twix. Det fick bli vår middag!

Och så körde vi iväg downtown och i bilen fick Mollsan agera nagellacksborttagare på Johanna medan hon körde bilen. Och sedan fick jag fick fransk manikyr på henne där i bilen. Det var en bumpy ride så det var inte det lättaste.

Vi kom downtown, parkerade bilen och fick gå en bit för att komma till Philips Arena. For runt därinne och fick fråga folk om vart vi skulle hämta ut våra biljetter och lätt som en plätt blev det tillslut. Ställde oss i en liten kö och vips så var vi inne. Så började jakten på vilken sektion vi skulle till. Allting flöt trots allt på finemang och tadaa så befann vi oss i våra seats. Fasen så stor arenan var alltså. Det var folk överallt!

Det var någon förbandsartist som hette Miguel som uppträdde först. Vet ingenting om honom. Kanske ska ta och kolla upp killen. Fast han var inte bättre än bra...

Där under tiden så tog vi massa bilder, just to capture the moment. 

Och sedan så kom Trey Songz och fan så bra det kändes. Det var så jäkla häftigt och jag höll nästan på att dö för det var så gött! Han sjöng b.la 'I need a girl', 'Yo side of the bed', 'Can't be friends'(!!!), 'Neighbors know my name', en cover på Kings of Leons 'Use Somebody', 'Bottoms Up' m.fl.

När Trey var done var jag typ nöjd. Jag hade kunnat gå hem efter det. För att en sekund senare inse att vad fan, Usher är ju kvar. Jag ska inte hem på länge. Och Usher då... Usher är alltid Usher. Han bjöd på en helt underbar show som var genomtänkt och aldrig seg. Han tog alla classics som typ 'Yeah', 'U remind me', 'My boo', 'Burn', 'You make me wanna' och nyare som 'There goes my baby', 'Trading places', 'OMG', 'Dj got us falling in love'.

När allt var över och vi var nöjda och lyckliga som få så promenerade vi tillbaka till bilen och körde hemåt igen med inriktning på ett Donken som i vanliga fall finns i vartenda gatuhörn men som nu inte fanns någonstans. Stannade tillslut på ett och beställde stort meal där vid 23.30. Det satt finfint i småmagarna. Satt mest där och flamsade och skrattade åt saker som knappt var roliga. Kom hem, bytte bil och så åkte jag och Johanna hem till mig för välbehövlig sextimmars sömn innan vi var tvungna att drag our asses to class 8.30 på måndagsmorgonen. Hade en himla mysig natt, var tvungna att ligga och kolla igenom alla bilder som vi tagit, innan vi till slut somnade.

Tusen tack till J-dawg och Mollsan som var med om denna fantastiska kväll som i alla fall jag alltid kommer bära med mig. Kärlek till er! ♥♥♥♥

"Holla if you need me"

Jag slutade jobba där vid 19.00 ikväll och tände några ljus i mitt rum, tog på mig mysnuggien och laddade in bilder/videos från gårdagskvällen. Liksom, jag ville göra allting mysigt inför kiken av bilderna.

Snacka med Johannisen i bilen på väg hem från skolan att jag inte förstår att vi var på en fet spelning igår. Det känns ju nästan overkligt.

Och så kollade jag igenom bilderna och nog fasen var jag där alltid. Måste dock säga att min kamera är fucked up för den tar bara suddiga bilder och jag vet inte vad det beror på. Och det sugiga är att det började igår kväll. Så typ alla bilder och videoklipp på Usher är suddiga... Jag håller tummarna att Johanna har desto mer från det då!



Lyckade bilder eller? Jag skymtar Usher där någonstans... Kamera - vad har jag gjort dig? Åh, så irriterad jag blir.


"Pullin' this trigger"

Nämen, eftersom att jag är helt underbart lycklig idag. Strosar liksom runt på fluffiga moln...

Tänkte delge er min nya frilla. Jag har ju gått och blitt med lugg. Så nu får ni ta del av det med. Har inga bilder på J-dawgens dator dock. Men det är en rak lugg och jag är fett nöjd.

Vad händer en söndagskväll hemma då?

Puss puss puss!


"I bet the neighbors know my name"

Nu befinner jag mig hemma hos J-dawg. Mollsan och jag är taggade på att göra oss i ordning redan nu. Det kanske är lika bra att vi gör det då.

Jag är så taggad att jag kan poopa i brallan. Nämen fuck det där lät ju gay. Hehe, jag tar tillbaka det. Jag är cptagged - det låter bättre, jag sa bättre inte mognare.

Puss och kram och ha en fin 2:a advent ♥

"The rose that grew from concrete"

"Did you hear about the rose that grew
from a crack in the concrete?
Proving nature's law is wrong.
It learned to walk without having feet.
Funny it seems, but by keeping it'sdreams,
it learned to breathe fresh air.
Long live the rose that grew from concrete
when no one else ever cared."

Tupac Shakur, så mycket mer än en artist. Älskar den här dikten!



"That's my girl"

Jag vaknar upp och skyndar mig att starta laptopen för att ta reda på resultatet från Battle of Botnia som ägde rum igår, den 4 december.

Och nog fasen ser jag att lillbaben har vunnit! Jag är så himla stoltish Jessica! Hoppas att du hade fett kul på galan/efterfesten/efterefterfesten och att du inte har allt för ont idag!

Puss och kram och jag saknar dig ♥





"Get back up"

Åh, T.I. som skulle släppa ett album i typ september/oktober som skulle heta "King Uncaged" blev aldrig släppt. Istället sköts det upp och bytte namn till "No Mercy".

Äntligen är det time att droppa det. På tisdag den 7 december släpps den. I can't wait.


"All I want for christmas"

Jag har sedan jag kommit hem suttit och fnulat på julkort att skicka hem.

Det är inte mycket jag önskar mig i julklapp av er snälla i Sverige, men det vore helt underbart att få ett julkort från var och en av er. Och don't be embarrased för att fråga efter min adress för att ni vill att kortet ska komma som en överraskning. Hellre att ni frågar och får adressen och jag vet att jag får fina julkort än att ni inte skickar några alls, ok?

Så det jag önskar mig i julklapp är alltså:
Julkort från er därhemma!



Puss och kram ♥

"When you ring my doorbell"

Trey Songz is in the A!!! Tänk att vi just nu är i samma stad? Hur coolt?

Anywho - han var på ett mall i East Point idag för att signa skivor... Det ligger drygt en timme härifrån så nja, kändes inte så taggat att åka dit och stå i lång kö med massa galningar. Fast nog hade det väl varit sjukt, sjukt, sjukt.

Istället mötte jag upp J-dawgen på Mogg för mer shopping (jag vet!!). Fast inte till mig, utan till Johannisen. Hon var ute efter en klänning att ha på imorgon kväll. Och nog fan gjorde tjejen kap. En svart klänning för $24 som tidigare kostat... ja, var det $80?! Stolt är jag, för det var jag som hittade den. Och så köpte hon en annan klänning också. Satsarn!

Tog en välbehövlig paus på Starbucks. Testade en av the holiday specials som hette Gingerbread latte. Den var helt okej, smakade inte så mycket kaffe. Satte oss och spanade på folk. Det är helt otroligt så fult amerikanerna klär sig på fritiden. Den klassiska outfiten är sweater, illasittande jeans och gympadojjor. Classic! Utöver det så såg vi två killar som såg ut att ha åkt en tidsmaskin från 80-talet och landat här hos oss 2010. De var solbrända, hade fönat hår, muskulös överkropp, blåjeans med instoppad pastellig t-shirt. Den ena hade en turkos och den andra en orange/gul. Det skrek 80-tal, 80-tal se hit! Skulle ha fångat på kort, jag vet.  

Sedan fortsatte vi shoppingen. Jag köpte ingenting. Nada! Det kändes bra!

Vid 16.30 åkte jag hem till mig och käkade lite kycklingwok i min ensamhet... Nu ska jag smörja in mig med brun-utan-sol, ta bort gammalt nagellack och måla nytt. Taggad som få inför morgondagen!

"This christmas"

Har jag sagt att det spelas julmusik i varenda affär på mallet nu? Men det gör det i alla fall.

Och så hörde jag den här på radion imorse. Jag lyssnar ingenting på Chris Breezy annat än om det spelas på radion, men den här finns faktiskt på iPoden. "This christmas" finns ju i hur många versioner som helst. Vill att Trey Songz och Lloyd ska göra en egen version av den.


"But through his eyes"

Idag är det fredag. Och skönt ska det bli att få sova ut imorgon, inte behöva vara uppe kl. 07.00. Ikväll kommer Stephanie och David hem igen, typ runt 11.00-tiden. Känns som att det kommer bli en lång eftermiddag/kväll - jag har sjuklig huvudvärk. Fast har tagit några tabletter så jag hoppas att det försvinner.

På förmiddagen såg jag senaste avsnittet av Ung & bortskämd - som bara blir bättre och bättre. Nu har alla börjat gå varandra på nerverna och typ skriker på och lämnar lappar om att disken måste bli gjord, haha. Jag tycker dom är otacksamma. Tänk så underbart att få bo i ett sådant där stort hus med jäklig fin inredning tillsammans med sina närmaste vänner. Som ett gött kollektiv. Nä, nu får dom sluta tjafsa. Inse att det är livet liksom!

Efter det så körde jag till Target för att träffa J-dawgen. Vi gick därinne och jag hittade helt random en skinnjacka för $27 (190 kr) och en plattång för $20 (140 kr). Sedan körde vi lite längre och strosade runt inne på Moggan. Jag känner mig lite smått less på shopping nu... Måste ta en paus och hämta nya krafter.

Vid 13 hämtade jag upp Boo. Och så har jag hunnit dammsuga nedervåningen.


"You light up my day"

Efter att jag droppat av kidsen på skolan imorse så åkte jag hem till Johannisen, fikade en lussebulle och drack kaffe och fick håret klippt. Först var det tänkt att vi skulle ut på en promenad men vi pallade inte för det var så kallt.

Vid 13 plockade jag upp Boo, vi åkte och handlade och åkte sedan hem.

När jag lämnat dom hos Davids bror längre ner på gatan nu på kvällen så gick jag ut på en promenad runt i neighborhoodet. Jag tog på mig mina nya fingervantar som jag shoppat på Target igår. Två par fingervantar för $1.50 (10.50 kr!), det är kap det. Och det var inte ens på rea. Skinnjackan, en halsduk och en mössa åkte också på. Även kameran kom med och så begav jag mig ut på juldekorationsjakt som är finast att ta kort på på kvällen då det lyses upp i mörkret.















Här räcker det inte med en krans på dörren, helst utanpå varje fönster. Visst ser det fint och mysigt ut när allt lyser upp mörkret?

Puss och godnatt, imorgon är det fredag!

"Ain't no sunshine when she's gone"

Tur att kylan inte höll i sig. När solen kommer fram så blir allting mycket bättre. Nu står termometern (den digitala på min laptop) på 9 grader. Tack och lov!

Plus något som är positivt är att solen kommer fram vi typ 8.30 så man har inte den här känslan av att det är mörkt dygnet runt. Så om man får höst/vinterdepression här så vet jag inte vad det beror på. Inte mörkret i alla fall.

"Whip my hair back and forth"

Sandrisen har gjort något med håret. Vad har hon gjort? På bilden ser det ut som allt hår är borta. Hehe, jag tänker då inte visa någon bild heller. Jag ska komma på något som ni ska måsta göra. En bild på mitt nya jag är mutningen.

Puss


"I said brrr - it's cold in here"

Hör på detta - imorse när jag åkte iväg med bilen så var det frost på rutan?!

Jag återkommer senare under dagen, om jag mot förmodan överlevt kylan. Tempen står nu på -1.

Pussar och kramar


"Passion, pain, pleasure"

Nämen seriöst nu blir det sängen. Behöver all sömn jag kan få, om jag nu ska kliva upp i ottan typ. Har förberett kaffe som ska kokas, Boo's lunchbox och kidsens ryggsäckar så allting går smidigt imorgon.

Puss och kram och en kram höll jag på att skriva igen. Två kramar då.
Good night

"What is it time for?"

Jag frågade J-dawgen idag om vad vi skulle hitta på i helgen. Vet inte blev svaret. Men på söndag då? Fortfarande - "vet inte".

Men åhhh, kan man vara mer seg eller? Vi ska ju se Usher och Trey. J-dawg är ett skämt ibland.

Anyway så har jag smygplanerat outfit i vad, veckor? Funderish på den svarta klänningen från H&M. Jag tror att det är rätt tillfälle att ha den, då det ser mörkt ut på utgångsfronten. Mamma och pappa, jag skyller på er att jag inte får gå ut...

 
Klicka på dom

"Du är vad du äter"

Idag kom jag på den briljanta ideen att koka ägg, skiva dom och lägga på en Wasa Frukost och dra ett sträck kaviar över. Låter inte ordet kaviar fett äckligt btw? Jag mår typ illa när jag skriver det. Kaviar, kaviar, kaviaaar.

Hursom - det var väl så svenskt det kunde bli. Och ganska gott var det. Trodde jag gillade kaviar mer än vad jag faktiskt gjorde. Det får inte vara too much.




"In ya phone"

Nu spottar jag ut inlägg igen och jag antar att Linnsan inte kommer att hänga med. Det är den tjejen som uppmanar mig att skriva fler inlägg och det är även hon som inte hinner med att läsa när det blir mycket. Visst, jag tycker inte heller att det går ihop.

Hursom - vet ni. Det var något russin som ringde mig mitt i natten. Helt lost som jag var trodde jag först att det var något alarm. Jag kände inte ens igen min ringsignal på min svenska mobil för den är det då ingen som ringer till längre. Till slut hajade jag att det var den och plockade upp den. Störande nog var det bara ett nummer och det gick inte att hittas på Eniro heller. Det gör mig ju ännu mer irriterad...


"Ding dong ding dong"

Imorgon är det engelskalektion för hela slanten. Vi är på sluttampen och det känns underbart. Jag tror att sista lektionerna är nästa vecka? Gött mos!!

Så nu måste jag kämpa mig dit. Har varit lite dåligt med det på sista tiden då jag måstat skjutsat Boo till skolan och blir ca. 30 min sen till lektionerna. Att vi inte gör så mycket vettigt där heller gör att det känns ännu mer ovärt att åka dit.

Men imorgon blir det av, vare sig jag vill eller inte. Har dock fått med mig Johanna att åka tillsammans med mig så hon också blir sen, hehehe. Fin vän har jag då!

Och om hon nu hittat de "borttappade" saxarna så får hon ta tag i mitt hår efter klassen. Håll tummisarna för det!

"King of the south"

Kollade nyss på en intervju med T.I. där han satt på en restaurang och pratade med tre olika personer. Först och främst så var det i en restaurang här i ATL där man såg ut över hela staden, kände mig ju nästan lite hemma... Men det var inte det jag skulla säga. Det jag tänkte på var att jag förundrades över att jag inte tyckte att hans dialekt (eller heter det accent?) var så himla grov, så himla south. Jag undrar om jag har vant mig lite med det? Jag är trots allt där jag är. Har stött på många som pratar så där nu ju.

Jag kommer ihåg när jag såg den där intervjun som Tyra Banks gjorde med honom och tänkte att damn, han har ju världens sydstatsdialekt. Plus att jag inte tyckte att det passade honom.  

Men nu, nej inte lika mycket. Och nu tycker jag tvärtemot. The south accent är så het. Och den passar in alldeles fett bra på Tip.

Lite kvällstankar, puss och godnatt


"All night"

Imorse åkte Steph iväg till Chicago där David redan befinner sig. Han är där på jobb en gång per år vid den här tiden och i år ville Steph följa med. Sagt och gjort - själv blev jag lämnad hemma med tre kids...

Hehe, men i alla fall - började kl 7.00 imorse och det visade sig att Jackson var smått sjuk så jag har varit hemma med honom idag. Fast Johannisen kom förbi en sväng för att hon skulle klippa mitt hår men som jag sa, det var ju om hon var i rätt mode och det var hon såklart inte och myttade att hon inte kunde hitta saxarna. I ain't buying it. *skämt*.

Sedan nu ikväll efter att jag fixat middag, sett till att barnen duschat, borstat tänderna och tagit på sig pyjamas så skjutsade jag hem dom till Davids bror där dom ska sova nu i veckan.

Och så hämtar jag upp dom på mornarna vid 7.00 för att åka tillbaka hit för frukost och följa med dom till busshållplatsen, sedan är det vanligt schema på dagarna.

Så nu har jag hela huset för mig själv. Skönt tycker jag! Men sedan blir jag lite nojig över att vara själv. I hela huset liksom... Nämen, det fungerar bara fint. Spelar Trey Songz på hööög nivå. Mår finemang! Öppnade äntligen en Marabou från födelsedagspresenten. Marabou Polka. Och kaffe. Så här på kvällskvisten. Gött mos friends!

RSS 2.0