"Boy wonder in the flesh"

Alltså hur länge har jag inte väntat på hans nya mixtape. Jag snackar ju såklart om Dave Coresh. Det ska komma nu i höst, jag längtar så sjukt!

Plus att han inte är signad än, men hustlar med sin musik. Han är grym!


"I don't care"

Barbershop is up next on BET. Plussa på lite sushi, lite kaffe, lite myskläder så har du ett perfekt fredagsslut.


"Work out"

Jag hoppas på poolen idag också. Hehehe! Min bränna är bortblåst så den skulle vilja bättras på ju.

Puss

"One in a million"

Två senaste dagarna har varit sköna. Jag och kidsen har åkt till poolen och glassat. Underbart!

Sedan behövde jag inte jobba kväll igår vilket jag i princip måstat göra varje kväll de senaste veckorna. Det är fortfarande kaos inför skolstarten. Men jag ber till någon uppe i himlen att jag får ett regelbundet schema då, inte som det har varit nu.

Så ikväll gjorde jag ingenting, bara njöt av att kunna chilla runt i mitt hus utan att behöva gå och lägga mig direkt när jag blitt off.

Kikade på 106 & Park en sväng och sedan visades en dokumentär om Aaliyah som igår varit bortgången i 10 år. Tragiskt!

"Ayy ladies"

Är det för tidigt på morgonen eller låter Travis Porter som Gucci Mane i Tyga's nya låt?
Katastrof i så fall!


"Got it locked between the sheets and even in the streets"

Ace Hoood. Ace blev supergullig efter denna videon. Damn från att gå från mr. 'Hustle Hard' och 'Hustle Hard 2.0' aka 'Go n get it' till en sån här låt med Breezy. Otippat men gulligt! Hehehe.


"Ass ass ass ass"

På söndagen var vi lagom slitna med minimal sömn. Packade ihop alla grejer och körde in till city. Hittade till Lombard St och körde upp för den branta backen. Seriöst vi panikade sönder i bilen. Det var som att åka upp i en berg-och-dalbana bara det att man hade en privat vagn som jag fick köra. Vet inte hur många gånger hjulen skrek när jag skulle gasa. Vadå smooth? Nej inte här nej.

Körde ner på den krokiga vägen, det var fint. Men jag vill inte köra där igen.

Vi letade reda på en In-n-out (hamburgerställe) på vägen och droppade in där och det var som att vi ploppat rakt in i Chinatown. Området hette... fan, nu kommer jag inte på det.

Lagom mätta började vi vår resa neråt igen. Mot Carmel där Andrea bott de senaste två plus veckorna. Tog väl oss runt 2 ½ timme att köra dit. Strosade runt i Carmel city en sväng innan vi svängde upp mot deras property.

Tog vårt pick och pack och drog till pool cluben. Chillade där ett tag innan vi tog bilen ner mot Safeway för kaffe och sen middag innan jag var tvungen att åka hem igen.

Jag var väl hemma igen runt 23. Drygt! Droppade i sängen på dirren.

All som allt har det här varit en av de bästa helgerna på väldigt länge. Puss på dig Andrea! You're a very sexy fragrance!

"Always into somethin"

Konserten då? Inte lika bra som New York's. Men det visste vi ju att ingenting kunde toppa. De hade några mer lokala artister som inte vi lyssnar på men dom fick much love från resten av publiken! Loverance och Erk tha Jerk...

Estelle var jättegullig på scenen. Körde 'American boy', 'Break my heart' och några andra hits.


Big Sean - det känns som vi är homies med honom nu. Vi har fått följa hans utveckling dom senaste månaderna med tre spelningar. Det trodde väl varken jag eller Andrea skulle hända. Vi har i alla fall kommit fram till att han hängt för mycket med Wiz Khalifa med tanke på hur han dansade och höll på. Plus att han säkerligen intagit för mycket weed för hans eget bästa. Haha! Men vi kan inte annat än älska B.I.G. Sean!




Kelly Rowland blandade gammalt med nytt och Destiny's Child dängor. Hela hennes uppträdande var fantastiskt!


Lupe Fiasco var också där. Imponerade mer än jag trodde han skulle. Var supersmooth när musiken slutade fungera. Började freestyla istället. Braaa!


Trey Songz var grym. Hann ju såklart inte med lika många låtar som på konserten i Atlanta förra året men det som kördes var grymt. Han är sådan talang. Jag kan inte ens förklara hur mycket han betyder! Tog dessutom ut lille Big Sean och körde remixen på 'Oh my'.






I väntan på Waka Flocka så hoppade The Rej3ctz upp på scenen och körde deras troligtvis one hit wonder 'Cat daddy'. Det var bara random att dom var där. Typ detta Summer Jam's Travis Porter...


Waka Flocka's framträdande var bara korvigt. Det enda han shoutade var "brick squuaad" och "brr brrr brrr". Hehe! Men vi fick i alla fall oss ett gott skratt. De som lyssnar på Waka och tycker att han är the bomb har ju fel på hjärnan. Punkt. Plus att han inte kan bli bra på bild. Hans hår är alltid i vägen ju.




Sedan efter när vi gått ut från arenan så hittade vi inte bilden. Panik! Det körde förbi en polisbil som informerade oss att vår bil absolut inte var på den parkeringsplatsen där vi gick runt. Hehe okej. Insåg att vi var på fel sida om arenan och fick gå runt till andra sidan. Yes en halvtimme+ senare så hittade vi vår kära bil och kunde köra hem.

Hem och käkade key lime pie, chicken nuggets och coca-colan som verkligen är tradition.

"San Pablo Ave"

På lördagen klev vi upp tidigt och åkte iväg till Best Buy för att köpa hörlurar och extern hårddisk. Åkte till Pf Changs och köpte take away lunch. Wonton soup, hehe. Lil B - we homies now right?

Tog med lunchen till Tamalpais High School i Mill Valley. En väldigt speciellt bänk finns där på skolgården. Några elever har målat 2Pac på bänken, med vingar. Den high schoolen är förövrigt den som Pac gick på under några år. Så vi käkade wonton soppan och kikade ner på killar som tvättade bilar i speedos. Och nej, det var inte vackert.











Åkte hem, Andrea klippte min lugg och så fixade vi oss innan det var dags att åka iväg mot Oakland och Summer Jam konserten.

Vi laddade upp inför kvällen med en smoothie från Jamba Juice. Med gpsen i högsta hugg var vi redö för Oakland. Trodde vi var smarta som tog en avstickade från freewayen där det var packat med bilar. Det slutade med att vi snurrade runt i Oaklands slumm alldeles för länge. Jamba Juicen gjorde sig påmind i form av packad blåsa. Panikade lite över att tiden gick och vi skulle vara på plats på parkeringen en viss tid.

Till slut hittade vi tillbaka till freewayen och kom på plats. Parkerade och hittade box office där vi hämtade upp våra biljetter. Ställde oss i kö och väntade. Hur smooth är inte vi? Såg den ena tjejen mer uppklädd än den andra. De trodde säkerligen att de skulle få hänga med Trey Songz till hans bedroom... Vi rutinerade konsertare visste ju såklart att det aldrig skulle inträffa.

Hittade våra platser men valde att sitta på några andras platser och flyttade oss bara några steg närmare scenen när de kom och ville ha sina platser. Hittade två platser som var tomma under hela konserten som avr bättre än dom vi hade från början.

"I got you all in check"

Hej!

En helt underbar helg är förbi.

Jag körde på fredagsförmiddagen ner till Santa Cruz för att plocka upp Andrea. Det tog ungefär två timmar att köra ner. Vi körde raka vägen hem igen, med fet musik på hög nivå.

Väl framme i San Fran igen så åkte vi och käkade pizza på California Pizza Kitchen, svängde in på Urban Outfitters och Barnes & Noble för att inhandla senaste XXL magazine med Tupac tribute.

Körde vidare mot nästa mall där det shoppades på H&M, F21 osv. Roliga strumpor och cupcakeörhängen m.m. That's how we do it!

Köpte middag och annat viktigt på Safeway innan vi åkte hem. Andrea bakade key lime pie till dagen efter och färgade min utväxt - välbehövligt! Satt uppe och glodde på youtube-klipp och annat till efter midnatt. Mysig och slapp fredag!

"Throwing house parties so crazy my house look like a campus"

Senaste y'all - ny konsert är planerad. Och inom 4 dagar smäller det dessutom. Bang bara så där liksom!

Jag och Andrea drar till Oakland på lördag för San Francisco's Summer Jam konsert. Vi arbetar snabbt. Smsade homie för någon timme sedan och frågade om hon ville gå. Svar ja - biljetterna köptes och vips så är taggen här som aldrig förr!

Line-up
Trey Songz
Kelly Rowland
Big Sean
Lupe Fiasco
Waka Flocka (hehe)
Estelle
+ några local acts...

I can't help but wait!


"So much trouble on my mind"

Tyler, du gör det omöjligt för mig att gilla dig. Jag kan inte hantera dig!

Enda anledningen till att jag tagit mig igenom den här låten är tack vare Pusha. Pusha och andra sidan är en annan grej. Han är väldigt lätt att gilla, t.o.m älska.


"It's clear for everyone to see"

Andrea's in Cali!! Och hon kommer hit till helgen. På fredag kör jag ner till Santa Cruz och plockar upp henne. Mini roadtrip hem till mig igen och så får vi lite mer än en och en halv dag tillsammans!

Det ska bli sååå underbart! Vi måste bara bestämma tid som passar och grejer.


"It's clear for everyone to see"

Andrea's in Cali!! Och hon kommer hit till helgen. På fredag kör jag ner till Santa Cruz och plockar upp henne. Mini roadtrip hem till mig igen och så får vi lite mer än en och en halv dag tillsammans!

Det ska bli sååå underbart! Vi måste bara bestämma tid som passar och grejer.


"True story"

Jag har ju inte berättat att jag får besök i slutet av oktober. Hela familjen tar sitt pick och pack och kommer hit den 31 oktober. De stannar i två veckor, första veckan i San Francisco och andra veckan på roadtrip till L.A. tror jag.

Det ska bli himla kul. Har inte träffat någon hemifrån sedan jag först flyttade till USA. Vilket var i juni förra året, så det här kommer bli kalas!

"Aight"

Young Jeezy has said he could eat chicken wings all day, every day.

Okej men då vet jag! Jag måste ju älska dessa ointressanta fakta som spelas på Music Choice på tvn.

"There's too many New York City girls up in here"

Det är något speciellt med Lloyd Banks röst. Som att han har svalt något som sitter kvar i halsen. Men jag gillar det. Verkligen!

Jag har inte lagt ut ett propert inlägg om Summer Jam konserten. Lloyd Banks hade ett grymt set med många gäster. Nästan till varenda låt han körde. Så när 'So Forgetful' kördes drog han upp Ryan Leslie.

Åh får nästan gåshud när jag tänker tillbaka på den kvällen. Den var helt oslagbar.

Tillbaka till låten. Den är skön. Lyssna!


"Mhhm I'm lovin' it"

Och så ska jag tipsa om en glass som är orvargod. Häagen Dazs 'Bananas Foster'. Goddamn!!


"If I take one more drink I'm gonna end up fucking you"

Dagens låt är definitivt 'One More Drink' av Ludacris.

Först shufflades den fram helt random på iPoden. Hinner lyssna på ungefär halva låten, pausar den och tar ner den till bilen för att plugga in i auxen.

Slår på radion en snabbis och precis då kommer låten på, igen fast på radion.

Sedan står jag och lagar middag och trycker ingång musik på ljudanläggningen som är kopplad till köket. Hittar en channel som spelar hiphop och så kommer låten på där också.

Det är inte ens en låt som är en radiohit ju. Dock älskar jag ju den! Feeet!

Men roliga var att den spelades tre gånger, på tre olika ställen, som inte var något jag valde själv. Bara jag som tycker det är 'niiice' som Fab skulle ha sagt?


"Me and you, your mama and your cousin too"

Barnen är på camp idag men jag har varit tvungen att jobba under tiden. Städa deras rum för det såg ut som bombnedslag. Grejer överallt liksom.

Men har i alla fall ca. 2 ½ timmars ledigt nu innan jag plockar upp tjejerna från campet, åker hem och käkar middag och ser till att dom kommer i säng.

Imorgon någon gång kommer min värdmamma hem igen så då kanske jag kan få veta hur veckan se ut, med jobb och grejer.

Men jag är säkert off imorgon under dagen, några timmar åtminstone, så om någon har tid för skype vore det kul. Blir väl typ runt 19.00-framåt.

"I'm on my level"

Förra veckan målade vi egna keramiksaker. Jag har någon slags muggkärlek så det verkligen kul att få måla en egen mugg.

Och här är resultatet. Sitter och dricker kaffe ur den, right at this second. Häftigt va? Nej egentligen inte. Men det är finfin i alla fall. Den är vit med prickar i pastellfärger och rosa inuti.






"Hard in the paint"

Waka Flocka säger själv att hans sound är en mix mellan Eazy-E, Lil Jon och Gucci Mane. Att ha ett sound som är det minsta influerat av Gucci kan inte betyda annat än failure.

Älskar musikstationerna på tvn. Samtidigt som låten spelas så visas info om artisten/sången och bilder på det. Himla intressant!

Oh hot damn - och så kommer en Guccilåt på?! Men det här händer ju inte. Zappar vidare från flumlåtar som '16 fever' á la glassgubben till hiphop classics som 'Let me ride'.

Puss och godnatt ♥

"Imma hit this drink up like it's my last"

Fin dag har det varit idag. Men runt där jag bor är det molnigt, för det är dimma som ligger runt. Men om man bara promenerar en bit så kommer man ur dimman och då är det varmt och klarblått.

Så på förmiddagen gick jag, kidsen och värdpappan en liten hajk på något spår som ledde upp till en restaurang högre upp på berget där vi käkade lunch. Sedan gick vi hem igen och så tog jag med barnen på bio.

Vi såg Captain America, fett konstig film. Inget jag skulle välja att se igen. Tror inte någon av oss gillade den speciellt mycket.

Vi käkade middag tillsammans och jag hjälpte barnen att somna. Sitter nu och försöker skypa med Andrea. Det brusar och låter som gör mig sååå irriterad att jag blir knäpp. Käkar lite B&J som plåster på såren, att skype ska vara så lagg ibland.






"It's karma baby"

Jag har faktiskt avsatt mer än en timme på bloggen nu. Har fixat med ny layout och nya bilder. Så om ni inte kommenterar kommer något ont hända er.


"I should be rolling ones"

Ah jag har shoppingbehov. Vill köpa nya hörlurar, jeansväst, byxor, ringar etc.

Ska duscha en snabbis och sedan träffa Mathilda, en au pair bor där jag bor. Eller i Mill Valley i alla fall. Får se vad vi kan hitta på. Jag vet ju inte ens vad som finns runt om kring. Det blir säkerligen bra!

Jag är off hela dagen, bara det är ju skönt.


"I'm not a player I just crush a lot"

Åh saknar girlsen från New York. Fast det var bra att jag lämnade först, för nu droppar alla av en efter en.




En stekhet dag på väg till Brooklyn


"Talk is cheap"

Igår åkte vi till Pixar Animation Studios som ligger bakom Hitta Nemo, Bilar, Toy Story, Ett småkryps liv för att nämna några.

Vi fick en guidad tur runt och fick förklarat hur det går till när man gör en animerad film via datorn. Hur man kommer på en idé till en film, hur processen går till osv. Det var himla intressant.

Sedan åkte vi till San Fran och åkte cable cars som man använde för länge sedan för att ta sig uppför de branta vägarna istället för att behöva gå eller dra en vagn. De är kopplade till en kabel under gatan.

Vi hoppade av i Union Square för lite shopping och åkte sedan tillbaka men fick stanna i Chinatown och promenera där ifrån.

Åkte till San Rafael som ligger en bit ifrån där vi bor, Mill Valley, för middag på en indisk restaurang. Supergott!




Hitta Nemo, underbar film ju!!






Känner ni igen Pixarlampan?


"Oh that was your girl? I thought I recognize her"

Fortsätter skriva om musikspelaren. Det är bra grejer. Och så kommer 'Bedrock'.

Först och främst - kan inte fatta att jag hört denna pärla två gånger live.

För det andra, den är lika bra som när den först kom ut.

För det tredje, läste att Weezy blitt stämd för låten. Synd - kan alla bara sluta försöka sneaka åt sig pengar från artister som kämpar för att få ut sina låtar?


"No matter what I do all I think about is you"

Lyssnar på musik via någon musikstation located (är det lokalerad eller?) i köket. Shufflar hiphop och så kommer 'Dilemma' igång. Oldie but still goldie. Haha när Nelly rockade band-aid på kinden. Det var tider!



Det enda problemet med den där musikspelaren är att den är i köket och jag i vardagsrummet, vilket gör att det blir feta problem när jag hör Gucci Mane börja flumma. Ska jag måsta gå upp och trycka next? Ehmm ja!

"I guess I didn't know the ledge"

Mitt hår är en katastrof. Det är alldeles för lång, utväxten börjar känns trashig och resten av håret har blekts för mycket. Plus att jag saknar min lugg. Men det känns som att dessa amerikanska frisörer plockades upp random från gatan. Damn Johanna  - where u at gurrl?


Kolla bara... Plus att jag brände lite av topparna på gasolspisen i köket när jag böjde mig framåt för att röra om i en kastrull på plattan längst in. Kände att det luktade bränt och såg mitt fnasiga hår. Varning på FÖR långt hår eller?

"Can u c me?"

I tisdags, tror jag det var, så åkte vi in till San Francisco. Började med en liten sightseeing från bilen. San Fran är himla fint. Alla hus ser olika ut, till form och färg. Väldigt färgglatt till skillnad från NYC.

Vi åkte upp för en stört brant backe. Bilarna som parkerade på sidan av gatan var tvungen att parkera i 90 graders vinkel för att inte glida ner eller annat galet. Gatan heter Lombard St. och är en känd plats i San Fran. Det sägs att det är en av världens krokigaste vägar men jag vet inte. Krokig är det, men det borde väl finnas krokigare? Hursom - det är en fin gata med massa blommor och buskar på sidan om. Kunde inte ta några foton från bilen men måste väl ta mig dit igen och fota.

Efter en sväng till en bokaffär där min värdmamma och hennes kompis röjde loss, då båda är författare, så käkade vi god middag och åkte hem.




Parkerade i 90 grader. Vägarna går upp och ner, upp och ner. Fast det finns ju såklart plana gator också...

"Any given sunday"

J. Cole släpper liten EP i väntan på debutalbumet... Och det går inte att ladda ner. Det verkar vara så att man måste vara en datanörd för att klara av det. Goddamnit! Jag kan ju bli irriterad för mindre.

Godnatt!!

"Let me clear my throat"

Fick en mysig och aningens konstig upplevelse via snigelposten idag. Först och främst är brev jättekul att få, speciellt när man inte väntar sig något.

Så min värdmamma ger mig ett brev som jag öppnar. Ehm, en ziplockbag med något i... Det visade sig vara päls från en nyklippt Sheila hemma i Sverige. Fett random och smått äckligt var det att känna på det. Jag har lite smygfobi mot hår som inte sitter på huvudet, tex. hår på en hårborste. Jag kan knappt ta bort hår från min egen hårborste.

Så det var lite nasty att toucha Sheilapäls men ändå liiite mysigt. Vill ha min voffsi här nu, och gosa sönder.




RSS 2.0