"Che Guevara har redan prytt alla världens t-shirts"

Hej!

Imorse hade jag matte c och jag har nästan gett upp allt hopp nu. Det är en omöjlig uppgift.

Sedan hade vi idrottsmedicin där vi lindade våra ben med tejp, för att testa hur man stödjer en vrickad fot med mera.
Rätt vad det är så ser vi hur en massa elever går ut och lite senare kommer brandbilen. Och där sitter vi och lindar med tejp, helt ovetandes. Tydligen så var det inget larm i vårt hus. Nej där stängs bara alla dörrar. Är det så det ska vara om det blir en riktig brand?

Annars så hann vi med en kaffe i cafeterian där en tjej sjöng och en annan spelade gitarr. Hon sjöng b.la Lykke Li's "A Little Bit" vilket är en skön låt.

Ikväll blir det inget IKSU då det inte finns någon bil att köra med... Istället kanske jag ska ta tag i lite skolarbete och göra det. Kändes inte alls lika roligt.


"Sverige, din jävel, jag älskar din stil!"

Hej!

Idag var en kort dag, som en vanlig måndag alltså.

När jag kom hem så skickade jag iväg några intresseanmälningar till sommarjobb. Jag hoppas verkligen på att få ett jobb i sommar annars vet jag inte vad jag tar mig till. Vad ska jag göra då liksom?

Ikväll blir det förhoppningsvis IKSU då jag inte har något bättre för mig.

Jag avslutar med detta:
Fantasy is what people want but reality is what they need. Ett citat från Lauryn Hill som jag gillar starkt.
Man kan inte "säga annat än att hon har droppat tung science". Hennes röst är amazing. Väldigt speciell men oerhört bra.

Puss

"Får jag ta det sista på din handduk, träningspass"

Hej!
Vad har helgen bestått av hittills? Jo en massa IKSU känns det som, men det är härligt.
Idag blir det streetjazz och sedan poledance. Yes måste testas ju.

I fredags blev det först en sväng på Schmäck el Smäck, där vi fick syns på trummisen i The Perishers, together med hans lilla barn. Jag var redo att kidnappa honom och springa därifrån. Så gullig bebsi!

Sedan åkte vi buss till IKSU och testade på Chairdance vilket är vad det låter som. Dans med hjälp av en stol. Det var inte svårt men sjukt kul. 100 personer i en sal med en hel del publik runtomkring, vi överlevde ju i alla fall.

Igår tränade jag med Linni, "Just dance it", aerobic dance. Instruktören lurade oss hela tiden och sa att det var sista finalvarvet och vi tog i allt vi hade. Men... det stämde ju inte. Så efteråt var vi alldeles döda.

Idag blir det bara chill. Ska försöka mig på att sy lite på en tröja, hör och häpna. Kan återkomma sedan. Tror att jag kan göra flopp av hela skiten, även om jag inte hoppas på det.

Puss

"Vi gillar Ghostface, så är det bara"

Hello hello hello!

Idag var det en väldigt kort dag, en lektion. Alltså ingen matte c på morgonen. Det är i och för sig alltid uppskattat, hela dan varje dag.

Istället har jag hunnit vara hemma ett bra tag nu och inte gjort något riktigt vettigt. Måste nog ta och skriva lite skolsaker.

Puss

"Skrik my name, skrik my name, skrik my name, skrik my name"

Hej!

Detta har varit en förmiddag med massa nyfunnen information. Radion är min överlevnadshjälp, för allmänbildning.

Har du själv hört talas om Partille-Johnnys? Bara namnet är ju komiskt.
Det är fjortiskillar och tjejer  (då kallade Jonnas) som går runt med baggyjeans nerstoppade i sina InterSportsockor med Puma, Adidas eller Nike-skor. Över detta förekommer ofta gummisnoddar(?!) i flera olika färger, ibland ändå upp till knäna. Har man inga snoddar kan man också använda bandanas. Till detta syns ett b.u.s-ansikte utan dess like och spretiga frills med lots of daxvax...

     

Sedan till dagens andra nyhet. Sidan Saltmannen, en sida där man kan skicka in olika fellyssningar man har hört eller själv gjort på olika låtar. Alltså då man sjunger fel.

Hittade en hel del fellyssningar till Timbuks 'Stirra Ner', där den riktiga texten är "stirra ner, stirra ner, stirra ner, stirra ner". Jag läste alltifrån "simmare, simmare", "stekare, stekare", "spegla dig, spegla dig". Den roligaste var nog "Skrik my name, skrik my name" Helt sjukt, hysteriskt roligt.
Kanske att det är skånskan som försvårar allt.,

Jag har själv sjungit fel, tyckt att det låtit helt osammanhängade, sökt upp texten och fått den rätta texten. Ganska roligt hur dåliga svenska folket är på att höra rätt.

Gå in och kolla and laugh about it!!!

Puss

"Cause I ain't pullin' up my pants for nobody man"

Hej!

Jag ska berätta om min dag. Imorse vaknade jag upp innan första snoozen ringt, fett stressad, rädd för att missa bussen. Jag har ingen aning om varför.

Jag kommer till skolan och första lektionen var matte c, världens svåraste kurs och då skojar jag inte. Efter det hade vi långt hål och gick efter lunchen till cafeterian för en kopp kaffe. Vi sätter oss vid bordet längst in. Jag tittar till vänster och ser...

... Adam Tensta!!! Nä men vänta lite nu, backa bandet lite. Vad gör Adam Tensta här, i cafeterian på Östra? Jag kanske drömmer?

Nej det gjorde jag ju såklart inte. När jag köpt mitt kaffe så kunde jag smygchecka in honom lite mer. Damn det är ju verklighet. Härligt, härligt!

Jag kan lätt säga att det gjorde hela dagen, hela veckan framöver till och med. Det roliga var att Idah och Elin inte hade någon aning om att det var han, utan fortsatte med sitt låtsaspluggande.



Malin var inte lika imponerad av det hela som jag...

Bilderna är lånade av Idah

Ikväll har jag varit på Iksu med Idah, vi testade på Aerobic Dance, ny koreografi. Svårt men roligt med utmaningar. Vi gjorde det bra och alltid med ett leende på läpparna. Det är viktigt!

Nu, om fem minuter, är det P3 Hiphop. Gör lite te och sätt dig framför radion. Alltid lika fett att lyssna på det. Amato och Timbuk vet det där med hiphop. Fascinerande att kunna så mycket fakta om så många olika årtal, albumtitlar med mera.

Holla

"Ibland är man bara helt kär i hela världen"

Hej hej hallå!

I lördags var det streetdance på Iksu som gällde. Och damn, så fett och så roligt. En litet rus av lycka.
Men mig hade jag Picis denna lördagseftermiddag. Efter det promenerade vi tillsammans hem. Jag till Jeschkan och Picis hem. Vi såg på lite vänner och chillade, jag duschade och var fresh once again.

Sedan kom Linni och Picis och vi såg på Melodifestivalen. Kom på att vi skulle baka en kaka och missade tydligen omröstningen och vem som var vinnaren. Det är så typiskt oss. Men inte alltför viktigt. Melodifestivalen är ingenting som vi sitter klistrade framför.

I söndags så var jag hemma och skrev på naturen som fortfarande inte är klar. Sedan såg jag på Wipeout och Beck med mami och papi. En helt chilldag som kändes som en extra lördag.

Idag har vi utvecklingssamtal vilket betyder skön ledighet. Jag sitter hemma, dricker te och lyssnar på tisdagens missade avsnitt av P3 Hiphop. Försöker samtidigt skriva klart naturen som ska in idag.
Inte nog med det så försöker jag hålla mig långt borta ifrån papi som ligger hemma och är sjuk. Jag tänker inte bli sjuk, så är det bara.

UPDATE
Måste lägga in denna låt av Detektivbyrån, "Kärlekens Alla Färjor". Det är en väldigt udda låt, utan sång men någonting med den gör mig helt sprallig och alldeles glad och lycklig. Plus att det påminner om någon annan melodi, ett sorts yoshi-i-mariokart-sound.

 

Puss

"Vi brukar ta en shot rom"

Hej!

Jag ska egentligen inte sitta här och skriva utan istället jobba med mitt fördjupningsarbete till naturen. Men jag var tvungen att länka till onsdagens P3 Live Session från Göteborg när studion gästades av Damn! och Timbuktu.

Själv låg jag hemma i sängen, so fresh and so clean clean, och lyssnade och drack en kopp kaffe. Det var underbart och åter ah så underbart! Ta dig tid och lyssna på sessionen. Det är gott mos!

Bara klicka här, och lyssna! Det försvinner om 30 dagar, fyi.

UPDATE
Yes istället för att kunna sitta med naturen så har jag varit tvungen att pussla ihop denna eftermiddag/kväll. Jag är less på att alltid behöva planera framåt åtaliga timmar. Det känns hopplöst för att man har inte alltid svar utstakade. Vissa saker kommer när de kommer och jag kan inte förutse allting.

Därför känns det hopplöst att måsta göra så här varje helg. Och när man har planerat något sånär så är det alltid någon liten detalj som inte kan klaffa. Jag är less på det här nu.

Jag vill ta dagen som den kommer, inte planera alla steg jag tar. Kanske lite överdrivet but that's how it feels.
Nu ska jag se lite The Hills och sedan åka till streetdancen, och dansa bort dessa bekymmer.

Puss

"You're on my heart just like a tattoo"

Hej!

Jag lyckades få lite hjälp att ta kort på tatueringen. Roligt att se själv också. Lite svårt att se den annars.

         


Nu är jag dessutom helt död i armar, ben och överallt. Combaten idag var inte nådig, inte alls.
Dagen slutar lite dåligt. Jag blir så irriterad på Picasa. Det blir ju sämst när man ska lägga in bilder på bloggen. Då blir de småa och allt blir bajs. Någon som kan hjälpa?

Godnatt


"Every day that passes is a day that I get closer to seeing you again"

Hej!

Sitter just nu vid köksbordet med en kopp kaffe och med "I'll Be Missing You" med P. Diddy, Faith Evans och 112 på radion. Den låten får mig att tänka på Backabranden för tio år sedan. När jag gjorde lite research på vad som hände den natten och åren efter det så citerades denna låt många gånger i dikter och texter tillägnade de som gick bort då.
Jag får rysningar när jag tänker på det...

För att bryta och skriva om något annat kan jag skriva att jag slutade tidigare idag och fick skjuts hem av mamma, kalasmamma. Imorse fick jag visa min tatuering för girlsen. Jag har nog inte skrivit att jag tatuerat mig men det har jag i alla fall. Fredagen då vi skulle få lov, det är väl 10 dagar sedan nu.

Det blev en text i nacken, "Carpe diem" som har kommit att betyda väldigt mycket för mig. Med mig hade jag Jessica och Picis som även de gjorde tattoos. Jag har nog funderat på en tatuering väldigt lång tid men mer seriöst i slutet av förra året och framåt. Så då tog vi tag i det hela och bokade tid på Paradise Tattoo hos Tord som förövrigt var helsweet med oss. Tre fnittriga tjejer som skulle göra sina första tatueringar. Han hade i alla fall roligt med (åt) oss. Kan inte säga annat än att vi "har droppat tung science" för att citera en skön kille, Timbuktu. 

Jag får nog ta hjälp av någon och ta ett kort på den, snart...

Nu ska jag istället läsa några bloggar och kanske,  möjligtvis om jag känner mig duktig, börja med naturfördjupningen. Som belöning kan jag åka på Iksu, eller det gör jag hursomhelst.

Tack för kaffet!

"Borde, skulle kunna lägga av men jag trillar dit ibland"

Hej!

I fredags gjorde jag någonting som kommer att finnas kvar för resten av livet och jag är glad.
Det blev kalasfint och ah så underbart.

I lördags skulle vi på Shape Up men tydligen var det desperata  personer som verkligen ville dit som måste ha köat innan 20.00 typ.

Till slut kom vi in på listan på Corona. Vi hade roligt men musiken förstörde väldigt. mycket. Jag pallar inte 70-tals tema en hel kväll. Och inte nog med det så dansar de äldre väldigt dåligt/konstigt. Det är faktiskt inte okaj att ass:a alla som kommer i ens väg.

I går, söndag alltså så kom Malin hit och myste. Vi såg på Taken som förövrigt var en riktigt bra film. Det var ett bra tag sedan jag såg en film som jag varit så nöjd med.

Nu är det måndag, vilket innebär lov. Och jag har äntligen fattat att det är lov. Och det känns skönt.
Jag ska ta och dricka lite kaffe nu och helt ärligt bara njuta...

Puss

RSS 2.0