"I said hell yeah"

Ett pump och ett spinningpass senare är jag slut. Finito. Jag orkar knapptr hålla upp mitt huvud.
Jag behöver lite energi, kanske lite kaffe fungerar. Om jag orkar göra det.


"I rather die than be trapped in a living hell"


 
2Pac - Trapped.

"You make the shit go around"

FAN. Fan alltså. Detta jävla kaosväder. Jag blir less. Man kan ju inte ta sig någonstans.
Jag vill sparka på någon. Kom igen, frivillig?


"She keeps on passin' me by"

I dedicate this to IKSU. Fan vad jag älskar det stället. Jag får ut så mycket överskottsenergi där. Och så är det ett ställe där jag får träffa Malin a lot. Det är också positivt.

Nu ska jag ta och se "I taket lyser stjärnorna". Hade tänkt göra det idag men fastnade med aupairansökningen. Som för övrigt börjar ta sig. Ska klistra och fixa med fotokollaget men sedan ska den skickas in.

Puss hej!

"One day in the paradise"

Hejhopp nu ska jag se ikapp de missade avsnitten av Paradise Hotel. Ladies and tjänstemän - det där programmet är beroendeframkallande.

"Riverside motherfucker"

På tal om Aerobic Dance. Jag och Malin var på ett i torsdags och en av finallåtarna var Sydney Samsons "Riverside" med sampling från filmen "Juice" med b.la Tupac. Som också är personen som säger "riverside motherfucker". Helt otippad låt som kom på träningen - sjukt underbart!


"And stop wearing your brothers chain"

Ouff, jag känner mig helt utpumpad av all Iksuaktivitet i veckan. Spinning, pump, funk, aerobic dance, combat. You name it, jag är där. Men det är skönt.

Jag måste få ut min energi. Och vad bättre än ett spinningpass med kära Freddeliciou? The bomb!

Snart vankas middag. Bra för jag är fett hungrig. Och sedan bara glassa framför teven. Jag är helt slut.


"En sak i taget"

Igår kom albumet "En sak i taget" av Andreas Grega. Det låter underbart.
Jag tror att människorna kommer delas upp i två läger - de som älskar det och de som hatar det. Jag älskar det!


"We're golden"

Nu är P3 Guld 2009 förbi. Favoritgalan alla gånger. The Deportees vann pris för Årets pop, Jason delade ut pris och Andreas Grega uppträdde med låten "Rädslan" och mycket mer.

Så jäkla fantastik han är, herr Grega.

Allt som allt, underhållande och bra musik. Som sagt så är Guldgalan fetast.

"Hur långt kan man gå?"

Slölyssnar på radio, en ny låt sätts igång... "The Botten Is Nådd". Glädjerus.
Alltid lika underbart att höra en Timbuklåt spelas. Helt oväntat bara.
Sköna tanke.

Jag mår bra :)


"The spotlight ain't nothing without you"

Jag har börjat läsa boken "Snabba cash" - mycket efter att ha sett trailern för filmen och hört så mycket om den. Vill läsa boken innan jag ser filmen.

Nu har jag dessutom en bra bild av hur JW ser ut då det är Joel Kinnaman som spelar karaktären i filmen. Desstuom är han nu med i söndagsfilmerna Johan Falk. Egentligen rätt sliskig look - backslick, skägg... But I love it. Han är fett snygg.

Så jag är glad att jag har den bilden i huvudet när jag läser boken. Mmmmmmh!

Joel Kinnaman : Joel Kinnaman 

"2Pacalypse"

Idag ska jag försöka ta tag i aupairansökningen på riktigt. Den ska seriöst skickas in snart.

Lyssnar på 2Pacalypse. Tupacs första album. Underbart!

"I see you in the spotlight"

Goda vänner!

Ikväll blir det Core Puls och Cykel 55. Får se om jag får med både mamma och pappa.

Fast måste måla naglarna först...


"En sak i taget"

Nästa vecka kommer Andreas Gregas debutalbum som soloartist och jag är tagged. Hoppas han hajpas ännu mer än det hittills varit så att jag får höra/se så mycket som möjligt med honom.



♥♥♥♥

"Ollusion"



Mmmmh, I like it. Omarion är helt sweet. Måste lyssna mer på albumet men hittills är det najs. Jag vet inte vad jag ska tycka om den nya stilen, den är clean och känns mer vuxen. Men han var ju sweet som liten plupp...

Ah, jag vet inte. Albumet är i alla fall bra. "Ollusion" - checka checka!

"Let's do it - spur the moment"

Så nu har jag beställt mitt armband från Bijoux by Us. Önskade mig pengar till det i julklapp men fick en massa annat fint istället. Så jag beställde det nu, efter lite letande på olika sidor då det var slutsålt på den tänkta hemsidan.


Plus ett par blingblingörhängen - vita stenar. Mest utfyllnad då man var tvungen att komma upp i ett visst minimumbelopp. Men dom var fina också.

"But I'm trying to understand"

I am in pain - träningsvärk från gårdagens bodypump-pass. Fasen alltså. Det är just därför jag drar mig för att åka på bodypump. För träningsvärken.

Igår åkte Pickalurven iväg till Mallorca för att bo hos Jessica på obestämd tid. Och Kriss är påväg från Sydney till London i dagarna. Och jag? Vad fan gör jag?

Inte ett jäkla piss, sitter på mitt rum med pyjamasbyxor, Omarion i högtalarna och kollar vilka pass Iksu har att erbjuda dagen till ära. Hmmm? Vad är det för liv jag lever?

Det enda jag inser är att jag måste fylla färdigt aupairansökningen för att skicka in den - men jag drar mig för att göra det. Vet inte varför. Det enda jag vet är att det är det enda jag borde göra just nu.


"I get it in again and again"

Nu är jag i stort behov av lite nya artister/album/låtar. Helt random upptäckte jag att Omarion släppt nytt album nu, 2010. När jag såg det tänkte jag att det inte kommit ut än men det är ju fasen 2010 nu. Jag har inte vant mig,

Anywho, albumet heter "Ollusion". Är helt stuck på speciellt en låt.


"We're in the red light district"

Kämpar fortfarande med att vända dygnet. Det går framåt nu.

Nu åker jag iväg på Iksu - Body Pump...


"I did it"

Klev upp omänskligt tidigt imorse - 06.45 för att åka iväg och klippa/färga håret kl 08.00. En tid som jag själv valt men den enda tid som fanns hos denne frisör denna vecka. Så jag var ju tvungen. Jag har trots allt gått runt i mitt fanskap till hår ändå sedan i maj - den utväxten har inte varit att leka med. Snacka om trash!

Men nu är jag nyklippt och nyfärgad, även om det kostade en del... Men det är det värt.

Sprang runt en sväng på stan i -26. Fyndade en fin kofta på Gina och ett par örhängen från Åhléns. Var dessutom tvungen att köpa mer shampoo och hårinpackning som gick på en del. Tur att det var ett litet erbjudande i alla fall.

Just nu känns det som att jag lever som att det strömmar in pengar till mitt konto hela tiden - vilket det inte gör. Men kan jag få låtsas ett litet tag?


"Today was a good day"

Det börjar gå utför när man måste ställa alarm på 10.00 för att inte sova i all evighet. Och att man sedan snoozar till typ 10.30 och sedan stänger av alarmet helt för att man störs av det - så kan livet som arbetssökande se ut.

Jag måste vända tillbaka dygnet, inget skämt.

Idag ställdes alarm på 10.00 och jag snoozade till 10.11 och klev upp efter det. Bra bra bra!

Idag blir det lunch på Station med Malin som är en brownie efter två veckor på Gran Canaria. Sedan promenad till Blodcentralen för att lämna blod och sedan vidare till Iksu för ett BodyCombat-pass.

Have a beautiful day!

"Come away with"

Snart kommer jag äntligen få min första ersättning utbetald av Försäkringskassan. Skulle egentligen ha varit hos mig i november... Äntligen tog jag tag i saken och ringde dit där det visade sig att dom inte godkänt insättningen av peningarna men nu jäklar kommer cashen att ösa in. För oktober/november, november/december och december/januari.

Det är jag fasen värd då jag levt på noll kronor sedan i somras.

Sedan upptäckte jag nyss att mitt Iksukort går ut den 15 januari.
What the fuck - måste. köpa. nytt. snabbt!
Vad vore mitt liv just nu utan Iksu undrar jag?

Puss

"Everyday I'm hustlin'"

Någon annan jag gillar är Williams, Katt Williams. Rick Ross låt "Hustlin'" shufflades nyss fram och jag kom att tänka på Katt.
Har du inte sett något med honom? Men gör det då!!



Såg nyss "The Pimp Chronicles pt 1" och "It's Pimpin' Pimpin'". Recomended. Checka checka!

"Ain't that a bitch"

Fasen så jag älskar den här låten. Tupac.


"Now that's karma"

Ohhh, vi är redan inne på den fjärde dagen på det nya året - 2010.
Hur ska man säga när man förkortar året?
Förut sa man ju t.ex. "kommer du ihåg sommaren 07?". Ska man nu säga sommaren/resan 10?!

Annars så har jag inte gjort speciellt mycket. Haft filmmaration med "Friday"-filmerna med b.la Ice Cube. Fett roliga!! Och jag älskar Chris Tucker från ettan.

Idag ska jag på dagbio. Har nog aldrig satt min fot på biografen mitt på dagen. Det blir "Alvin och gänget 2" med minsta kusinen Anna. Jag är taggad. Synd bara att jag inte sett första än.


RSS 2.0