"Livet är fun, funlight!"

Heys!

Det här beskriver nog ganska bra vad jag gör just nu och någon timme framöver. Hänger du inte med? Nej då är det inte meningen heller.
Jag schteker, jag schteker.



UPDATE
Yes, igår kväll så såg vi finalen hemma hos Jonathan med fler. Torres hade ny frill vilket var ett framsteg. Och sedan så vann ju Spanien. Det var helt rätt. Tyskland hade absolut inget där att göra.

Sedan så hann vi även se en del av Pirates, den första. Men alla var trötta så vi åkte hem.

Imorse gick jag på en lång promenad med Sheila och det var skönt. Solen sken mer och mer och till slut var det kalasväder, på Malins födelsedag och allt.
Malin fyller då 18 år idag och jag åkte dit vid halv två för att ge henne en present och få lite fika. Hon fick ett presentkort på IKSU Spa så vi ska göra en favorit i repris någon dag framöver.

Hon hade fått en hel hög fina presenter, varav en än så länge hemlig upplevelse av Mattias, en Smirnoff Apple av Erik och bakböcker av hennes mamma. Malin som är en fena på att baka, så det var bra.
Grattis på dig din sötnos! ♥

När jag kom hem vid 16.00 så schtekte jag litegrann, som Ulf i Ica-reklamen så finurligt har illustrerat. I like it. Den är helt, helt klockren.

Kriss kom hit på kvällen och chillade med mig. Vi såg The Great Debaters med Denzel Washington i egen hög person. Han är en bra skådespelare.

Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt för jag är jäkligt trött.

Godnatt

More than even clowns need the laughter of the crowd

Heys!

Igår kväll var jag hemma hos Erica och käkade goda jordgubbar, såg på Smekmånaden och lite annat. Det var bara vi två då resten var på krogen och Jessica som var med Odes. Men vi hade det bara najs i alla fall.

Vi såg även en intervju med Pavlo och låtsades förstå vad han sa. Vi kunde klura ut att han sa fotboll, Grekland, Spanien och Sverige men that's it. Men kanske enough for us. Här är den underbara Pavve. Lyssna, titta och NJUT!



Sedan idag så har jag hunnit vakna, no shit Sherlock. Men även käkat frukost, dragit på mig bikini, tvättat utemöbler och startat datorn och sitter på MSN med Picis nu. So far är det det som jag hunnit med idag.

Det kommer även att bli schtek ute, härligt härligt. Vi får hålla tummarna för att Erica orkar cykla hit. Annars kommer jag att kalla henne för Picus.
Undra om det var Jessica som kom på namnet. Det var i alla fall klyftigt.

Pusshej


Fre-fre-fredag

Hej!

Jag kan ju börja med semifinalsmatchen. Jag är besviken. Det är som ett underbart stort vaniljvärmeljus bara slocknade och lågan försvann. Vad ska vi nu titta på liksom.
Torres eller? Nej.
Fast det är inte bara för det utan för att de spelade rolig fotboll också.

Annars så har jag väl inte gjort så mycket. Vi såg The Holiday efteråt vilket är en film som jag verkligen älskar. Jude Law är inte att leka med, någonsin.

Jag skulle vilja åka på en äventyrsresa på en båt med sovplatser och min respartner får vara en Johnny Depp då han är som allra bäst. Med sig har han en flaska vin, musik och en mängd-mängd historier att dela med sig av.
Tänk om jag kunde ha det som dröm någon natt.



Nu ska jag laga mat!

Pusshej

And then we had wednesday

Heys!

Igår var jag och fixade ett nytt pass. Det känns skönt att ha det bortstökat. Men bilden blev nog ingen höjdare. Jag ville bara ha det bortgjort.
Sedan promenerade jag och Sheila från stan hem till Kriss och vi blåste nästan av vägen. Håret for i ansiktet hela tiden så jag såg inte vart jag satte fötterna.
På kvällen bakade vi bärscones och såg på vår hyrda film, "Good Bye Bafana". Den var bra!

Sedan så såg vi premiären av Big Shots på 5:an. Det var ärligt som en manlig SATC. Och det var så bra, ah så bra.

Idag skiner fortfarande ingen sol, men det regnar ju inte. Än så länge. Jag har hunnit se 27 Dresses and I liked it. Tror att jag ska filmnörda hela dagen.
Det finns ändå inte så mycket annat att hitta på.

Ikväll blir det fotbollskväll hemma hos Linn och jag är jättetaggad. Turkiet-Tyskland. Hmm, på något vis så hoppas jag på Turkey för att det skulle vara så otippat.
Sedan hoppas jag att ingen har missat att det är Ryssland-Spanien imorgon?

Pusshej

Det vinnande konceptet

Heys!

Idag är det väl en bättre dag. Det regnar inte och jag ska åka för att fixa ett nytt pass.
Jag har haft det hängande över mina axlar alltför länge och nu ska det bli gjort.

Annars så finns det inte mycket inplanerat idag. Det får komma som det vill.

Jag har inte heller mycket alls att skriva. Kanske lika bra att gå härifrån.

Eller jo, jag ska bjuda på en bild på en kille som är charmig, söt och helt ultramagnetisk. Och ärligt, han spelar väldigt bra också.
Här kommer han, mr. Roman Pavlyuchenko. Han kan!



Pusshej

Raindrops are falling on my head

Heys!

Idag är en så trist och tråkig dag att ingenting känns roligt. Jag vaknade imorse vid 05.00 och kollade ut genom köksfönstret och då lyste solen och när jag gick och la mig, somnade om så tänkte jag att det skulle bli en bra dag.

Men när jag vaknar vid 10.00 så smattrar regnet och jag har hittills inte stuckit ut huvudet genom dörren en enda gång. Det känns inte nödvändigt. Jag vill inte gå ut överhuvudtaget.

Jag kan också berätta att jag just nu suttit framför datorn och letat fram de bästa, ultramagnetiska bilderna på Pavlo. Igår diskuterade vi även hur vi skulle få tag på en Pavlyuchenko-tröja. Om det är någon som vet hur, så berätta det.
Vi är beredda att göra vadsomhelst!

Nej, jag ska ta och fixa lite varm choklad och kanske toppa med en marshmallow. Det har jag aldrig fått testa förut. Now is the time. Sedan ska jag fortsätta läsa "Flyga Drake". Den är sjukligt bra, jag kan bara inte sluta.
Har världen tur kanske jag tittar ut en snabbis genom dörren, bara för att stänga den igen.

Pusshej ♥

"Ryssland kan"

Heys!

Först och främst matchen igår, Ryssland-Holland. Jag finner inga ord. Jag kan bara beskriva det som att Ryssland körde sönder Holland och glänsde så jag fick ont i ögonen.
Dom överröste med målchans efter målchans, synd bara att många inte gick in. Då hade det inte blivit förlängning.
Men jag klagar absolut inte. Mer Pavlyuchenko för vår del då.

Vi var Lag Pavlyuchenko hemma hos mig med kladdkaka, superlattes och popcorn framför tvn. Det var lika härligt som alltid. Usch så stämning det var.
Jag fick nästan ont i magen på slutet.

Som Bojan så fint beskrev det. "Det känns konstigt att man får så mycket känslor för ett land som man inte har något förflutet till". Det var precis så vi kände också. Jag sa till och med att "hoppas att VI kommer att gå långt ..."

♦ Imorse kom mamma in och sa att solen sken, så jag planerade att kliva upp då hon kom in en gång till och sa att det var molnigt. Inte långt efter det så hör jag hur regnet börjar smattra och sedan vräka ner. Det var helt sjukt.
Jag har hunnit övningsköra också. Vi var på Obs och Stadium och lämnade tillbaka lite saker. Där var det rea så jag shoppade ett par byxor, två träningslinnen och en långärmad grön tröja. Det känns bra.
Sedan åkte vi vidare till Strömpilen där jag köpte en sommardoft, äntligen. Det blev Escadas nya, Moon Sparkle. Den luktar gott.

Nu är jag hemma och läser "Flyga Drake", den är så bra. Jag kan nästan inte sluta. Fast jag behövde en liten paus nu. Istället lyssnar jag på Augustana.
Ikväll blir det fotboll hemma hos Linn. Italien-Spanien kan nog bli en bra match. Som tur är har vi ju Luca Toni.



Pusshej

I treat you like a princess

Lyssna på den här låten!
Jag blir ärligt bara glad och sprallig av den.

Och ladies and tjänstemän, jag luskade just ut av en slump att the lead-singer i Rooney är underbara Robert Schwartzman som är kompisens storebror i "En Prinsessas Dagbok". Hur sjukt najs är inte det?

Okej det kanske bara är jag som bryr mig om det men detta är en stor, bra nyhet för mig.

Här är "When did your heart go missing?" av Rooney med Robert i spetsen.


Jag är ultramagnetisk for sure

Goddag!

Kvällen igår spenderades hemma hos Sara med en massa andra tjejer. Vi grillade, kött, korv och grönsaker. Sedan grillade vi ananas och äpple till efterrätt. Det var really good även om köttet blev lite väl svart.

♦ Vi spelade lite kubb och första omgången slog Sara misslyckat ner kungen med mål att kasta en annan spelpjäs. Då vann vi, från början Lag Kriss, Sandra och Picis vilket senare blev Lag Pavlyuchenko med Zlatans målgest.
Vi var Pavlyuchenko, Pavlyuchenko och Pavlyuchenko. Trots att vi slog ner väldigt många så räckte det inte hela vägen fram. Men innerst inne så kan Pavlyuchenko. Vi är bara lite för blyga för att visa våra ultramagnetiska skills in public.

Sedan så käkade vi chokladkaka med glass och såg första halvleken av Kroatien-Turkiet vilket var en händelselös match.
Vi gick ner till köket och käkade en massa annat, bland annat jordgubbar.

Jag kände på mig att andra halvleken skulle bli spännande men gjorde inget åt det. Sedan läste vi på Aftonbladet att Turkiet hade vunnit efter straffar. Varför kunde vi inte se andra halvan? Osis.

Kom hem vid halv tre i alla fall. La mig i mjukaste, skönaste sängen och läste lite ur en bok, lyssnade på Augustana och somnade tillslut.

Jag hade världens sjukaste dröm. Jag var ärligt en kvinnlig, lite mesigare Indiana Jones som var ute i djungeln och rädda mig själv först och främst från bland annat 30-centimer långa fisk-ormar som egentligen var åror från början, i en väldigt djup båt med Sheila i som aldrig satt still. Min kompanjon var ibland Kriss eller Picis eller någon annan.
Det var helt klart en jobbig dröm som var hemsk och samtidigt lite underhållande.
Kanske har mina ooriginella drömmar kommit tillbaka? Ändå roligt!

----------

Idag skiner solen bakom alla moln som jag bara vill blåsa bort. Istället gör jag tvärtom och sitter inne. Fast kommer solen fram springer jag nog ut.

Ikväll är det kvartsfinal - underbara Pavlyuchenko vs. Holland. Okej det är väl Ryssland vs. Holland men så tänker inte riktigt jag, eller nog inte Picis heller för den delen. "Pavlyuchenko kan".

"Alla som är något kommer antingen vara här här eller bänkad framför radion precis som på det glada 60-talet"
Mr. Daniel Adams-Ray

Jallabai

It's a backstabbing world honey

Hej!

Hela familjen hade planerat att cykla till farmor och farfar för att käka lunch. Nu blir det ändrade planer då det spöregnar ute. Bilen aboslut, ja tack!

Igår kväll såg jag och pappa Portugal-Tyskland vilket ändå var en helt okej match. Sedan så kollade jag lite på annan tv och sedan reprisen av Sve-Ryss. Jag vet att det är crazy, men jag tänkte att "det är ödet att jag ska se den om jag slår på den här kanalen". Och så var det också!
Ödet is a friend of mine indeed.

Nu ska jag käka frukost och sedan duscha och sedan iväg med bilen. Är du ute på vägarn runt Strömpilen då så håll lite extra koll. Jag kan köra på dig!

Pusshej ♥

Right ain't wrong if wrong ain't right

God morgon Sverige!

Yes, när jag vaknade imorse så sken solen underbart.
Jag städade huset.
Nu är det moln på hela himlen istället. Score! Eller inte.

Jag ska istället göra motsats och sitta inne, måla naglarna och se på Scrubs.
Det känns bättre än att vara ute i kölden typ.

Btw så drömde jag typ om fotboll inatt. Kommer inte ihåg i detalj men det var really najs. Och los mopsos, misstolka inte detta.
Det här börjar ju nästan gå överstyr.

Sedan så har jag nu lyssnat igenom Augustana's nya album and I love it.
Här är "Where Love Went Wrong". Lyssna goddamnit.



Pusshej

Fotbollsfeber överallt och vi målade oss

Heys!

Hinner inte skriva så mycket.

Igår kom Picis hit och vi drack kaffe med superskum tack vare en ny lattevisp. Vi såg Italien-Frankrike matchen som till slut blev väldigt spännande. Det var roligt och mysigt.

Idag har jag varit ute hela dagen och nu ska jag duscha, käka middag, leta reda på gula och blåa vattenfärger och åka till Kriss och sedan vidare till Picis för att se Sverige-Ryssland.

UPDATE
Yes, och vi taggadade jävel inför matchen med målningar och allt. Och vad hände? Jo det blev flopp av hela skiten. Jag sa till och med att jag hoppades att Pavlyuchenko skulle få göra första målet vilket också hände. Men Sverige kom aldrig igen. Inte en enda gång typ. Pavlyuchenko blinkade(!!) åt oss igen i laguppställningen. Det kanske är hans thing, men vi tar ändå åt oss och smälter bort, på riktigt.

Men jag är optimist javisst och ser detta som en chans att få se mycket mer av den ultramagnetiska Pavlyuchenko som är i en klass för sig. Jag vet att Picis håller med mig också. Han är paxad av oss och ingen ska få ta honom ifrån oss.



Nu ska jag sova och kanske se lite av Scrubs innan också. EM fortsätter ju så vi kommer att se fler matcher. EM hypas och det är helt okej.

See you!
Puss ♥

Ni är en grym publik trots sprit och vin och gyttjekrig

Med tanke på att det är den 17 juni och att Hultsfredsfestivalen äger rum just nu så passar det ypperligt med denna låt.
Snook gjorde den för att de skulle spela på Hultsfred, 17 juni, ett ex antal år sedan nu.



Passar ju även då Mr. Adams-Ray just nu är programledare för P3 som sänder från bland annat Hultsfred.
En massa anledningar till att lägga upp denna låt alltså.

Enjoy!

Det är live som gäller, nothing else

Ladies and tjänstemän!

Det blåser idag och det känns bara allmänt dtt.

Sitter just nu och laddar ner lite nya låtar och funderar på att gå ut och blåsa bort.

En helt crazybra nyhet är att självaste Mr. Daniel Adams-Ray är programledare för P3 Live Sommarsession i år och kommer att åka runt på de största festivalerna i vårt avlånga land. Det känns sjukligt taggat att lyssna på.



Annars så rullar livet på som vanligt, ingenting händer just nu. Inte ens vädret är på topp.

Det enda jag taggar nu är matchen imorgon mot Ryssland. Barra vi hittar ett bra place att se den på.
Då kommer allt att bli übernajs.

Nej, nu ska jag ta och städa rummet en snabbis och sedan gå ut.

UPDATE
Jag var ute i solen en stund och thank god, jag blåste inte bort.
När jag kom in så duschade jag länge, peelade och smorde in med hudlotions. Nu är jag hel och ren igen. Har även hunnit se några avsnitt av Scrubs säsong 7.
Det börjar i alla fall bra, hittills.

Till middag blev det pannkakor vilket inte är en favorit. Man blir mätt av det jättefort och efter ett tag så blir man hungrig igen.

Jag har med glädje idag även hittat Augustana's nya album Can't Love, Can't Hurt and it is like heaven to me. Tonerna är hur sköna som helst och hans sångröst är crazybra. Den ger mig rysningar över hela kroppen.
Jag kommer köra sönder detta album i sommar, tro mig.

Pusshej

Det spontana imponerar alltid

Heys!

Idag när jag var ute så spelades musik på radion samtidigt.
Rätt som det var så börjar 1990Nånting spelas och det var bara sådär spontant härligt. Det är i vanliga fall ingen låt som hypas på radion liksom. Skönt med lite omväxling sådär.
Det gör mig lika glad varje gång.

Idag har det blåst spikar trots att solen har skint och det bakom all blåst har varit värme. Jag har hunnit vara barnvakt och fått käka jordgubbar. It's like a strawberryfield.

Sedan så promenerade jag och Korf till Rimi och köpte nötter och choklad. Kom hem till K och dit kom även Picis och Jenny. Vi såg Österrike-Tyskland som inte var någon höjdare. Det var typ stilla, allting.

Sedan så käkade vi en massa popcorn medmera och hade det allmänt najs.

Nu är jag hemma igen och funderar på att påbörja tittandet av Scrubs säsong 7. Det känns underbart taggat!

Godnatt

Alla bara charmar all the time

Heys!

Tadaa dam dadam. I am back on track.

Efter dagar utan Internet är jag tillbaka där jag slutade.
Det har faktiskt hänt en hel del under dessa dagar.
En crazy skolavslutning, lite solning, FOTBOLL, popcorn, promenad, film, regn med mera.

En massa fotboll har det faktiskt blivit och det har varit najs. Det känns som att det har funnits en speciell spelare i varje lag som charmar.
It is just to crazy to talk about.

I Sverige har vi ju Zlatan but of course. Ryssland har den nyfunna Pavlyuchenko (Pallechenko/Jullechenko) som charmade redan på uppställningen med en blink(!!) och nu höll jag på att glömma Rosenberg, även han i Schweden.
Okej Swe får ha två stycken, det är helt okej.

Sedan så kan jag ju fortsätta säga att J har den sämsta smaken av oss alla och hånar alla vi tycker är fina och jämför dom med alla fula fuckers.
Det är dålig stil.

Nu måste jag fortsätta kolla in matchen med Turkiet-Tjeckien.
Turkey surprisar och vinner stort.

Det här med fotboll och stämning är ultramagnetiskt.

And it feels good to be back. Watch out!

Pusshej ♥

My Thrift Store T-Shirt

Heys!

Igårkväll kom Sara och Kriss hit. Vi poppade popcorn och såg klart andra halvleken av kvällens andra EM-match.
Sedan så gjorde vi kaffe och såg The Freedom Writers. Det var jättebra fast lite väl lång.

Sedan så åkte girlsen hem och jag såg Fjorton Suger. Alltså jag får så mycket sommarkänslor av den filmen så jag blir helt loco-loco. Plus att storebrorsan Markus är hur snygg som helst. Och då menar jag hur sjukt som helst.
Den filmen är min, min, min och så mcyket min att det inte finns.
Det är inte så speciell egentligen men det är något med den som jag gillar. Kommer nog att se den fler gånger nu under sommarlovet.

Nu ska jag promenera med Sheila-vippsen in till Teg för att låna en träningsbok.
Synd att det småregnar, annars hade det varit skönare tror jag.

Om två dagar är det skolavslutning, und-und-underbart!

Imorgon spelar Sverige första matchen, härligt värre.



Pusshej

It is so time for some change

Ladies and tjänstemäna!

Igår kväll var vi allihop hos Sara, käkade tårta och såg film.
Good Luck Chuck, och den var faktiskt helt okej.
Lite förutsägbar men samtidigt sweet.

Idag skiner ingen sol, vart tog utlandsvärmen vägen?
I alla fall så har det blivit lite omställnigar här i huset nu.
Datorn och hela ekipaget är inne i mitt rum så det är lite trångt.
Vi har flyttat in det hit då tanken är att vi ska måla om och göra en fondvägg i hallen.
Det kommer att bli great men det här är bara början.

Fördelen med detta är att jag kan se på film och serier samtidigt som jag sitter eller ligger i sängen vilken är en uppgradering jämfört med datorstolen som gör att man får nackspärr med mera.

Så nu när det ändå inte är någon sol så ska jag ta och se på några serier, har halkat efter så otroligt mycket i exempelvis Grey's Anatomy.
Jobbigt läge, tyvärr I-landsproblem ... Fan också!

Idag är det söndag och imorgon är det måndag... no shit.
Men egentligen är det brännboll på mariehemsängarna men jag känner att det är en chilldag hemma istället.

Sedan på tisdag taggar jag Sveriges första match i EM. Jag är så grymt taggad på hela EM i år så det är inte klokt.
I am going bananas over this.

Nu ska jag börja kika och undvika datorglajjer till ögon. Det är aldrig fint.

Pusshej

I'm not as think as you drunk I am

Heys!

Igår kväll var jag bara hemma och chillade medan alla som var mygndiga var ute och njöt av livet.
Fast jag hade det väl helt okej jag med. Jag gjorde em sommarplaylist 2008 med 70 låtar och den är fet.
Sedan så var jag ute och sprang, men min kondition har försämrats märkvärt så nu blir det att börja om från scratch då jag inte har något träningskort längre.

Idag is the day när Peter och Tobias åker till Furudal någonstans neråt i landet falukorv. De är borta i en hel vecka.
Under den tiden ska jag vara lycklig, hjälpa till att göra om i groventrén och ha det fett skönt.

Sedan så är det skolavslutning på onsdag and I can't believe it.
It is just wonderful.
Detta kommer att bli mitt sista riktiga sommarlov så jag ska ta vara på det, till max.
Jag kanske har ett äss i min ärm.
Kanske har jag alltför höga förväntningar men what to do. Jag ska hålla mig lugn.

Nu ska vi snart åka och hämta målarfärg och börja måla om.
Det kommer nog att bli goodie.

För övrigt, något helt annat. Jag älskar det här citatet. Det är så klockrent.
"Om du inte kan skala en apelsin, så tar du ett äpple!"
Det gäller att veta om dina begränsningar och acceptera dom.



Pusshej ♥

18 is the shizzle

Hej!

Imorse vaknade jag vid åtta, käkade lite frukost och väntade till nio med att ringa Sara. Hon hade just vaknat så jag kom förbi en sväng och gav henne mitt sluttal som handlade om henne och två banankaksbitar som vi käkade och drack kaffe.

Varför jag var så snäll kanske någon undrar?
Jo, det är så att Sara fyller 18 år idag. Så alla GRATTIS i världen till dig S!

Sedan så åkte jag hem igen och så fick jag skjutsa in pappa till ladan och mamma till apoteket vid sjukhuset.

Nu är jag hemma igen och ska käka lunch. Jag är sjukt hungrig. Sedan ska mam och mormor till moster och lämna present så jag ska få köra ännu mer.
Mycket bra, bra ...

Btw så har jag fyllt på pengar så att jag har gratis sms. Det känns underbart. Längesedan!

Ikväll blir det sommardroskan för alla artonåringar, ska jag ligga hemma och vara miserabel eller?
Ja, typ tyvärr ...

Puss

"Ohh la laa, yeah mann"

Heys!

Dagen har varit jätteskön!

Fick veta trafikantbetyget, MVG och sedan hade vi gruppträning en kvart + betygssnack, MVG.
I am on fire!

Sedan körde jag hem, bytte om till bikini och cyklade till Sara där vi gjorde iordning diverse saker. Sedan drog vi ner till stranden med några thorenbarn + emma :) Där låg vi och stekte, jag badade för första gången i år.
Till och med två gånger, det ni.

Brände mig lite på armarna också men det är helt okej.

Nu ska jag käka köttbullar och potatismos och bara njuta av livet.

Puss

"I'm begging you for mercy, yeah yeah"

Heys!

Jag hade sovmorgon imorse. Första lektionen var historia där jag fick VG i slutbetyg. Och sedan så tyckte Charlotte att min sv/hi rapport var jättejättebra. Jag tycker också det, helhelnöjd alltså!

Sedan så stekte vi lite i solen, hade klasstid en snabbis och sedan lunch. Kycklingsallad, passade bra!

Sedan sprang jag och Malin runt hela skolan och sökte diverse lärare som av någon anledning var på olika uppdrag.
Rolle t.ex. var och hämtade upp en tårta. Hade sedan natur där jag låg på VG+. Hon visste inte vad hon skulle göra av mig men jag såg extra ledsen ut och fick mig ett MVG tillslut.

Sedan fortsatte vi vår jakt och lyckades tillslut haffa Rollis med en tårta som var lite bränd i kanten.
Fick reda på betyget där också, MVG. Jag känner att jag verkligen har kämpat bra denna termin.

Sedan åkte jag hem och solade ett litet tag. Har sedan varit och övningskört i stan och när vi skulle hem var det sjukaste trafikstockningen genom stan. Jag skojar inte, stod säkert tjugo minuter i kö.
Men jag klarade det galant, really najs.

Nu ska jag ut och tvätta Lena och Johans båt så att den blänker som aldrig förr.

Pusshej

Ohh, it's a beautiful morning!

God morgon världen!

Jag som förtjänat att ha denna dag helt ledig, fri från skolan med allt vad det innebär vaknar halv åtta.
Men jag hörde absolut inte ett ljud när dom andra åkte hemifrån så det måste betyda att jag har sovit väldigt djupt.

Så jag kanske är helt utvilad nu, trots den tidiga timman.

Jag kom hem igår från Kriss ungefär 23.45 och var dödligt trött. Stupade nästan direkt. Det var härligt att äntligen få sova ut, på riktigt.

Nu ska jag fika en härlig frukost och sedan gå ut i solen och bara glassa.
"Well... I do what I do when I do what I do"



Pusshej ♥



Vilken und-und-underbar dag!

Heys!

Dagen har varit helt fantastiskt bra!

Imorse hade vi avsp. och fick det slutgiltiga betyget, MVG. Dessutom så hade jag fått MVG på mitt minikontrakt med två mål. De två målen var ju att sluta skjuta upp saker och gå på promenad tre gånger i veckan. Så jag är gudomligt nöjd.
Sedan efter ett snabbt besök på toaletten så fick jag ett glatt besked att jag hade vunnit tipsrundan. Belöningen var gratis inträde på Iksu Spa och en plansch med uppmuntrande ord.

Sedan gick vi ut i naturen för att kolla växtlighet på naturkunskapen och sedan gjorde jag och Malin bort vår redovisning på småföretagande.

Efter det var det lunch och en promenad till körskolan för att göra några test tillsammans med Malin.
Sedan bar det av tillbaka till skolan och så gjordes trafikantprovet bort.

Sedan var det bara kat kvar och där fick jag också veta mitt slutbetyg, MVG där också.
Jag körde till sjukgymnasten på Teg och fick min spända nacke uppmjukad och några kotor knäckta. Det var mycket skönt.

När jag kom hem så drack jag lite te och satte igång med rapporten. Den tog några timmar och efter en paus för middag så gjorde jag äntligen klart den.

Nu sitter jag hos Kriss och Sara är också här. Nu ser jag verkligen ljuset i tunneln. Det bländar mig!
Vilken und-und-underbar dag!

Pusshej

The sun, it is amazing

God förmiddag!

Solen skiner och jag mår ah så underbart. Jag har nu skrivit lite mer på min rapport, men vill inte sitta inne vid datorn längre.
Nu ska jag ut i solen och samtidigt läsa inför trafikantprovet imorgon.

So long suckers,
Puss



RSS 2.0