"It's coming"

Den här rackaren promenerade runt på min rullgardin för en stund sedan. Och jag lät den inte leva. Tänk om den biter mig eller något, liksom. Vet inte ens vad det är. Amerikansk version av geting? Jäkligt orange är den i alla fall!


"I'm sixteen and then next year what what..."

Haha, jag skrattar så jag dör. Såg videoklippet först på Ramin och Fajjans blogg och sedan imorse när jag startade bilen så spelades klippet upp på min favoritmorgonshow. Ojojoj!

Först och främst. Killen kallar sig för 50 Tyson - that's true. Han ser ut som en mix mellan 50 Cent och Mike Tyson. Han kan inte rappa, säger samma saker hela tiden. Alltså, det är bara så kul.

Och efter ni sett klippet måste ni kola in Kevin Harts parodi på hela grejen. Jag dör!




"I'm captain of the cool kids"

Jag snoozade imorse. Passet började kl. 09.45. Alarmet plingade 09.00 och jag ansåg mig tillräcklig pigg för att inte snooza 5 extra minuter,  utan stängde av det helt. Vaknade upp 09.22, helt borta.

Upp, klä på sig och packa ner yogamatta, vatten och handduk. Måste åka hemifrån senast 09.35. Hann inte käka någon frukost.

Jag var på ett combatpass och kände mig lite borta. Att inte käka frukost är en dålig idé - glöm inte det! (hehe, I made a rhyme)

"Still doin' puff puff pass"

Note to self. Veckans planerade träning så jag inte glömmer bort.

Mån - Spinning eller Combat
Tis -   Pump
Ons - Spinning
Tors - Pump
Fre -  Combat
Lör - (Spinning kl 08.45)
Sön - Pump

"I ain't got time for this man, I'm out"

Imorgon är det ny vecka, nya tag. Jag börjar kl. 12.

En vanlig dag ser oftast ut som följer.

09 - kliver upp, käkar lite frulle och åker iväg till Gold's för träning.
11 - kommer hem, duschar och käkar lunch, 
       kollar datorvärlden
12 - plockar ur diskmaskinen, fixar iordning kidsen rum, möjligtvis startar en tvätt.
13 - åker och hämtar Benjamin vid skolan
13 - 15.30 - valfritt, poolen, biblioteket, hemma
16 - Nicolas och Jackson kommer hem med bussen,
       fixar mellanmål och hjälper med läxorna.
17 - hjälper till och packar vätska och snacks till träningen,
       kollar att all utrustning är med.
18-20 - footballsträning. Kan åka hem när/om Steph kommer dit.

Mitt jobbschema ändras beroende på om David är i stan eller ute och reser. Om han är ute och flänger så går jag upp på morgonen, fixar frukost, följer N och J till bussen och skjutsar Boo till skolan.

Nu ska jag gå och kika om jag hittar något att tugga på.
Fred ut A-stad!

"I'm flying like a peacock"

Dagen då. Vaknade upp vid 07-tiden och var överlycklig över att få fortsätta sova. Jag älskar när jag vaknar upp tidigt och inser att jag bara kan fortsätta sova, flera timmar till.

Jag klev upp vid 09-tiden, käkade en banan och åkte iväg till Gold's för ett pumppass. Jag har börjat med en dålig vana. Att inte käka tillräckligt med frukost på morgonen. Inte för att jag lider så mycket av det, konstigt nog. Men jag saknar våra helgfrukostar hemma, när vi har olika pålägg, ägg, yoghurt, mackor, grönsaker, kaffe, te. Och så sitter man där i en timme, minst. Fasen, sådana grejer saknar jag!

Kom hem igen vid 11. Fixade lunch och duschade. Såg en snutt av någon dokumentär om Michael Jackson. Fixade mig och chillade ett tag. Gjorde kaffe och käkade en halv donut. Har inte gillat donuts men den var faktiskt helt okej, ändå.

Vid 2 eller så kom Kristy hit och hämtade upp mig. Med sig hade hon sin kompis som varit aupair i Minnesota och den nya aupairen som ska vara hos Kristys värdfamilj. Tillsammans åkte vi till Mall of Georgia och gick runt i några affärer. Kristy behövde köpa en till resväska. Totalt åker hon hem med tre väskor. Helt sjukt! Ändå mycket grejer man inhandlar under ett år. Hennes kompis, Danielle, hade totalt 27 skor!! Efter lite kikande så kollade vi en biofilm, "The other guys". Jag tror jag sett trailer för den kanske en gång så jag hade inga som helst förväntningar på filmen. Och den var grym. Fasen, skrattade flera gånger. Har du chans att se den, så gör det! Den var fett kul.

Ikväll har vi käkat middag tillsammans och Steph gjorde brownies till efterrätt. De var enormt goda! Och så har jag suttit här vid datorn och kollat runt på en del bloggar och svarat på mejl osv.


"Watch this game, I wanna play"

Vad mer gjorde jag igår kväll? Hmm, jag kommer inte ihåg. Jag gick ut på en promenad vid 21-tiden. Svängde förbi skolan i närheten där det tydligen spelades en footballsmatch. Det var massor med folk. Det kändes som jag var med i 'Friday night lights'. Inte för att jag följer den serien. Inte alls, har kanske sett ett halvt avsnitt. Men antar att det är så det känns, hehe.

"Just holla at me"

Vad mer har jag gjort som jag inte har skrivit om?

Oj just det, jag har skypat med Malin. Vilken dag det nu var... Kanske i måndags eller tisdags. Hursom, det var hur kul som helst att höra hennes röst igen. Det är sjukt bara hur mycket dialekt det låter som ni hemma har. Samma sak när jag pratat med mamma och pappa. När jag var hemma så tyckte jag inte att det var så hemskt, men nu när jag inte hör umedialekten alls så känns det så mycket grövre, haha.

Men Malin då - det var hur kul som helst att bara prata om allt och inget. Man får så mycket mer sagt när man pratar sådär än om man skriver mejl och sådant till varann.

Så närsom någon vill skypa, just holla! Jag har sagt det förut och säger det igen. Linnsan, vet att du är taggad. Jag vill höra allt om nya lägenheten och om ja, allting!!


"I smile if you smile"

För några veckor såg jag något udda utanför mitt fönster. Det var ett tag sedan, det kan ni se på min utväxt...


Låg och chillade och ser en Picis utanför fönstret!


Vad fasen håller hon på med?


Hon har baxat en bävertröja, pinsamt!

Erica, jag saknar dig. Och svara snabbare på mejl. Helgen är snart slut och jag har inte fått något svar. Seriöst så kommer jag hem och slår lite på dig snart!

"What time is it?"

Förra veckan inhandlade jag ju en klocka. En fet klocka. Vit med strassstenar runt uret. Fasen, jag älskar den!
Min lcc har en liknande fast mindre. Hon berättade att den här klockan har blivit så populär efter att Sandra Bullock hade på sig en sådan i filmen "The blind side" - fast en betydligt dyrare klocka. Måste ta och kolla filmen igen. Jag tror t.o.m att jag kan ha den på datorn.

  

Försökte få till bra ljus på bilderna, men det ser nästan gult ut. Den är så vit som på första bilden.


"See them coming, see them going"

Igår var det söndag, visst? Jo, det var det. EDIT: Nej fan det var ju lördag. Jag har i veckan blandat om alla dagar känns det som. Hursom, igår klev jag upp vid 07.15, käkade en banana och drack lite kaffe. Det var dags för Nicolas och Jacksons första footballsmatch för säsongen. David har gjort en warmup-cd med olika, taggande låtar. Så när jag kommer upp möts jag av "are you ready to rumble?...". Fasen, jag hade blivit taggad om jag vaknat upp till sådan musik.

N och J spelade på olika platser exakt samma tid. Jag åkte med Steph för att kolla på Jacksons match. Jag tror att vi åkte till en stad som hette Loganville. Det var perfekt footballsväder. Molnigt, inte fuktigt och solen kikade fram där på slutet.

De värmde upp, alla föräldrar och släkt på läktaren hade på sig tröjor med kidsens nummer och namn. De är himla inne i footballen här, päronen alltså. Stephanie hade beställt en matchtröja som liknade de som spelarna har. På framsidan står det Nicolas och Jacksons nummer och på ryggen står det "Applebee's mom". Haha, jag gllar den!

Matchen slutade bra, de vann. Dock kommer jag inte ihåg resultatet. Och dessutom så vet jag inte hur poängen ser uti football. Det är fasen en komplicerad sport!


Kidsen kommer inspringandes.




Här ser ni även deras cheerleaders. Så gulliga!

"All up in my face"

Bannemig, nu tar jag tag i bloggen och lägger in en del bilder. Det är jäkligt segt att lägga in bilder.
(liten parente, hostade just och två spottdroppar hamnade på dataskärmen, bra kämpat!). Men om bilderna, det tar en evighet innan de laddas upp. Så när jag har bilder att lägga in brukar jag spara att läsa t.ex bloggar eller logga in på facebook/mejl, bara för att ha något att göra under tiden bilderna laddas in. Säger inte det en del om att det går slow?

I alla fall, vänner, först - en dag för några veckor sedan så satt jag i mitt rum och bara chillade. Plöstligt ser jag något svart på min beigeaktiga vägg. Kontrast alltså! Det var en fet jäkla spindel. Problogger som jag är var jag tvungen att ta kort på den först. Var äckligt, behövde gå relativt nära för att få en bild. Dumt gjort!



Och tro inte att spindelscenariot tog slut där inte. Nej, när jag sedan satt och chillade i soffan framför tvn så kommer det en spindel gåendes på soffan. Fick värsta chocken och flög upp ur soffan. Spindlar är seriöst äckligt. Känner att det kliar och kryper på mig nu, bara jag skriver om dom...

Det är alltså inte okej för mig att sitta och chilla? För då kommer spindlarna fram.

"So the music going to be loud"

Oj, ser att jag inte skrivit på några dagar. Jag har nästan inbillat mig själv att jag gjort det, dessutom.

Igårkväll skjutsade jag kidsen till träningen och när vi hunnit ca. 5 min så börjar det regna. Ju närmare the field (kommer inte på svenneordet...) vi kommer desto mer regnar det. Och så börjar det blixtra och åska - like mad. Så vi får stå under tak ett tag och vänta ut regnet och nog slutade det regna efter ca. 40 min så då blev det träning i alla fall.

Imorse blev det ingen träning. Jag orkade inte kliva upp ur sängen, behövde mer sömn. Idag skiner solen så jag ska snart åka och hämta Booboo vid skolan och så åker vi till poolen. Känner mig blek, måste bättra på nu, hehe.

Annars så händer det inte så mycket speciellt. Det känns som att rutinerna börjar infinna sig. Jag börjar få en riktig vardag. Det känns bra.

Just nu sitter jag och käkar lite på en poptart och dricker kaffe.

Ha en fin kväll därhemma!



"Football"

Jag har nog inte visat min najsiga tröja som Steph beställde åt mig. Det står "Property of bulldog football" och så är det nr. 88 vilket är Jackson's nummer. På ryggen står det allas nummer och namn som är med i hans lag.

Den är himla skön, just nu använder jag den som sovtröja och slappiströja.





Det är svårt att ta kort på sin egen rygg och nej, jag pallar inte med självutlösaren, hehe.

"Bottoms up, bottoms up"

Så jag åkte iväg imorse vid 07.30. Åkte iväg och redan på vägen ganska nära vårt område var det bilkö. Jag kom ut på I-85 och gick bra från början. Kom en bit och bam - det var packat med bilar. Körde typ 15 mph. Vägen var 5- eller 6filig så ni kan ju tänka er mängden bilar. Synd att jag inte hade kameran med, hade varit najs och visa bilder på det.

Anyway, kom fram till Social Security-kontoret, tog en nummerlapp och satte mig och väntade. Ca. 30 min senare var det min tur. Lämnade fram min ansökan om ett social security number och card plus andra papper. Åkte sedan hem igen och gjorde lite hussysslor såsom tvätt och städning.

Jag hämtade upp Boo vid 13 och så åkte vi till poolen och chillade. Fasen vad skönt det var. Har varit lite sämre väder de senaste dagarna. Molnigt och en del regn. Så det var skönt med lite sol igen.

Jag behövde inte följa med till footballsträningen ikväll för Stephanie var hemma tidigt. Så jag checkade Gold's schema och hade rejält flyt. 15 min senare skulle ett combatpass börja. Gött mos! Jag som inte hann träna imorse.

Sedan åkte jag hem och gjorde middag, kyckling med grönsaker. Passade på att smsa Malin och kolla om hon var taggad på skypedejt - trots att kl var ca. 01 hemma i svenneland. Lika bra att chansa, fick svar men hon sov. Så imorgon förhoppningsvis. Det ska bli så kul att höra din röst igen, Malin!!

Nu ska jag ut på en liten promenad I think. Det är jäkla skönt att bara gå ut en sväng på kvällskvisten (vilket fjantigt ord, låter ju som en gammal tant...) hehe.

Puss och hej!

"All up and down 285 and I'm going in circles"

Imorse var jag iväg på gymmet, åkte hem och stressfixade mig och sedan kom Kristy och hämtade upp mig vid 12. Vi åkte och tankade och hämtade upp en annan aupair, Helene. Sedan körde vi till Lccns hus för aupairmöte. Det pågick i ca. 2 timmar.

Efter det åkte vi till Discover Mills, jag behövde byta klockan jag köpte igårkväll. När jag kom hem igår och skulle ställa in tiden så ser jag att om man skakar klockan lite så ändras uret... Och så ska jag inte ha det. Jag ska ha en fungerande klocka. Efter det var det tänkt att vi skulle se bio men istället gick vi runt i några affärer och kikade.

Åkte hem och chillade ett tag. Käkade middag med familjen och Stephs extramamma, Karen, och Davids pappa, Charlie, kom och käkade med oss.

Sedan hjälpte Stephanie mig att fylla i ansökan till ett Social security card, SSN. Jag behöver ett för att få vara med på bilförsäkringen, för att ha mitt bankkonto och för att ansöka om ett Georgia driver's license. Så det är viktigt att jag skaffar det.

Så imorgon ska jag ta bilen och köra iväg till okända marker med hjälp av gpsen. Jag är så nervös att jag säkerligen inte kommer kunna sova inatt, tyvärr. Måste köra på I-85 som är en highway - alltså en jäkla stor väg med massa filer och grejer. Och jag som aldrig kört på en, eller en gång på kvällen tillsammans med Stephanie men det räknas inte. Och nu kommer jag vara själv. Men Steph säger att jag klarar det så jag får skylla på henne om jag hamnar i någon annan stat av misstag, haha.

Så håll tummarna för mig, det går nog bättre då.

Puss och godnatt!


"I'm the MVP"

Nu åker jag iväg till Gold's to make up for my misslyckade pumppass igår. Bättre lycka idag - jag ska vara där först och ta allt jag vill ha. 

Vänner, mer kommentarer vore trevligt! Jag vet att ni läsaer, so prove it.

Pussar


"I'm so fly"

Så jag åkte iväg till Discover Mills vid 17.30 för att möta upp Frida för lite biotittande. Vi såg Inception. Först och främst lite om biosalongerna här i the great country.

Man behöver inte vara på plats typ 30 min innan för att hämta ut biljetter. Det är enklare att bara vara spontan och gå på bio. Bara köpa och gå in. Man har inga speciella platser utan får väöja själv vart man vill sitta. Såklart på en stol som inte är upptagen, dhörrr! Och stolarna då. Tänk er salong 4 på SF med de förbättrade stolarna och nackstöden. Det är typ som det fast ännu fetare. Större stolar och mer utrymme för benen. Liksom du kan sitta kvar i stolen och folk kan gå förbi utan problem. That's what I'm talking about!

Om filmen då - Inception. Ah man, jag hade inga riktiga förväntningar på filmen. Visste knappt vad den handlade om. Men jag har ju läst facebookstatusar osv. om folk som kikat på filmen och tyckt den varit grym. Och det var den for sure! Har du inte sett den, så se den! Helt klart värd biopeningarna.

Efter filmen var slut tog vi en svängom inne på någon random accessoarbutik som sålde smycken, solbrillor, kepsar, klockor. Massa färgglada grejer. Ended up buying a bunch of neon earrings och en vit klocka. Klockan mina vänner - so fly!

Nu är jag fetingtrött. Ska ta och sova. Morgondagen bjuder på aupairmöte, troligtvis bio med Kristy och vem vet vad mer. Puss på er!


"You should be interesting"

Känner mig trött och hängig. Ska maratonkika på första säsongen av Daddy's Girls. Fan, jag älskar den serien.
Ikväll blir det roliga saker - bio tillsammans med Frida. Vi ska se Inception.

"The latest criminal accessory"

Haha, the beaverfever härjar fortfarande bland mänskligheten. Några kriminella som alla har en sak gemensamt, Bäverfrillen. Läs!

"My family did not know what to do with me"

Efter sightseeing på CVS så åkte jag och tankade. Var lite smånervös då det var första gången jag tankade själv. Steph följde med förra gången och visade hur. Alltså jag vet ju hur man tankar men visste inte vilken bensin, hur jag skulle betala och sådana grejer.

Ladies and tjänstemän, det gick då bara finemang. Så stolt åkte jag hem, duschade och låtsades att jag tränat. Sedan har jag gjort lite kaffe. Måste nog göra mer, är inte nöjd. More coffee!! Och så har jag hittat en ny favorit - Poptarts. Vet inte hur jag ska förklara vad det är. Men någon sorts sött yttre och så är det kanel och brownsugargrejs inuti. Ja, ni kan se på bilden. Gött är det då! Det och kaffe, mmm!

Ser ni att de försöker locka med att den innehåller 7 vitaminer och mineraler. Bullshit om jag nu inte sovit hela mitt liv och socker plötsligt räknas till den näringsgruppen.


"I only got one home"

I alla fall, åkte till CVS Pharmacy istället. Det är lite som Apoteket fast mycket större. De har olika sminkmärken, hygiengrejer, tuggummin och mediciner. Spenderade seriöst mer än en timme därinne. Kikade runt och petade på allt. Kom därifrån med lite nödvändigheter - ögonfransböjare, duschtvål, hårspray, rakhyvlar och tamponger.

Stod seriöst vid tamponghyllorna och kikade på allting. Fanns hur mycket olika att välja mellan. Det roliga är att till de kända märkena som t.ex. Tampax så finns det allting en liknande vara fast CVS Pharmacymärket istället till ett billigare pris. Förpackningarna ser i princip likadana ut. Jag tycker inte att jag sett det i Sverige. Får vi ens ha så? Här står det på CVS-varan "*compares to Tampax". Anyway så är det stor skillnad på pris så det är inte så svårt att välja vilken...

Men det här med tamponger. Har ju vetat att de har som en hylsa runt om. Tror det finns att köpa hemma också men det är så mycket ovanligare. Här hittade jag inte ens "vanliga". Fast jag har varit lite småtaggad på att få mensen för att få testa deras version, haha. Jag vet - det var himla nerdy att skriva det men hey, vem är jag om jag inte är ärlig? Haha! So there you have it.

Dock är jag ledsen för de är mycket större i.om. hylsan så tampongerna ryms inte i mitt plåtetui från Libresse. Det är tråkigt, det som är så fint!

Wow, ett helt inlägg om tampongera, Bra jobbat Sandra!


"What the fuck"

Jag gick och la mig vid 01 igår och kunde inte riktigt somna. Av ingen speciell anledning. Träna eller inte träna lördag morgon - det var min fundering. Ställde kl. på 08.15 just in case, om det inte passade var det bara att somna om.

Sagt och gjort. Vaknade och kände inte för träning. Tänkte sedan om, hell no. Jag ska inte bli någon jäkla soffpotato härborta. Så jag klev upp, tog på träningskläder och åkte iväg. Kommer fram och inser att jag får tag på en bräda och två vikter á 5 kg. That's it. Allting annat är taget. Så jag testar köra utan stång på uppvärmingen. Inser att det inte är något, ganska meninglös träning.

Så jag gav upp och plockade bort mina grejer och lämnade salen, irriterad. Det skulle inte hänt på Iksu. Jag gillar inte att det inte bokas platser till passen. Först in får plats. Inte för att det ofta är fullt på passen. Bara på lördagspumpen. Så nu fuckas min styrketräning lite.

Jag tror jag ska ändra mitt träningsschema en aning så jag har pump ons, fre, sön istället.

"A storm is coming"

Jag sitter just nu på nedervåningen och ikväll är det världens oväder. Det regnar, åskar och blixtrar. På kvällarna blir det riktigt mörkt ute och när det blixtar så lyses hela himlen upp. Ni vet i skräckfilmer när någon kollar ut genom fönstret och det är kolsvart men sedan när det blixtar så poff är det någon random läskig person utanför. Lite så känns det som att det skulle kunna hända just nu. Det blir verkligen ljust! Och att inte tala om åskan. Det riktigt skallrar i fönstrena.

Idag slog några blixtar till här runt i området och en var så kraftig att den slog igång ett billarm. Jag blev seriöst rädd. Liksom, är det tid att dö nu eller?

Jag filmade lite med digitalkameran bara så ni får en liten bild av det men jag är inte tillräckligt teknisk för att lägga in videoklipp som man har själv. Antar att det måste youtubeformateras först... Den som vill ha, holla så kanske jag kan skicka istället, hehe.




När det regnar så regnar det good. Nicolas passar på att dansa. Han är som en liten tjej ibland!

"Rubberband man"

Efter ett combatpass på Gold's och chillande hemma plockade jag upp Boo från skolan och åkte direkt till poolen. För idag var det bra väder, inte som de två senaste dagarna då det var molnigt och t.o.m regnat litegrann.

Vi gjorde lite arts and craft hemma innan middag. Jag gjorde en najsig skylt till min rumsdörr med mitt namn i olika färger och glitter. Visar bild sedan.

Efter middag - vilket är nu så sitter vi i soffan och kikade på någon serie, 'minute to win it' eller något sånt. Har en kaffekopp redo, men den är för långt ifrån mig. Jag kan inte nå den. It ain't easy being me.

Ska nog ut på en kvällspromenad snart...

Höres imorgon! ♥


"Work it"

Imorse var jag iväg på ett pumppass - gött mos! Åkte hem och vad ser jag vid vägkanten. En massa killar i orange jumpsuits. Och en bil med flak och skylt där det står "prison work details". Alltså en hel hög fängelsekunder som var ute på samhällstjänst.

Sådant ser man då inte till hemma i Umeå.

Det var nästan så jag ville stanna bilen, kliva ur och ta en bild med dom. Men nej, det var på en större väg, jag har ingen kamera med och till sist - dum idé.

Anyway, käkade tonfisksallad till lunch och kikade på tv ett tag medan tvätten snurrade runt i tvättmaskinen. Hämtade upp Boo vid 13 som vanligt och åkte iväg till biblioteket för att lämna tillbaka böcker. Hann bara läsa 68 sidor ur "The last song" - som även finns som film nu. Jag som ville se filmen men läsa boken före. Nu måste jag vänta ännu längre.

Efter footballsträningen promenerade jag ner till tennisplanen här i området för att checka in Steph och hennes matchmate Lindsey när de hade match mot två andra tjejer. Efter matchen var slut gick jag på en liten promenad - ikväll var det perfekt väder. Inte jättefuktigt ute men fortfarande mycket värme.

Jag sitter och kikar på en serie på Mtv "If you really knew me". Förra gången jag såg det började jag storlipa när en kille snackade om att han bodde hos sin mormor för hans mamma var hemlös och sedan så hade mormorn nyss avlidit... Jag har blivit värsta känslosam härborta!

Godnatt och hejsvejs (corny expression jag vet)

"Look it's Justin Bieber"

Haha, jag hittar massa rolig info om Bävern när jag loggar ut från hotmailen och kommer till msn's startsida. Det är grejer det.

Inte alla älskar bäverlooken. Check it out!

"Happy birthday boobie"

Och inte att förglömma. Idag är det Boo's födelsedag, hela dagen. Han fyller 4 år. Så grattiskramar till honom!


"Don't wanna mess this up"

Vet inte om jag berättade det eller inte men var iväg till Mall of Georgia igår eftermiddag efter att ha lipat lite till filmen 'Daddy's Little Girls'. Men det är en annan historia. Kan berätta om det en annan gång.

Gick i alla fall raka vägen till H&M som här uttalas med amerikanska bokstäver. Ni vet, "aitch and emm". Det låter fett fel i mina öron! Hursom, spenderade typ två timmar därinne. Hittade lite allt möjligt. En svartvit randig loose fit t-shirt, en apsnygg längre kavaj så jag kan se proper ut, ett par svarta shorts och två bikiniunderdelar på rea. Jag gjorde ena riktiga kap. Fan, jag älskar H&M.


12.95$


35$ (älskar den, dock för varmt att ha den än)


17.95$


3$ per styck. KAP!


"The roof is on fire"

Jag var ju och klippte mig imorse. Så nu är det mycket mörkare, lite kortare, glansigare och billigt var det också. 77 $ för klipp, färg och styling. Inte de svindyra priserna som hemma. Det här gör ju hårfixet mycket roligare, hehe.

Medlet som användes kändes dock farligt. Det brände som eld i hårbotten. Och när färgen var ilagd så satt man under värmekåpa i ca. 10 min. Seriöst, var håret on fire eller? Jag var faktiskt tvungen att känna efter.

Men resultatet var ju gött, om man bortser från färgresterna längs hårfästet - fast det är jag ju van med. Det försvinner på någon dag eller två.





"We were victim together but lonely"

Imorse började jag kl. 07.15 - klev upp, fixade frukost åt kidsen och såg till att de hade sina väskor och grejer. Sedan promenerade vi till samlingsplatsen för bussen. När Nicolas och Jackson hoppat på den så skjutsade jag Benjamin till hans förskola eller pre-k som det heter här.

Efter det åkte jag hem, fixade en tvätt och rensade lite grejer. Sedan tog jag mitt pick och pack och åkte till frisörsalongen för klipp och färg. Var värsta nervös att det skulle bli missförstånd och grejer. Jag är himla rädd om mitt hår. Jäklar om det blir något fel liksom! Min frisör var hursom jättetrevlig och var ung, typ 22 år tror jag. Vi bytte facebookinfo så förhoppningsvis kanske vi kan ses någon dag. Jag öppen för all ny gemenskap nu liksom, something needs to happen.

Åkte hem igen, käkade lunch, plockade upp Boo från skolan. Vi åkte till poolen, hann vara där ca. 20 min innan det började regna så vi fick gå hem igen. Såg istället en film och chillade tills N och J kom hem med bussen. Då packades det footballsgrejer och gjordes läxor.

Efter träningen så åkte vi till TacoMac - some kind of tradition att åka dit på någons födelsedag och käka middag och ha en speciell servitör. Kommer dock inte ihåg vad han hette. Efter det vidare till YogliMogli för efterrätt. Gött mos kamrater!!

Nu ligger jag i min säng och kollar i kors. Så trött är jag. Ska kämpa och lägga in några bilder så ni inte dör.

Imorgon gäller samma schema som idag. Börjar 07.15. Sedan blir det pump kl. 09.45 - taggad ja!

Godnatt och god morgon

"Going crazy"

Oh hallelujah - nästa program är en livespelning med Tupac på The house of blues. Yes, yes, yes! Inte kan jag väl gå och lägga mig nu inte.

"I'm livin' that thug life baby"

Yes, zappade runt bland alla hundratals kanaler och hittade en dokumentär om Tupac "Tupac Shakur: Thug Angel". Den har jag velat se, men inte hittat någon nedladdning på. Har missat typ en timme men det är okej. Bara det är lite 2pac så blir jag glad.


"This is how you make me feel"

Vid 09.45 befann jag mig i träningssalen på Gold's - redo för ett combatpass. Jag gillar deras version av Combat - för när man gör de olika kombinationerna så är det värsta ljudeffekten i musiken ibland så det känns som man slår jättehårt. Haha!

Sedan åkte jag hem, duschade och städade upp kidsens rum och tvättade lite tvätt. Det är jag som tvättar barnens kläder och det är hur enkelt som helst. Det behövs inte sorteras i mörkt och ljust utan allting kan tvättas tillsammans. Så det är bara att slänga in allting i tvättmaskinen.

Vid 13 åkte jag och hämtade Boo och så åkte vi till biblioteket och läste lite böcker och spelade dataspel. De har Macdatorer där - lite lyxigt eller.

Innan vi åkte hem igen åkte vi förbi banken och cashade in min veckolön och åkte till en frisörsalong och bokade tid för klipp och färg - på måndag vid 10 smäller det. Nu är jag jäkla less på utväxten och mina nötta toppar.

Ikväll har jag sett på lite tv och kikat runt på kläder online. Och sedan gick jag ut på en promenad runt kvarteret. Älskar värmen och mörkret när kl är efter 21. Fett skönt att bara promenera runt... Fast det skulle vara roligt att göra det med en vän, då och då.

Känner mig lite nere och värsta mobbad. Jag har liksom inga vänner... än! Nästa söndag är det aupairmöte och då fan ska jag ragga vänner. Lite tragiskt - men det är det som krävs I think!

Nej, nu måste jag sova. Ska upp tidigt imorgon, spinning kl 8.05 och pump 9.05.

Puss och kram, saknar alla där hemma! ♥


"It turns out it's terrific"

Idag har det inte hänt något speciellt. Åkte iväg på ett pumppass imorse. Hämtade upp Benjamin från skolan, åkte till poolen och chillade. Sedan kom Nicolas och Jackson hem och vi gjorde läxor tillsammans.

När Nicolas åkte iväg till träning så spelade vi andra lite Wii och UNO och så kom en kompis, Eric, över. Vi käkade middag och vips så blev kl. typ 22. Jag gick ut på en liten promenad... Det blixtrade en hel del men det var mysigt!

Sitter nu och bläddrar bland alla kanaler. Hittade ett Scrubsavsnitt. Barbanajs!

Good night

"This is crazy"

Imorse vaknade jag vid 09, gick upp och käkade frukost och åkte iväg till Gold's för att testa lite spinning. Cyklarna är av samma märke som på Iksu men de kändes inte likadana. Jag var tvungen att ha sadeln på lägsta och då var det typ halvt okej, hade liksom kunnat ha den lägre men det gick ju inte. Och passet var inte det bästa, men det var fetjobbigt. Kanske för att jag har tagit lång paus från typ all träning tills nu.

Men det ska bli ändring på det nu. Denna vecka har varit en bra träningsvecka, lite hårdstart är alltid najs!

Sedan åkte jag hem, bytte om till bikini och skyndade till poolen för att döda en timme. Låg där och chilade och så kommer en kille fram och frågar om jag kan hålla i bebisen han har i famnen medan han plockar upp leksaker ur poolen. Han kunde inte ta alla grejer samtidigt så jag följde honom till hans hus som låg på andra sidan vägen. Jag var ju tvungen att fråga om det var hans kid, tur nog inte. Det visade sig att han bodde där. Jag säger det, barn är värsta bra anledning till att ta kontakt med människor, hehe.

På eftermiddagen har vi spelat Wii, sett på lite film. Jag och Benjamin var iväg till poolen en stund innan N och J kom hem med bussen.

Vi käkade middag vid 18 och efter det satt jag och läste lite körkortsteori - tror att boken var på 100 sidor.  Det hann jag läsa ut på kanske 2-2 ½ timmar. Inte alls lika mycket som det är hemma, I tell you that.

Sedan gick jag ut på en kvällspromenad. Det är fortfarande varmt ute, så det var härligt!

Är fasen trött nu, ska nog gå och lägga mig - eller måla naglarna. Hmmm....

Anyway, allihopa därhemma. Saknar er! Puss och godnatt!

"I wish a bitch would"

Idag började jag kl. 11. Innan dess åkte jag iväg till Gold's för pump. Det gick bra, även om jag fortfarande känner av gammal träning, haha. Möjligtvis att det beror på att det är nya kombinationer och så.

Åkte hem, fixade kidsens rum och städade litegrann. Gjorde sedan lunch - äggröra, avocado och tomater. Gött mos!

Sedan hämtade jag upp Boo vid 13 vid hans skola. Vi åkte hem, spelade lite Wii. Sedan vid 16 kom Nicolas hem med bussen. Jackson var iväg hos doktorn för att kolla upp örat.

Ikväll har det bara varit chill. Ingen träning för Jackson, så vi var hemma och tog det lugnt tillsammans med Benjamin.

Sitter just nu och kollar på något Bad girls club something... Jag säger bara "bitches be loco!" som Andy i Cougar Town skulle ha sagt. Bitch hit, bitch dit - men det är så fett underhållande!

Puss och godnatt!

"Feel my pain"

Åh, Trey Songz släpper nytt album den 14 september. "Passion, Pain & Pleasure". I can't wait. It's gonna sound so good!


"I'm the king of the south"

T.I. släpper nytt album 'King Uncaged' den 20 eller 24 augusti. Jag kommer inte ihåg, men därikring. Och jag är taggad! Jag läste någonstans att King of the south jämförde sitt nya album med Tupac's 'All Eyez On Me' - vilket enligt mig är ett jäkla grymt album. I love it!

Så ja, jag är fettaggad att höra grejer från det nya albumet.


"Auw that didn't feel good"

Alla gillar inte Justin Bäver lika mycket som du och jag, Erica.  Den som kastade flaskan borde avrättas. (notera att det här är ironi på hög nivå och väldigt internt).

Checka in detta!


"Call my baby, call my baby"

Så, första skoldagen för kidsen. Vaknade upp och gick ut på framsidan och tog lite kort på barnen. De såg så gulliga ut! Sedan promenerade vi ner till en granne som har sin uppfart som "busshållplats". Så där står ungarna i kö och hoppar in i den traditionella, gula skolbussen.

Sedan gick vi tillbaka till huset och skjutsade Benjamin till hans förskola. Efter det åkte Steph och David iväg på jobb och jag åkte hem och käkade frulle. Och bytte om till träningskläder och åkte till Gold's för lite Combat. Det var fetkul, påminde mycket om BodyCombat bara det att musiken och kombinationerna var annorlunda. Men träningsvärken was killing me. Det gjorde fan ont ju.

Sedan åkte jag hem, duschade och tvättade lite kläder och käkade lunch.

Efter lunch åkte jag och hämtade upp Benjamin. Vid 16 gick vi til busshållplatsen och hämtade upp Nicolas och Jackson. Kom hem, gjorde lite läxor och packade grejer inför footballen.

Sedan var det dags för footballsträning för hela slanten. Och efteråt åkte vi hem och käkade god middag som Steph gjort. Någon mix av kyckling, ris, vattenkastanjer och lök. Gött mos!

Jag ska sova nu, var uppe till 02 igårnatt och såg på Daddy's Girls. Det tog ju aldrig slut. Kom nytt avsnitt efter nytt avsnitt. Så tack och lov att det tog stopp vid 02 annars hade jag inte kunnat slita mig därifrån.

Good night ya'll!








"The days go by"

Mina vänner, idag har jag varit i USA i 50 dagar! Kan det verkligen stämma? Tiden har gått så snabbt.

För 50 dagar sedan stuvade jag in min väska i Volvon och åkte till busstationen för en 9 timmars bussresa till Stockholm och vidare.




"King uncaged"

Nu är det officiellt - hörde det på radion för någon dag sedan. T.I. gifter sig med Tiny! Vet inte hur länge de varit tillsammans, det är nog mer än 5 år.

But still, nej det går inte ihop. Hur kan han vara tillsammans med henne? Hon ser ju ut som en, jag vet inte vad. Och han är så, så, så damn najs! Vilka håller med? Picis you better back me up on this one!


"Here's some scenes"

Idag har vi chillat. Käkade frulle och åkte iväg för lite ärenden. Åkte till Kohl's för att köpa nya, fräscha kläder inför skolstarten, sedan åkte vi och käkade lunch på något bagelställe. Jag älskar bagels, hur gott som helst med t.ex. cream cheese. Efter det åkte vi och handlade mat och grejer på Sam's Club - hur högt som helst i tak och alla grejer var i storpack. Helt sjukt! Typiskt att jag inte hade med kameran idag...

Sedan så har jag bara slappat här hemma. Lagade till lax och grönsaker till middag. Och så har jag sett på lite Run's House som gick på tv. Fasen jag älskar det programmet. Rev Run verkar vara så himla go!! Och nu sitter jag och tittar på Daddy's Girls - like it also.

Imorgon är det skolstart och jag är jättetaggad. Kliver nog upp vid 7.30 för att ta lite kort på dom och sedan droppa av kidsen vid skolorna tillsammans med Steph och David. Men mer om morgondagen imorgon kväll, när den är förbi så jag vet vad jag ska skriva om, haha!

Godnatt from the A-town (lite skumt, det är någon leksak som går igång då och då som om någon trycker på den - SCARY!)




Boo och min Ludde - tack och lov att han inte glömdes hemma!

"Smells like a feist and you're the entree"

Jag är ledsen men det blir inga bilder tonight. Jag är way to tired för att lägga in några.

Efter jag duschat efter träningen så åkte jag med resten av gänget till Chick-Fil-A (stavning?) för att käka lunch. De har subways med kyckling och massa andra grejer, sallader och stuff. Najs är det!

Sedan åkte vi hem igen och resten slappade hemma och jag ville inte sitta inne så jag promenixade till poolen, where else? Låg där och stekte. Några killar, ursäkta äldre män iform av pappor var värsta pratglada och frågade allt möjligt om Sverige, au pair osv. De flesta amerikaner jag träffat är jättetrevliga, nyfikna och gillar att prata. Inte som vi svennisar är vana vid, haha.

På eftermiddag åkte vi iväg till marinan för att ta båten ut till några kompisar, men det visade sig att batteriet var dött så vi fick starta det med hjälp av en annan båt. Men det visade sig vara något annat som var fel så vi fick ta bilen till en annan del av marinan där vännernas husbåt(!) låg. Och det var verkligen som ett hus, fast på vatten. Jag tog inga bilder på det, men det finns en del vid marinan så ni kan få se hur stort det ser ut utifrån.

Så där har vi varit tills nu, kl är snart 01. Så jag är fettrött, ska borsta tänderna och sova.

Ha det gött mos, vänner!


"You know"

Pumpen började inte 8.45 som enligt pappersschemat. Checkade en extra gång på schemat online och såg att det börjare 9.05. Tur att jag kollade det då så jag slapp stiga upp i ottan, typ.

Ladies and tjänstemän - det är t.o.m. svårt att skriva detta inlägg. Hela min kropp känner av den där jäkla pumpen. Jag vet inte ens vilken smärta jag kan förvänta mig de två kommande dagarna.

Men om passet då... jag kan säga att jag saknar Iksu, a lot. Iksus vikter har hål i mitten och längre ut. De här hade bara ett håll i mitten, så det var svårt att hålla i dom om man ska ha lösa vikter. Sedan så är dessa i gummi/silikonmaterial så jag tycker att de var svåra att flytta på t.ex. golvet för de suger fast.

Första uppvärmingslåten var 'Release me' med Agnes!! Jag blev värsta glad och trodde att jag skulle få köra ett helt Iksupass, men nej. Fast det var nog två låtar till som var gamla Pumplåtar. Passet i helhet såg ut ungefär som ett BodyPumppass, så jag är glad även om jag har cpont i mina muskler efter att inte ha kört pump på vad - 6 veckor? Det känns som att börja om från noll. Fast jag tog i princip samma som innan jag åkte iväg till USA, måste nog backa några kg - på allt!

Later suckers!


"I move like I'm glidin'"

Ikväll har vi sett Atlanta Falcons spela footballsmatch. Det var träningsmatch så det var gratis. Annars kostar det nog en del att gå och se en match och det är inne i ATL. Nu var det precis i närheten av vårt område, vid en high school. Det var mycket folk där och det var den amerikanska nationalsången, maskot i form av en falk, cheerleaders, football, hot dogs osv. Precis som i en highscoolfilm.

Det var helt awesome att se dom spela, även om jag har noll koll på regler eller ens åt vilket håll dom är på väg åt. David har förklarat litegrann, men jag förstår inte allting.. än. Det kommer, det kommer. Jag vill lära mig mer så jag förstår, hehe!

Jag lägger in lite bilder, men det finns mer bilder på Facebook - så är du inte vän med mig, så kan du väl lägga till mig om du vill kolla lite bilder. För det tar himla lång tid att lägga in bilder här på bloggen, tyvärr.

Och så ska jag troligtvis iväg på Body Pump imorgon 8.45 så jag bör gå och lägga mig nu om jag ska orka kliva upp.

All and all, detta har varit en rolig kväll. Det kändes väldigt amerikanskt.

Good night from the A








Mmm, korv med bröd...


Football baby!!


Cheerleaders


Falcons är the red ones




Nicolas fångade en t-shirt som slängdes ut i publiken




Marty, Annie och Steph


Sjunger nationalsången


Gametime

Mer bilder kommer imorgon.

"Take it easy"

Jag kunde inte slita mig från datorn igårkväll. Fastnade på en hemida, gossips.se som skvallrar om de stora bloggarna, smått som stort. Det är ganska stört, men ännu stördare att jag inte kunde sluta läsa. Släckte lampan 01.00.

Och btw är det bara jag som tycker att Kissie, oretuscherad, ser värsta tjock ut? Och det roliga är att hon har helt normal kropp, men pga. att hon photoshoppar sig så smal så ser hon ut som en tjockis på ofixade bilder. Håller ni med? Klart ni gör!

 

Och här Kissie, du får en länk av mig

"Money ain't a thing when you party with me"

Vi har varit vid poolen ungefär en timme idag, inte längre pga. av Boo's borttagna halsmandlar. Han ska egentligen inte vara ute i denna värmen, that's why. Sedan har de haft några kompisar över som de har lekt med, medan jag packade grejer inför träningen osv.

Innan träningen åkte vi iväg på Öppet Hus på skolan där Jackson och Nicolas går. Gick runt och hittade klassrummen de skulle ha och fick träffa deras lärare. Vet inte om jag sagt det men här köper varje unge ett visst antal skolsaker till klassrummet, så som blyertspennor, vitt papper, limstift. Inte som hemma, där skolan sponsrar allt.

Vi fick skynda oss till träningen, de blev lite sena. Satt där och kikade och svetten rann. Jag börjar bli van nu, det är liksom okej att se ut som ett svettmonster. Efter träningen åkte vi till TacoMac tillsammans med Steph's bror, Andrew, för att käka. Träffade några andra footballsföräldrar som joinade oss.

Börjar jobba 08 imorgon för David skulle iväg någonstans. Och på kvällen ska vi iväg och se the pro's spela riktig football. Det är en träningsmatch så det är gratis (tror jag) men det blir nog najs!




Nicolas lärare till höger






Typisk korridor


Jackson's klassrum




Cafeterian



Godnatt!

"Sweet dreams"

Jag drömde värsta jobbiga drömmen inatt. Skulle med ett flygplan men hade packat ner passet i stora resväskan som jag redan checkat in. Det skulle gå bra från Umeå till Stockholm, för då kunde jag visa körkort. Men sedan skulle det bli problem. Och väskan skulle jag inte få tag på heller för den skulle åka hela vägen, direkt. Jag hatar sådana drömmar när ingenting går rätt. Brukar känna mig stressad när jag vaknar, inte utvilad.

Vaknade upp någon gång mitt i natten och tänkte att "det här ska jag blogga om". Men nu har det gått en hel dag och det där var det enda jag kommer ihåg.

Men det kanske har gått lite för långt när jag till och med vaknar upp och planerar vad jag ska blogga om. But I like it, inte sluta än inte.

Nu ska jag ta och sova, good night! ♥


"Now you're a child"

Bilder från igår när vi var iväg till Discovery Mills. Tog inga kort på minigolfen, mest för att det var i mörker. Det var pilar i golvet som var självlysande så man kunde se vart man gick så helt svart var det ju inte.




"Big things poppin'"

Idag har vi chillat här hemma. Kidsen hade några kompisar över. De byggde något slags fort eller fängelse och höll mig fängslad. Bra - då kunde jag ta en smygnaptime!

Sedan har vi varit iväg på footballsträning, som vanligt. Satt och kollade på Jacksons träning tills Steph kom. Då tog jag ut på en promenad. Ni Iksuvänner vet hur mycket man svettar på spinningpassen. Ja, så ser mitt linne ut efter att ha varit på promenad i 40 min. Det känns mer okej att vara fetsvettig om man har träningskläder och skor på sig, haha! Denna värme is killing me, men ingen klagar här nej. Jag har det så mycket skönare än ni där hemma.

Sedan åkte vi hem igen och fixade middag som blev klar vid 21.15 eller något sånt. Ofta käkar vi middag efter 20. Inte vad jag är van vid i vanliga fall och helst vill jag inte äta så sent. Men jag vill ju ha mat.

Sitter och håller på att kissa på mig, men orkar inte gå till badrummet. Fast jo, jag måste...


Träningskläderna på - check!


Träningskids






Hängivna föräldrar

"Radiokilla"

Tror det var Ramin som sa att The Dream gjorde 'makin' luuuv-musik'. Jag håller med, det är mycket sanning i det. Riktig jäkla smörsångare den där Drömmen.

"Imma beat it up, imma beat it up"

Nytt från Gucci och Trey Songz. Älskar Trey på refrängen!


"A big accomplishment"

Idag har vi varit iväg och spelat minigolf, i ett mall som heter Discovery Mills. Det var ganska lätt att hitta dit, med hjälp av gps och Jackson. Det var roligt! Och killen som hade hand om det var najs, haha.

Sedan åkte vi hem, käkade lite lunch och åkte för att uträtta ärenden. Lämna tillbaka några hyrfilmer, casha in min lön i form av en check och åka till Gold's Gym för att checka läget.

And friends, jag är med gymkort. Fick hjälp av två tjejer som jobbade där, varav en var en föredetta granne till the Applebees. Så dom visade mig runt och berättade vad dom hade för grejer. Allting är jättefräscht. Jag tror att priset var på en startavgift på 34 $ och sedan 28 $ per månad. Så priset är helt okej.

Vi åkte hem igen och packade grejer för att åka iväg till footballen. När Steph kom dit, tog jag "min" bil hem igen för att byta om och åka iväg för träningsdebut på Gold's. Det fanns ett Group Groovepass kl 19.45 som jag testade. Haha, det var en blandning av Iksus funk och lite aerobicsteg. Så det var helt okej, men inte mer än så. Och så var det en kille eller mer gubbe som var där och körde. Vilken tönt! Hoppas inte att han är någon instruktör där, för då ska jag hålla mig borta från hans pass.

All and all är jag taggad att testa deras form av pump och spinning. Det är i princip samma sak men de har andra namn. Och spinningcyklarna är samma som på Iksu - så jag kan nog känna mig lite hemma trots allt.

Nu ska jag ta och gå och lägga mig. Är himla trött.

Hoppas ni har det bra! Peace out from the A-town!


"But we ain't singing, we bringing drama"

Live and direct. Kl. är ca. 23.15 och jag sitter på min säng, sippar kaffe ur en najs Starbucksmugg, lyssnar på lite Tupac och bloggar.


Försöker mig på en blinkning, passar inte bra på kort, men IRL...


"What the fuck - is you stupid?"

Lite bilder från igårkväll när vi var och kikade på när Stephanie spelade tennismatch. Det är jättemysigt att vara ute och promenera på kvällen för det är fortfarande varmt och så är det riktigt mörkt. Det är riktig utomlandskänsla. Och tänk att jag liksom bor här och kan ha den känslan varje kväll? Helt otroligt!


Steph där bak i vit t-shirt och rosa kjol








Run Booboo run!




Nickelbacky and yours truly

"It that you I see?"

Det är lite jobbigt att ha kidsen hela dagarna. För man vill inte att de ska glo på tv all day long. Vi kan inte hänga vid poolen pga. Boo's operation och Jackson's öroninflammation. Det är för varmt att vara ute och leka mer än 10 min. Det är boring att spela sällskapsspel dagarna i ändå. Och... Boo ska inte anstränga sig allför mycket pga. av operationen.

Så what to do? Jag säger så här, skönt att det är sista veckan innan skolan startar. För då får jag lite me-time, hehe.

Men idag har det inte varit skinande sol, utan molnigt. Perfekt! Vi tog en tur med Nicolas på cykel och Benjamin i en kärra. Spelade lite tennis, de gjorde någon show för mig - de där kidsen älskar att spexa och typ dansa, lekte tagen. Sedan har de fått se på tv och spela Wii medan jag tvättade lite kläder.

Deras träning började 17.30 idag och håller på i 2 timmar. Det är lite långtråkigt att sitta där och kika. Men jag måste vara där för att hålla koll på Jackson medan David är borta på en annan plan tillsammans med Nicolas lag, där han även är coach i år. Så jag får hänga vid Jacksons field till Steph kommer från jobbet. Sedan är det fritt fram för mig att åka hem om jag vill, men valde att stanna kvar idag.

Killarna i Nicolas lag fick idag träffa de cheerleaders som kommer att vara på deras matcher. De måste vara i samma ålder som det lag dom ska heja för.








Jackson, med en del skydd på


En del av det team Nicolas spelar med




Minicheerleaders


"Last week"

Veckan som kommer börjar jag jobba kl. 09 varje morgon. Skönt med lite sovmorgon. Det här blir sista veckan på sommarlovet för veckan efter börjar skolan igen. Speennande!

Nu ska jag ta bort min svårborttagna med helt underbara vattenfasta mascara från Lumene. Om jag inte hittar den i någon affär här så tänker jag be någon av er roliga där hemma skicka en per post till mig, hehe!

Godnatt vänner ♥


"Bottoms up"

Ladies and tjänstemän, försökte fånga min bikiniunderdel på bild men det är lite svårt att ta bild på sin egen booty. Så det ser inte så farligt ut som det egentligen är. Och det är värre när den är blöt. Måste liksom hålla i braxerna så att dom inte ramlar av.

Tack och lov att jag har hittat två nya då, hehe.

 


"Show me what you got"

Dagen har bestått av poolhäng, en tripp till Mall of Georgia där jag fyndade och lite barnvaktande.

Jag klev upp vid 10 och käkade frukost. Packade väskan med handduk, banan, persika, citronvatten och spf. Promenerade till poolen och hoppade i direkt. Passade på att ta lite kort i poolen, då jag var ensam. Kändes lite väl riskabelt att ha kameran så där nära vatten.


Åkte sedan hem och duschade och tog bilen till mallet. Tror jag hann med ca. 3-4 affärer innan jag var tvungen att åka hem igen då jag lovat ställa upp på barnvaktande vid 20. Men jag fyndade lite grejer idag. Bikinis från Wet Seal - kostade 8 $ styck. Köpte två stycken, en svart och en lila. Sedan hittade jag lite smycken från Old Navy, också på rea. Silvriga örhängen och armband och guldigt halsband med.

Ikväll har jag och kidsen chillat lite och gick sedan till tennisplanen bredvid poolen och kikade lite när Stephanie spelade. Vi lekte även lite i playgrounden. Såg dessutom en babysnake på vägen - höll på dö. Notera att den var död, fast det visste jag ju inte först.




En av ingångarna till Mall of Georgia








"Tell her not to go"

Det är söndag my friends och jag är ledig. Så jag ska ägna mig åt lite slappa saker idag (som om jag inte gör liknande när det är jobb?) som att plaska i poolen, fritera i solen, nog åka till mallet och checka ny bikini. Helt seriöst är jag i så stort behov av en ny bikini att det är pinsamt. Underdelen jag har har helt tappat formen och bara hänger - ser ut som jag har en meters lång rumpa. Tänker inte ta kort för så roligt ska vi inte ha.

Sedan kanske jag ska ta tummen ur och promenera in på Gold's Gym här i närheten och kolla priser och medlemskap. Jag känner att så länge jag inte tränar så äter jag också mindre nyttigt. Och så vill jag inte ha det - jag behöver min träning!

Så hejdå, hoppas ni får en bra dag!


"Fred, musik och kärlek... och mycket öl"

Jag vet att jag är lite efter men för ca. ett år sedan (lite mer) så åkte jag och Jessica iväg till Hultfredsfestivalen, som visade sig bli den allra sista Hultsfreds...

I år hade ca. 5000 biljetter sålts (om jag minns rätt) två veckor innan festivalen skulle vara. Vilket är sjukligt lite, ingenting som man kan gå runt på. Så det blev konkurs. Jättetråkigt men sant.

Jag kommer ihåg förra året hur alla sågade festivalen. Samma personer tittar nu tillbaka på 2009 och hyllar festivalen. För mig var det helt ultimat - hur många feta artister som helst. Det kunde nästan inte varit bättre. Ice Cube(!), Ludacris(!), Henok Achido, Timbuk, Kings of Leon, The Killers, Franz Ferdinand, Kid Cudi, Andreas Grega på Rookiescenen (överlycklig över att ha sett honom live) och så oerhört många fler.

Tack Jessica för att du hängde med dit!!


Ludacris


Timbuktu - alltid underbar live


ICE CUBE (!!)


Andreas Grega - bra bättre bäst


Vårt tält - ja, jag är kreativ ibland

"Chillin' like Matt Dillon"

Sitter på min säng, dricker lite kaffe och laddar upp bilder. Det är det som tar sådan jäkla tid - att ladda up bilderna. Allting annat går snabbt. Men det är bilder som är kul, så jag kämpar vidare.






Fick dessa örhängen av Malin när jag mötte upp henne på Centralen i Stockholm innan jag skulle ut till Arlanda och sedan vidare till New York. En fin gest - tänker på dig varje gång jag har dom på mig!! Jag saknar dig, honeybunny! (Ska ta en bättre bild senare)

"Looking in your eyes"

Idag har jag varit ledig på förmiddagen och började jobba vid 15 för då skulle Steph och David iväg på någon föreställning där b.la någon släkting skulle vara med. Det skulle hålla på i flertalet timmar, typ 6 så de ville inte plåga kidsen med det, hehe.

Men på förmiddagen drog vi iväg till Walmart för att inhandla skolsaker. Här måste barnen köpa in visst antal olika saker varje år, t.ex. 2 pkt färgpennor, 3 buntar vitt papper etc. Så alla var på Walmart för det är billiga grejer där. Så där sprang vi runt med våra papper och prickade av det vi behövde. Hann inte få med allt dock för Benjamins hals började göra ont pga. av operationen av halsmandlarna så vi åkte hem med honom.

I eftermiddag/kväll har jag fixat tortellini med tomatsås och broccoli till middag, spelat Uno, haft dancefreestyle - de där kidsen got som moves!, busat och sett på cartoons.

Lite såhär har det sett ut idag:


Hannah är lite lurig, gillar inte att bli kliad under hakan. Och där är precis där jag vill klia...


Booboo


Boo med älskade Voffie - sover inte utan den. Har dessutom två(!!) för säkerhetsskull.


Klänning från H&M, på rea typ 45 kr. Reakap är gött mos vänner!




Trapped in a baby cage


Jackson och Boo


Walmart är stort, har allt möjligt och är billigt


Steph letar grejer 


"In this modern age"

Här kommer lite bilder från Nicolas födelsedagskalas. Han fyllde 7 år.


Han fick en cookie cake - typ cookiedough som botten och sedan icing på det.








I bakgrunden syns Davids pappa, Charlie, även kallad Dedaddy.


Okej, granne (kommer inte ihåg namnet), Lenna, Steph, Cheryl.


Presentöppning


Granne och Lenna (Davids brorsas fru)


RSS 2.0