"I fell in love on the seaside"

Heys!

Nu har jag inte skrivit på ett tag igen. Kan berätta att i söndags så snubblade Sara inne på Pizzeria Maria. Elelr snubbla var ju en underdrift. Hon fullkomligt stupade. Inte alls särskilt schtekigt gjort av henne.

Sedan så har vi även hunnit med en hel del strandschtek, här i Stöcksjö och på Bettnäs. Det har varit helt underbart.

Imorgon bär det av till Ericas stuga och sedan kommer vi hem på söndag. Sedan kan jag glatt skriva att det är en vecka kvar då tills vi åker till Kroatien och har the time of our life.

Pusshej

"We don't have a clue, they don't have clue"

Heys!

Jag måste börja med att berätta att igårkväll var det åtminstone två 17-åringar på Droskan. Jag och Picis.
Sanna mina ord, vi har lurat systemet och det känns bara finfint. Suck on that!

Idag har vi cyklat från Kriss till Sara för att schteka, fika och chilla. Sedan så tog vi oss till och med ett dopp i Stöcksjön. Sweet, sweet.

Ikväll blir det fika och mys nere vid kajen. Lovely!

Alltså, det är något speciellt med Timbuktu som fascinerar, charmar mig men jag kan inte förklara vad. Hursomhelst verkar han fett skön. Schtek...



Pusshej

"I don't wanna be lonely"

Hej!

Yes, jag har inte skrivit på ett tag. Jag har ingen bra anledning till det heller. Men i förrgår så var Linn här och även Sara en stund. Vi schtekte i det underbara vädret och lyssnade på radio där det diskuterades hur man skulle raka sig på bästa möjliga sätt, varför och även vart. De som diskuterade klarade inte sin uppgift och kunde inte förmedla vad de ville ha sagt. Synd för dom alltså.

Sedan igår så regnade det och Kriss ringde så vi tog en liten tur med bilen. Hamnade i stan där vi hyrde film "It's a boy girl thing". Det åkte förbi flera brandbilar. Paniken, tänk om det var mitt hus då jag var ensam hemma ...
Det var det inte. Vi åkte även och handlade, a lot. På vägen till Kriss hus tappade jag en fet ananas som splashade upp vatten på mina ben. Jag blev typ dyngsur.

När vi kom hem till mig så färgade jag Korvens hår och hade det allmänt najs. Eftersom jag är ensam hemma så måste jag gå ut med vovvsen oavsett vilket väder. Så jag tog på mig regnkläder och gick ut. När jag kom hem igen var jag dyngsur. Håret var så blött att det rann vatten ner i ansiktet. Ingen skada skedd really, jag värmde mig med lite te.

Idag verkar det blåsa spik men inget regn. Jag har kollat på vädret och det ser inte ut att kunna klarna upp, synd. Vi som hade tänkt vara ute ikväll och allt. Jäkla skit fan!

Idag hade jag tänkt underhålla mig med att se ikapp "The Hills" då jag inte har något bättre för mig. Känns nästan tragiskt men svensk sommar gör mig tragisk.

Pusshej

"Bang, bang baby shot me in the heart"

Heys!

Igår kväll tjänade jag lite cash money. Det känns skönt att det börjar öka. Snart är jag uppe i 1500 tror jag. Sedan kom Picis, vi gjorde real lattes och färgade hennes hår. Hon har så tjock hår att en flaska nästan inte räckte men jag kämpade i alla fall. Sedan hann vi läsa lite godnattsagor och se på Kalle Anka på DVD. Det är sjukt så high-tech alla leksaker som barnen har nu. Jag börjar känna mig gammal och då är någonting fel.

Idag verkar det som att solen kan titta fram så jag ska försöka gå ut och göra någonting bra. Annars så får jag väl hitta på något här inne. Hela dagen är det lördag och imorgon är det söndag vilket betyder att familjen åker söderut. Det känns skönt, magnifikt.

Annars så har jag hittat en najs låt med Shwayze. Jag har inte hört något från honom tidigare men han verkar riktigt skön.
Listen up!



Pusshej

Sitting, waiting, wishing

Hej!

Idag är det kalasväder. Gud, jag älskar ordet "kalas". Det känns så najs. Men anyways, jag ska till farmor och farfar idag och bara chilla. Det blir nog übernajs. Sedan ikväll så var planen att jag skulle åka till Erica och schteka hennes hår. Men sedan så ringer faster och frågar om jag vill vara barnvakt från ca. 18.00 till 23.00. Det är mycket cash money så jag vill inte säga nej.

Ericas mobil blev lite skadad av utspilld öl igår kväll så jag vet inte om jag får tag på henne. Läser du det här så kan du ju ringa mig, Picis? :)

Puss for now

"Och vem blir inte ful i 60-watts ljus ?"

God eftermiddag!

Jag sov ut imorse och klev upp 10.15. Det var sjukt skönt att känan sig utvilad. Jag gjorde lite frukost och gick ut för att schteka a little bit. Molnen kom tyvärr ganska snabbt så jag fick gå in igen. Inne gjorde jag nytta. Städade hela mitt rum, tog bort alla kläder, dammsugade och torkade golven. So fresh and so clean clean.

Sedan har jag lyssnat på lite ny musik och det går inte att ladda ner. Det är inte ens några okända låtar typ. Jäkla skit fan. Sedan kom mamma hem efter att ha fyndat lite på stan. Hon hade hittat två vita byxor på rea. Det ena paret kände hon att hon inte kunde ha and I tried it on. Dom satt najs och vips så var dom mina.

Mitt hår har inte duschats på några dagar och jag känner mig helt unfresh. Hur kan det komma säg att bara för att håret är smutsigt så känner sig hela kroppen sämst? Vad är grejen med det?
Ikväll hoppas jag på en schtekkväll hemma hos Erica men jag har inte hört mig för så jag vet egentligen inte mycket. Sedan så har jag försökt kontakta Malin ett ex antal gånger nu men utan framgång. Vad är det som händer?

Puss

"And maybe, someday a tambourine"

Hejs!

Imorse åkte vi till Bettnäs. Jag, Emma, Linn, Jessica och Anna. Dom kom förbi åkandes i "Ärtan". En liten, grön, gullig bil som Emma tillfälligt har fått låna. När vi kom till beachen så var det najsigt väder först, sen kom molnen, sen kom blåsten och sedan frös vi rumporna av oss. Så när vi låg där helt tjena allena på stranden så pallade vi inte mer efter att ha kämpat i vad som kändes en evighet.

Vi bestämde oss för att åka hem igen, i "Ärtan". Hem till mig där det finns gräs och nära till en riktig toalett. Plus att det inte alls blåste sådär mycket och kallt. Det var helt klart ett bra val av oss. Definitivt.

Sedan så har jag hunnit med lite allt möjligt. Chillat här hemma, lagat middag, sett på tv, tagit bort nagellack, målat nytt nagellack och sett en film. "10 things I hate about you". Damn, vilken bra film det är alltså. Ärligt så är det en av mina favoritfilmer. Det sjukaste när jag tänker efter, är att Heath inte längre lever.

Nu ska jag fixa med lite allt möjligt och absolut inte tänka på hur schtek alla andra har det på Pipes ikväll. Jag vet, jag hade min chans att följa med men jag tog den inte. Men jag ville inte chansa med Kriss leg. Hade känts jäkligt jobbigt att bli portad och måsta åka hem igen ...

Anyways, jag hoppas på fortsatt schtek imorgon och förhoppningsvis en ännu schtekigare kväll.

Puss och godnatt

I just can't stop, I just can't stop

Hola!

Igår kväll färgade mamma min utväxt. Det gick sådär. Håret blev bra men omgivningen förstördes litegrann.

Idag ska jag och mami på stan en sväng. Jag längtar väl mest till att få köra.
Öva, öva, öva.

Sedan så börjar jag bli jäkligt taggad på att åka till någon stuga och bara schteka.
Får se hur det blir med det.

Pusshej

"And your father likes my lifestyle"

Hola Chiquitas!

Jag har varit inaktiv. Kan dra en snabb summering. I fredags var vi hos Jonathan och hade det allmänt schtek. Sedan promenerade vi hem till Picis på "efterfast". Hon och Viktor satt uppe hela natten, cp-barn. Jag kunde inte sova i Picis säng och jag har ingen aning varför. Sliten dag efteråt alltså.

På lördagen åkte jag hem, solade som aldrig förr typ och käkade sedan middag hos faster med familj. Körde hem till Erica och såg film, Drop Dead Gorgeous med Erica (no shit sherlock), Sara, Jessica och Odes. Vi använde även Aliibaba som har better than ever. Det var ju helt crazy. Är dock besviken på Odes som var en P.O. Kunde ha presterat bättre.
Sov över hos Erica den kvällen pga. av lite bensin. Hade ingen mobil med mig och vågade inte chansa på att få promenera halva vägen hem.

På söndagen var det även då schtekisväder. Låg ute och läste min bok som var sjukt bra. Nu är den utläst. På kvällen bakade mamma rabarberpaj. Sara kom hit och så såg vi på sändagsfilmen på 5:an. Till det drack vi kaffe och åt egenplockade jordgubbar. De första för i år, det ni!

Idag är det också bra väder. Så livet är härligt. Jag ligger ute och bara njuter, njuter och lyssnar på Rooney. Ärligt, jag tror att det kommer att bli bandet för i sommar. Hade liksom glömt bort hur bra dom är på riktigt.

Sist vill jag gratta EMMA till körkortet som hon har tagit. Vi är alla stolta över dig ska du veta!

Puss ♥

But my feet can't jump

Aloha!

Igår käll var vi hemma hos Kriss och hade det allmänt schtek. Lite scrubs, lite vattenpipa, popcorn, BANANBOLLAR och trevligt sällskap. Det var hur som helst roligt, fast det ena sällskapet gick lite väl tidigt tycker jag.

Tur att Picis och jag låg i sängen och härmade alla djur i universum.

Idag har jag käkat frukost hos Kriss och sedan kom mamma. Vi åkte till industriområdet på Västerslätt för att hämta upp pappa som hade varit på besiktning av hockeybilen. Hemma hos Kriss hade vi just snackat om att kanske låna den för att åka till Ryssland men då sa jag att den troligtvis inte skulle klara av en så lång sträcka. Mycket riktigt, för den gick inte att laga för det fanns för många fel. Så nu är den på skrottippen, nästan död ju.

Annars så ska jag sortera bort kort på datorn och kanske åka till Ersboda för att byta lite grejer med mamma.

Btw, lyssna på den här låten. Man blir ärligt glad av den.



Pusshej

Time spent wishing is time wasted

Hello bananer!

Idag regnade det, supermycket dessutom. Jäkla skit fan! Jag låg i min säng och läste bok i någon timme och sedan åkte jag med mamma in till Kriss. Här har jag hunnit se på Scrubs med Kriss. Och suprprise, den tredje säsongen som Korf hade beställt låg nu i brevlådan. Verkligen superschtek.

Nu har Sarisen slutat jobbet och sitter här i en fåtölj sipping on coke with ice. Jag börjar bli hungirg så vi kanske får ta och börja med middagen snart.

Ikväll blir det schtek här och övernattning. Vi får se vad kvällen bjuder på, men det blir nog najs anyway around.

Pusshej


"A smell of wine and cheap perfume"

Heys!

Igår kväll var en bra kväll. Vi var hemma hos Kriss och använde Aliibaba, ettårsdagen till all ära.
Det var lite av en slump att vi kom ihåg födelsedagen, men vi gjorde det.

Sedan så gjorde vi en blogg. För att göra en lång historia kort så har vi gjort en gaffelblogg där obehöriga inte har något att göra. That's it, finito.
Idag är det schtekisväder och jag lyssnar på schööön musik ute på min gård. Det är helt vindstilla här så jag håller nästan på att svettas ihjäl. Var tvungen att gå in och ta en schtekispaus. För jag är en schtekis som måste pausa.

Ikväll ska jag hänga hos farmor och farfar med middag som tydligen blir sweet surströmming. Enligt mig är det inte så sweet så jag hoppas på annan mat. Men annars kommer det nog att bli najs.

Och tack vare en söt, underbar köttbit så har vi framtida planer för sommaren. Jag hoppas, hoppas att vi kommer att fullfölja mycket av det här. Då blir jag mer än glad, typ Pavlyuchenko-glad.

UPDATE
Imorse vaknade jag tidigt, kokade gröt och åt en macka med keso och tomat. Sedan tog jag på mig bikinin och gick ut och schtekte. Jag säger då det, damn vad det var varmt ute. Men sedan eftter en/två timmar kom feta moln och förstörde.
Jäkla skit fan. Så jag och mama tog en sväng med racerbilen. Det blev stopp på ÖB där det inhandlades en solsäng, konservburkar och lite godis. Sedan åkte vi vidare till Erschboda. Det var lite scary, svårt att hålla ratten stilla. Men jag kom därifrån helskinnad.

Sedan så kom vi hem, hann inte ens duscha och så åkte vi till farmor och farfar. Dom käkade surströmming. Jag och Peter fick lyxtacos. Kom hem, såg Big Shots och nu ska jag sova. Jag är typ helt slut. Bara tandsingarna mina ska borstas, sen bed. "Then kom back to bed..."

Imorgon hoppas jag på trevligt umgänge hemma hos Kriss med Aliibaba, som Picis sa - kanske lite sippy-sippy och allmänt schtek.

Godnatt to the world


"Cause' either way, I'll break your heart someday"

Hejhejhej!

Jag hoppas på att solen kommer fram emellan dessa moln som sitter så tätt, tätt. Jäkla skit fan. Svensk sommar är ju ingenting att ha när jag tänker efter.

Igår kväll bakade jag en kaka, men den blev lite för gräddad. Annars helt schtekigt god!
Sedan cyklade jag hem till Sara där Erica, Linn och Kriss var. Vi såg "Mamma vid 16". Jag gillade filmen, den var bra. Plus att Brad var najs att titta på. Dock var han en pussy, P.B men what to do.

Idag har jag noll planer. Ska nog försöka städa mitt rum och ladda ner en film att se. Ska passa på då alla andra åker iväg en sväng.

Pusshej

"It's a fucking waste"

Hej!

SATC igår kväll var helt underbar. Jag älskade den, verkligen. Jag hade verkligen inte trott att dom skulle lyckas med en film. Men dom förvånade och visade hur bra de egentligen är. Bara ah så bra!

Sedan så åkte vi hem till Kriss för att dricka lite kaffe.

I natt hade jag världens värsta mardröm och den kändes verklig. Jag vill inte förklara eller berätta. Jag har ingen lust med det.

Annars så är väl inte livet schtek. Allting känns bara bajs. Fan, fan, fan. Och ja, jag vet att det är fult att skriva om alla sina känslor i en blogg och jag är ingen bloggbitch så jag håller tyst.

Jag har legat i min säng idag och bara varit. Såg Chocolat, vilket är en av mina älsklingsfilmer. Jag älskar, älskar den hur mycket som helst. Den går inte att se sönder.
Det plus ett videoklipp med Pavlyuchenko är det som har fått mig att må bra idag.
Det var i alla fall schtek. Men utöver det så har det varit dött idag.



Pusshej

"Can you hear me"

Heys!

Det blev inget schtek idag så vid halv elva for jag och mamma på stan.
Jag skulle köra upp i parkeringshuset. Jag fick panik och ingenting gick bra.
Jag lyckades hitta en massa reakläder. 3 klänningar, ett linne/strandklänning, två linnen, en kjol och en bikini. Så nu har jag i alla fall lite sommarkläder. Det känns najs.

Vi gick och fikade på Schmäck när vi fick ont i benen. Käkade en macka, muffin med hallon/vit choklad och kaffe. Det var askalas. Schtek!

När vi skulle köra iväg så hade bilen bredvid oss ställt sig så sjukt snett att man inte ens kunde gå i mellan för att öppna förarsätet. Mamma fick krypa in genom passagerarsidan istället. Vi skrev en lapp som förklarade att dom skulle parkera bättre nästa gång. Jag stoppade den på vindrutetorkarna.

Ikväll ska vi grilla kyckling och sen ska vi åka och se SATC-filmen på bio. Så taggad jag är på den.

Lyssna på den här låten. Den är så sjukligt skön att jag bara vill dansa.
N.E.R.D. - Everyone Nose



Pusshej

"Schtek... Schtek? Schtek? Schtek!"

God kväll!

När jag skulle cykla till Erica igår så mötte jag en Kriss på träbron och så åkte vi hem till henne, tog bilen och åkte till Picis. Vi bakade en kaka som blev misslyckad men god och såg en film. An American Crime, helt sjuk film men den var samtidigt bra. Sedan åkte Kriss hem och jag sov över hos Picis.

Vi vaknade och kollade ut på balkongen. Det var till och med varmt i skuggan. Vi käkade frukost ute. Sedan kom Kriss och hämtade oss. Det bar iväg till min farmor och farfar. När vi kom dit var det moln på hela himlen och vi hann inte mer än ta av oss kläderna så började det regna. Vi är ju äkta schtekisar och inga wannabes så vi åkte hem till Korf och käkade lunch och bara hängde.

Sedan såg vi början på en film, In Good Company.. Såg att solen kom fram, sprang istället ut och schtekte a little bit more. Där ute på Kriss baksida stötte vi på en liten katt som vi döpte till Roman. Det visade sig att han inte alls var gullig utan bara sprang runt och maskade av sig på allt.
Han var inte längre värdig namnet Roman. Nej, nej och nej!
Vi hittade till sist en annan katt, en fin katt som vi döpte till Roman.

Jag cyklade hem och promenerade ner till sjön med mamma och Sheila för att vovven skulle få bada lite. Jag gick ut tills mina knän tog i vattnet. Sedan gick vi hem.

Medan alla andra är ute på förfest och Droskan så sitter jag hemma och har just sett Dirty Dancing 2. Jag älskar den filmen och Diego Luna är inte alls att leka med. Det är inte nådigt!



Jag hoppas på schtek imorgon annars får jag se om det blir en sväng på stan istället. Jag vill köpa några klänningar, en till bikini med mera.

Nu ska gå och vara social, eller ska jag? Kanske... Schtek!

Pusshej

All the girls standing in the line for the bathroom

Hey ya'll!

Today is a fine day och vi ska til stranden för att ha det allmänt najz.
Speaking of fine, check this!



UPDATE
Vi var inga strandmänniskor. Stranden var för sandig, ojämn, hård och allt möjligt. Vi åkte hem till mig istället där underlaget var najs och vi hade mat och toalett. Det är grejer det.

Vi schtekte och schtekte och det var najs.

Sedan så har jag nu även hunnit vara barnvakt och ska snart cykla hem till Erica och sova där.

Imorgon åker vi till farmor och farfar som har gräsmatta, sandstrand och vatten. Så då får man välja fritt vad som passar bäst! Schtek!

Pusshej

When you schteker you got to know how

Hallå!

Igår kväll så var det dåligt väder så vi var hos Kriss. Jag skrev att även Erica skulle komma. Surprise, surprise så kom också Linn och Jessica. Vi hade SATC-maraton från första avsnittet så att Jessica skulel hänga med.
Det gjorde hon inte riktigt och vi pausade jag vet inte hur många gånger.

Idag vaknade jag vid 08.00 och märkte att solen sken. Jag somnade om och vid 10.00 så var det molnigt. När jag skulle cykla till Kriss så började det spöregna. Och då menar jag inte lite, utan enormt. Jag var dyngblöt och inte in the mood för stadsvandring. Vi såg på Scrubs hela dagen istället. Sedan kom Erica förbi och tittade med oss.
Efter det tog vi en tripp till Ersboda för att hämta upp en blöt Sara som inte villa cykla hem i regnet.

Jag var och handlade med mamma på Maxi nyss och köpte en hudlotion, nagellack och Hawaiian Tropic Coconut Oil så nu är jag redo for some real schtek to begin. Oh yeah!

Nu ska jag måla naglarna och käka lite melon. Jag ska hålla tummarna för att det blir kalasväder imorgon, annars vet jag inte vad jag tar mig till.

Pusshej

Idag är det tisdag, fyi

Heys!

Yes, imorse när jag vaknade var det inget schtekisväder, tyvärr. Jag såg lite fotbollsrepriser och städade rummet lite smått. Sedan så chillade jag, såg en film och chillade lite mer. Kriss kom förbi en sväng och vi satt ute på bron med kaffe i väntan på solen som aldrig kom.

När hon åkt hem gjorde jag en tonfisksallad och gick på promenad med Sheila. När jag kom hem igen så började det regna. Jag har lite tur i alla fall.

Nu har jag hunnit duscha och så så nu ska jag åka hem till Kriss. Vår egentliga plan var att sitta i SF-parken med fika och filtar men det började ju regna så vi fick ha en plan B. Erica den räven kommer också och myser med oss.

Det är så min dag har sett ut och kväll kommer att fortsätta.

På återseende ladies and tulltjänstemän!
Pusshej

RSS 2.0