"Ramin fan vad ditt hus ser ut som ett cykelrum, men det är ju fel. Det är alla cykelrum som liknar mitt hem."

Hey number two!

Igårkväll skulle jag hämta upp mamma och pappa som var ute på festligheter. Satt och såg på en lång film som var alldeles för komplicerad för mig. Vid halv tolv slumrade jag till, vaknade igen vid 00.00 och kände mig som världens gamling som satt hemma alldeles själv. Kanske är dagens sanning...

Mamma ringde vid halv ett och så fick jag åka och hämta dom. Åkte hem, kunde inte sova utan låg istället vaken och funderade på diverse saker.

Idag har det varit glassig sol hela dagen, ojojoj sweet. Picis kom hit vid halv ett och vi låg ute och schtekte.

Vid fem så gick jag in och kom på den briljanta ideen att läsa Fajjan&Ramins blogg from scratch. Jag har följt bloggen ett tag men har aldrig läst den helt från början. Sagt och gjort någon timme senare fick jag middag...

Sitter nu och läser lite mer. Kollar på ett klipp. Nog ett av de fetaste klippen jag sett. Så roligt, jag får ont i magen.
Ramin visar sitt "hus", Cribs-style.



Jag skulle lätt vilja ha en kompis som Ramin. Så enkelt är det. Hör av dig! :)

Peace out A-town

"Don't move. Do not dance!"

Hej!

Åh, i fredags satt vi på Mariehemsängarna och kollade på diverse brännbollslag. Ett lag hette Scrubs. Fick upp värsta bilden där de skulle vara utklädda till olika karaktärer. När vi kom till deras bana så såg vi att de bara var utklädda med läkarkläder. Vilken besvikelse!!! Hursomhelst, en idé föddes. Någon gång vill jag klä ut mig som värsta Scrubsgänget. Fett underbart!

Annars så brände jag mig i pannan där, det gjorde hur ont som helst hela dagen idag...
Jag har legat ute i det varma vädret och bara njutit. Det enda som fattades var jordgubbarna. Vem ska ge mig dom?

Låg och lyssnade på iPoden och shufflade låtarna. Då kom Del Amitris låt Tell Her This. Kom på den underbara tanken att någon sjöng och spelade den på gitarr för mig. Snälla, gör det!

Skjutsade mamma och pappa till stan där de skulle ha lite rajtaantajtaan. Åkte sedan och handlade på Rimi. Jag kände mig så vuxen och ansvarsfull. Framsteg!

Har också hunnit se på Robinson, vilket skämt. Jag som hoppades på Jarmo. Så skön han verkar vara.

Ska sitta uppe ikväll och vänta på att mami och papi ringer och vill ha skjuts hem. Självklart är jag snäll som gör det. Måste återgälda alla gånger de skjutsat/hämtat mig lite här och där.

Till den som inte hunnit se ICAs senaste tvreklam måste titta. Ojojoj, jag skrattar för mig själv varje gång. Inte för att det är ovanligt att jag skrattar när jag är själv men ändå...



Jag hoppas att morgondagen blir lika varm men det tror jag ju.
Puss

"Jag tror nog att det räcker, vi vet nog att det räcker, nog och blir över"

Hello pågs!

Ojojoj, var ska jag börja?

Igår vid 12.00 så började vi cykla, genom stan helt fnittriga över att knappt hitta. Kartan slarvades bort innan vi ens hade lämnat Östra gymnasiet.

Efter en stund tog Idah fram GPS:en så att vi kunde lokalisera oss lite. Vi skulle hitta till Myrbäck och vägen dit var lång, ca 2 mil.

 
Vi cyklade och cyklade och cyklade lite till. Gick över en lång bro med massa små hål i och den gungade sjukt mycket. Usch vad det var hemskt!



Väl framme så fikade vi, satte upp tälten och gjorde sedan några samarbetsövningar. Vi glänste så mycket att alla andra blev bländade.


Resten av kvällen bestod av middag, grillning av korv och marshmellows, frågesport, brännboll och en massa skratt.

Natten tillbringades i tältet med väldigt tunna liggunderlag och utan kudde. Dessutom var det kallt som attan. Blåste och regnade gjorde det också.

På morgonen käkade vi frukost, packade ner tältet, packade alla grejer och så bar det av på cyklen igen, 2 mil hem också. Evve visste en annan väg som var roligare att cykla. Tyvärr så började det regna a lot när vi var nära Röbäck och blåste gjorde det väl mest hela tiden.

Jonas tyckte att det skulle vara extra roligt att  vi skulle åka tillbaka till skolan för att ha redovisningar. Dessutom hann jag se lite av Shan the man i aulan så dagen blev så otroligt mycket bättre bara där.

Efter redovisningarna så satte jag mig på cykeln igen, denna gång för att åka hem. Ca 1 mil senare och med en helvetes motvind så var jag äntligen hemma. Home sweet home har aldrig stämt så bra.

Hoppade in i duschen och skrubbade bort all hajksmuts. Så nu är jag so fresh and so clean clean som Outkast skulle ha uttryckt sig.

Over all så har denna hajk varit kalasbra. Det är mysigt att vara tillsammans hela klassen såhär innan studenten kommer. Efter det vet man inte vad som händer.

Ikväll blir det Ragga på IKSU, snälla låt mig orka med det. Jag vill så gärna.

Puss

"Så jag drar, jag drar, jag drar, jag drar, jag drar."

Hej!

Nu har jag ätit lunch och packat det sista.

Så nu drar jag på hajkkk.

Ses imorgon efter 12.00 någon gång!

Fortsätt fortsätta

"Cause when I start drinking is when I stop thinking"

Hej!

Imorse försov jag mig så jag inte hann på naturkunskapen, vilket var vår enda lektion. Istället har jag suttit här hemma och skrivit några skoluppgifter.

Sedan kom mamma hem på lunch och ville att jag skulle skjutsa henne tillbaka till jobbet sedan. Såg även att jag fått post så jag öppnade och såg då att mitt körkort är redo att hämtas ut nu. Yes!!!

Så jag skjutsade tillbaka mamma till jobbet, for hem och skrev lite mer till några skolgrejer. Nu väntar jag bara på att mami ska ringa och säga att jag kan hämta henne så att jag får fara förbi posten samtidigt.

Sedan måste jag ta och packa inför hajken som äger rum imorgon. Jag är taggad men ändå inte taggad. Lite ambivalent kanske.

Jag har även räknat ut att det är 18 eller 19 dagar (kommer inte ihåg) kvar till studenten. Ojojoj, känn taggen till det. Yes I am, oh my god så jag känner taggen!!!

Puss

"När vi glider"

Hej!

Ojojoj, vilken dag. Igår klarade jag teoriprovet. Jag var så himla nervös att jag nästan inte klarade av att trycka på Resultat.

Och igårkvåll åkte jag och övningskörde med papio ett tag och sedan vidare till Piccusen för att sova där.

Vi var uppe så länge för vi kunde inte sova men tillslut så somnade vi.

Sedan åkte jag idag vid tolv in till stan på cykel för körning på bilskolan vilket gick bra. Sedan åkte jag på Vägverket och hade min uppkörning som jag klarade galant, vilket betyder att JAG HAR KÖRKORT!

Suck on that bitches!!!

Nu håller jag och Picis på och lagar middag för sedan ska vi ut och cruisa med Hit 'Em Up på högsta volym.

Puss

"Everybody luv me 'cause I'm so fly"

Hej!

Idag har varit en underbar dag. Gjorde bort en del av en viktig sak imorse och sedan gjorde jag även bort naturkunskapsredovisningen.

Tänkte bara posta denna låten innan jag åker till Piccusen.

Detta är Jarvis, my man. Hade en hit, tror det var 2004 "Radio". Sedan hörde jag inte mycket från honom, men han har några andra låtar också. Anyways så gillar jag honom, sjukt mycket.

Lyssna!



Puss

"Börja börja sluta sluta"

Hallå pågs!

Igår var det kalasväder redan kl 8.20 på morgonen. Vi bestämde för att ha brännboll ute och det var första gången för i sommar. Och det gick kanon och var hur kul som helst. Vår klass är så rolig.

Sedan hade vi klasstid där vi planerade inför den kommande studenten. Ja, känn lite på det ordet. Studenten.
Det känns helt otroligt. Har vi verkligen snart klarat av tre år?

Oj oj oj, vi planerade vart vi skulle vara och allt som hör till. Jag vill att studenten ska vara nu!

Sedan gjorde jag lite teori på körskolan och jag tror att jag börjar få koll på den nu och det känns skönt.

På kvällen tränades det funk och på slutet battlade vi mot varandra och damn, I was on fire höhö... Det känns som att jag har glömt bort IKSU, varför? Måste ta tag i mig själv och gå dit mer.

Jag har idag varit vaken sedan 09.00 och min enda lektion idag börjar 12.50 så jag sitter nu här och väntar på bussen. Så jag sitter och gör ingen speciell nytta. Kanske måste ta och äta litegrann innan jag åker.
Sedan blir det förhoppningsvis en stund på stan med Linn för att kolla skor och klänning till studenten.

Puss

"Får inte köra bil så jag har tjackat busskort"

Hej hej hallå!

Oj, nu har en hel helg flutit förbi ännu en gång. Och vad har jag gjort?
Chillat en massa, kollat på Picis och Kriss dansuppvisning och haft en skolfri måndag.

Så idag var jag ledig från skolan men duktig som jag är så gör jag någonting av dagen.
Först på morgonen så barnvaktade jag Anna och sedan satt jag på körskolan från 12.30 till 17.00 och gjorde a lot of teori. Till slut såg jag dubbelt så mamma plockade upp mig och så åkte vi hem.

Seriöst så måste jag satsa på teorin nu veckan framöver för att lyckas...

Åh, imorgon är det skola. Jobbigt, trots att vi inte har så mycket. Men det är ändå jobbigt.

Nu ska jag snart sova, kanske lite Scrubs innan!

Puss

"Pinkoden till min mobil, jag glömde bort den"

Hej!

Ja, idag har jag efter skolan tillbringat tre timmar av mitt liv på bilskolan där jag har varit på en riskutbildning med inriktning på risker vid bilkörning, t.ex. alkohol och trötthet.

Under hela dagen har min mobil fuckat sig mer än vanligt och då är det sjukt mycket.
Så jag hade ingen buss att ta hem efter riskettan och bestämde halvt att mamma skulle hämta mig på Östra. Men jag var inte säker på att smset gått fram så jag började promenera till stan för att hitta en toalett i panik av att dö...

Då min mobil stänger av sig själv hela tiden så går det inte att ringa eller skicka sms och ingen kan nå mig heller. Jag är van vid det här och har bra tålamod men nu höll jag faktiskt på att kissa på mig så jag tänkte väl inte helt klart.

Så jag tar ut batteriet och kommer sedan på att jag inte kan min nya pinkod sedan jag bytte abonnent. Jag testar två gånger och misslyckas. Vågar inte testa en tredje gång då jag visste att puk-kod kommer att behövas och den lappen visste jag inte vart den var. Så nu kunde jag verkligen inte ringa eller göra mig kontaktbar.

Jag börjar promenera mot stan för att förhoppningsvis hitta en buss men det är kallt och jag håller fortfarande på att kissa på mig. Dagens händelse då: mot mig kommer en kvinna som jag stannar och frågar om hon har en mobil jag kan låna. Tack och lov så har hon det och jag ringer till mamma och säger att jag går till Frasserundan och väntar där och att hon inte kan nå mig.

Åhh, vilket jävla slut på dagen. Jag tillägnar detta inlägg halvt till min mobil; DU är en matterfakker!!

Men jag överlevde och sitter nu hemma vid datorn, helt säker :) Jag kan då i alla fall ta vara på mig själv och tror nog att jag kommer att klara mig bra här i livet.

Puss

"Biggie biggie biggie, can't you see?"

Hej!

Lördagen var fett kul. Började på eftermiddagen med streetdance på iksu, denna gången utan någonsomhelst vän. Cyklade sedan hem till Piccis och duschade där. Vi sminkade oss och satt ute på the balcony och bara njöt av värmen som inte försvunnit.

Sedan promenerade vi till Linn och fick en fördrink och sedan gomiddagen. Det var verkligen hur gott som helst.
Efter det fortsatte det med en helt kalasig förkrök med sång, vin och fotografering.

När klockan började bli mycket var vi oroliga för om vi skulle få följa med Jeschkan in på TC... Hon hörde av sig när vi satt i bilen påväg till stan att det var kirrat. Vi möttes på stan och gick dit.

Väl inne träffade jag helt otippat min kusin och sedan drog vi alla to the dancefloor!! Måste säga att la musica var bra. Härlig blandning av ny hiphop och lite mer old school. Det är inte ofta man får höra de gamla låtarna. Blandat från Dutty Wine, Whatever You Like med T.I. och Biggie med Hypnotize vilket förövrigt är en fet låt.

Hann inte vara på TC så länge som jag velat. Sedan åkte vi buss hem igen. Jag sleepade med min vapendragare Picis.

På söndagen fixade vi en stundande baksmällan med en ipren och några gomackor och sedan mådde vi prima ballerinor. Vid lunchtid blev vi fettaggade på hamburgare och drog på Donken nere vid Strömpilen. Strosade sedan runt bland annat affärer.

Sedan cyklade jag hem, i full motvind och med den tyngaste (Picis jag vet att du vet vem jag syftar på) väskan.

Allt som allt en väldigt fet långhelg, kalasbra!

"Ibland är man bara helt kär i hela världen och det är helt ok"

Hej!

Jag har tappat räkningen på vilken dag det är. Fredag eller lördag? Eller är det till och med söndag?!
Anywho, valborg var ju rolig. Jag tror att allting blir bättre om man inte har några förväntingar.
Ta nyår till exempel, hur överskattat är inte det? Tar man dagen som den kommer så blir man inte heller besviken.

Idag, då jag tror att det är lördag... Ska försöka schteka lite ute om nu molnen försvinner. Sedan blir det street på iksu och sedan födelsedagsfirande av gullegrisen Linni som faktiskt fyller 19 år.

Och som alltid vad Tomburken säger stämmer,
Fortsätt fortsätta

RSS 2.0