"Maybe I'm just being naive"

Det var himlarns mycket stämning på Corona i lördags.
Timbuktu är som alltid - helt underbar.
Kan inte beskriva med ord hur mycket hans musik betyder. Säger bara gott mos!


 

"If it ain't about the paper Imma holla at you later"

Imorse blev det cykel 55 med Ida Lund - helskön är hon. Och efter det pumppass. Nästa lördag kommer nya releasen, bla. 'In my head' med Jason Derulo.

Eter det åkte jag hem till faster för att vara barnvakt en snabbis.

Nu sitter jag här fullt påklädd, sminkad och redo att åka hem till Malin för att chilla ett tag, sedan möjligtvis vidare till Ålidhem till några av hennes klasskompisar och sedan slutstationen Corona. Är rejält taggad på kvällen. Artister som Timbuk och Promoe som uppträder och Klubb Sockerbeat som grejar på golvet.

Gött mos!


"That's right"

Mamma fyller år idag så jag har gjort middag och bakat en tårta. Någon tårta med kaffegrädde och nötbotten. Helt nytt och otestat. Men det kan nog inte bli dåligt.

Då jag klev upp onaturligt tidigt imorse så är jag trött redan nu. Behöver lite kaffe egentligen.

"Keep 'em coming"

Ja, äventyret blev inte riktigt som det var tänkt. Elvira dök aldrig upp på spinningpasset men som tur var fanns Cecilia (en annan instruktör) som deltagare som tog över. Så det blev 30 min effektiv spinning.

Sedan vidare för Bodybalance. Troligtvis mitt sista innan jag åker iväg...

Körde snabbt hem bilen för att sedan skjutsa mamma till Haga och sedan vidare till stan för att köpa biljetter till Corona på lördag. Tror att det kan bli gött!

"It's gonna be challenge"

Imorgon blir det äventyr, höhö. Kl 07.15 befinner jag mig tillsammans med Erica i spinningsalen på Iksu för ett Cykel 40-pass med Elvira och sedan Bodybalance efter det.

Shit pommes, vi tänkte att det kunde vara en kul grej att vara uppe så tidigt för att träna. Vi är so excited. Jag drömde till och med om det inatt. Det säger en del.

Nämen, jag tror det blir roligt. Kanske att vi är alldeles för flummiga på balance för att fungera bra men det är något som återstår att se. Kul blir det nog i alla fall!


"I wonder"

Testade på ett spinningpass med en för mig ny, okänd instruktör. Och om hon var bra. Spelade bla. 'Naive' med Looptropp och Timbuk. Det säger en del om hennes musik. Lite P3musik och lite annat.

Varför har inte fler sådan musik som jag gillar? Fast jag har haft tur och hittat några favoritet så jag är inte bitter. Don't worry.

Nu kommer snart Barbafjant hit och hämtar upp mig och så gör vi stan osäker en sväng.

Sedan blir det hem och fixa snabb middag, åka och städa på Ersboda, åka vidare till Iksu för spinning och pump, sedan hem igen. Undra om inte onsdag är min favoritträningsdag?


"I like your hair"

Satt och kollade en stund på Eurovision-semifinal-something-something igår när jag kom hem från Iksu.
Varje år är det samma sak, vilket skämt...



Fast erkänn, det svänger ju (speciellt nu när jag hör den för andra gången)... Eller inte.

"Det handlar egentligen om"

Kom hem från en underbar miniweekend i Stockholm med mamma i lördags. Vädret var helt galet. Varmt, varmare, varmast. Ville egentligen bara dra på bikinin och steka.

Hade dessutom inte planerat att shoppa något men gjorde precis tvärtom. Några ringar, en fotlänk, en tunika, 6 tröjor.

Åkte nattbus hem i 9 timmar, var hemma i Umeå vid 06.00 och kom hem. Åkte sedan iväg på Iksu vid 11.15 för ett pumppass. Var lite seg men det gick bra.

Idag är det måndag - nej, fan det är ju tisdag. Seriöst jag tror alltid att det är en annan dag än det egentligen är. Vaknade imorse av att det spöregnade ute. Tror att jag ska ha en film/seriedag.

Later ♥


"Just keep it movin' homie"



Dave Coresh. Lägg namnet på minnet. En osignad kille från USA. Helt grym. Och videon är ännu grymmare.
Lämnar nu Umeå med denna låten.

Hejdooo!

"Jump off, jump off"

Åker iväg imorgon på förmiddagen istället. Det var jag som uppfattade fel.
Hursomhelst, hoppas på fint väder i hufvudstaden och att allting går bra.

Hörs igen på lörday :)

"Tell me, tell me, tell me"

Iksu fortsätter vara stekhett. Igår var jag på Combat med Erica och Malin. Och enda området på mitt träningslinne som inte var genomblött av svett var nere i kanterna, ca 3 cm. Fast det är skönt, känns verkligen att man tagit i.

Idag blir det älskade spinningpasset med Elvira och det ännu bättre pumppasset efteråt. Skönt att få köra några gamla låtar från gamla pass för att i alla fall få lite variation. Fast axellåten dödade mig, kände mig som en riktig kärring som inte kunde göra övningarna korrekt.

Sedan måste jag ju klämma in städjobbet där någonstans också, möjligtvis innan.

"Whatever you need"

Jag kanske ska uppdatera lite på aupair-fronten.

Nu på fredag har jag fått tid på amerikanska ambassaden i Stockholm för att få mitt visum. Men jag har inte fått mina papper hemskickade så det blir lite krångel med det eftersom det finns risk att de inte hinner skickas till mig innan torsdag. Så jag måste först till CC's kontor tidigt på fredagsmorgonen för att hämta papperena - sedan vidare till ambassaden.

Mamma ska följa med ner till storstaden så vi åker på torsdag eftermiddag med flyg, sover över och åker nattbuss(!) hem på fredagkväll. Är tillbaka i Umeå vid 06-tiden på lördag morgon.

Innan ambassadsbesöket måste jag fylla i en blankett online som verkar lite krånglig. Tur att jag fått instruktioner via mailen.

"Where do we go from here"

Alltså Iksu har gått och blivit helt galet. I och med denna utomlandsvärme har Iksu förvandlats till en gigantisk bastu. Jag undrar om luftkonditioneringen ens fungerar? Det är himla kvavt och varmt i salarna.

Men vem är jag att klaga på det? Jag är glad bara jag får gå dit och träna. Idag blev det ett Pumppass och ett Aerobic Dancepass. Och jag som skulle möta upp Erica i omklädningsrummet efteråt... Men Barban dök aldrig upp så jag åkte hem. Jag har fortfarande inte hört av henne.

Barba vart har du tagit vägen?

"Here comes the love"

Vilket jäkla underbart väder det har varit igår och idag. Umeå har för två dagar förvandlats till någon utomlandsstad. I like it. Det syns på träden och gräsmattor som typ blivit gröna direkt.

Imorse blev det ett Pumppass och sedan hem och sola ute ett tag och sedan tillbaka till Iksu för ett spinningpass. Och vilket spinningpass det blev, rena rama mördarpasset. Dels är passet i sig jäkligt jobbigt men plus att det var bastuvarmt i salen. Jag började svettas redan innan uppvärmingen satt igång.

Sitter här nu, barbamätt och ännu mer barbatrött. Kanske måste ta och dricka lite kaffe...

"I told you"

Lovade att visa en bild på skorna om jag hittade/tog kort med digitalkameran. Hittade en på Nike's hemsida.
Bilden gör de ingen rättvisa. Skorna is the bomb!!


"What the fuck"

Åhh jäkla barbaskit. Hade bokat in mig imorse på ett spinningpass 15.30 som jag sedan bestämde mig för att skippa. Bara det att jag glömde avboka det. Så nu har jag spärrat kort tills jag betalar 50 kr. Inte mycket pengar men jävligt surt. Ibland hatar jag att man kan boka på Iksu - fast näääe ändå inte. 

Nu ska jag iväg på en hälsoundersökning hos vårdcentralen. Obligatoriskt att skaffa det innan man åker iväg som au pair till USA. 


"Don't strain your brain"

För ungefär en vecka sedan blev jag matchad med ännu en ny familj. Denna gången från Atlanta eller en bit utanför. De har tre pojkar och en hund. Och nu till den ännu roligare nyheten. Vi har tackat ja till varandra.

Som det ser ut nu så åker jag till New York den 21 juni, stannar där några dagar på au pairskolan och åker sedan vidare till Atlanta.

Jag är såklart jättetaggad på att åka iväg men samtidigt känns det jäkligt skrämmande. Livet här är så bekvämt. Man känner till allting och vet hur allt fungerar.

Men jag ska klara det här och komma hem många erfarenheter rikare.


"Just to get by"

 
Talib Kweli - Get By.
Vilken kille. Himla skön röst.


"I'm so fly"

Jag tror att jag är beroende av att måla naglarna. Tog bort nagellacket igår kväll och nu stirrar jag på naglarna var och varannan sekund. Måste. måla. nytt. nu.

Men det ska jag inte, om jag inte hittar något najsigt lack hos Erica.

Igår körde jag iväg för att köpa nya träningsskor. Viktigast var att de skulle vara vita. Helt vita. Tydligen är inte det så vanligt. For runt i alla sportaffärer och hittade till slut ett par Nike med rosa detaljer på sulan och rosa Nikemärke. De är så fina att jag nästan dör.

Testade dom på Combaten igår kväll och inbillade mig att jag blev extra stark.  Magical shoes!

"Get out the way bitch get out the way"

Idag har varit lite segt. Åkte och städade på eftermiddagen och tog sedan buss hem till Jessica där vi käkade kladdkaka och bara chillade. Mysigt, mysigt!

Nu sitter jag och funderar på om jag ska hitta något på tv att se, måla naglarna eller sova.

"Fell in love"

Vi började med att träffas hemma hos Linn. Fördrink, middag, shotspel, jag-har-aldrig och skön musik. Sedan vidare till Corona med gratis inträde.

Musiken var över förväntan och mer folk ute än jag trott det skulle vara. En riktigt rolig utgång!!

Tack alla inblandade för igår!

"When they come"

Idag är det valborg. Och alla verkar ha planer på att festa och allting sådant.

Jag däremot åkte på ett combatpass vid 15 och sedan åkte jag hem och fixade tacos. Skjutsade sedan resten av familjen till Holmsund och sedan kom Erica hit och käkade middag och god efterrätt som mamma gjort.

Vi blev helt proppmätta och uppmätte en maximal mättnadskänsla, på en skala 1-10... 10!!!

Körde sedan in till stan och campus. Gick helvetesfel, en jäkla omväg innan vi hittade till brasan. Såg där The Deportees. Jag gillade det. Deras musik är riktigt jäkla skön. Vi kände oss som ett gammalt par som kollade på majbrasan och åkte sedan hem och drack mer kaffe...

Det var min valborg. Fast don't get me wrong. Det var en bra valborg. Känner inte behov av att partaja utan det är skönt att ta det lugnt.

Men imorgon blir det lite trevligheter. Linn ska ha födelsedagsparty med middag och troligtvis utgång. Det blir skoj!!! :)

RSS 2.0