"I be like yeah"

Nu ska jag ta tag i städning av huset, dammsuga och torka golven. Möjligtvis att jag kan sitta ute i solen ett tag sedan, om bara molnen vill flytta på sig mer.

Och ikväll blir det Moulin Rouge-dans och Body Pump på Iksu. Taggat!!!

"What did you say?"

Oj, herregud. Jag har fått en första matchning till aupair. Loggade in på min mail för att kolla om jag fått något nytt. Och där fanns ett mail från CulturalCare. Jag fick panik.

Nu när det börjar hända lite mer grejer kanske jag börjar förstå vad jag gett mig in på? Hittills har jag ju inte riktigt fattat någonting.

Men vi får se vad som händer nu.

"When I hustle"

Häromdagen skickade jag iväg ansökningar till tre jobb och nyss skickade jag iväg tre till. I am on fire right now. Hoppas bara att jag får någon respons/livstecken från någon av dem.

Nu ska jag se på senaste Andra Avenyn, väl värd tycker jag. Sjukaste serien som bara fortsätter - finns det inget slut? Och jag kan inte sluta kolla, måste fortsätta se för att se vad som händer, om allting får ett slut.


"I am that"

Den fina, turkosa ringen fanns inte, goddamnit. Möjligtvis att jag får beställa hem den om jag inte hittar den här i stan.

Nu blire booook.


"Just trying to be strong"

Hejdå sängen och hej body pump. Nu jäklar ska jag tränaaaa.

Sedan iväg med pappa på Maxi för storhandling och kanske en sväng förbi H&M. Jag är på jakt efter en turkos, stor ring. Hoppas att den finns där.

Och sedan ska jag nog hem och fortsätta läsa "När jag hör din röst". Nu är jag seriously stuck i Twilight-träsket. Jag som inte skulle falla dit. Jag skyller allt på Malin. Du din...


"Let's just eat"

Testade just att göra varma mackor med pesto, mozzarella, soltorkade tomater och ruccola. Bra gjort Sandra som testade det. Det är ju liksom enbart goda ingredienser så det kunde väl knappast misslyckas.


"Shhh, they're about to start the movie"

Change of plans, det blir inget Iksu. Jag orkar inte promenera upp till mormor för att hämta bilen. Bevis på att motivationen inte fanns där.

Istället ska jag se film med mamma tror jag. 'Luftslottet som sprängdes' ser det ut som.

"For the rush"

Jag var på Body Pump imorse och ökade på frivändning och triceps. Det känns så jäkla gött när man är redo att öka vikterna. Det är då det märks att det blir någon förändring.

Jag ska försöka ragga en bil, möjligtvis mormors så att jag kan ta mig till Iksu once again. Vill verkligen köra lite Combat - känns som evigheter sedan sist. Troligtvis var det max två veckor sedan senast men det känns längre.


"For the next episode"

Fick något släng av sjukdom i helgen, vet dock inte vad. Det kom så plötsligt. Men nu får jag mår igen.

Igår filmade jag en del på barngympan och ska nog hem till faster och filma lite där också antingen ikväll eller imorgon och sedan ska jag ta och klippa ihop min aupair-film så jag kan lägga upp den.


"Oh-la-laaa"

Efter att jag skjutsat pappa till flygplatsen vid 09.30 imorse så åkte jag och handlade, tillsammans med alla pensionärer.

Sedan sprang jag in en sväng på H&M och kom ut med tre linnen, mums mums.

Just nu sitter jag och käkar vårrullar. Min bästa idé idag var att köpa frysta vårrullar, I think.

Nu har jag hittat filmen 'Festival' att ladda ner, en gammal svensk film som jag ändå aldrig lyckats se. Men nu jäklar. Ska gömma mig i mitt rum bort från detta snöoväder.


Jag som trodde det höll på att bli vår?

"Jag ljuger för mig som om jag inte har en aning"

Hejsan!

Sitter här och försöker hitta något roligt att fördriva tiden med. Och samtidigt försöker jag formulera mig i text hur jag ska berätta kortfattat om mitt liv, mig själv, varför en familj ska välja mig som au pair. Jag ska göra en 3-minutersvideo så snabbt som möjligt.

Jag har läst några au pair-bloggar och jag blir taggad på att åka iväg men ibland får jag panik och undrar vad jag har gett mig in på. Fast det är mest spännande.

Och ikväll ska jag iväg på barngympan som har haft en veckas uppehåll pga. sportlovet. Efter det blir det ett Body Pump-pass med pappa.

"Haha, omg, lol, kit, smiley faces, x's and o's, lmfao"

Jag skrev mitt 'Personliga brev' till en framtida au pair familj på ett vitt, vanligt A4-papper men det såg inte tillräckligt roligt ut, berättade den där tjejen i telefon igår så hon hade klippt runtom för att det skulle bli lite vågig form och så hade hon dragit ett rosa, tjockt streckt runt som i en kvadrat för att "göra det lite gulligare"...

Tänkt att allting ska vara så puttinuttigt och cutiepie, hjärtan och rosa fluff. Men inte för att jag bryr mig så mycket. Jag tycker att det är okej, allt för att jag ska få större chans liksom.

Idag fick jag hem ett kuvert med tjockt mycket papper där det stod vad som händer nu framöver.

Bland annat ska jag spela in en video på max 3 minuter där jag berättar lite om mig själv typ. Jisses, nu börjar jag fatta vad det är jag har gett mig in på.



"Jag fick en bricka om halsen"

För ungefär två veckor sedan skickade jag äntligen iväg min aupair-ansökning. Och idag ringde en tjej från huvudkontoret i Stockholm för att berätta att imorgon skulle det skickas vidare till USA där det skulle börja matchas.

Finally there's something happening. Skööönt!

Nu - dubbelpass @ Iksu.

"Battle of the sexes"

I dagarna har Ludacris album, 'Battle of the sexes' släppts. Jag har hört en del men inte allt så det ska laddas ner nu. Och ja, jag säger laddas ner för jag är en arbetslös stackars ungdom med lite pengar. Sucks to be me.

picture

"The city never sleeps"

Jag har nyss bakat 'peanut butter cupcakes' - goda någonting alltså. Eller nej, inte gudomligt goda. Men godare än enbart goda i alla fall.

Nu ska jag gå upp till mormor och torka golven åt henne, snäll som jag är.

RSS 2.0