"This is for you"

Yes och så har Trey Songz släppt nytt mixtape. Gött mos! Lite remixes från andra låtar t.ex. "Runaway" och "Aston Martin Music". #Lemmeholdatbeat heter mixtapet i alla fall. Check it out!


"For y'all"

Tänkte dessutom upplysa klicken att jag är fri för skype på tisdag, torsdag och fredag. Typ vid 15-18 svensk tid.

Smsa eller hör av er på något vis om ni har tid.

Leggo

"Your pretty red lips"

Jag har lånat den bärbara högtalaren som man kan plugga in iPoden i så nu stömmar Mr. Steal-your-girl aka. Trey Songz ur högtalarna. Jag är så sjukligt taggad på att det ska bli söndag...

Och jag är cptagged på utgång. Och tänkte att Opera College night på onsdag skulle vara perfekt men nej, då ska jäkla David Guetta dit och spela och alla vanliga billetas var utsålda och en "general" biljett kostade nu $70 vilket är fetovärt. Så mycket gillas inte honom.

Jag är så taggad att jag slängde iväg ett mejl till en kille som var någon eventpromoter som hade vänförfrågat mig, så vi kan ju hoppas att han kommer med ett bra svar.

Annars så är Johannisen back in the A - hallelujah. Så imorgon om hon är inne i rätt mode så kan jag få en klippning. Har t.o.m styrt upp och köpt en urtunningssax så nu jäklar ska håret bli fresh and fly again.

Plus att den där Songz fyllde år igår, 28 november. Jag kan säga stort grattis till honom och låtsas att han är min riktiga vän. Vi alla har önskningar, eh?

Puss! ♥

"Appreciate everything"

Nu när jag har lite tid över, läs: mycket, så kan jag lägga in bilder på vad som fanns i mitt födelsedagspaket från Sverige.






Så här ser vi tydligt vad det fanns inuti:
Två paket hårdbröd
Räkost
Kaviar
Två Marabou-chokladkakor
Fet godispåse
En mick till datorn
Kaffemått
Kaffe från Kahls
Chokladpraliner
Te från Tehörnan
En gosedjurshund som halvt ser ut som Sheila
Tre tidningar - VK, Nöjesmagasinet och City
Ett födelsedagskort med bilder på släkten

Utöver det här fick jag ett presentkort på ett stort spa här i ATL där jag ska få massage och andra behandlingar plus en gourmetlunch. Tydligen ska spa:et vara himla stort, måste ta och googla det så ni kan få se några bilder på det också.

Och så fick jag ett presentkort på H&M som redan är använt. Jag köpte den där svarta klänningen i något fejkskinnmaterial. Som jag förövrigt älskar. Vill gå ut på party så jag får en anledning att se fly ut i den!

Så tack till allihopa som var med och fixade min födelsedagspresent. Ni vet att jag är oerhört tacksam och glad för att ni tänker på mig, även fast jag inte är närvarande därhemma. Puss och kram på er hela högen!!

"Can u c me"

Idag har jag skypat med mami och papi i lite mer än 2 timmar. Det var trevlish! Fick hänga med när mamma hängde upp julstjärnor och grejer.

Och igår skypade jag med Linnsan och Picis på samma gång för de befann sig hemma hos Linn. Och de hade en cam så jag fick se dom!! Ärligt, jag har alltså inte sett dom live på 5 månader. Så det var hur kul som helst. Och så fick jag en rundtur i Linnsans nya lägenhet.

Och i fredags skypade jag med Malin en sväng innan hon skulle äta middag.

Fasen vad världen är bra som har uppfunnit skype, cams och sådana grejer. Det gör livet mycket roligare.




Kolla bara här hur fascinerade dom var över att se ut som two floating heads.

"Is there a heaven for a G"

Igårkväll var jag uppe som ett fån vid 02.30 på natten för att se en Tupac-dokumentär. Det går att spela in men jag var inte säker på om det funkade så jag bestämde mig för att sitta uppe och vänta. Inte ville jag väl riskera att missa gamla intervjuer och grejer från 2Pac?

Och måste säga, ju fler intervjuer jag ser och dokumentärer jag tittar på så växer han bara mer och mer i mina ögon. Han var en helt sjukt intelligent, smart, generös och ödmjuk människa. Och inte att förglömma. Han är en av världens finaste, rent utseendemässigt. Det går inte att förneka. Säger du annat är du knäpp. Eller nej, kanske inte riktigt...

Hell, jag kan knappt välja en bild som ska representera det jag just försökt förklara. Det går inte att välja bara en, egentligen.


"Stop looking at my moms"

Satt och kollade på 106 & Park för några dagar sedan och de hade en gäst på besök. En liten kille som rappade. Uppträdde b.la med den här sången. I like it, så himla skön ändå. Och han hade en jäkla go personlighet. Hoppas det blir något av honom! Astro Kid...

Han snackade om vad han skrev texter om. B.la hans struggles - typ at måsta gå och lägga sig tidigt när alla vi äldre kunde gå ut och hänga med vänner. Talk about struggle!


"Everybody hates Chris"

Min bil har inte varit hemma idag för det skulle fixas några grejer på den, så jag har bara varit hemma hela dagen. Fine by me, för det gick ett 'Everybody hates Chris'-maraton på tvn. Seriöst non-stop från 9.00 till 19. Det är bra grejer det!

Så jag har suttit bänkad framför det. Där vid 11ish hann jag skypa med Malin så under den tiden så spelade jag in avsnitten jag skulle missa. Hehe, vad gör man inte för Chris?

Så summa summarum så har jag sett på tv idag. Och ja, det var himla skönt.


"Oh yeah"

Igår var det thanksgiving alltså. Och det var en massa mat inblandat. Kalkon, stuffing, green beans, bröd, potatis etc. Det var roligt att uppleva det. Testa på en högtid som inte firas hemma.

Det var nästan så att jag ville ringa hem och säga 'happy thanksgiving' till dom därhemma men sedan kom jag ju på att det inte firas därhemma, så det hade bara varit konstigt att ringa hem. Liksom jaha?

Och idag har jag varit ledig, så det känns som att det är lördag fast det bara är fredag. Det känns gött! Imorgon jobbar jag från kl. 7.30 framåt några timmar, vet dock inte hur länge. Hoppas att jag är ledig mot eftermiddagen för jag vill också och shoppa några smågrejer, typ brun-utan-sol.

"Who am I"

Jag sitter just nu och kollar på världspremiären av Drakes konsert från Radio City i NYC på Fuse. Ojojoj, hittills ser det jäkla gött ut. Fasen den där Drizzy Drake är bra... Även om han är från Kanada, nej jag bara skojar.


"With the people I won't forget"

Idag har jag jobbat från 09.00 då jag, David och kidsen mötte upp Davids pappa för att shoppa thanksgiving-stuff. Sedan har vi hängt hemma hos Charlie hela eftermiddagen. Spelat Wii, lekt och kollat på tv. Innan vi åkte hem igen då stannade vi på en mexikansk restaurang för middag. Skulle nog inte säga att mexikanskt är min favorit...

Imorgon är det Thanksgiving och vi ska iväg till Stephs pappa först och sedan hem till Charlie för ännu mer matsvullande om jag har förstått allting rätt. Thanksgiving går väl ut på att vara tillsammans och käka en massa mat. Jag är jättetaggad på att få testa all mat, vad det än må vara.

"We're trading places"

Ey, detta är vad jag ska satsa på den 5 december då det smäller i Philips Arena. *Skämt åsido* (Eller?)



Nog börjar väl lil Usher bli gammal?... Hursom, han borde ändå raka sig goddamn!

"Let's make it together"

Tänk att det redan är den 23 november? Hur kan tiden gå så fort?

Nu har i alla fall en del hushåll börjat med sin julpyntning. Jag tror att jag kommer få julfeeling härborta också, även om det inte kommer någon snö för alla kommer ha en massa pynt och grejer som är så himla mysigt.

Så här såg det ut i Johannas område i söndags när vi körde hem från pizzerian.




"We don't really give a fuck"

I helgen hade i alla fall jag tänkt att vi skulle ta tag i vårt turistande. Men nej. Johannisen behövde tydligen shoppa Converse pronto och sagt och gjort så åkte vi iväg till North Georgia Premium Outlet. Vi har varit förbi där en sväng förut och shoppa en hel del najsiga grejer då.

Och inte kom vi väl tomhänta därifrån nu heller. Jag hittade lite några Clinique-grejer som jag inte ens hade planerat att köpa (eller jo, någonstans i bakhuvudet). Jag behöver verkligen en foundation då jag inte tog med mig någon från Sverige och nu när brännan är gone with the wind så behövs det lite täckning...

Så jag hittade en facial cleanser, foundation och en acne solution spray (som inte går att få tag på hemma i Svearike eller i typ skönhetsaffärerna här). Så jäkla lyckat det blev tillslut. Tror jag betalade 330 kronor för de tre grejerna. TRE grejer liksom! Clinique... Gotta love outletstores.



Köpte även ett par solbrillor som ser nästan exakt likadana ut som mina gamla som har gått sönder totalt. Vad mer hittade jag? Just det, två stycken OPI-nagellack för 55 kr/styck.

Sedan när vi blev hungriga åkte vi och köpte pizza på den svenskägda pizzerian Piazza Poppolo (hehe, stavning). Tyvärr så ska dom stänga igen. Nu i veckan till och med. Så det där var väl den sista goda pizzan jag käkade här i the States.


"Let's cruise"

För några veckor när vi skulle gå på Atlanta Historic Center så fanns det ju inga parkeringsplatser kvar så vi beslutade oss för att strosa runt i Buckhead istället. Gick förbi Lenox Mall och köpte gogrejer från Starbucks.

Har inte lagt in några bilder från det so here it goes. Det finns fina byggnader närmare Atlanta. Det här är bara liten sneak peak. Plus att vi hade underbart väder. Det gör allting så himla mycket mysigare.






"Cause a nigga like P don't really give a fuck"

Lämnar er med en fet låt. Fasen älskar "2Pacalypse Now". Hela skivan har härligt sound.



Vad vore mitt liv utan Pac's musik?

"So cozy"

Malin skickade ett mejl till mig och frågade om jag hade hängt upp "Carpe Diem"-texten som jag fått av henne i en tidig födelsedagspresent och det hade jag ju inte.

Jag har betongväggar i mitt rum så det går inte att banka in de i väggen och de kan inte stå upp av sig själv för p:et hänger ner så då ramlar den ju bara åt sidan...

Så jag var tvungen att sätta mig ner och focuse like crazy. Och det lönade sig för nu har jag kommit på en fin lösning. Jag har "hängt" Carpe-delen på mina IKEA-ljus och så får Diem-delen stå upp själv för där är alla bokstäver i jämnhög... Förstår ni? Nej, knappt jag heller.

Så jag lägger in en bild på det. Se så fint det ser ut!


Ser ni här ut "Carpe" vilar över mina ljus. Tyvärr kan jag ju inte tända ljusen nu, för då blir det väl svärta på det vita träet.

Tack så mycket för presenten Malin! Den är helt underbar. Nu ser det mer ut som ett personligt rum.

"Life's a Big Mac"

Den 5 december kommer Usher och Trey Songz till the A och gissa vem som har bokat upp sig på det? Nej fel. Det är inte Kungen som ska få gå. Varför gissade du på det?

Ahh, det är ju så att man blir knäpp. Det är ju såklart jag. Och Johanna. Och Molly.

Förstår ni hur taggad jag är? Det är obeskrivligt. Var så taggad att jag var tvungen att köpa "OMG"-tishan.


"Let me show you what I got"

Det senaste jag köpte måste väl ha varit två klänningar frn H&M förra lördagen då jag tog en tripp till Moggan (Mall of Georgia) för lite ströshopping on my own.

Egentligen skulle jag bara till Target för att lämna tillbaka ett par heels som var aningens för stora när jag spatserade runt i dom här hemma. Köpte de på ett Target nere i Buckhead och tänkte att de kanske fanns i någon annan storlek på mitt Target men nej, de fanns ju inte överhuvudtaget. Synd för de var ganska bekväma och jäkla snygga och billiga.

Och sedan i söndags var jag och Johanna på North Point Mall i Alpharetta för att jag skulle ha mitt månadsmöte på Friday's - en restaurang som låg i närheten. Så där shoppade jag helt random en poncho-tisha som det stod OMG på. Varför? Jo, det kan berättish sen.


Enkel svart klänning som ser najsig ut på


Jag ser min tagg för utgång i mina val av klädköp. Går all-in på utgångskläder...
Älskar klänningen, så jäkla gooo.


"Again and again"

Idag fyller förresten Stephanie år så många grattis till henne!

"I made it"

Jag kan ju lägga in en bild så länge i väntan på... typ det senaste jag har shoppat och grejer.
Några bilder på min mumsiga födelsedagstårta bjuder jag på.





Bra jobbat mig själv!

"So much fun together"

Idag eller imorse vid 09 så hade jag en trevlig skypedejt med Picisen. Vi började snacka om hur gott det skulle vara med pizza så jag var tvungen att springa upp och värma två slices som var kvar sedan gårdagen. Så det var min frukost á la Amerikatttt. Så vi satt där och snackade i kanske lite mindre än 2 timmar men tiden går så snabbt när man har mycket att snacka om.

Efter det så kikade jag på Ung och bortskämd som äntligen fungerade. Sedan duschade och fixade jag mig för att åka och möta upp Johanna på ULTA som är en stor affär som har allt från plattänger till smink, tvålar och typ alla OPI's nagellackkollektioner. Utbudet på nagellack i detta land är over the top. Finns seriöst alla färger och inte alls lika dyrt som hemma. Gillas!

Så vi hann kanske träffas max en timme därinne men viktigast var att jag köpte en urtunningssax så att Johannisen kan fixish mitt hår pronto. Eller ja, när hon feels like it...

Efter det tog jag highwayen downtown med målet - Elins hus. Och nog fasen hittade jag dit alltid. Jag kan till och med skryta att jag är mycket stolt över mig själv. Det här bevisar ju att jag börjar känna till highwaysarna och hur man ska tyda skyltarna och grejer.

När jag kom dit så fick jag en rundtur och sedan åkte vi in till Buckhead till ett mysigt litet område - Atlantic Station för att bara strosa runt. Det var massa folk där och det var en tjej som sjöng några jullåtar. Och så hade de en stor gran mitt i som de skulle lysa upp lite senare. Efter lite strosande så tog vi oss till The Cheesecake Factory för middag. Gött var det och så delade vi på en cheesecake efterår. Det stället är ju lite smått kända för sina cheesecakes. Den var god men lite småmäktig så tur att vi splittade den.

Sedan åkte jag hem igen och det gick som smort. Swisssch sa det så var jag hemma igen. Mycket stolt! Bra jobbat idag Sandrieee.

Nu måste jag sovish, är trött. Det är ju en morgondag också som ska vara välfylld.

"Oh it's mine, only mine"

Igårkväll så slutade jag vid kanske vid 19 och då kom Johannisen hit för att vi skulle kolla på Ung och bortskämd som har börjat gå på SVT1 hemma. Och på tal om programmet - alltså har ni inte sett det hittills så undrar jag varför inte? Snälla gör det. Det är underhållning på hög nivå. De där ungdomar är så bortskämda och har ingen aning om hur någonting i livet fungerar. Se det!!!

Hursom - vi kunde inte se det för SVT Play laggade som tusan så we ended up framför en dvdfilm som hette 'Because I said so'. Den var gullig och helt okej men vi somnade båda två typ i mitten eller mer mot slutet av filmen. Men den var väl okej som sagt...

Jag älskar btw min snuggie som jag fick av J-dawg i födelsedagspresent. Den är übermysig. Jag använder den när jag tittar på, men jag sitter vid datorn och när jag sover. Helt underbar.

När jag har mer tid så ska jag ta kort på det jag fick födelsedagspresentsväg och berätta lite mer om det men det har varit lite kaos med dator och det jäkla viruset...

"Can you say that again"

Så nu skriver jag fasen åäö med aao istället. Under de här få dagarna så har jag halvt hunnit vänja om mig till det temporära amerikanska tangentbordet och nu har jag ju svårt att avvänja mig.

Men det ska gå. Åäö som är så fint så.

"Whatup"

I'm back bitches, better than before kanske till och med.

Viruset på min dator försvann typ av sig själv och sedan så fixade jag tillbaka mitt internet med hjälp av mig själv, laddade ner något spec. virusprogram som tog bort några infekterade filer och nu kör jag på som vanligt. Jag vet, märkligt. True story though!

"Oh my god"

Mamma hade bestallt en tjanst dar nagon tekniker tar over min dator och tar bort viruset. Det enda jag behovde gora var att ringa och boka en tid da de kunde gora det.

Bara... Fuck det var typ det jobbigaste jag har varit med om. Forst och framst ar det fett svart att hora engelska genom telefonen, sedan kan jag inga sadana dator ord som fjarrstyrd, arendenummer etc. och sa nar man ringde dit sa fick man fan i mig hundra olika alternativ pa vart man ville komma. Ni vet, option 1, 2,3 el 4. Inte visste val jag vart jag skulle...
Fick panik och la pa forsta gangen, andra gangen pratade jag med nagon tjej som maste trott att jag var knapp. Hursom, fick ett annat nummer till Virus Removal-stallet och dar pratade jag med nagon kille med indisk accent (hur latt att hora?!). Och sa fragade han om jag hade den infekterade datorn framfor mig... Naaee, det har jag inte. Men det maste man ha.
Da visade det sig att man inte alls skulle boka en tid utan bara ringa det numret och kora igang direkt... Hur jag kunde veta?
Och som den mes jag ar sa borjade jag smalipa daremellan ocksa. Sa mamma - nu fick du utforligt beskrivet hur det gick...
Ska ringa dit imorgon nar jag har mer tid pa mig. Onska mig lycka till!

"Possum har, possum dar, possum everywhere"

Jag och Johanna har skamtat om att det inte kan finnas nagra levande possums (pungrattor) har i Atlanta. Varfor inte kanske ni tanker.
Jo, for att alla vi har sett ligger doda vid vagkanten eller mitt pa vagen. Mosade liksom.
Sa vi bestamde oss for att det absolut inte kan finnas nagra levande. Och da igar nar jag korde hem fran footballstraningen sa var det en liten possum som spatserade vid vagkanten sa ja - snart var han val ocksa en dod en!
Jag blev jatteradd for den lystes upp av bilens stralkastare sa plotsligt. Sa radd att jag skrek till lite och sedan typ inte kunde kora resten av vagen hem. Usch och fan sa acklig den sag ut. Googla lite bilder pa en sa far ni se.
Hursom - sa tydligen finns det levande sadana ocksa. Who knew?

"Burn motherfucker you deserve to die"

Hejsan!
Min dator har blitt kidnappad av ett mordarvirus som heter "Antivirus Action". Nagon som har hort eller vet nagot om det?
Jag kan inte komma in pa Internet for den varnar mig for att datorn ar utsatt och vill att jag ska kopa deras virusprogram. Men jag ar ju inte dum, jag vet att virusprogrammet som poppar upp ar sjalva viruset.
Helvete sa less jag blir. Vad ska jag gora? Kom med ideer eller hor er omkring.
Btw - mamma. Jag fick paketet idag (mandag). Jaklar vad mycket grejer det var i! Tack sa himla himla himla mycket!!
Puss och kram.

"Make me throw my hands in the air"

Ja, den här blev inte riktigt som planerat.

Vaknade upp vid 03 av min svenska mobil av folk som skickade grattisms. Det uppskattas även om det var mitt i natten. Blev så himla glad. Sedan klev jag upp vid 7.15 för att fixa med frukost och grejer till kidsen. När jag kommer upp så hänger det en 'Happy birthday' skylt i vardagsrummet och alla säger Grattis!! Och så fick jag paket med. Det var jag inte beredd på. Ett presentkort på H&M och några behandlingar på ett spa. Fasen så gött mos!!

Sedan efter jag droppat Boo vid skolan så åkte jag hem och garnerade tårtan, slice:ade upp två bitar och körde till Johanna. Hinner bara innan för dörren då Steph ringer och säger att tandläkaren bara har öppet idag så jag måste ta Boo dit för att kolla hans löständer. Haha, det låter som han är en gamling.

Och jag som hade planerat in skype med familjen på Johannas dator som har webcam. Så jag fick bara säga hej och hejdå och åka igen.

Och hos tandläkaren var vi kanske 20 min. Dom sa att allting var som det skulle. Så vi åkte hem igen...

Nicolas och Jackson hade tidig dag idag så jag har haft allihopa sedan 13. Så det har varit full rulle.

Nu är kl 20.30 och jag är off. Väntar på att J-dawg ska komma hit. Har sminkat mig och grejer. Vi har köpt tickets till något event på Opera, en fet nattklubb downtown. Det är någons 21st birhtday bash så Mtv och grejer ska vara där. Hoppas bara vi hittar dit, hehehe. Och så börjar jag jobba 7.15 imorn. Eh?

Tack alla för fina gratulationer och cyberkramar. Har känt av det ändå här borta. Puss och kram på er

"Happy birthday me, myself, and I"

Ojojoj, om 25 minuter är klockan midnatt här. Hemma har den redan slagit 10 november vilket innebär att jag har blitt ett år äldre. Kan man fatta att jag är 20 år nu? Nej, det vill jag väl inte tro. Inte än... Om 20 min.

Så hemma fyller jag år och inte här. Tidsskillnaden är ganska intressant.

Hursom, imorgon bitti kliver jag upp 7.15 för att skjutsa barnen till skolan, sedan strejkar jag från min engelska lektion. Hallå, jag fyller ju år? Åker istället hem och garnerar tårtan och åker hem till J-dawgen för att ha någon som kan fira mig. Samtidigt ska jag försöka skypa med familjen också.

Sedan vid 13 hämtas alla kids upp och så får dom fira mig också. Med basta, annars!!

Och sedan är jag off vid 20.00 och då kommer Johannisen hit och så fixar vi oss för att testa på Atlantas uteliv... Jamen, jo ni läste rätt. Vi faktiskt ut, på självaste födelsedagen och allting. Mer om det en annan dag.

Nu är klockan 23.35, seriöst. Jag måste sova ju!

Tänk lite extra på mig imorgon nu då. Skicka sms eller mejl så jag vet att jag inte är bortglömd.

God natt/god morgon

"Can you believe it"

Ja, jag testade ju baka tårtbotten idag. Och det gick sådär. Bottnen var värsta lös, typ smulig? Tänk då att man ska kunna skära den så det blir tre pieces. Jag klarade knappt av att dela den i mitten, så det blev två bitar. Men till slut gick det.

Det fanns ingen form med löstagbar botten så den satt ju såklart fast så jag fick kämpa för att få loss den. Och botten var jättetunn. Så jag fick mosa ihop smulorna så att den typ höll ihop. Sedan på med mosad banan som fick agera lim. Och eftersom jag bara hade botten och toppen så fick lagret med ananas vara på samma som bananen. Ja, improvisation när den är som bäst.

Imorgon ska jag smeta på vispgrädde för att dölja alla hål och grejer. Så den kommer bli fin. Och god, det är jag tvärsäker på.

Såklart var jag tvungen att filmdokumentera min första födelsedagstårta i USA.




Arbetsplats


Smet


Skjuts in i ugnen


Visst ser den lite hålig ut?


Bananamos


Och ananas


Tadaaa!

"I don't wanna live if you ain't here"

När jag och Johanna var ute och körde i helgen så körde vi förbi en massa amerikanska flaggor som var uppsatta på sidan av vägen. Det var den amerikanska flaggan och ett namn på varje pinne.

Och nu har jag googlat fram att det är 'Veterans' Day' den 11 november, alltså på torsdag. Det är en dag då alla militärveteraner hedras.

När vi ändå är inne på det spåret så postar jag en video med Trey Songz. Låten hedrar alla militärer som är ute och kämpar för USA.

Den går ju inte att bädda in, attans! Men jag länkar. Här.

Och Johannisen, du och jag som snackade om att vi blivit värsta mesarna nu? Mmh, kolla på videon och så kan vi snacka sedan. Haha!

Puss och kram y'all

"Oh no she didn't"

Håll i hatten - för nu ska jag baka en tårtbotten. Det ni!

"The way it felt, no faking it"

Och på söndagen blev det sovmorgon och sedan åkte vi downtown igen. Den här gången var planen att gå på Atlantas historiska museum.

Och det gick fint att ta sig dit. Men sedan så hittade vi inte riktigt vart fasen det där museumet låg. Så vi körde runt, körde in på smala vägar, letade platser att svänga på, hittade inga, körde vidare, mötte två militärliknande killar mitt i en korsning, glömde bort vägen vi kom ifrån, men till slut så hittade vi till museumet.

Men det blev ingen museumdag ändå. Varför? Jo, för att det inte fanns några parkeringar överhuvudtaget. Så vi gav upp hela idén.

Istället parkerade vi bilen utanför någon butik och bestämde oss för en strosdag i Buckhead. Promenerade till Lenox Mall, där vi käkat pizza kvällen innan. Nu blev det myskaffe från Starbucks där världens finaste kille jobbade. Oh damn! Synd att Lenox är långt bort hemifrån, det är inte så att vi kan gå på det Starbuckset on a daily basis...

Tog i alla fall vårt kaffe och hittade en liten damm och en trappa. Mysigt!

Sedan fortsatte vi vår tur. Visste inte vart vi gick så vi bara gick. Stannade lite här och där och chillade. Mötte en kille som antingen var 'glad på livet', 'ledsen på livet' eller 'allmänt hög i livet'. För hans dreads såg för taskiga ut, han skuttade fram (antingen för han var glad, hade ont i benet eller var hög) och hade en fet vattendunk i handen. Och ett typ, tält på ryggen. Haha, tältkillen! Nämen, han var nog an addict. Känns så hemskt. Han såg typ ut att vara lika gamla som vi. Vad hände med livet?

Sedan kom vi tillbaka till bilen och åkte hemåt. Körde förbi den svenska pizzerian, plockade upp två pizzor och åkte hem till mig för middag och söndagstv.

På söndagskvällar brukar J-dawg sova hos mig, eftersom vi åker tillsammans till skolan - tidigt. Och på söndagskvällarna är det weddingtheme på en kanal. Först 'Bridezillas' och sedan 'Amazing wedding cakes'. Så det brukar vi kika på och äta mat. Kanske blir en söndagstradition?

"In the bathroom"

I lördags skypade jag med hela släkten som var hemma hos oss på födelsedagsfika för att fira Peter och Tobias. Sicken tur att de har skaffat en webcam för det var jättekul att se allihopa. Efter det duschade jag och fixade mig... Plockade upp Johanna och Mollsan och så åkte vi downtown för att gå på ett mall, Perimeter Mall. Dock var det inte superbra, vi kom bara ut med en påse var. Sedan fick vi för oss att åka till Buckhead till ett mall för att käka pizza på en speciell restaurang i mallet som de två ätit på förut.

Inte för att vi visste hur vi skulle komma dit, vilken väg vi skulle ta. Och så vips hamnade vi på en väg där man var  tvungen att betala för att köra vidare. Paniken - fram med pengar!! Men vips så var vi ju i Buckhead, men där snurrade vi runt och runt utan att hitta. Så vi fick ringa efter hjälp och så hittade vi rätt.

Men det var det ju värt, för la pizza var himlarns god. Så där satt vi och käkade och fjantade oss. Molly får verkligen oss att bli omogna. Kanske inte så konstigt, då hon är 15 år... Hehehe!

Efter det så tog vi en snabb tripp till Target och provade onesies igen. Alla tre. Gulliga som få blev vi!

Och sedan körde vi hem igen. Nämnde jag att det var jag som körde denna gång? Downtown, 1-85 och allting. Det gick ba fint. Jag har ju trots allt the Georgia license, hehehe...

"Another day in paradise"

I fredags var jag off vid 17-18. Så jag tog det lugnt ett tag och insöp den sköna helgkänslan. Sedan blev jag hembjuden till Johannas place för middag och grejer. Det var gött!

Sedan kommer jag ärligt inte ihåg vad vi hittade på. Stannade vi inne eller åkte vi någonstans? Jag tror att j-dawgen skypade med någon men sen då?

"I gotta keep ballin'"

Jag kan inte fatta hur fort den här veckan har gått. Det var som att den bara flög förbi. Tiden går alldeles för snabbt.

Imorgon är det fredag och jag får liten sovmorgon. Måste ta och pallra mig iväg till Gold's imorgon är Combat. Fast det är inte så jobbigt egentligen, Combat är ju kul. Annat är det med Pumpen, har tappat suget lite grann. Kanske för att jag känner mig som en vekling. Men vad fasen, jag har redan börjat så varför sluta och måsta börja om från noll igen vid ett senare tillfälle? Jag ska försöka hålla igång med den där styrketräningen.

Sedan åker jag nog med Benjamin till biblioteket för att lämna tillbaka några böcker och sedan så plockas N och J upp vid bussen och sedan är jag väl off på kvällen. Får hoppas att J-dawg är off på kvällen också. Vi måste planera potentiell utgång nästa onsdag 'cause it's my birthday - go shawty it's your birthday!

Nu ska jag tvätta bort sminket och snarkish. Puss och godnatt/god morgon

"'Cause this is thriller"

Det går inte att undgå att Halloween är så mycket maffigare här än hemma. I början av oktober så åkte skelett och mörka gestalter upp i föstrena, pumpor vid ingången och lite gravar nerstuckna i backen på framsidan.

Så jäkla häftigt att se. Liksom köra förbi hus som har pyntat med spindelnät runt buskarna, spöken i träden och kanske en docka i riktig storlek som ser fetläskig ut.

Det är allt annat än vad svenneland skulle kunna erbjuda. Det är häftigt att se.

När jag körde hem en kväll för kanske två veckor sedan så möts jag av ett par lysande kattögon på gräsmattan på vår uppfart. Vad fan är det här? Det visade sig vara den svarta katten som min hostfamily snackade om. Jag trodde att de snackade om en liten kattfigur som kunde sitta vid dörren men nej, den här var liksom som en jättekatt som rör på huvudet som att den vaknar.

Det blir spännande att se hur crazy alla blir med julpyntningen. Det blir all-in säkerligen!


Spindelnät i buskarna


Flertal gravplatser på gården


Monster i ett träd


Och vår kattguardian


"Autumn leaves"

Idag har jag varit iväg till affären en snabbis och köpt vykort, sedan vidare till posten och köpt utrikesfrimärken. Så nu är jag fit for fight, hehe.

Sedan har jag och Boo hängt inne för det har regnat smått ute. Sedan på eftermiddagen klarnade det upp. Jackson har haft footballsträning ikväll, även fast deras säsong är över. De ska vara med i någon turnering om några veckor så de ska träna som vanligt inför det.

Det känns att hösten är här för nu är det kallt ute. Det blåser vilket det inte har gjort förut och så är luften kallare också. Tror att det har varit ungefär 10-13 grader ute ikväll.

Men det går inte att komma ifrån att hösten är fin. Speciellt då den inte har varit kall, kall som hemma. Träden skiftar i rött, orange och grönt och det börjar ligga massa löv på backen som sedan virvlar runt av vinden. Det är fint! Mysigt!










Så här såg det ut i vårt område för några dagar sedan då Boo och jag var ute på en fotografipromenad.

"You gotta try real, real hard"

Jag älskar när äldre, bortglömda låtar spelas på radion. Nu var det 'I tried' med Bone Thugs-N-Harmony. Den kom väl ut i 2007 så den är ju inte så gammal. Men den är bortglömd. Kommer ihåg när den var ny. Jag gillade den så jäkla mycket.

Och så tyckte jag att Krayize Bone såg rätt bra ut. Eller inte bra ut men han såg ut som en wise man. Som att han varit med om en massa grejer och hade mycket att berätta. Haha! Det är killen med beige jacka. Fast jo, han såg ju rätt bra ut också. I videon, inte när man googlar honom. Han har tydligen inte ett fotogeniskt ansikte...


"Hurra hurra hurra!"

Idag är det 4 november. Fasen det var ju nyss den 1 november liksom. Vart tar dagarna vägen?

Så det är den fjärde idag - mina babybros fyller 17 år idag. Grattis grattis grattis! Hoppas att mitt kort kom fram i tid, gjorde det det?



♥♥♥♥

"Lay your head on my pillow"

På tal om musik - Lloyd spelas på radion. Ofta!

Han håller på med ett nytt album, kommer nog ut någon gång nu i höst eller vinter tror jag. Fasen så gött mos! Kan han inte åka på turné också? Jag är ju ändå på rätt ställe nu!!


"Only God can judge me"

I måndags så lämnade T.I. in sig själv för att avtjäna ett 11 månader långt straff för att ha brutit mot sin probation. Han släpptes ut från fängelset för inte så längesedan efter att ha spenderat 7 månader för vapeninnehav... Om jag inte minns fel så ska han sitta i Arkansas någonstans.

Och nu åker han in igen. Fasen jag är lite besviken för Tip har snackat mycket om att han inte ska in igen och att han has become a better man. Och så fuckar han upp det igen. Man får inte hur många second chances som helst.
Hursom, T.I. är ju ändå den han har. Men synd är det!


"And it ain't no way in hell that I can be just friends with you"

Jag har nyss kommit hem från skolan. Var himla stressad imorse för jag var tvungen att ta Boo till skolan vid 8.30 och tanka bilen innan det. Sa jag att min lektion börjar kl 8.30?

Och att tanka bilen tog typ en evighet. Eller det var så det kändes. Tog väl max 5 min eller så.

Tur att det inte var någon trafik på vägen till skolan då. Det flöt på himlarns bra. Jag tror jag kom dit 35 min efter att lektionen börjat men eftersom vi går någon jäkla EFI så hade jag inte missat någonting alls.

Just nu har jag tryckt i mig två pizza slices och surplar på peppermintte. Värsta fräsch i näsan det blir! Och så lyssnar jag på radion via tvn men det blir värsta dålig signal så det brusar i bakgrunden hela tiden.

På tal om radio - nu kom Trey Songz 'Can't be friends' på. Har jag inte sagt förut så säger jag det nu. Så underbar låt. Och vacker video. Ärligt, hela hans nya album är gött mos. Lyssna om du inte gjort det!


"He likes us too"

Att 'The prince of Bel Air's' barn Jaden och Willow Smith  är värsta kändisarna går väl inte att ha missat? Har du det så vet jag inte vad för grottmänniska du är... Nej då, kanske inte riktigt.

Men hursom - Willow sjunger ju. 'Whip my hair' spelas säkert ute på klubbarna i ATL, no doubt. Tjejen är liksom 9 år. Fuck, jag får inte ens gå ut på klubbarna liksom...

Och Jaden har spelat Karate Kid nyss. Men det jag vill komma fram till är att den där Jaden pågen har sjukt mycket potential att bli en goddamn beauty. Kolla bara! Är han inte hur gullig som helst? Vänta bara tills han blir 20+, hehehe.

Jaden Smith Sunglasses

"Can I help you"

I går morse var det så jäkla svårt att kliva upp. Vi snoozade och hade ca. 10 min på oss att göra oss klara för att åka iväg till skolan.

Och så var det inte ens någon trafik ute så vi kom fram ca. 20 min innan lektionen skulle börja.


Nu är det tisdag kväll och idag har barnen varit lediga från skolan. Vi har lekt, spelat tv spel och chillat.

"You're an angel"

På söndagen så åkte vi iväg till Kohl's och Target för lite mer shopping. Värsta shoppinghelgen vi haft. Det var inte kul att plocka in alla påsar ur bilen på kvällen. Det var knappt så att jag hade koll på vad det var jag verkligen köpt.

I alla fall, köpte en stickad väst och ett sminkkap - 4 ögonskuggar som är delade i två, så 8 ögonskuggor, pensel och eyeliner för $5.

På kvällen åkte vi och beställde chinese food för att ta hem till mig. Sen middag, vi käkade nog vid 22. Kikade på lite tv och somnade sedan.

"We are fly"

I lördags så åkte vi iväg till ett outlet mall som var så oerhört mycket större än vad vi trodde att det var. Och vilka kap vi gjorde. Jag köpte ett par Converse för $20 - vilket är 140 kronor (!!), en skjorta för $12 som jag trodde kostade $24, en partytopp för $7 (ord. $20), två skärp för $20 och en Adidashoodie för $40.

Efter att vi hängt där i flertal timmar så snurrade vi runt för att hitta en speciell restaurang som vi inte alls hittade. Efter lite om och men så hittade vi till ett favoritställe, Bamboo Garden. Sedan åkte vi hem och gjorde inget speciellt till 2.30 så vi somnade in.












"It feels amazing"

I fredagskväll så mötte jag upp Johannisen på ett Starbucks som ligger typ mittemellan oss. Men när vi kom dit så såg vi att dom stängde en halvtimme efter att vi kommit dit. Så vi åkte vidare till ett annat som var stängt. På det tredje stället så fick vi äntligen våra te/kaffe men det fanns inga lediga platser inne och utanför var det bara skumma människor.

Så det slutade med att vi körde runt, parkerade bilen utanför Target och satt i bilen. Lyssnade på musik och myste. Haha!

Däremellan hann vi även med en tur till en affär, för att kika på en speciell sak. Som visade vara något helt annat än det vi trodde.

Sedan åkte vi hem igen, löste först in min lönecheck och hittade en toalett för jag höll på att kissa på mig so bad.
Så mycket annat kan hända när man egentligen bara var ute efter att köpa kaffe och chilla.


RSS 2.0