"And maybe, someday a tambourine"

Hejs!

Imorse åkte vi till Bettnäs. Jag, Emma, Linn, Jessica och Anna. Dom kom förbi åkandes i "Ärtan". En liten, grön, gullig bil som Emma tillfälligt har fått låna. När vi kom till beachen så var det najsigt väder först, sen kom molnen, sen kom blåsten och sedan frös vi rumporna av oss. Så när vi låg där helt tjena allena på stranden så pallade vi inte mer efter att ha kämpat i vad som kändes en evighet.

Vi bestämde oss för att åka hem igen, i "Ärtan". Hem till mig där det finns gräs och nära till en riktig toalett. Plus att det inte alls blåste sådär mycket och kallt. Det var helt klart ett bra val av oss. Definitivt.

Sedan så har jag hunnit med lite allt möjligt. Chillat här hemma, lagat middag, sett på tv, tagit bort nagellack, målat nytt nagellack och sett en film. "10 things I hate about you". Damn, vilken bra film det är alltså. Ärligt så är det en av mina favoritfilmer. Det sjukaste när jag tänker efter, är att Heath inte längre lever.

Nu ska jag fixa med lite allt möjligt och absolut inte tänka på hur schtek alla andra har det på Pipes ikväll. Jag vet, jag hade min chans att följa med men jag tog den inte. Men jag ville inte chansa med Kriss leg. Hade känts jäkligt jobbigt att bli portad och måsta åka hem igen ...

Anyways, jag hoppas på fortsatt schtek imorgon och förhoppningsvis en ännu schtekigare kväll.

Puss och godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0