"Ut ur mitt stuga!"

Ladies and tulltjänstemän!

Ja, nu är jag väl redo att börja sammanfatta vår härliga resa upp till fjällen.

Söndag: Det började med att vi åkte till sjukhuset för att invänta bussen. Klev på där för att vara säker på att få perfekta platser - alla tillsammans, längst bak i bussen.
Killarna kom dit och hämtade upp lite packning till bilen. Till slut kommer bussen och kliver kliver på.
Dom flesta andra hoppade på vid busstationen så vi var smarties.

Poff, så började vår resa upp. Vi satt och bara chillade. Det fanns ju inte så mycket att göra. Vi taggade och bara var. Det var najs det med!
Vi kom fram till Tärna typ vid fyratiden och fick stå ute och frysa ett tag. Vår käre kompis Kreelan hade suttit i bilen och druckit öl hela vägen så han var lite dragen. Han hade nu placerat sig i baren på hotellet.
Väl framme i stugan så packar vi in alla våra väskor och all the food.
Vi började packa upp lite smått och bara chillade ett tag.

Tjejerna var duktiga och lagade tacos till middag. Det var inte planerat att vi skulle börja dricka den här kvällen, men alla var så taggade så det blev på det viset anyway, litesmått. Och lika bra var väl det.
Vi är bäst på fest!

Jessica och Kreel var tvungen att fightas litegrann, trots att K inte var så närvarande. Helt plöstligt så tappar killen balansen och ramlar bakåt. Det tar ett tag innan han vaknar till liv igen. Stackars Jessi blev lite orolig.
Fredrik fick gå och slå till honom. Det är ju tur att han jobbar inom hemtjänsten. Han har koll på att vara till hjälp!
Sedan gick allihopa och la sig tidigt, typ vid tolv för att få ny energi till morgondagen.

Måndag: Skidåkarna + snowboardsLinn ställde klockan på 08.30 för att vara i tid till backen. Det gick inte att sova så bra och allihop var ändå vaken när dom skulle upp. Så vi klev upp och käkade frukost.
Dagen flöt på bra och det var jättefint väder. Lagom kallt och soligt. Jag, Sara och Picis gick på prommis.
Vi kastade lite snö här och där, gjorde snöänglar och tog kort. Det var mysigt!
Kom hem igen, färgade Ericas hår som tog en evighet, spelade kort och drack coffee.

De aktiva kom också hem och så gjorde vi middagen. Det blev kyckling med ris. Ännu en gång så lyckades vi med maten och alla var helnöjda. Spelade lite kort, drank and had fun. Online ringde till K som sluddrigt svarade, men lyckades skärpa till sig duktigt.
- "Hallåååå!"
... -"Ja hej!"

De lyckostar som fyllt 18år promenerade sedan ner till baren för att checka läget. Vi fick besök av grannarna lite längre bort som ville att vi skulle träffas ute och åka lite sopsäck. Så det blev bestämt att vi skulle dricka ännu mer och sedan träffas en halvtimme senare. Vi bestämde oss för att köra lite klädpoker, vi fem tjejer som var kvar i stugan. Det gick hett till och sedan kom 18åringarna hem igen. Var lite chockade över vad som pågått medan dom varit borta. I alla fall så gick vi ut, men det slutade med att det inte blev någon sopsäcksåkning. Kommer inte ihåg varför inte. Jag tror att det kom en snömaskin mitt i backen.

Det gick lite överstyr för Jess. Tur att vi hade Fredrik där än en gång, och Kreelan förstås. Jag var jävligt trött och somnade först. Det var SKÖNT!
Lilla J spydde i en soppåse som åkte ut på balkongen.
Blev ett kul samtalsämne, eftersom den låg kvar där tills sista dagen.

Tisdag: Jessica kommer in och pratar med oss varje morgon. Det är gulligt!
Vi var inte alls slitna från gårdagen utan bara pigga och glada, fast det kändes väl lite. Idag var dagen då K skulle med ut och åka slalom. Han var jättenervös inför de branta backarna och inte att glömma, liften. Men han klarade det finemang. Kunde till och med svänga medmera.
Jag och Linn stod vid sidan om och kollade läget.

Vi andra gjorde inte så mycket. Jag, Linn och Sara gick på en promenad ute på isen och det var hur skönt som helst. Linn hade big plans på att ragga upp några skotrar för att få åka på en tur. Tyvärr var det inget som ödet ville.
Vi gick hem och bara chillade. Och spelade kort, of course. Grabbsen lagade middagen ikväll. Fläskfilé och pommes frites. Tasted good!
Drank some till middagen och bara hängde. Spelade lite kort, skrattade medmera.
Drog ner till baren för att kolla in en fotbollsmatch. Nu kommer jag inte ihåg vilka det var emellan men hursomhelst så såg vi ingenting.
K var pretty drunk och även F denna kväll. Haha, det var sjukt roligt. K knuffade ut ett glas så att det gick sönder. Gick sedan till baren för att beställa en ny öl. Killen bakom disken förklarar att han har fått order om att inte servera honom något mer.
"Aja, det är lugnt. Jag har ändå mer hemma i stugan!"
I halvlek gick vi då tillbaka till stugan för lite mer parteyy. F körde äntligen tequilakväll. Den där flaskan stod i fönstret två kvällar i rad utan att innehållet skjönk. Det var typ irriterande. Han var mycket generös och bjöd typ laget runt.

Efter några shots tyckte F att det verkade vara en rolig idé att hoppa från balkongen och vps så var det gjort. Gjorde några fina försök att komma upp ur snön. Några bakåtvolter senare var han påväg in igen.
Vi bestämde oss för att inte gå och lägga oss före 03.00 denna kväll, som dom andra två kvällarna.
Kreelan var fortfarande drunken så vi fick servera honom drinkar = vatten och så fick han käka upp köttbitarna från middagen. Han blev väldigt nöjd och skrattade på sitt speciella vis. Ni som var där, you know what I mean.
Fredrik däckade innan tre på soffan, blev väckt typ halv tre,
"Men klockan är inte tre än..." Gick till sängen istället med kläderna på. Var oväckbar.
Tre på natten är ändå inte så sent, men vi är pussies tror jag. Men i alla fall så klarade vi att vara uppe. Ems kom upp igen, med ny energi efter att ha mått lite dåligt ett tag. Hon käkade några mackor och var piggelin again.
Somnade sedan utslagna allihop.

Onsdag: Slog rekord i att sova länge också. Vaknade vid 10.30 och klev upp. F och K var slitna från gårdagen. Jag tror att dom låg och såg på tv almost the whole day. Vi andra gjorde väl egentligen inte heller så mycket. Försökte städa undan litegrann. Det var ingen som pallade åka slalom idag.
Dagen flöt på. Vi såg på Shan The Man och Stockholm Live. Till middag hackade vi grönsaker och stekte kyckling. Det blev en tasty kycklingsallad med bröd. Killarna var mesar och petade bort paprikan. Det blev ingen alkohol ikväll utan bara en massa chilledill.

Medan the guys var ute på något uppdrag hittar Sara ett par svarta trosor inne på toaletten. Hon undrarde vems det var så att någon kunde ta reda på dom. Det visar sig då att det inte är några som tillhör någon av oss tjejer.
Vi började fundera över om det hade varit andra tjejer i vår stuga men vi kom på andra lösningar.
Lite scary var det anyway.

Vi såg på fotbollsmatch mellan Real Madrid - Roma. Nu vet vi att alla italienska fotbollsspelare är divor enligt Jonathan och att engelsk fotboll är bäst i test. Jessie och K tog en match. Det var roligt att se på. J är duktigt. We cought everything on tape, kanske youtube nästa? J råkade stuka Kreelans finger och K sparkade J på smalbenet så att hon hoppade upp i luften. Komiskt hur som haver.
Jessica skulle packa ihop sina pjäxor och märker att hennes inte finns kvar. Vi kommer fram till att F har råkat lämna tillbaka Jessicas pjäxor och lämnat kvar de som han egentligen hade hyrt.
Det var jätteroligt. Det är inte många som har sådana skills. Som tur var hade han i alla fall sparat kvittot.
Såg lite Scrubs på slutet och sedan gick vi och la oss.
"Hejdå Fredrik, du kan gå nu!" sas väldigt många gånger. Tur att han inte blev ledsen.
Jag blev lite skrämd av The Grudge-ljud men klarade mig fingemang i alla fall.
Det var alltid vi, i vårt rum som pratade längst och mest. Vi hade nog så mycket att snacka om. Najs!

Torsdag: J och F ställde klockan på 08.00 för att hinna käka frukost och promenerade ner till hotellet för att hänga på låset. De var ju tvunga att försöka hitta rätt på Jessicas pjäxor. Polisongpärs var snäll och gjorde kaffe, så jag och Linni pallrade oss upp. Klarade av att rosta bröd idag utan att brandlarmet började tjuta. Dagen började alltså på rätt sida. J och F gick iväg och kom sedan tillbaka, nöjda. Personalen hade lagt undan Jessicas pjäxor som tur var. De andra vaknade också tillslut och sedan var det full rulle. Vi packade ihop, städade undan och gjorde allt viktigt. När nästan allting var färdigt satte vi oss och kollade på Nickelodeon. Fem 17åringar och fyra 18åringarna sitter och kollar på den ena serien efter den andra, helt inne i dom. Det var roligt!
Städade det sista, slängde soporna och packade ut allt bagage. Promenerade till Statoil för att köpa mat till bussresan. Vi sätter oss inne på hotellet och chillar tills bussen ska komma, 12.20.
Vid tolv går vi ut för att vänta på bussen. Det blåser och snöar, kallt värre. Killarna drar tillbaka med bilen till stugan för avsyning och vi får stå ensamma kvar, lite panikslagna över att vara ensamma. Får stå ute i mer än en halvtimme. Vi fick ha lite övningar, spring medmera för att hålla värmen. Till slut kommer bussen och den är nästan helpackad. Lyckas i alla fall få platser nära varandra. Jag bredvid en gammal gubbe, Linn bredvid en kille i 25års åldern med stora hörselkåpor, Jessica och Picis bredvid varandra och Ems med Sara längst bak med en massa fjortisar. Bussresan gick bra. Gubben bredvid mig made smalltalk om Lill-Babs och bjussade på mandarin. Vid stoppet i Lycksele möter vi en liten tjock kines med mössa, leopardscarf och klackeskor. Snackar lite med oss, trots att vi ger dissen. Fan att alla crazy peeps ska komma i kontakt med oss.
Vi klarade oss i alla fall helskinnade hem till busstationen och på den vägen är det.

Så, då var det sammanfattat. Jag tror att jag har fått med alltihop.
Om inte, så kan ni ju meddela mig, gullegrisar.
Tack för resan. Trots att vi har varit olika så har vi ändå varit lika :)
◊ Sara, Linni, Frederico, Ems, Jonathan, Kreelan, Picis, Jessie och ... Ragger.
Vi är schtekisar allihopa.

Pussar och kramar ♥

Kommentarer
Postat av: Linn

Roligt värre vare :)
Ragger THE schtekis!!

2008-03-07 @ 22:20:12
Postat av: Anonym

vadå killarna gjorde fläskfilé? nej nu!!!

2008-03-07 @ 22:26:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0