"Det brinner i Paris igen, precis som det gjorde för längesen"

Fredag

Så kom fredagen, festivalens nästsista dag. På morgonen tog vi ett välbehövt dopp i sjön, tvättade håret och kroppen. Kallt i vattnet men det var bara att härda då vi verkligen såg ut som skabb.

I brist på ställen att hänga upp blöta badkläder så testade vi att tejpa upp dom i taket med silvertejpen som användes till allt möjligt. Det fungerade i ungefär en minut och sedan så släppte klistret. Det regnade lite igen så vi passade på att tejpa på sömmen igen.
 

Sedan blev det nog en tur till ICA, som vanligt. Det var inga speciella som vi skulle lyssna på på dagen så vi passade på att bara chilla. Hörde både Markus Krunegård och Anna Ternheim från tältet, det fick duga.

19.15 såg vi A Camp, där till och med Jeschki kände igen någon låt. Det var ju roligt.
 

Efter det gick vi tillbaka till tältet och tillbaka till vinboxen, my friend. Och "vikingchipsen" så klart. Jessica trodde helt seriöst att de hette Vikingchips, varför vet jag inte. På riktigt heter dom Vickningschips för att de passar extra bra att dippa med. Men jaja, Vikingchips får dom heta. Goda var dem i alla fall.

Klockan 21.00 passade vi på att se Kartellen, bara för att  några i gruppen sitter inne för mord. Ingen av oss lyssnar på dom, utan det var bara för att, typ...


Klockan gick och hann bli 21.45, dags för Mando Diao. Yes! Mycket folk där med och en härlig stämning.
 

23.30 såg vi The Sounds, det blev bara två bilder, väldigt suddiga.

Sedan kom kvällens bästa höjdpunkt, guess who... TIMBUKTU! Jag pallar inte ens förklara hur bra det var. Euforisk och alldeles, alldeles underbart. 'Mammas gata' var fet när både Promoe och Andreas Grega kom och körde. Jag har funderat vem det är som sjunger refrängen i låten och det var ju då Andreas Grega, en nyupptäckt skönhet och det är inget skämt. Så fin, ah så fin! Men Timbuktu då, bäst som alltid. "Kan inte säga annat än att du har droppat tung science".
  
 

Här med låten 'Mammas Gata' som är från Promoes senaste skiva, Kråksången. Detta, ladies and tjänstäemän, är Andreas Grega. En av Sveriges finaste just nu...
 

Sedan fick Jessica ont i ryggen och fick uppsöka Sjukvårstältet medan jag hittade andra människor att hänga med ett tag. Det här var nog enda gången vi var ifrån varandra, så egentligen är vi väldigt ansvarsfulla personer.

Allt som allt så var detta en riktigt underbar dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0