"I don't usually smoke but pass the joint"

I lördags så skypade jag med mamma och pappa ett tag, duschade och allmänt bara gled runt ett tag på förmiddagen för att sedan åka till Johanna för att sedan åka vidare downtown för att se hockey. Atlanta vs. New Jersey.

Det gick bara fint att hitta dit och hämta våra biljetter men vi insåg snabbt att det skulle bli problem att komma tillbaka till den speciella parkeringen då vi inte hade de specialla passerkort som behövdes.

Kollade i alla fall på matchen som tråkigt nog var en händelselös match, men ändå en hockeymatch så det var ju kul. Devils fick rejält med stryk av Trashers. Johanna satt mest och mumlade massa olika nummer från båda lagen som var svenskar eller allmänt någon viktig en. Knasråttan!

Efteråt så irrade vi runt och fick fråga ett ex antal människor som de flesta tack och lov var himla snälla och hjälpsamma. Träffade på en kille som undrade om alla tjejer såg ut som oss därhemma i Sverige - för då var han ju tvungen att åka iväg på en resa dit, tydligen. Till slut kom vi tillbaka till parkeringen och åkte hemåt.

Bilder kommer när allting har fixat sig med min dator och stuff.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0