"The way it felt, no faking it"

Och på söndagen blev det sovmorgon och sedan åkte vi downtown igen. Den här gången var planen att gå på Atlantas historiska museum.

Och det gick fint att ta sig dit. Men sedan så hittade vi inte riktigt vart fasen det där museumet låg. Så vi körde runt, körde in på smala vägar, letade platser att svänga på, hittade inga, körde vidare, mötte två militärliknande killar mitt i en korsning, glömde bort vägen vi kom ifrån, men till slut så hittade vi till museumet.

Men det blev ingen museumdag ändå. Varför? Jo, för att det inte fanns några parkeringar överhuvudtaget. Så vi gav upp hela idén.

Istället parkerade vi bilen utanför någon butik och bestämde oss för en strosdag i Buckhead. Promenerade till Lenox Mall, där vi käkat pizza kvällen innan. Nu blev det myskaffe från Starbucks där världens finaste kille jobbade. Oh damn! Synd att Lenox är långt bort hemifrån, det är inte så att vi kan gå på det Starbuckset on a daily basis...

Tog i alla fall vårt kaffe och hittade en liten damm och en trappa. Mysigt!

Sedan fortsatte vi vår tur. Visste inte vart vi gick så vi bara gick. Stannade lite här och där och chillade. Mötte en kille som antingen var 'glad på livet', 'ledsen på livet' eller 'allmänt hög i livet'. För hans dreads såg för taskiga ut, han skuttade fram (antingen för han var glad, hade ont i benet eller var hög) och hade en fet vattendunk i handen. Och ett typ, tält på ryggen. Haha, tältkillen! Nämen, han var nog an addict. Känns så hemskt. Han såg typ ut att vara lika gamla som vi. Vad hände med livet?

Sedan kom vi tillbaka till bilen och åkte hemåt. Körde förbi den svenska pizzerian, plockade upp två pizzor och åkte hem till mig för middag och söndagstv.

På söndagskvällar brukar J-dawg sova hos mig, eftersom vi åker tillsammans till skolan - tidigt. Och på söndagskvällarna är det weddingtheme på en kanal. Först 'Bridezillas' och sedan 'Amazing wedding cakes'. Så det brukar vi kika på och äta mat. Kanske blir en söndagstradition?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0