"If you're a bad girl"

Imorse åkte vi iväg vid 07.40... Den stora, svarta halsduken var på plats och den kändes skönt. Det är värsta svårt att kläa sig här nu - på morgonen/kvällen är det jättekallt (höstkallt) och på dagen kan det liksom vara 20-25 grader vilket gör att jag inte vill springa runt med byxor och haldsuk ju.

Vi åkte på engelskaklassen och gjorde lite olika grejer och avslutade med ett test för att se vilka saker vi kan bra och vad vi har lite svårare för. Men det var ganska enkelt... Får nog resultat på måndag.

Åkte hem, käkade lunch och plockade upp Boo. Sedan har vi varit ute på uppfarten och ritat med kritor för att göra stora bokstäver för att träna på alfabetet. Skulle ha tagit kort, vi använde verkligen hela uppfarten.

Vid 16 kom Nicolas och Jackson hem och vid 17 blev de upplockade av en tränare för att åka iväg på någon teoriträning om hur man springer på ett optimalt sätt.

Så det var Boo och jag ensamma hemma - skönt. Vi hoppade på studsmattan, spelade baseball och football, lekte och käkade middag. Det är mysigt att bara vara vi två. Han är så himla gullig och man kan ha ganska roliga konversationer med honom!





Nu ska jag sova - imorgon är ännu en tidig dag. Upp klockan 07. Sedan blir det möjligtvis Einstein...

Sweet dreams ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0