"Once you pop, lock and drop it"

Igår kväll blev det en high school footballgame. Innan det blev det "svensk" pizza hemma hos J-dawgen. De amerikanska pizzorna är inte speciellt goda. För mycket deg och massa ost. Men den här var från en svenskägd pizzeria där i närheten så nog smakade den som svennepizza. Gött mos!

Sedan körde vi till footballen och det var kaos. Alla parkeringsplatser var tagna, vi kanske var lite sena ute men still. Så vi hittade något lite skymsle på en gräsplätt där de stod några andra bilar också så det var nog okej.

Matchen då - vi satt som två fån som försökte förstå. Jag kunde väl lite, men det var knappt något att komma med. Dessutom satte vi oss på fel sida, motståndarelaget but might as well. För de vann och vi hejar ju såklart på dom som vinner.

Idag är det lite ändrade planer för Johanna var tvungen att jobbish imorse. Oh noo! Och så var hon tvungen att fixa äldsta tjejens hår som har homecoming i kväll. Men när hon är done with that ska vi ut på shopping och sedan får vi se vad kvällen bjuder på.

Pejjjs ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0