"To the mountain top"

Så i söndags så efter brunchen körde vi downtown för att besöka Stone Mountain - ett stort berg av granit. Så vi hittade dit utan några som helst svårigheter eller felkörningen vilket chockade oss oerhört.

Så vi körde in och försökte hitta parkeringen närmast walk-up trailen. Ja, och så klart körde vi fel och grejer. Inte en utflykt utan felkörningar, I'll tell you that! Hursom, vi kom fram och inser att vi inte tagit med vatten. Att köpa där var fetdyrt. Tack och lov så hittade vi två gamla vattenflaskor i bilen som vi kunde fylla. Sedan var vi fit for fight att vandra uppåt.

Så vi började och stannade här och där för att ta en massa kort. Kom på att hoppkort är kalassnyggt så det blev det en hel del av. Utsikten och miljön var jättefin!

Vi tog inte tid hur lång tid det tog att gå upp och jag har glömt bort hur många kilometer det var. Men man överlevde liksom. Vädret var perfekt. Soligt och varmt, men inte dödsvarmt.

När vi njutit av utsikten och allting däruppe så promenerade vi ner igen.

Sedan tog vi bilen till andra sidan parken. Hela området var enormt. Verkligen hur stort som helst. Vi gick ner till parken för att kika på inristningen i berget. Det är tre personer på hästar som är inristade i berget. Vet inte hur, men det såg rätt coolt ut.

Efter det åkte vi tillbaka till vårt county och kom på att vi var hungriga och började leta efter en speciell restaurang som J-dawgen varit på förut som var kalasbra. Efter lite om och men så fann vi placet. Och maten var hur god som helst. Fler gånger där, please.

Vi åkte sedan hem till mig för att kika på fredagens Idol men TV4 Play fuckade så det blev inget med det.














Hittade tuggummiträd på vägen ner - äckligt. Satte dock dit mitt eget.


Inristningen med de tre gubbarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0