"Today is nice"

Söndagen spenderades i city. En hel del på diverse subways. Hittade även ut till Queens och the graffiti block på Davis St. Det var helt underbart fint. Vi pepprade med bilder.

Hittade en fantastisk graff av Nas. Så himla fin! Hittade också värsta random en bild på en snubbe med nördbrillor och under stod det Maskinen. Bilden var väldigt lik den svenska artisten Maskinen. Kan det vara så att han vart där och målat lite?


Maskinen?


Älskar den här. Nas!!

Efter att ha spenderat en del tid bland massa fin konst så hittade vi ett KFC där vi beställd en Sunday Bucket med 10 st olika kycklingbitar, friterade och några grillade. Och stora var dom. Satt där och gnagde på kyckling och flottet bara rann på fingrarna, hehe. Gött! Orkade inte allt så vi tog med oss våran stora hink med chicken och styrde kosan mot en affär för att käka grejer att dricka.

Vädret var helt underbart, lite kvavt kanske. Vi var inte riktigt rätt klädda då vi hade sett att det skulle bli regn, vilket det inte alls blev.

När vi kände oss klara med Queens tog vi subwayen tillbaka till Manhattan. Hittade en kille med rejält med swag på suben. Han hade najs väst på sig, matchat rött keps med rött på skorna och hoodien. Och så hade han solglajjer på sig inne på subwayen liksom. Get the picture? Fly liksom. Och när vi inte trodde det kunde förstöras så drar han fram en eltandborste ur västfickan och putsar sin klocka med den och stopppar sedan tillbaka den i fickan. Fuck alltså - homeboy you took it too far. You ain't fly no more!!

Dock kunde han ha lånat ut tandborsten till killen som satt bredvid för han hade för taskiga tänder alltså. Haha!

Jag älskar New York - här finns allt möjligt folk. Jag hittar alltid någon ny att skratta åt/snegla på/stalka.

Inne på Manhattan så missade vi första tåget hem, som vi skulle ta. Svängde då förbi Niketown och drömde oss bort i alla fina träningskläder. Promenerade längs 5th Ave mot Grand C. Inser att vi nu missar andra tåget, som gick en timme senare än det första. Vi blir så ledsna och dränker våra sorger i två fruit smoothies från Jamba Juice. Mådde lite bättre efter det. Tog en snabbis in på H&M också och slösade lite mer pengar.

Vi hann i alla fall med tredje tåget hem.

Vilken helt underbar helg jag har haft tillsammans med Andrea. Vi har varit på språng varenda dag. Och kommande helgen blir ännu mer amazing för då är det Bambooooozle. Yeah man!!

Puss och godnatt

(Bilder kommer i dagarna. Håll ut!)

Kommentarer
Postat av: L

Vad långt hår du har fått bruden :)

2011-04-26 @ 21:21:44
Postat av: Andrea

Skrattar så jag börjar gråta när jag läser dina inlägg.. hahaha! Japp, we definetly get the picture! Bäst på att beskriva är du och skriver roligt gör du med ;)

2011-04-29 @ 00:29:46
Postat av: Hampus

gud vad härligt det ser ut för dig

2011-05-21 @ 22:03:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0