"Like it's my last"

Käkade frulle från Subway i solskenet i väntan på tåget där vid 11.45. Hungrig som få, men inte så trött. Kanske övertrött. Kändes konstigt att vi nyss varit på tåget, några timmar innan liksom. Störda!

Vi hade skrivit ner addresser dit vi skulle idag. Och vilka subs som skulle gå dit. Brooklyn och IKEA och sedan graffitikvarteret i Queens skulle hinnas med. Vi hann med IKEA. Punkt och slut.

Först kaffe från Starbucks, sedan subway över till Brooklyn. Vi hoppade av och gick mot vad vi trodde var rätt håll. Det visade sig vara fel när vi kände igen gatunamn där suben stannat innan vårt stopp. Goddamn!

Åkte subway tillbaka till startpunkten och hittade på något muppigt vänster en gratis bus som gick raka vägen till IKEA. Vi kom till Brooklyn vid 14 kanske. Vid 16 eller senare hade vi hittat dit. Vet inte hur länge vi gick åt fel håll innan vi fattade att det var all wrong. En timme plus kanske.

Käkade köttbullemeny på IKEA, det var det värt. Provlåg i några sänger, testade soffor, sniffade på ljus och kollade på grejer som vi hade hemma i våra egna hem. Saknad!

Kändes oss nöjda med Brooklyn för den dagen. Kommer tillbaka en annan gång!

Strosade runt inne på F21 och grejer. Såg så många boys med swag igår. Alla såg bra ut, det var stört.

I och med att vi åkte så himla mycket fel med subwayen igår så mötte vi en jäkla massa människor. En tjej som stod böjd med kroppens delar åt håll dom inte ska böjas. Bananvarning! En kille som bara stirrade och gjorde konstiga grejer med munnen, en kille som matchat hörlurarna med jackan - SWAG, en crackhead som trodde han var cool och höll på att bli knockad av en sopkvast, hehe. What, what?! En kille på Grand C som gick runt i trasor. Mjukisbyxor med ena byxbenet rivet rakt ner och samma sak på tröjan. Kanske var hans stil...

Avslutade med löpning till ett Crumbs för att inhandla cupcake till tågresan hem. Helt svettiga hann vi med tåget. Pallade inte missa ett till tåg. Ett räcker liksom.

This is what I call a good weekend. Boom!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0