"I run New York"

Okej, konserten i fredags var off the hook. Alltså så jäkla tight.

Vi åkte in med tåget 3.30. Det var helt okej väder och vi mådde finemang. Väl inne i city så tog vi vårt pick och pack och drog till Herald Sq och det stora Macy's som ligger där. Det ryktades om att Rihanna var där och signade sin parfym. Men ingen lycka. Hon skulle komma tillbaka nästa fredag men man var tvungen att paya mycket för den där jäkla parfymen, lotion osv. för att få träffa henne.

Vi gick till Times Sq. för lite middag. Friday's var packat och det var även ShakeShack men där bestämde vi oss i alla fall för att stå i kö ändå. Kön var liksom utanför ytterdörren. Men efter 25 minuter fick vi våra goda burgare där köttet är handpressat och brödet mjukt. Gött mos alltså! Väl värt väntan. Vi åt vår najsa middag gåendes mot 34th St.

Vi hittade till Hammerstein Ballroom och det var redan kö utanför. Så vi stod där i kön i totalt 2 timmar innan vi fick komma in. Ändå glada att vi kom dit så tidigt - för vi kom rätt nära scenen. Bakom oss i kön stod en Method Man-look a like och just innan hade vi gått förbi en kille som såg ut exakt som Chris Brown minus det blonderade håret.

Hade i alla fall kul i kön. Lyssnade på musik, käkade cupcake och skrattade åt muppiga människor som gick förbi - en hel del.

Vi kom in och fick stå där i folkhavet och dansa. Vissa shakeade booty mer än andra. Alltså folk här är lite skabbiga ändå. Lite koll på sig själv måste man faktiskt ha.

Efter lite förseningar så kom äntligen Tyga ut. Allmänt swaggig var han. Med ett Katten Gustav-halsband i guld och gula diamonds. Fierce hehe! Körde bla. Every Girl, Deuces, någon ny Fly... m.fl. Så jäkla grymt!!

Och efter det kom Lloyd. Fan jag kan knappt fatta det. Har jag äntligen fått se Lloyd live? Det trodde jag aldrig skulle inträffa. Jävlar vilket bra liv jag har. Körde b.la, Get it shawty, You, Girls around the world, BedRock tillsammans med Tyga, Lay it down. Ett av det bästa var när han började spela klassikern Southside och så kommer Ashanti ut och sjunger med honom. What the?! Vart kom det ifrån? Och inte nog med det så kommer sedan Ja Rule ut och kör Always on time. Så underbart oväntat.

Sedan kom ju såklart the lead group. Diddy-dirty Money. Körde låtar från deubtalbumet. Det var najs. Sedan försvann de två girlsen och Diddy körde själv. Classic after classic. Och en hel hög med Biggie-hyllningar. Så himla fint vart det. Och så poppade Jim Jones upp på scenen en sväng, Q-Tip svängde förbi, homeboys från Junior M.A.F.I.A., Diddy's son. Har jag glömt någon?

Det var så många surpries att vi nästan fick hjärtattacker. Ville dom att vi skulle dö?

Det tog slut och vi var nöjdast i världen och i fett behov av cola. Att vi tänker så himla lika? Båda två bara 'faan har vart sugen på en cola i en evighet nu'. Så lika, det är mysigt.

Tog tåget hem igen, smått rädda att missa sista tåget och måsta spendera en en till natt strosandes i city. Men vi hann med ett tåg och jag var hemma igen vid 03. Somnade himla gött.

Kommentarer
Postat av: Andrea

HAHAHAHHA. Du får ju inte glömma Wale & Faith :) fett muppigt nice dag!

2011-04-29 @ 00:25:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0