"Always into somethin"

Konserten då? Inte lika bra som New York's. Men det visste vi ju att ingenting kunde toppa. De hade några mer lokala artister som inte vi lyssnar på men dom fick much love från resten av publiken! Loverance och Erk tha Jerk...

Estelle var jättegullig på scenen. Körde 'American boy', 'Break my heart' och några andra hits.


Big Sean - det känns som vi är homies med honom nu. Vi har fått följa hans utveckling dom senaste månaderna med tre spelningar. Det trodde väl varken jag eller Andrea skulle hända. Vi har i alla fall kommit fram till att han hängt för mycket med Wiz Khalifa med tanke på hur han dansade och höll på. Plus att han säkerligen intagit för mycket weed för hans eget bästa. Haha! Men vi kan inte annat än älska B.I.G. Sean!




Kelly Rowland blandade gammalt med nytt och Destiny's Child dängor. Hela hennes uppträdande var fantastiskt!


Lupe Fiasco var också där. Imponerade mer än jag trodde han skulle. Var supersmooth när musiken slutade fungera. Började freestyla istället. Braaa!


Trey Songz var grym. Hann ju såklart inte med lika många låtar som på konserten i Atlanta förra året men det som kördes var grymt. Han är sådan talang. Jag kan inte ens förklara hur mycket han betyder! Tog dessutom ut lille Big Sean och körde remixen på 'Oh my'.






I väntan på Waka Flocka så hoppade The Rej3ctz upp på scenen och körde deras troligtvis one hit wonder 'Cat daddy'. Det var bara random att dom var där. Typ detta Summer Jam's Travis Porter...


Waka Flocka's framträdande var bara korvigt. Det enda han shoutade var "brick squuaad" och "brr brrr brrr". Hehe! Men vi fick i alla fall oss ett gott skratt. De som lyssnar på Waka och tycker att han är the bomb har ju fel på hjärnan. Punkt. Plus att han inte kan bli bra på bild. Hans hår är alltid i vägen ju.




Sedan efter när vi gått ut från arenan så hittade vi inte bilden. Panik! Det körde förbi en polisbil som informerade oss att vår bil absolut inte var på den parkeringsplatsen där vi gick runt. Hehe okej. Insåg att vi var på fel sida om arenan och fick gå runt till andra sidan. Yes en halvtimme+ senare så hittade vi vår kära bil och kunde köra hem.

Hem och käkade key lime pie, chicken nuggets och coca-colan som verkligen är tradition.

Kommentarer
Postat av: Andrea

Än en gång som jag får tårar i ögonen när jag läser för det är så kul och du sätter ord på det som händer som ingen annan!! Bästa helgen, TACK soul majt :D

2011-08-24 @ 01:29:16
Postat av: J

Fan fan fan faaaaaaaaaan vad jag också velat vara där. Gah!

2011-09-08 @ 19:48:03
URL: http://jnord.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0