"San Pablo Ave"

På lördagen klev vi upp tidigt och åkte iväg till Best Buy för att köpa hörlurar och extern hårddisk. Åkte till Pf Changs och köpte take away lunch. Wonton soup, hehe. Lil B - we homies now right?

Tog med lunchen till Tamalpais High School i Mill Valley. En väldigt speciellt bänk finns där på skolgården. Några elever har målat 2Pac på bänken, med vingar. Den high schoolen är förövrigt den som Pac gick på under några år. Så vi käkade wonton soppan och kikade ner på killar som tvättade bilar i speedos. Och nej, det var inte vackert.











Åkte hem, Andrea klippte min lugg och så fixade vi oss innan det var dags att åka iväg mot Oakland och Summer Jam konserten.

Vi laddade upp inför kvällen med en smoothie från Jamba Juice. Med gpsen i högsta hugg var vi redö för Oakland. Trodde vi var smarta som tog en avstickade från freewayen där det var packat med bilar. Det slutade med att vi snurrade runt i Oaklands slumm alldeles för länge. Jamba Juicen gjorde sig påmind i form av packad blåsa. Panikade lite över att tiden gick och vi skulle vara på plats på parkeringen en viss tid.

Till slut hittade vi tillbaka till freewayen och kom på plats. Parkerade och hittade box office där vi hämtade upp våra biljetter. Ställde oss i kö och väntade. Hur smooth är inte vi? Såg den ena tjejen mer uppklädd än den andra. De trodde säkerligen att de skulle få hänga med Trey Songz till hans bedroom... Vi rutinerade konsertare visste ju såklart att det aldrig skulle inträffa.

Hittade våra platser men valde att sitta på några andras platser och flyttade oss bara några steg närmare scenen när de kom och ville ha sina platser. Hittade två platser som var tomma under hela konserten som avr bättre än dom vi hade från början.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0