"I'm a pro at this"

Idag, söndag, har jag äntligen fått ner The Game säsong 1 så det har jag legat och kikat på.

Inatt kunde jag inte sova, låg och lyssnade på najsig musik på iPoden och kunde inte stänga av den. Vid 02.30 somnade jag i alla fall men vaknade upp senare av att jag hade fetont i magen. Vet inte varför, det som bara kom. Så jag låg och halvsov/hade ont hela natten. Sedan tog jag två tabletter och försökte somna om. Vaknade sedan vid 11.30, feeling just fine. Så jag vet inte vad det där handlade om.

Vid 16 så plockade Nicole upp mig och sedan Lina och så åkte vi till Discover Mills för minishopping och sedan middag plus bio. Alla affärer stängde ju 18 så hann bara med några få stycken, damn that. Vi såg The heart specialist, en ny film med bl.a Wood Harris som spelat i Above the rim tillsammans med Tupac. Det är något med honom, han är en bra skådespelare. Over all så var filmen rätt bra. Den hade humor, lite djup och en handling. Den var över förväntan.

Sedan åkte jag hem och snackade en sväng med J-dawwwg på msn. Hann med det innan hon stängde av datorn for the night. Tack och lov. Har inte sett prutten på en hel vecka, inte sedan i söndags. Goddamn it. Så det var fint att höra att hon levde. Hon har lyckats gått och fuckat upp den senaste mobilen också, så hon har varit okontaktbar.

Nu ska jag se lite Game och sedan snarkish. Börjar 8.30 imorgon, för barnen är lediga från skolan. Det är Martin Luther King-dag här så de är lediga. Vill verkligen hinna med hans museum innan jag åker till NY.

Puss och godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0