"I just want you to know that you're really special"

I lördags var jag in till NYC tillsammans med Veronika. Hon var tvungen att ta tåget som gick en timme senare så jag fördrev tiden med att leta en nedrans färgpensel utan framgång... Sedan fastnade jag inne på H&M och vips så hade det gått en timme.

Sedan gick vi runt och rörde oss uppåt.  Stannade på ett Crumbs och köpte cupcakes. Veronika tog en Red velvet och jag fann en Cookie dough plus cofee. Hittade en spot utanför Apple-butiken och satt där och kikade på folk Svängde in mot Central Park och fortsatte promenera uppåt. Det var fint, rätt varmt väder för att vara mars så det var himla bra promenadväder. Två timmar senare kikade vi på klockan och insåg att vi gått konstant i två timmar. Damn alltså! Kom ut på streeten igen och upptäckte att vi var på 90th St. Vi hade alltså gått drygt 40-50 blocks. En hel del!

Gick sedan tillbaka mot midtown för att leta regnstövlar på Daffy's men vi har inget flyt för där stängde dom 5 min innan vi hann dit. Sedan letade vi ett CVS för att kolla om dom hade en färgpensel, men nej det hade dom ju såklart inte. Fick hjälp av en snäll gubbe som visade vägen till CVS.

Efter det var vi hungriga och ville bara sätta oss ner. Och så ville vi ha mat från Cosí, ett ställe med mackor, sallader, soppor etc. Och vi frågade kanske 3-4 personer men ingen hade någon aning om vad det var för ställe. Och det är liksom inget ovanligt ställe, det finns ju på flera olika ställen. Franschise liksom!!

Hittade ett gammalt par som inte visste var det fanns ett Cosí så vi sa tack och gick vidare. Då vänder dom sig om och ba 'hallå han där, killen, har på sig Cosí-arbetskläder, fråga honom'. Helt random gick det förbi en Cosí-anställd exakt där vi var så vi fick directions till det närmaste. Helt random men grymt bra!

Kom fram till, soppa och greek salad beställdes. Sedan promenerade vi tillbaka till Grand Central, haltandes nästan. Ont i fötterna like crazy. Men det var en mysig dag och såklart värt lite värk!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0