"I ain't yawning"

I söndags var det city all day long. Och vädret var perfekt. Vi promenerade till Times Sq och tog subway ner till Ground Zero. Tog några kort, dom har kommit igång lite mer med byggandet nu. Sedan kikade vi in på Century 21 som är ett stort outletharem med massa märkesgrejer till bra priser. Jag köpte dock ingenting, som tur var.

Sedan tog vi subwayen upp till SoHo och gick runt där i massa olika affärer. Massa Foot Locker's, t-shirtsbutiker and so on. Såg så många människor med swag. Det var gött! Fast vi såg många muppmänniskor också. En kille som hade så tjocka dreads att det såg ut som någonting hade dött på hans huvud. Äckligt hur det guppade när han gick.

När vi hade alldeles för ont i fötterna tog vi subwayen upp till Times Sq igen och gick till ShakeShack för middag. Såklart var det kö utanför ytterdörrarna idag också. Men det gick rätt snabbt. Fick dock cirkulera runt därinne i jakt på ett bord. Fick till slut plaster vid fönstret ut vilket är bästa platserna. Vem älskar inte att kika på folk?

Det hade gått förbi en polishäst utanför vid vägen som dessutom hade varit sneaky och bajsat några kluttar. Såg minst 3 personer som liksom skulle stå nästan i bajset utan att märka något. Stod där i jakt på att haffa en taxi, helt inne i taxihaffandet. Roligast var en kinesmamma med barnvagn som stod där med sin man och pekade i någon riktning, undrade säkert vart dom skulle härnäst. Och det var så kul för flera människor som gick förbi liksom stannade upp och tittade på henne för dom såg vad som höll på att hända, men hon hade ingen aning.

Först stannar hon upp precis bredvid en klutt. Den touchar hennes heels. Sedan rullar hon barnvagnen rakt i det. Och till slut sparka hon till en bit med skorna. Fett äckligt. Och fett kul att se hela händelseförloppet. Ahh så jäkla roligt!!

Tog tåget hem vid 20 typ. Med skavsår på tårna som vanligt. Det har inte varit en dag i city utan dom där skavsåren. Det är nog ett som är säkert.




Ground Zero


Andrea

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0