"You are so dope"

Shittans - vilken jäkla helg det har varit. UNDERBART!

Fredagen började i kaos. Eller först var den bra. Jag låg ute på studsmattan och solade. Sedan får jag samtal av Andrea att ett fett träd fallit och lagt sig över vägen så att dom inte kommer upp till deras hus. Och att den typ ramlat på en elledning så att brandmännen osv. inte ville släppa in dom för att det kunde vara farligt. Alltså sådant händer ju bara inte?! Inte när vi ska iväg på festival. Andrea hade mirakulöst nog biljetten i säkert förvar i sin väska men hon behövde ju liksom grejer och sådant. En snabb visit i huset fick hon i alla fall. Thank God!

Väl på tåget kunde vi slappna av lite, bara lite. Käkade pizza slices till middag där på tåget. Kom fram i city och letade upp Penn Station där tåget till New Jersey skulle gå. Fixade biljetter och hittade till tåget som skulle gå några minuter senare. Timing!

Hoppade av och hittade smidigt till direktbussarna som körde till festivalområdet som var på en gigantisk parkeringsplats utanför en stor sportarena i Meadowlands.

När vi kom in på området kunde vi släppa allt och bara vara glada att det var så enkelt att komma dit och att vi inte missat någonting.

Vilka artister såg vi på fredagskvällen då?

Jo, Travie McCoy som körde lite Billionaire, Akidagain, We'll be alright. Gullig med sina två flätor, som en lite flicka hehe. Det är dock inte många som kan bära upp den stilen. Swäääg!

Efter det var det LMFAO som gällde. Alltså dom där två krulltottarna är för roliga. Jäkla knasråttor! Som b.la bjöd på Yes, I am not a whore, I'm in Miami bitch. Kanske inte riktigt vad vi lyssnar på till vardags men låtarna är sköna.

Tredje var Wiz Khalifa. Började mardrömsaktigt då vi var dumma nog att vilja stå långt fram. Det var så tight och det var girls som bara ville starta fights. Jag höll på att tappa min väska för den klämdes emellan en massa andra folk och alla var redan så tighta med varandra att jag inte fick loss den. Ärligt folk som står i folkhav och pushar för att komma längre fram är inget annat än idiots. Man borde förstå att det bara kan sluta fel. Det var nästan hemskt att stå packade som sillar och inte kunna röra sig. För enkelt att ramla ner och bli nedtrampad. Vi kom till slut ut ur folkhavet och stod lite längre i från. Wiz var allmätn gullig, möjligtvis lite för hög. Hans stil är för skön, hoppade runt och gjorde diverse muppiga danser. Såg lite spagettimoves med mera. Spelade Fly Solo (älskar), On my level, Taylor Gang, Roll Up, Black and yellow mfl. Så himla galet bra!

Skyndade oss sedan bort till Spitters stage för att tagga till till Chiddy Bang. Missade början men det var no worries för dom skulle spela igen på söndag. Älskar Chiddy för deras texter är bra. De har riktiga budskap. Och det finns ett flow i låtarna. Here we go, Truth, Opposite of adults m.fl kördes.

Sist men inte minst var New Boyz. De var nästan bäst på hela dagen för dom verkligen bjöd på sig själva. Dansade och flummade runt. Sådant gillas! Blev bara så himla glad av dom. Spelade Backseat, Cricketz, Tie me down. Ähm vilka fler? You're a jerk? Kommer inte ihåg. Körde lite Teach me how to dougie och lite dans på det. Gryyymt!

Tog bussen till tågstationen igen. Inne i city blev det en cola som verkar blitt en tradition. Varför är vi alltid sugna på cola efter vi vart på konsert, hehe? Jag skjutsade hem Andrea eftersom hon inte hade någon bil till stationen pga. av muppträdet. Jag kom i säng efter 4 typ. Seeegt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0