"If it don't make dollaz, it don't make sense"

Vi boddde på ett fint hotell i Marina del Rey, ca. 20 minuters promenad ifrån Venice beach. Bra läge!

Anlände till hotellet på eftermiddagen, kände oss utslagna så promenixade till närmaste Subway för middag.

Dagen efter åkte vi iväg till Universal Studios. Har redan hunnit vara där två gånger men det fanns endå shower som jag inte hunnit med. Hängde där mer än halv dag.

Svängde sedan förbi Hollywood och Walk of fame. Hollywood känns som att det vara glammigt, stjärnor och kändisar hit och dit. Men det är mest nedslitet, massa uteliggare och dopeboys blandat med turister.

Åkte mot beachen och stannade i Santa Monica, på shoppingstråket på tredje gatan. Stannade på en liten grekisk restaurang och det var tillräckligt bra väder att sitta ute. Just det - det var ju min födelsedag den dagen också. Bra avslut på den!

Vi hann även med sightseeing i Beverly Hills och Bel Air med alla dess fina, gigantiska hus. Hyrde cruising cyklar vid Venice Beach och cyklade förbi boulevarden, Muscle beach, Santa Monica Pier och stannade för lunch på ett beachcafé. Grymt väder var det, men det började spöregna en sväng på cykelvägen tillbaka. Slutade dock senare! Åkte tillbaka till SM området och käkade middag.

Sedan körde vi neråt mot San Diego. Stannade på ett outletställe i Carlsbad och det spöregnade. Ingen hade paraply och det var mörkt och kallt. Lyckades i alla fall shoppa lite där i regnet.

I San Diego hann vi med en dag på Sea World och den andra dagen med sightseeing på Coronado, en liten ö bredvid downtown San Diego där min värdmamma är uppväxt och där vi bodde på vår semester i somras.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0