"He don't do that the same"

På lördagen efter lite frulle åkte vi till färjan i Sausalito för att hämta upp Emmies kompis Stina. Vi åkte till Baker Beach som hörts ska vara fin och ha utsikt över Golden Gate bridge. Vi kom dit, parkerade och började vår promenad på stranden. Passerar en naken gubbe som ligger på en handduk och showing it all off. Liksom bresar fint med benen. Okej tänker vi - lite udda så där.

Går lite till och möter en annan naken man som promenerar på sanden. Och efter det poppar dom upp titt som tätt. Då slog det oss. Detta måste b.la vara en nudiststrand. Eller kanske inte officiellt, men inofficiellt. Kul var det i alla fall!

Åkte tillbaka mot våra hemtrakter och hittade till Muir Woods som är ett reservat med redwoodträd. Stora träd med jättetjocka stammar och höga som fan. Inte för att vi var inne i skogen. Nej vi körde runt och letade parkering och det var packat med folk. Vi får åka tillbaka en annan dag.










Who said pose? Better pose...

Åkte även till en plats, också i Muir Woods tror jag, och hittade en bra utsiksplats. Synd bara att det var molnigt. Men det var ändå fint.






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0